Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 199
  • Total: 200
  • Leon

Κανε φορουμ CHAT!

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 11, 2005, 08:57:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

papi

ωραια.....τι νεα;;πως τα περασατε εχθες;που πηγατε;τι φαγατε; :D

minoraki

εγω ειμαι παρα πολυ καλα γιατι χθες το απογευμα απεφυγα την εξαγωγη του φρονιμητη μου....το εγραψα και σε αλλο τοπικ.....χιχι!  :D  :D

:arrow: δεν θα την αποφυγω ομως την αλλη τριτη :(  :( .....παπακι εβγαλες και εσυ το δοντι σου.....πονεσες πολυ?  :?:  :?:

papi

ωχ να μην πας!!!
Ναι 3 ωρες με ειχε στην καρεκλα...ασε που μου εκανε δεν ξερω ποσες ενεσεις :( ...το σουβλι και κραπα κρουπα μεσα στο δοντι...και δωσε τροχο...γρρρρρρρρννν...δλδ εβγαλε το δοντι 4 κομματια...ανα κομματι....νομιζα οτι θα μου βγουν ολα!!Παναγια μου!!!Ριαααααααααααααααααααααα μου help...γμτ τα γλυκα και οι τσιχλες...εμ οι λυχουδιες....αυτα που λες μινορακι μου :roll:

minoraki

δυστυχως δεν γινεται να το αποφυγω παπακι μου  :cry:  :cry:  :cry: ο φρονιμητης μου εχει σαπισει και πρεπει να βγει ΟΠΩΣ + ΔΗΠΟΤΕ! οποτε....κλαψε με μανα κλαψε με την νυχτα με φεγγαρι!  :(  :(  :(

papi

ωρε ιτια ιτια λουλουδιασμενη και παει λεγοντας...εγω παντως το εφαγα πριν απο λιγο το γλυκακι μου...καστανακι μμμμμ τελειοοοοο!!! :oops:
ελα να στο βγαλω εγω στο spell club22 την Πεμπτη...εκει να δεις γλυκακια που θα εχει!μιααααμ μιαααααμ :oops:  :roll:  :oops:

Argiro

Ωραίο τσατ αυτό εδώ. Εγώ δεν μπορώ να μπω στο κανονικό, γιατί έχω ελληνικούς χαρακτήρες στο nick μου. Μπήκα μια μέρα και έγινε χαμός.

papi

γμτ να ειχα μια βαφλα με παγωτο και σιροπι καραμελας και σιροπι σοκολατας!!!(ασχετο) :oops:  :roll:

Argiro

Μήπως έχεις μια... τάση υπογλυκαιμίας;...

papi

ναιιιιιιιιιιιιιιιι ειδικα τα πρωιναααααα..λες να ριξο ταμπασκο στην γλωσσα να μου περασει :?:  :roll:

Argiro

Δέκα σταγόνες, όχι παραπάνω...

papi

να βαλω και λιγο ζαχαρη;;;;; :oops:

Argiro

Όχι, βέβαια... Αν θέλεις βάζεις λίγο πιπεράκι. Κόκκινο όμως, για να δένει με το ταμπάσκο.

papi

axm patsa tha faw?(kairo exw na faw patsa..peinasaaaaaaaaaa)

papi

που ειστε βρε παιδια;;; :roll:

199 Επισκέπτες, 1 Χρήστης