Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 318
  • Total: 319
  • Leon

Καμιά καλή ταινία να δούμε βρε παιδιά??

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουλίου 11, 2005, 01:28:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plus_

χαιν, καλη.
αλλα, ο πρωταγωνιστης παρουσιαζεται με εμμονη αντι για ερωτα.

(βεβαια το παθος καπως ετσι λενε οτι ειναι, αλλα σε καποιες σκηνες νομιζω το παρακανε)

lucretia

Οχι απλά εμμονή... νομίζω ότι ήταν λίγο παθολογικό το κόλλημά του.

Αλλά λογοτεχνία είναι αυτή, επιτρέπονται τα πάντα...

Παρεπιπτόντως ο Μπαρδεμ μου τη σπάει... ισως γιατί μετα το "καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους" τον αντιπάθησα σφοδρα.
Από αυτή την ταινία απογοητεύτηκα. Καθόλου δε μου άρεσε.

KostasD33

Δεν βάζετε και κανα τρέιλερ? Αφού την έχουμε την δυνατότητα γμτ
ειδικά για εμάς που κάνουμε χρόνια να πάμε σινεμά μπας και αξιωθούμε και πάμε

(βάλτε έστω πρότυπο τίτλο να το βρούμε στα Google video)

lucretia

Το τρειλερ απο το καμια πατριδα για τους μελλοθανατους

kodikas

καλα εκανες κι εβαλες τρειλερ βρε..

αποκτας περιληψη..

γιατι οι τιτλοι της αρχης σε νανουριζουν ακαριαια..

heinrich

δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αρα δεν γνωρίαω πόσο απέχει η ταινία από το πρωτότυπο. Αλλά συγκρίνοντάς το με τις «θλιμμένες πουτάνες της ζωής του» αρχίζω να πιστευω πως έχει μια εμμονη με το σεξ στην τρίτη ηλικία.
Οσο για το «Καμμιά πατρίδα για τους μελλοθανατους» νομίζω πως ήταν καλή χωρίς να με τρελάνει κιόλας. Η χωρίστρα του μπαρδέμ θα έπρεπε - από μόνη της - να διαμορφώσει  μια νέα κατηγορία στα βραβείο όσκαρ.

heinrich

«x- files θέλω να πιστέψω»

θέλω να πιστευω πως πραγματικά δεν είδα αυτή την ταινία και πως τα 10ευρώ μου (συμπεριλαμβανομένης γκαζόζας) βρίσκονται ακόμα στην κωλότσεπη

heinrich

«O Σκοτεινός Ιππότης»

να πατε να την δείτε γιατί πρόκειται για ταινιάρα... Από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών είχα να παρακολουθήσω τόσο ωραία περιπέτεια. Ο joker είναι όλα τα λεφτά! Καλό ταξίδι στον μακαρίτη. Επρόκειτο για ταλέντο.

heinrich

«SWEENΕY TODD: Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΙΤ»

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να παραμείνω αντικειμενικός όταν πρόκειται για σετάκι  Τζόνι Ντεπ σε Τιμ Μπάρτον. Για όποιον γουστάρει κομικ σε μορφή φιλμ θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δει. Σκοτεινό, κλειστοφοβικό, πονηρό, καταχθόνιο, αιματπβαμμένο μιουζικαλ. Χα!. Η φαντασία οργιάζει!

heinrich

«ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ»
1960

Η ορίτζιναλ βερσιόν του «Ταλαντούχου κου Ρίπλει» με ενα πολύ καυ••••••ρη Αλέν Ντελόν στα νιάτα του. Αν και η νέωτερη εκδοχή είναι πιο σφιχτή και πιο καλοδουλεμένη όσο αφορά τους χαρακτήρες, η πρωτότυπη ταινία έχει μια αγριάδα, μια kavl αισθητική που αρχίζει και τελειώνει (με σπασμούς) στον Αλέν Ντελόν, έχει την υποβλητική μουσική του Νινο Ρότα, εχει ιδρωμένα κορμιά και πολύ ήλιο.
Θα μπορέσετε να πάρετε και ένα μάθημα για το σημάινει γουστόζικο ντύσιμο διότι οι περισσότεροι έλληνες είμαστε καράβλαχοι από τα γκράβαρα και νομίζουμε πως είμαστε οι σταρ του χόλλυγουντ όταν βγαίνουμε από το χοτ κουτουρ «η Καίτη»

heinrich

στο kavl βάλτε προσθεστε και ένα e με τόνο....

heinrich

ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!

Είδα την παράσταση στο Μπαντμιντον. Ηθελα να εκπληρώσω την επιθυμία του πατέρα μου να την δει. Τελικά πέρασα πολύ καλύτερα από όσο περίμενα και έτσι αποφάσισα να πάω να δω και την ταινία.
Γούσταρα και πάλι.
Διότι έχει τοξοτίνα ανάφτρα πρωταγωνίστρια...

heinrich

Ωρα Μηδέν της Αγκάθα Κρίστι

Διαβάστε το βιβλίο και μην δειτε την ταινία
Πιάστε κανα μπουτάκι και μην δείτε την ταινία
Φάτε κανα ψαράκι και πιείτε κανα ουζάκι και μην δειτε την ταινία
φλερτάρετε την γυναίκα του φίλου σας και μην δειτε την ταινία
Αγαπήστε την plus και μην δειτε την ταινία
Αποδεχτήτε τον άλλον όπως είναι - ακόμα και αν είναι ο κώδικας - αλλά μην δειτε την ταινία

Τι ξενερουα αστυνόμος ήταν αυτός?

heinrich

τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, το σεξ νικά την αγωνία και την προσμονή του θανάτου...
ρε, το γερομπισμπίκη, τον Μάρκες

lucretia

Mamma Mia... είναι η οτπικοποίηση του  "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου"

Στην αρχή σιγοτραγουδούσα τους στίχους μέσα στην σκοτεινή αίθουσα, μετά τους τραγουδούσα δυνατά, όταν δε γύρισα το κεφάλι μου είδα ότι όλοι σχεδόν τους τραγουδούσαν, εκτός από τον συνοδό μου που δεν  ξέρει λέξη αγγλικά (  :twisted:  ).

Οσοι την είδαν είπαν το ίδιο ακριβώς, ότι περνάς πάρα πολύ καλά. Ϊσως γιατί η γενιά μας ήξερε όλα τα τραγούδια απ εξω και ανακατωτα (εγώ τουλάχιστον είχα υποστει πλύση εγκεφάλου με τα τραγουδια των ΑΒΒΑ από το ραδιόφωνο στα τέλη του 70). Οι στίχοι ανασύρονται στην μνήμη χωρίς να το θες...
Είναι και η θάλασσα των Σποράδων, είναι και το feeling του μιουζικαλ, νιώθεις σαν να είσαι πιτσιρίκι, να είναι σαββατόβραδο και να έχει ελληνική ταινία του Δαλιανίδη...

Ενας φίλος μου εγραψε το soundtrack σε cd και σε όλη τη διαδρομή  Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη τραγουδούσα ασταμάτητα... οι κοπέλες στα διόδια με κοίταζαν περίεργα..  :oops:

318 Επισκέπτες, 1 Χρήστης