Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 363
  • Total: 364
  • Leon

Οταν μπαινετε στο αυτοκινητο ή οταν αναβαινετε στην μηχανη..

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 11, 2005, 08:33:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Έκανα βόλτα με ένα Ibiza μέσα στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και ομολογώ πως είναι υπέροχη η αίσθηση..... (Συνοδηγός Φυσικά) με καλά χιλιόμετρα.......

papi

ωραια πιστα εχει εκει μεγαλων προδιαγραφων

fmas

Papi απλά η καλύτερη πανελληνίως..... Αλλά δεν βοηθάει το μέρος για τίποτα...... Την έχει παρατημένη και η Δημοτική αρχή οπότε......

Nikos28

Παράθεση από: "sonia"fysika....pote eisai eleutheros????
mia volta mexri to sounio tha se peisei ( kai me tradaxta epixeirhmata ) !!!!

Κανόνισέ το εσύ κι άστα τ' άλλα πάνω μου- εκτός απ' το τιμόνι...  :lol:

Μισό λεπτό όμως: Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έχω την προσοχή και το βλέμμα μου στραμμένα στη διαδρομή ή στο αμάξι και όχι στην κάτοχό του;  8)

papi

Νικοοοοοοοοο πιασε κανα μπουτακι στην διαδρομη και καλα ταχα επεσε το πακετο απο τα τσιγαρα εκει σα κατ :P

kuria

εγω παντως το πρωτο που θα εκανα μπαινοντας στο αυτοκινητο του παπιου θα ηταν να σταυροκοπηθω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos28

Παράθεση από: "papi"Νικοοοοοοοοο πιασε κανα μπουτακι στην διαδρομη και καλα ταχα επεσε το πακετο απο τα τσιγαρα εκει σα κατ :P

Α να χαθείς! Σοβαρά μιλάς; Τι είναι αυτά που λες;  :shock:

Ξέχασες ότι έχω κόψει το κάπνισμα;;;   :twisted:

Nikos28

Παράθεση από: "kuria"εγω παντως το πρωτο που θα εκανα μπαινοντας στο αυτοκινητο του παπιου θα ηταν να σταυροκοπηθω...

Μαρία, είσαι σίγουρη ότι θα έπαιρνες ένα τέτοιο ρίσκο;  :lol:  :lol:

papi

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "papi"Νικοοοοοοοοο πιασε κανα μπουτακι στην διαδρομη και καλα ταχα επεσε το πακετο απο τα τσιγαρα εκει σα κατ :P

Α να χαθείς! Σοβαρά μιλάς; Τι είναι αυτά που λες;  :shock:

Ξέχασες ότι έχω κόψει το κάπνισμα;;;   :twisted:

ελα βρε μην τρελλενεσε πιασε λιγο... και ριξε ταχα τις nicorette εκει σα κατ :twisted:

kuria

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "kuria"εγω παντως το πρωτο που θα εκανα μπαινοντας στο αυτοκινητο του παπιου θα ηταν να σταυροκοπηθω...

Μαρία, είσαι σίγουρη ότι θα έπαιρνες ένα τέτοιο ρίσκο;  :lol:  :lol:

ποτε δεν ξερεις που μπορει να σε φτασει η απελπισια...      :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Στην ανάγκη όλα είναι πιθανά.........

yoda

Παράθεση από: "papi"αχμ λες;λες να παρω το Ibiza του Bro μου;σας εφαγα λαχανο!και να παρω και συνοδηγο τον κωστα Στεφανη και εσας τις δυο στα πισω καθησματα και να δειτε τα βραχια σε θεση αναπνοης!Μετα δεν θα θελετε να ξανα μπειτε σε αυτοκινητο και αμα θελετε βαζουμε και στοιχηματα αλλα πανω απο 30,000 ευρω :twisted:
μπες πρωτα στο αμαξι της σονιας και αν καταφερεις να φτασεις στο σουνιο χωρις να...χασεις οτι εχεις φαει τις 2 προηγουμενες μερες εγω θα σου δωσω τα 30 χιλιαρικα για δωρο :lol:  :lol:  :lol:

