Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 211
  • Total: 212
  • Leon

Κανε φορουμ CHAT!

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 11, 2005, 08:57:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eley8eros

Παράθεση από: "papi"μαλλον επιδει εισαι μονο εδω το λες αυτο,αλλα εγω που εχω παει σε πολλες συναντησεις απο πολλα site εχω δει...ασε πικρα....γι αυτο οπως ειπα μου αρεσει να βγω εξω με λιγα ατομα.Τεσπαν ευχομαι καλα να περνατε στις συναντησεις.
Αδερφέ σε βρίσκω απλά λίγο υπερβολικό.....

papi

τα δοντια μου ειναι ετσι για τον απλουστατο λογο!βαζω το τσιγαρο εκει..για να μην βρομηζουν τα χειλια μου :twisted:

Αργυρω ελα να φας τα φρυδια μου!χαχαχαχαχα

Ελευθερε σωστα το καταλαβες και γι αυτο δεν με παει κανεις :wink:

papi

βρε τι γινετε κει στον τριανταφυλλοπουλο και με τον τσιτσιριγκο!αχαχαχα show.Ειναι φοβερος ο Μακης!!!βγαζει ολα τα απλυτα στην φορα!10 δις ευρω!!!βρε τους απατεωνες!!και τους βλεπεις βγαζουν και γλωσσα..οι αλλοι λενε δεν εχω καμια αναμιξει...αει καλα κρασια :lol:

Που πας ρε τσιτσιριγκοοοοοοο :lol:

papi

Παράθεση από: "riaghul"
Παράθεση από: "papi"παπακι μου τα δικα σου τα θεματα ειναι αλλοιωτικα:)ολο εικονα και φαντασια...

αλλα στα ιδια καλε μου,ουτε κι εγω μπαινω στη διαδικασια να ξαναγραψω
ουτε να τα ξαναδιαβασω....

Μαρακι μου,μου αρεσει να βαζω και εικονα στα θεματακια μου.Το σιγουρο ειναι οτι καποτε αυτα θα σβηστουν απο το σερβερ απο οπου τα φερνω...ισος  και εγω να μην ειμαι σε αυτο το σαιτ του α33...και ισος απο την στιγμη που δεν θα ειμαι εγω,τα κανω ολα delete απο τον σερβερ απ οπου φερνω τις φωτο και τις κινουμενες φωτο....τα γραπτα ας μεινουν....η μπογια μου ειναι φρεσκια στον α33.Θα φθαρθω στο περασμα του χρονου. :roll:  :cry:

riaghul

Παράθεση από: "papi".τα γραπτα ας μεινουν....η μπογια μου ειναι φρεσκια στον α33.Θα φθαρθω στο περασμα του χρονου. :roll:  :cry:

ποιος δεν φθειρεται???
Η φθορα ειναι στοιχειο της ζωης..
Εμπεριεχει την αναγεννηση ομως
Ετσι σαν το Φοινικα που αναγεννιεται απο τη σταχτη

αυτη η αναγεννηση  μας κανει ολους να ελπιζουμε στο διαφορετικο
 :)  :)

papi

καλημερα
Οπως εγραψα στην ενοτητα http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=4131&start=20 στο τελεφταιο μηνυμα μου...
Θα παρακαλουσα  να μεταφερθουν ολες οι ενοτητες μου στα διασπαρτα εστω ετσι να διαγραφουν σιγα σιγα
Ευχαριστω.

apol

παπι μη τη κανεις θα μου τη σπασεις πολυ.......

papi

ελα εδω ειμαι παλι...τι νομιζες οτι θα με ξεφορτωθεις τοσο ευκολα?Ενα παπι θελει ψησιμο...τωρα με πορτοκαλι θα με κανετε?για πες γιατι δεν ξερω :lol:  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "papi"καλημερα
Οπως εγραψα στην ενοτητα http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=4131&start=20 στο τελεφταιο μηνυμα μου...
Θα παρακαλουσα  να μεταφερθουν ολες οι ενοτητες μου στα διασπαρτα εστω ετσι να διαγραφουν σιγα σιγα
Ευχαριστω.

Κι εγώ λέω πως το παπί αν συνεχίσει να λέει τέτοια.. θα αρχίσω να το ξεπουπουλιάζω σιγά σιγά μέχρι να πει στοπ... ]

riaghul

gavrinaaaaaa!!!

Ελα καλε......μη μου ξεπουπουλιασεις το παπακι..
(Παλιο ηταν αυτο...αφου ξαναηρθε :) )

Εχω αναλαβει την προστασια της χλωριδας και της πανιδας....
του φορουμ του α33 :wink:

papi

πιασε με αν μπορεις Γωγουλα!

papi

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Anonymous

Βασίλη λες να μη τα καταφέρω???
χαχαχαχαχ καλάααααααααααα έχω τα μέσα  ]

papi

ε τοτε σε προκαλω να με πιασεις!χιχιχιχι :P  :P  :P  :P

papi

χμ τωρα εγεινε σεισμος ή ηταν η ιδεα μου! :roll: