Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 298
  • Total: 299
  • Leon

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ...

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:53:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eye_

Anonymous

χαχαχαχα Λιλού μουυυυυ!!!!!!!!  ]

energizer

στα πλαισια της στατιστικης ερευνας που διεξαγεις.. 1 ξανθια θα κλεψει την 1η ματια,1 μελαχρινη θα βγαλει μια πιο ερωτικη αισθηση αλλα εγω δηλωνω fun των κοκκινομαλλουσων!!!οι ξεπλυμενες ανταυγειες & οι εντονες αντιθεσεις με το φρυδι.....μπλιαξ!! :P

gbyzf1000

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "gbyzf1000"
Παράθεση από: "eye_"mauromalles, kokkinomalles, kastanes kai teleutaies kai kataidrwmenes oi ksan8es.. oso gia tis adinates i me ta piasimatakia.. de mou aresoun oi adinates alla oute kai ta piasimatakia otan apo ekei mporoun na krati8oun 2 kai 3 tautoxrona.. kati se kakoniko de paizei??

οτι και να λες βρε, δεν προκειται να ιδρωσω...
οσο για τα πιασιματακια μου ειναι ακρως εξυπηρετικα αφου μπορουν να κρατηθουν πανω τους καμια 10αρια ταυτοχρονα...

Αναροτίεμαι..τη κάνεις εδώ και δεν μεταφέρεις κόσμο στην ΕΘΕΛ........ ]

τς τς τς τς τι ανθρωποι( ; ) εισαστε εσεις...
δηλαδη εμεις οι κακιες, χοντρες και ασχημες ξανθες τι θα απογινουμε.. ε;

Σε παραθέτω ξανά στην 1 απαντησή μου......

giorgos k

Παράθεση από: "Prigkipissa"ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ(ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..)ΛΟΙΠΟΝ..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ Η ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ Η ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ?
η γυναικα πρεπει να εχει΄΄΄χερουλια !!! καθρεφτες!!παγκο για ποτο!!μαλι μαυρο ματ να μην σε χτυπαει ο ηλιος,εξατμηση καινουργια αθορυβη!!και να παιρνει και φτιαξιματα για νεες επιδοσεις!!τι λεω ρε??? για γυναικες μιλαμε??ΣΟΡΙ!! ΤΕΡΜΑ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..........ΜΜ............ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230χιλ την ωρα!!!!

giorgos k

Παράθεση από: "gbyzf1000"και για τους μπερδεμένους.....

λλλλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλ
ωραιο το συνολακι!!!!! :lol:

ASSOS

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ... ΦΡΟΝΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

pingo

ASSOS....define the word "φρόνιμη" please

Anonymous

xm oi gynaikes einai yperoxes , as einai yperoxes ki as einai me oti xroma malli theloun (sostos?)

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D  :D σωστοτατος! να και ενας αντρας που ξερει να εκτιμα τις γυναικες!
 :arrow: μου θυμισες ενα του πρισλευ που ειχε τιτλο : <<ξανθες-μελαχρινες μου αρεσουν ολες>>!

minoraki

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D  :D  :D σωστοτατος! να και ενας αντρας που ξερει να εκτιμα τις γυναικες!
 :arrow: μου θυμισες ενα του πρισλευ που ειχε τιτλο : <<ξανθες-μελαχρινες μου αρεσουν ολες>>!
*τραγουδι.....

kuria

Παράθεση από: "giorgos k"
Παράθεση από: "Prigkipissa"ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ(ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..)ΛΟΙΠΟΝ..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ Η ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
η γυναικα πρεπει να εχει΄΄΄χερουλια !!! καθρεφτες!!παγκο για ποτο!!μαλι μαυρο ματ να μην σε χτυπαει ο ηλιος,εξατμηση καινουργια αθορυβη!!και να παιρνει και φτιαξιματα για νεες επιδοσεις!!τι λεω ρε??? για γυναικες μιλαμε??ΣΟΡΙ!! ΤΕΡΜΑ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..........ΜΜ............ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230χιλ την ωρα!!!!

αν μου πεις και τι επιταχυνση θελεις, τοτε θα σου πω με σιγουρια αν ειμαι η γυναικα των ονειρων σου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

Γιώργο μου μάλον δεν ξέρεις καλά τις γυναίκες χαχαχα ]

giorgos k

Παράθεση από: "gavrina"Γιώργο μου μάλον δεν ξέρεις καλά τις γυναίκες χαχαχα ]
MMMMMM!!!!!!ΓΩΓΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!! ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙς ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ!!!! :wink:

giorgos k

Παράθεση από: "giorgos k"

αν μου πεις και τι επιταχυνση θελεις, τοτε θα σου πω με σιγουρια αν ειμαι η γυναικα των ονειρων σου...
ΕΛΑ  ΠΟΥ ΘΕς ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙς ΟΛΑ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!   0-9 στα 100 καλα ειναι???

298 Επισκέπτες, 1 Χρήστης