Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 339
  • Total: 339

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ...

Ξεκίνησε από Prigkipissa, Σεπτεμβρίου 03, 2005, 01:53:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

selene

Παράθεση από: "Αργυρώ"Δεν βλέπεις τι γίνεται; Μόνο για τα σωματικά προσόντα ενδιαφέρονται. Αν η ψηλή ξανθιά με μακριά πόδια και αγγελικά χαρακτηριστικά προκύψει βούρλο... ε, δεν έχει και τόση σημασία... μάλλον καλύτερα θα είναι. Αν είναι και μουγκή, πιο καλά ακόμη...

Αργυρώ μου έτσι είναι οι άντρες!!! Τώρα αν είναι οι περισσότεροι ή οι λιγότεροι που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι μόνο, δεν ξέρω!!!
  Για να 'μαστε ειλικρινείς, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν!!!
  Θέλουν μια bibo (όπως είπε η όλιβ), μια χαζή δλδ, αλλά όταν την παρουσιάζουν κ αρχίζει να πετάει μαργαριτάρια, τη διώχνουν γιατί τους ρεζιλεύει!!!
  Άμα τώρα είναι καμιά έξυπνη, δεν αντέχουν τη σύγκριση!! Γι ορισμένους δε γίνεται η γυναίκα να είναι πιο έξυπνη από κέινους, γιατί οποιαδήποτε μ.......α κ αν κάνουν η άλλη δε θα είναι ηλίθια κ μάλλον θα τον παρατήσουν σύξυλο!! Κ πείτε μου, ποιος άντρας αντέχει αν τον χωρίζει γυναίκα!!!! Ε;;;!!!
  Κ φυσικά υπάρχει κ η περίπτωση, 'από δω η γυναίκα μου κ από κει το αίσθημά μου'!! Κ τους 2 τύπους γυναικών, ώστε να χει την πίτα ολόκληρη κ το σκύλο χορτάτο!!!

tristana

Ε, όχι! Δεν είναι έτσι ΟΛΟΙ οι άντρες. 'Οπως δεν είναι και ΟΛΕΣ οι όμορφες
γυναίκες ανεγκέφαλες. Η γενίκευση απλώς δεν λέει τίποτα.
Ο καθένας κρίνει εξ ιδίων. 'Ετσι αυτό που έχω να πω για όσους άντρες
με αγάπησαν και τους αγάπησα είναι ότι ήταν έξυπνοι, ασφαλείς, δυναμικοί
με χιούμορ, τρυφερότητα και διάθεση για προσφορά.
('Ισως να συμβαίνει να είναι έτσι οι άντρες πάνω από 1.92 που όλως τυχαίως έτυχε να αγαπήσω χεχεχεχε!!!)
Πάντως μια ζωή τα πάω μια χαρά με τους άντρες εφ'όσον εγώ -όπως συμβαίνει να κάνουν όλες οι γυναίκες- τους επιλέγω.
Και θα ήθελα να πλέξω το εγκώμιο του αγαπημένου μου, αλλά κρατιέμαι!
Ας πω μόνο ότι είναι ένα πανέμορφο και υπέροχο πλάσμα.
(Και τώρα κοροϊδέψτε με ελεύθερα την ερωτευμένη! ΧΕΧΕΧΕΧΕ)

tristana

Α, μην το ξεχάσω... Λαμπροτέτοιε, ο Κεν Κεν ήταν ευνούχος αν σου διέφυγε. Αλλά πάλι γούστα είναι αυτά.
Και εφ'όσον, δήλωσες παιδεραστής να ειδοποιήσουμε τα σχολεία
για έναν κοντό, φουκαρά, μεσήλικα με μάτι που γυαλίζει.

Labrokratis

Exw blepw idi kataktiseis sto forum, pou olo me emena asxolounte!
Telika megalo sou3e o Labrokratis!!!!
Xaremi 8a anoi3w telika edw (kai sto chat)

Yparxei bebaia to problima tis ilikias...  :(
(meta3i mas, auto einai to problima tou ellinikou diadiktiou genikotera... )

8a eimai Ken Ken diastaurwsi me satiro egw! Min anisixeis (exw liseis gia ola) xaxaxaxaxaxaxa :)

apol

τις περιποιητικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tristana

Απ, πασά μου εσύ! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!  :lol:

(Γι'αυτό ζητούσες παντόφλες S.A.K.I.S;;;;;  :twisted: )

apol

junkie

απολ ποιές? ]Ίσως να χεις δίκιο γιατί και 'σεις μερικές φορές δεν ξέρετε τι θέλετε και πάτε και πέφτετε πάνω σε τέτοιες κοπέλες.....Τα  θέλει λοιπόν ο πισινός σας!!!!![/color]

Anonymous

Εγώ την θέλω, Κουκλάρα με λίγα πιασιματάκια, ίσα-ίσα να κρατιέμαι (σεξολαβές που λέμε), να είναι έξυπνη, να μπορούμε να μιλάμε και να έχει μάτια μόνο για μένα :D  :D (ζητάω πολλά; ). Χρώμα μαλλιών αδιάφορο. Αυτή η γυναίκα υπάρχει (μαυρομάλλα είναι) αλλά δυστυχώς δεν είναι δικιά μου, γιαυτό και γώ παρηγοριέμαι με σοκολάτες...................  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Σύνελθε [img]http] και άσε τις σοκολάτες :wink:

gon

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ

tristana

Γκον, καλά οι υπόλοιποι. Απευθύνομαι σ'εσάς, κύριέ μου!

KiSSeS

γιατί ρε παιδιά?? οι καστανές ή μελαχρινές στο πηγάδι έκαναν πιπί τους????? δεν έχουν ψυχούλα αυτές??? λύσσα κακιά με τις ξανθές!!!!!

papi

καμια παπια υπαρχει;;να εχει και πουπουλα;;;

KiSSeS

εγω εχω μια αν θες..... πλαστικη βεβαια, αλλα εχει και χερουλι!!!!!!!

:roll:  :roll:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

339 Επισκέπτες, 0 Χρήστες