Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 528
  • Total: 528

Είστε πιστοί; Γιατί, πώς, πότε και πού;;;;

Ξεκίνησε από tristana, Οκτωβρίου 25, 2005, 11:07:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Εάν απαντήσατε θετικά, ξαπλώστε, πιείτε μια ασπιρίνη και θα σας περάσει.

Για να συνερχόμεθα... Εάν δεν σας έπεισαν τα 772,5 θέματα περί απιστίας
ε, τότε η περίπτωσή σας είναι ανίατη. Αποτελείτε μειοψηφία, αγαπητοί.

Και κάπου εδώ λέμε πως "με τις μειοψηφίες ο κόσμος προχωρά".

Λα, λα, λα...  :twisted:  :evil:

papi

Enia

(παπί, εσύ και παστός γίνεσαι άμα θέλουμε...)

Γιατρέ μου,

Έχω διαβάσει όλα τα θέματα περί απιστίας στο forum, έχω κατεβάσει και μια καρτέλα ασπιρίνες αλλά δεν γίνεται τπτ!
Τι να κάνω?! Είμαι απελπισμένη!

Με εκτίμιση
Η πιστή Πηνελόπη

Labrokratis

Απο την στιγμή που εισαι στη μειοψηφία, θα ψαχτεις εντός αυτής.

Όλες οι άλλες εναλλακτικές, θα σου φέρουν προβλήματα (κυρίως σε προσωπικό επίπεδο) ή αναθεώρηση προσωπικότητας (που ειναι ατοπος, καθότι οταν έχεις προσωπικότητα, δεν την κατακερματίζεις)

minoraki

Παράθεση από: "Enia"(παπί, εσύ και παστός γίνεσαι άμα θέλουμε...)

Γιατρέ μου,

Έχω διαβάσει όλα τα θέματα περί απιστίας στο forum, έχω κατεβάσει και μια καρτέλα ασπιρίνες αλλά δεν γίνεται τπτ!
Τι να κάνω?! Είμαι απελπισμένη!

Με εκτίμιση
Η πιστή Πηνελόπη
:D  :D  :D  :D  :D λιλουκοοοοοοοοο....εισαι φοβερη!

papi

απιστος
πιστοτητα
ιστος
σανιδα
τωλος
ολος
συνεπως(συνεπως τον πουλο ειστε ο πιο αδυναμος κρικος!)χαχαχα :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Α.Π.Ι.Σ.Τ.Ο.Σ :P  :lol:  :P  :lol:

freak

αγαπητε λαμπροκρατη,
οι κατεχοντες [ακομα δε και οι (συμ-)μετεχοντες σε] προσωπικοτητα δυνανται να την κατακερματισουν, μιας κ μονο δια της διασπασεως κ περαιτερω αναλυσεως επερχεται η των τοιουτων παθηματων καθαρση... η διαδικασια τουτη οδηγει το υποκειμενο στην εξελιξη κ στην κατανοηση του 'ταυτον' του Γ. Χαμπερμας κ του Λακανικου 'mirror image'' καταληγοντας στο επιθυμητο αποτελεσμα του κρινοντος πολιτη των δημοκρατικων παραδοσεων της Γαλλικης Επαναστασης (citoyen). Οταν ο 'ασθενης' καταφευγει κατα την διαρκεια μιας αναλυτικης διαδικασιας στον αμυντικο μηχανισμο της εκλογικευσης, προσπαθει να απομακρυνει την ασυμφωνια αναμεσα στα αιτια κ τα αποτελεσματα, αναμεσα στην ιδια την ψυχαναλυτικη πραγματικοτητα, οπως διαμορφωνεται κατα τη θεραπεια, κ στους 'παραποιητικους' του ισχυρισμους - με τους οποιους προσπαθει να προσδωσει εντουτις μια λογικοτητα στις εκδηλωσεις της γενικοτερης συμπεριφορας του.
Αν, τωρα, η εννοια ''κοινωνια των πολιτων'' γινει αντιληπτη, οπως υποστηριζει ο νεαρος Καρλ Μαρξ στο εργο του ''Για το Εβραικο ζητημα'', ως ο χωρος οπου η ατομικοτητα κ η διαφρετικοτητα επικρατουν στον υπερτατο βαθμο (μειοψηφια) τοτε αυτος ο χωρος πολυ συντομα - κατα μερικους - διαλυεται σε μια αμορφη μαζα (πλειοψηφια).

συντροφικα.

υγ. μια ακομα κενοδοξη διυλιση του κωνωπος του ανωφελους προς αναζητηση (κ τερψηθυμια) της κενοδοξιας αυτων που θα την επισημανουν.

papi

χαχαχαχα δεν καταλαβα τπτ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

εδώ όμως είναι που καμαρώνω σα γύφτικο σκερπάνι και δηλώνω:

ο doctor πιο πάνω (όχι το παπί βρε! o freak!) είναι κολλητός μου! :D

xaxaxa!  :lol:

papi

axa!mathenoume pios kai pia einai koliti tou kolitou kolitiriiiiiiii :P

Enia

ναι, ναι, δεν το κρύψαμε ποτέ... να παράδειγμα πίστης! (κωτίκο πάρε κι εσύ καλό μου καμμιά ασπιρινούλα...)

freak

δεν μπορω τις ασπιρινες.. ειμαι αλλεργικος.

Enia

Γιατρέ μου, μήπως βγαίνει σε υπόθετο?!  :roll:

freak

με το υποθετο δεν εχω προβλημα...

chriastina

εγώ ανήκω στην μειοψηφία συνειδητά
και τιμή μου και καμάρι μου

και χωρίς ασπιρίνες (εξάλλου μισή είναι αρκετή να με σκοτώσει!)

528 Επισκέπτες, 0 Χρήστες