Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 337
  • Total: 338
  • Leon

Καμιά καλή ταινία να δούμε βρε παιδιά??

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουλίου 11, 2005, 01:28:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Την Τετάρτη στην ΕΤ1 στις 12 τα μεσάνυχτα θα προβληθεί μία υπέροχη,
τρυφερή και αλλιώτικη ταινία που είχε γυρίσει το 1998 ο σκηνοθέτης
που μας χάρισε και τα "Ημερολόγια της Μοτοσυκλέτας".
Υπέροχες ερμηνείες και μια ιστορία αγάπης αλλιώτικη από την άλλη.
Και το αληθινό πρόσωπο της Βραζιλίας πίσω από το Καρναβάλι
και τη σάμπα.

plus_

"Οι αναμνησεις μιας γκεισας"
και
¨Βαμμενο πεπλο"

sevenseas

το σινεμα σχδον το εχω κοψει
δεν ξερω τι μου συμβαινει
ανοιγω εφημεριδα ή περιοδικο
να δω ποια ταινια θα προτιμησω
και μου φαινονται ολες ανουσιες
(ισως φταιει το γεγονος, οτι πλεον δε γραφουν κριτικοι , αλλα αντιγραφεις του δελτίου τυπου τω εταιριων διανομης)
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Δανικα δεν διαβαζω !!!!!!!!!!!!!!!!!

κι ετσι αρκουμαι στις ταινιες που προβαλλει η ΕΤ 1 ή το καναλι της Βουλής
παλιες αλλα αξεπεραστες ταινιες, που πολλες απο αυτές εχω ξαναδει

γερασα ,ως φαινεται

heinrich

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ

εγώ την θυμάμαι ακόμα από τότε που την είδα μικρός

saliara

Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού είναι άψογο...για ταινία στο σπίτι..
για θρίλερ θα έλεγα το the cube δηλ ο κύβος που είναι ψυχολογικό θρίλερ και επίσης άψογο!! :wink:

Rakendytos

Ο Χαμενος Τα Παιρνει Ολααα  :thumleft:

Γιαννης Αγγελακας..αφασια!!!  :D

lucretia

Μichael Clayton...

Ένας δικηγόρος που για αλλού ξεκίνησε και αλλού η ζωή τον πάει, προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα σε μια υπόθεση υπεράσπισης μιας βιομηχανίας που παράγει ένα καρκινογόνο φυτοφάρμακο, ταυτόχρονα προσπαθεί να ξεχρεώσει τοκογλύφους και να  αντισταθεί στην εξάρτηση του από τον τζόγο...

Ο Τζώρτζ Κλούνει συνεχίζει το σινεμά-καταγγελία στο σύστημα, αλλά όχι τόσο δυνατά όπως στο "καληνυχτα και καλή τύχη".

Παρόλ' αυτά ο ρολος του σαν δικηγόρος αλλά ψιλο-ρεμάλι, του πάει πολύ.

Στην σκηνή δε που είναι υποτίθεται ξημέρωμα, είναι ΘΕΟΣ!

Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να του έδινα τον ωμο που να κλάψει, να του κρατάω το χέρι, να του χαιδεύω τα μαλλιά.... αααααχχχχχ....

minoraki

κανεις δεν αναφερθηκε στο "αρωμα γυναικας".......προβληθηκε πριν λιγες ημερες απο την τηλεοραση......
ποια δεν θα ηθελε να χορεψει τανγκο με τον αλ πατσινο, εστω και τυφλο????

heinrich

ρε lcu, την είδα πριν από 2 εβδομάδες και ακόμα και τώρα δεν θυμάμαι την υπόθεση... τόσο βαρετή ταινία

lucretia

Παράθεση από: "heinrich"ρε lcu, την είδα πριν από 2 εβδομάδες και ακόμα και τώρα δεν θυμάμαι την υπόθεση... τόσο βαρετή ταινία
Να σου πω την αλήθεια, μπορεί και εγώ να μην θυμάμαι τίποτα μετά απο δυο εβδομάδες, αλλά το θεληματικό πηγούνι του Τζωρτζ δεν το ξεχνάω με τίποτα!

:roll:

Πέρα από την πλάκα, δεν είχε  καμία ιδιαίτερη πλοκή, το θέμα  της χημικής βιομηχανίας και των επικίνδυνων φαρμάκων με ενδιαφέρει από επαγγελματική αποψη και θεωρώ ότι το αγγιξε πολύ επιφανειακά.

heinrich

εχω δει πολλές ταινίες  τελευταια αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί με καμμιά από αυτές.. Δενξέρω... ή  εγώ έχω παραξενέψει ή οι ταινίες είναι χαμηλού επιπέδου.
που είναι ταινίες όπως ο «ελαφοκυνηγός» η αποκάλυψη τώρα» κ.λ.π.?
η τελευταία ταινία που είδα ήταν το AMERICAN GANGSTER και κόντεψα να κατουρηθώ από τα 160 λεπτά αργής περιπετειας... αν τα είχε περιορίσει στα 100 λεπτά θα μιλάγαμε για μια πολυ καλή ταινία

heinrich

το όνειρο της κασσάνδραςτου γούντυ άλλεν ήταν και αυτό ένα από τα ναυάγια της σαιζόν

lucretia

Δεν προβλέπεται καμία ταινιάρα στα προσεχώς...
Αλλά νομίζω ότι, επειδή έχουμε δει πολλες ταινίες, εχουμε γινει πιο απαιτητικοί και δεν ενθουσιαζόμαστε με τίποτα.

Τελευταια, βρίσκω κατι ταινίες του Ευρωπαικού Κινηματογράφου, συμπαθητικές .

Enia

[size=16]Υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο! Μην το χάσετε![/size]

Είδα σήμερα σε avant premier το [size=18]'Χαρταετοί πάνω από την πόλη'[/size] (The kite runner).

"Το προσωπικό ταξίδι ενός ανθρώπου προς την εξιλέωση απέναντι στον παιδικό του φίλο, ένα ταξίδι που ισοδυναμεί με την επιστροφή του στην πατρίδα, το πολύπαθο Αφγανιστάν που πλέον υποφέρει υπό το αυταρχικό καθεστώς των Ταλιμπάν, αποτελεί τη νέα ταινία του Μαρκ Φόρστερ. Έργο διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο δημιουργός των "Πιο Παράξενο κι από Παράξενο", "Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ" και "Ο Χορός των Τεράτων", το οποίο αποτελεί επιτυχημένη -κατά γενική ομολογία- κινηματογραφική απόδοση του ομότιτλου bestseller του Αμερικανο-αφγανού Καλέντ Χοσεϊνί. Ο Φόρστερ προσεγγίζει συμβατικά, αλλά με δεινότητα και συναισθηματισμό τη δυνατή ιστορία κάποιων ανθρώπων που στιγματίστηκαν από τη βία και τις επιπτώσεις στο υπόλοιπο της ζωής τους, προσφέροντας μια συγκινητική ταινία, μέσα στην οποία ξεφυλλίζονται και τα ταραγμένα κεφάλαια της ιστορίας του Αφγανιστάν."

Σκηνοθεσια: Μαρκ Φορστερ
Ηθοποιοί: Χαλιντ Αμπνταλα, Χομαϊγιουν Ερσαντι, Σαουν Τουμπι, Ατοσα Λεονι
Διάρκεια: 122'

...κι αφού δείτε την ταινία ψάξτε στο google για σχόλια (πχ εφημερίδα Έθνος - κι όχι μόνο). Δεν τα βάζω εδώ να μην σας χαλάσω την ταινία, αλλά έχουν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον...

heinrich

Ερωτας στα Χρόνια τςη Χολέρας

Μπαρδέμ σε μια σωστή τίμια ερμηνεία, αλλά ρε παιδιά, αυτός ο Μάρκες έχει μια μανία να γράφει για την ερεθισμένη τρίτη ηλικία που μπορεί να έχει στύση και μετά τα 70 χωρίς βιάγκρα και καρπούζι.

337 Επισκέπτες, 1 Χρήστης