Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μα γιατί παντρευόμαστε

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 17, 2005, 10:42:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

AGRIOS

Παράθεση από: "lila"giati pandrevomaste???

paidia osoi einai anipandri 8eloun na pandreftoun kai osoi einai pandremenoi sini8os 8eloun na xorisoun..
e.

[size=18]μπαααααααα συνηθως οι ελευθεροι δεν θελουν να παντρευτουν απλα παντα καποια τους καταφερνει να το θελησουν (ετσι νομιζουν) και οι παντρεμμενοι δεν θελουν να χωρισουν απλα μερικους οι συνθηκες (γκρινια,πεθερα, κλπ) τους τσακιζουν τα νευρα και αποτολμουν την ηρωικη εξοδο (εγω δραπετευσα ηδη δυο φορες και εμαθα να την κανω αθορυβα χαχαχαχαχαχα)
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
μην ζοριζετε την τυχη σας μερικοι σπανε ευκολα το σκοινι που τους τυλιξατε στον λαιμο (ασχετα αν ηταν μια κορδελιτσα στα στεφανια που μπηκαν στα κεφαλια)[/size]

plus

Παράθεση από: "AGRIOS"Plus πως πιανονται κοροιδα οι αντρες??????? πολυ απλα οταν ερωτευθουν χαχαχαχαχαχαχα
τοτε τσιμπανε σαν χανοι αλλα προσοχη οταν ξεθυμανει ο ερωτας γινονται ταυροι σε υαλοπωλειο

agrios ναι βρε, αλλα ειναι μια πληροφορια που την ξερετε ευθης εξαρχης.
,μηπως εσεις λυσσατε τελικα για γαμο????

Rakendytos

Γιατι ειστε χριστιανοι..

AGRIOS

Rak φιλε μου ενταξει αυτοι που ειναι Χριστιανοι, αντε και οσοι ειναι μουσουλμανοι, Βουδιστες και Βραχμανοι να το καταλαβω ................. εγω που ειμαι ΑΘΕΟΣ (δεν εχω στον θεο μου δηλαδη) ??????????????????

anzelina

για να αναρωτιόμαστε μετά και να λεμέ μα τι μ...... ήμουν  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nikos28

Αν εξαιρέσουμε την, εγωιστικών κινήτρων, διαιώνιση των γονιδίων μας, παντρευόμαστε με κάποιον/α γιατί μας αρέσει, μας ταιριάζει και αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί.

Και γιατί αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί;

Μα για να μας χαΐδεύει τα μαλλιά πριν κοιμηθούμε, για να μας μαγειρέψει μια ζεστή σούπα όταν θα' μαστε κρεββατωμένοι με γρίπη, για να λέμε μαλακιούλες και να γελάμε όταν ο ένας απ' τους δύο θα΄χει τις μαύρες του, για να βρίσκουμε έναν καφέ όταν θα' χουμε γυρίσει κουρασμένοι απ' τη δουλειά, για να μη μιλάμε με τα ντουβάρια, για να μοιραζόμαστε μια απόκρυφη μας σκέψη στις 3 το πρωί, για να...για να...για να...

Θέλετε κι άλλα;

Όλα όσα είπα είναι απο μόνα τους μια ηδονή!   :wink:

Γι' αυτό παντρευόμαστε με έναν άλλον άνθρωπο, που εμείς επιλέξαμε στο κάτω-κάτω...

Επειδή, απλούστατα, ορισμένες ηδονές της ζωής δεν βρίσκονται στην πίστα  ενός νυχτερινού κέντρου, ούτε στο αλκοόλ και στη νικοτίνη ενός club, ούτε στα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά μιας ''ξεπέτας''.
Γι' αυτό, και μόνο γι' αυτό...

Rakendytos

και για λογους υγιεινης μας το επεβαλαν..
Επισης για να ζησουν οι δικηγοροι.. :D
Δεν πιστευω στον θεσμο..