papi

αχμ καταλαβα...την κατσαμε την βαρκα...εγω μονο με λεφτα μπαινω σε τετοιες διαδρομες και με καλους οδηγους και συνοδηγους που τρεχουνε επαγγελματικα σε αγωνες και επισεις με καλα καθαροαιμα αυτοκινητα για τετοιες διαδρομες και οχι ΙΧ.
Τωρα να βαλω το δικο μου το κακομοιρο το αμαξακι για κοντρα...ποιος ο λογος?ασε που δεν ειναι κατασκευασμενο για αγωνες και ασε που ειναι κριμα να με βαλουν και εμενα σε εκκλησακι...και ασε που θα το διαλυσω και ασε που μπορει να φυγει απο την πορεια του και να καρφωθει στον αλλο κακομοιρη στην αλλη μερια τις λωριδας.
Απο τρελλες εχω κανει και εγω απειρες.
Μαλακασα Ωρωπο σε 4 λεπτα.
Στροφη φαρου παραλιας Ωρωπου με 165 χιλιομετρα και ο δρομος γυαλι κατω.(με RENAULT19)
Προσπεραση 40 και αυτοκινητων σε αναβαση Μαρκοπουλο Ωρωπου και να περνανε ξυστα τα αντιθετα αυτοκ απο μενα(να βλεπεις τον χαρο να σου ρχετε!)(FIAT PUNTO GT)
Λιμανακια στις στροφες με 160 χιλιομετρα και να βλεπεις τους βραχους και να σου κοβετε η αναπνοη.(subaru impreza)
Αθηνα Ορεστιαδα σε 6 ωρες με FIAT MIRAFIORI 2000 κυβικα
κλπ κλπ αμα γραψω και αλλα,νυχτωσαμε

παμε τωρα με μηχανες και παπακια
HONDA CUB90
Σουζες,κοντρες,λεφτα..πολλα λεφτα περασανε απο τα χερια μου...μονο παπακι δεν ηταν αυτο!η αξια του γυρω στα 4,000,000...επερνες ενα καινουργιο αυτοκινητο!Η τελικη του 183 χιλιομετρα καθαρα(να ταν και αλλο!σε επαρχιακο δρομο,μου πεταχτηκε ενα τρακτερ και για να μην σκοτωθω μαζι με αυτο,εγειρα το σωμα μου και ετσι σωθηκα...αλλα το μηχανακι....για τα μπαζα!)
Αυτα τα παπακια ειναι οτι πρεπει για την Αθηνα αλλα ειναι διαολια ,γιατι τα ποδια σου ειναι ελευθερα  δλδ εχουν αυτο το κενο εκει στην ποδια και δεν εχουν καπου να αγκαλιασουν οπως ειναι στις μεγαλες μηχανες και το αποτελεσμα ειναι να τρως ετσι για πλακα τουμπες.

