Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

Κανε φορουμ CHAT!

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 11, 2005, 08:57:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

παπάκη, δεν το αντέχω αυτό με τον πιγκουίνο, με πιάνει νευρικό γέλιο όποτε το βλέπω!  χαχαχαχαχαχαχα! σε καλό μας! :D

bousoulitsas

Παρων αν και δεν μου αρεσει ο πατσας μπλιαχχχχχ ασχετο lol

Anonymous

Ούτε εμένα μ' αρέσει ο πατσάς! :roll:

papi

enia ασε και εγω μολις το ειδα πεθανα στο γελιο  

καλα.....ας φαω εγω τωρα μουσακα που εχω και μετα βλεπουμε τι θα φατε εσεις

selene

Παράθεση από: "papi"γμτ να ειχα μια βαφλα με παγωτο και σιροπι καραμελας και σιροπι σοκολατας!!!(ασχετο) :oops:  :roll:

Από που θες να αρχίσω να σε χτυπάω παπιέ;;;!!!Θες να με στείλεις στον άλλο κόσμο, γλυκατζού γυναίκα;;!!

Sotis

κανελα  με  σαντηγι..εχουμε  εδω  στα  γλυκα  γιαννα  μου...βαζεις  εσυ? :sonstige:  :bowdown:

papi

Ωχ παλι με κυνηγανε! :roll: οσιιιιιιιιι ειμαιιιιιιιιιιιιι καλοοοοοοοοοοο παιζακιιιιιιιιιιιιιιι :roll:

papi

Αχ τι ωραια φατσουλα γλυκια φατσουλα εχω!επιτελους θα βρω την γυναικα των ονειρων μου με αυτη την φατσουλιτσα μου!χιχιχιχι

minoraki

:D  :D  :D  :D η φατσα σου παπακι μου ειναι υπεροχη....γι αυτο και εγω σου ζητησα την θηλυκη της εκδοση....για να γινω εγω η γυναικα των ονειρων σου..... :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

papi

αχ τι γλυκο δωρακι ειναι αυτο που μου λες! :oops:  :oops: (καλα κατι θα κανω για σενα :P )πηγαινε να δεις στο χιουμορ πως θα βγαλεις το δοντακι σου...απλα πεστου του γιατρου να βαλει αντρικο κουκλακι! :P  :lol:

Argiro

ΠαράθεσηΤο papi είπε:
axm patsa tha faw?(kairo exw na faw patsa..peinasaaaaaaaaaa)

Μην ξεχάσεις το σκορδοστούμπι...

riaghul

Παράθεση από: "Αργυρώ"[
Μην ξεχάσεις το σκορδοστούμπι...

a!!!! σ'αυτο εχω ειδικοτητα εγω...

:)  :)

papi

α θα φτιαξετε φαγητο για τα παιδια του φορουμ;;Εγω θελωωωωω γλυκοοοοοοοοο ενα ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙΙΙΙΙΙΙ..αχ να μπορουσα να πηγαθνα αυτο το σκ επανω Σαλονικα να τσακισω ενα ταψι με καζαν ντιπιιιι :roll:  :r :oops:  :oops: oll:  :roll:

Argiro

Γι αυτό είναι έτσι τα δόντια σου μπροστά (φωτο). Τρως πολλά γλυκά...

Argiro

Ακόμη και τα φρύδια σου, σαν κανταϊφι είναι... Σαν του συγχωρεμένου του Κ. Καραμανλή.

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης