Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 728
  • Total: 729
  • Leon

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ...

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:53:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Prigkipissa

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ(ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..)ΛΟΙΠΟΝ..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ Η ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ Η ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ?

aiollus

εγω προτιμω τις μελαχρινες και τις κανονικες σε σωματικη διαπλαση!!!

Prigkipissa

Εγώ παρατήρησα τώρα τελευταία οτι είναι στη μόδα ...τα αγοράκια να προτιμούν κοπέλες με τα πιασιματάκια...

Δεν ξέρω γιατί όμως εσείς οι άντρες με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι!
Δεν θέλετε άσχημες και προτιμάτε τις κουκλάρες.
Όταν όμως έχετε δίπλα σας  κουκλάρες,κοιτάτε αλλού!!!!Τι συμβαίνει τελικά?αχόρταγοι!!!!!!!!!

aiollus

Αβησσος η ψυχη του ανθρωπου!!!
Δεν υπαρχουν στερεοτυπα και απαντησεις αντικημενικες για τετοια θεματα!!!!
Εγω προσωπικα δεν θελω ουτε κουκλαρα ουτε ασχημε διπλα μου!!!
Νορμαλ πραγματα και καταστασεις μου μου αξιζουν!!
Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο!!!

fmas

Prigkipissa προσωπικά μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα.... Αν και βασικότερα κοιτάω την εσωτερική ομορφιά και μετά την εξωτερική.... Δεν λέω φατσικά να μην βλέπεται αλλά αμα έχει γλυκό προσωπάκι και καλή καρδιά όλα τα άλλα για μένα είναι Ok.........

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Parakseni pou einai i fysh tou anthrwpou.......
adiaforei gia ayton pou ton kolakeyei.......
kai prospathei........gia ayton pou den ypotassetai......
...............
den einai pws elaxistoi andres kseroun ti theloun.....
oxi pws elaxistes gynaikes kseroun ti theloun.....
alla pws elaxistoi anthrwpoi.....kseroun ti theloun......

minoraki

στους αντρες αρεσουν οι ξανθιες.....αλλα στο τελος παντρευονται τις μελαχρινες..... :D  :D  :D χαχα!

fmas

Προσωπικά δεν έχω ουδεμία προτίμηση στο χρώμα των μαλλιών..... Ούτος ή άλλος έτσι πως τα βάφετε μπορεί να κοιμηθείς με ξανθιά γυναίκα και να ξυπνήσεις με μελαχρινή...... Έχω άδικο???????

eye_

mauromalles, kokkinomalles, kastanes kai teleutaies kai kataidrwmenes oi ksan8es.. oso gia tis adinates i me ta piasimatakia.. de mou aresoun oi adinates alla oute kai ta piasimatakia otan apo ekei mporoun na krati8oun 2 kai 3 tautoxrona.. kati se kakoniko de paizei??

gbyzf1000

Μυαλό,χίουμορ...ναχει και υπομονή...

όοοοοοοοοοοοοολα τα άλλα....αδιάφορα :wink:

gbyzf1000

και για τους μπερδεμένους.....

λλλλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλ

kuria

Παράθεση από: "eye_"mauromalles, kokkinomalles, kastanes kai teleutaies kai kataidrwmenes oi ksan8es.. oso gia tis adinates i me ta piasimatakia.. de mou aresoun oi adinates alla oute kai ta piasimatakia otan apo ekei mporoun na krati8oun 2 kai 3 tautoxrona.. kati se kakoniko de paizei??

οτι και να λες βρε, δεν προκειται να ιδρωσω...
οσο για τα πιασιματακια μου ειναι ακρως εξυπηρετικα αφου μπορουν να κρατηθουν πανω τους καμια 10αρια ταυτοχρονα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

gbyzf1000

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "eye_"mauromalles, kokkinomalles, kastanes kai teleutaies kai kataidrwmenes oi ksan8es.. oso gia tis adinates i me ta piasimatakia.. de mou aresoun oi adinates alla oute kai ta piasimatakia otan apo ekei mporoun na krati8oun 2 kai 3 tautoxrona.. kati se kakoniko de paizei??

οσο για τα πιασιματακια μου ειναι ακρως εξυπηρετικα αφου μπορουν να κρατηθουν πανω τους καμια 10αρια ταυτοχρονα...

Αναροτίεμαι..τη κάνεις εδώ και δεν μεταφέρεις κόσμο στην ΕΘΕΛ........ :roll:

kuria

Παράθεση από: "gbyzf1000"
Παράθεση από: "kuria"

Αναροτίεμαι..τη κάνεις εδώ και δεν μεταφέρεις κόσμο στην ΕΘΕΛ........ ]

τς τς τς τς τι ανθρωποι( ; ) εισαστε εσεις...
δηλαδη εμεις οι κακιες, χοντρες και ασχημες ξανθες τι θα απογινουμε.. ε;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

ουφ, πάλι καλά που δεν είμαι ξανθιά! looooool  :lol:

728 Επισκέπτες, 1 Χρήστης