Ωρωπος καλοκαιρι του 89.Στα 16 μου ημουν με το παπακι του αδερφου μου για να παω να πω να παμε με τα παιδια σινεμα το βραδακι.Τοτε δεν υπηρχε ασφαλτο αλλα χωμα και ετσι οπως γυρνουσα...αντε να πηγαινα με 40 χιλ και πιο λιγο,μου βγαινει απο δεξια ενα αυτοκινητο.Ουτε αυτος με εβλεπε μα ουτε εγω,γιατι ειχε μια τεραστια μαντρα.Το αποτελεσμα,με χτυπησε και επεσα με το προσωπο στο εδαφος.Δεν προλαβα να αφεισο το μηχανακι και ετσι επεσα μαζι με αυτο.
Καταγματα στα ποδια στα χερια και σπασιμο τις μυτης + 2 δοντια + γδαρσιμο μυτης και χειλια.Οσοι με βλεπανε οταν ημουν στο νοσοκομειο δεν μπορουσαν να με δουν και φευγανε.
Τωρα στην Αθηνα στην Κηφισιας να δουλευω με το μηχανακι.Να ειμαι στα φαναρια να μου ανοιγει πρασινο για να φυγω και να μου ερχετε απο δεξια περνωντας με κοκκινο περιπολικο τις αντιτρομοκρατικης!Το αποτελεσμα,να με πεταξει στο απεναντη ρευμα κυκλοφοριας αλλα για καλη μου τυχη δεν υπηρχαν αυτοκινητα στο φαναρι!Για να μην χασουν την δουλεια τους για την μαλακια που καναν μου δωσανε γυρω στο ενα μυριο+μου φτιαξανε το μηχανακι.Ασε που μετα εγειναν φιλαρακια μου.
Ενα αλλο παλι που θυμαμε,χειμωνας,κατεβαινα την λεωφ Πεντελης και μου βγαινει απο δεξια με στοπ ενας παπαρας με ενα τζιπ.Για καλη μου τυχη φορουσα πουπουλενιο μπουφαν και μεσα απο το παντελονι πιτζαμα.Και φωναζε οτι εφταιγα και το αμαξι ειναι καινουργιο και εχει 70χιλιομετρα και πηγε να με μπουζουριασει στο ξυλο.Για καλη μου τυχη τον χτυπησα στο αριστερο μπροστινο φτερο...αν τον χτυπουσα στην πισω ροδα θα εφταιγα.Μου πληρωσε η ασφαλεια του και ψυχικη οδυνη + μου εφτιαξε το μηχανακι και αυτος πηρε τα τετοια......μου. :P
Αλλο περιστατικο κοντα στο Ολυμπιακο σταδιο σε κατι στενα.Βλεπω απο μακρια να διασχιζει μια γριουλα το δρομο.Κοβο ταχυτητα με 30χιλ και καθετε στην μεση και οταν παω να την περασω μου ερχετε πανω μου!Το αποτελεσμα,επεσα κατω,γιναμε και οι δυο ενα κουβαρι μες την μεση του δρομου και αυτη γελουσε!Ελα Παναγια μου τι αλλο κουφο θα μου τυχει!Μετα μου λεει χιλια συγγνωμη αγορι μου..αν ειμαι καλα...και ελα στο σπιτι μου να σε κανω καλα :shock: κλπ!Εγω προσπαθουσα να δω αν ειναι καλα η γριουλα να την παω στο νοσοκομειο με ενα ταξι αλλα αυτη γελουσε και ετρεχε αιμα στο γονατο της.Τελικα ολα καλα.
Ενα αλλο πηγαινοντας για Χαλανδρι στην Καποδιστριου.Ειμαι ενδιαμεσα απο τα  αυτοκινητα σε κινηση.Οσο ναναι καπως τρεχουμε γιατι ειναι καπως μεγαλο το κενο.Οπως πηγαινα,μου πεταγετε ενα ζευγαρι αλβανων...χτυπαω τον αντρα και πεφτω αναμεσα απο δυο αυτοκινητα.Παλι για καλη μου τυχη δεν εκανα ζημια στα αυτοκινητα.Βρηκα κοντρα στον αλβανο,σα να επεφτα σε μια μαντρα.Μου ελεγε θα παρω το 100,οποτε ηρθε το 100 και του λεει,τα φαναρια για να περασετε στην απεναντη μερια ειναι 10 μετρα απο εδω,οποτε κακως που περασατε απο εδω και εχετε γυναικα και παιδι!Οποτε για καλη μου τυχη ειχα Αγιο.Αντε να μπλεκεις με δικαστηρια και αντε να βαζεις δικηγορο.
και ειναι και αλλα περιστατικα.
Ηθελα να ξερα πως ειμαι στην ζωη δεν μπορω να το καταλαβω ακομη.Μαλλον εχω Αγιο,δεν εξηγειται αλλιως.

Να προσεχετε και να προσεχω και τα ματια οχι 14 αλλα54!
Να ειστε ολοι καλα

Μπιλακος

yoda

μια βολτα με το turbo της σονιας θα επαληθευσει το αν εχεις αγιο!!!! :lol:  :lol:

mourmouritsas

εχει τουρμπο?αν ειναι να τα βαλουμε απο φαναρι σε φαναρι...εγω με το supra NF100 HONDA  :twisted:

363 Επισκέπτες, 1 Χρήστης