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"Αν εξαιρέσουμε την, εγωιστικών κινήτρων, διαιώνιση των γονιδίων μας, παντρευόμαστε με κάποιον/α γιατί μας αρέσει, μας ταιριάζει και αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί.

Και γιατί αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί;

Μα για να μας χαΐδεύει τα μαλλιά πριν κοιμηθούμε, για να μας μαγειρέψει μια ζεστή σούπα όταν θα' μαστε κρεββατωμένοι με γρίπη, για να λέμε μαλακιούλες και να γελάμε όταν ο ένας απ' τους δύο θα΄χει τις μαύρες του, για να βρίσκουμε έναν καφέ όταν θα' χουμε γυρίσει κουρασμένοι απ' τη δουλειά, για να μη μιλάμε με τα ντουβάρια, για να μοιραζόμαστε μια απόκρυφη μας σκέψη στις 3 το πρωί, για να...για να...για να...

Θέλετε κι άλλα;

Όλα όσα είπα είναι απο μόνα τους μια ηδονή!   :wink:

Γι' αυτό παντρευόμαστε με έναν άλλον άνθρωπο, που εμείς επιλέξαμε στο κάτω-κάτω...

Επειδή, απλούστατα, ορισμένες ηδονές της ζωής δεν βρίσκονται στην πίστα  ενός νυχτερινού κέντρου, ούτε στο αλκοόλ και στη νικοτίνη ενός club, ούτε στα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά μιας ''ξεπέτας''.
Γι' αυτό, και μόνο γι' αυτό...

Exei dikio se kapia ap ola auta o nikos alla sigoura einai anipandros gi auto ta leei an htan pandremenos den 8a ta lege...otan pandrevondai paidia...allazoun ta pragmata kai borei akoma kai gia psilopragmata na er8ei o xorismos psilopragmata omos pou to tairi mas den ta anexete pia i simbiosei einai poli duskoli kai meta apo 6.5 xronia..xero ti leo..ego pragmatika kamarono ta zeygaria pou meta apo 20 .30 xronia gamou sunexizei kai leei o enas ton allon agapi mou kai filioundai sto stoma ka8e fora pou vlepondai...

Nikos28

Και όταν συζούσα, μέχρι πριν 4 χρόνια, τα ίδια πίστευα. Δεν είχα παντρευτεί, βέβαια, αλλά πρακτικά αυτό δε σημαίνει τίποτα γιατί ζούσα σαν παντρεμένος, με μόνη διαφορά οτι δεν είχα παιδιά...  :wink:

Όσα έγραψα, τα υποστηρίζω κατηγορηματικά και είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι είναι έτσι κι όχι αλλιώς.
Κι αυτό, όχι μόνο γιατί ταιριάζουν στη φιλοσοφία που έχω για τη ζωή αλλά και γιατί κάποτε τα έζησα.
Με δυο λόγια, μου τα' χει διδάξει και η θεωρία και η εμπειρία.

Εμείς έχουμε γίνει δύσκολοι (όλοι μας), όχι η συμβίωση...  :wink:

Το πρόβλημα είναι οτι έχουμε πυρετό κι αντί να βάλουμε κομπρέσες, ανάβουμε το κλιματιστικό!  :P

AGRIOS

Παράθεση από: "papi"καλα στεφανα

[size=24]Αρκει να μην εχουν μωβ κορδελιτσα και να γραφει "στον Λατρευτο μας ....." χαχαχαχαχαχα[/size]

tristana

'Αγριε  :twisted:  :lol:  :twisted:  :lol:

AGRIOS

ΤΡΙΣΤΑΝΑ  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΛΕΕΙ : ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.

Anonymous

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Η ΛΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΑΝ ΣΥΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ....ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ....ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ  ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ  ΕΠΟΜΕΝΟ/Η. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Shadowlord

Ο γαμος ειναι ενας θεσμος στον οποιο 2 ατομα προσπαθουν απο κοινου να ξεπερασουν τα προβληματα που δεν θα ειχαν αν δεν ειχαν παντρευτει.. :roll:

532 Επισκέπτες, 2 Χρήστες