Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 532
  • Total: 532

Είστε πιστοί; Γιατί, πώς, πότε και πού;;;;

Ξεκίνησε από tristana, Οκτωβρίου 25, 2005, 11:07:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

τώρα αυτό να το πάρω ως υβριστικό προς τις νοικοκυρές? :P

μην το βλέπεις σαν παρατήρηση αλλά ως προτροπή.
1. καλό είναι να μένουμε εντός θέματος (διότι ο όποιος δόλιος το ξεκίνησε κάποιο θέμα, λόγο και σκοπό είχε προφανώς), και
2. καλό είναι να θυμόμαστε πως αυτά που γράφουμε θα ήθελαν να τα διαβάσουν (και να τα καταλάβουν και πιθανώς να τα σχολιάσουν) και άλλοι χρήστες (και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλιώς τα λέγαμε και ιδιαιτέρως)

και αυτά τα δυο τα λέω γενικά. δεν αφορούν ούτε αποκλειστικά το συγκεκριμένο ποστ , ούτε συγκεκριμένα άτομα.

(κωσταντίνε, ξέρεις πολύ καλά πόσο κι εγώ δεν μπορώ να μην ακροβατώ!)

και επανέρχομαι...!:

όντως με το να είναι κάποιος πιστός ανήκει στην μειοψηφία?!
και αν είναι έτσι, 'πρέπει' να αλλάξει? 'μειονεκτεί' σε κάτι, ή 'χάνει' τπτ σε σχέση με τους υπόλοιπους?!

freak

Παράθεση από: "Bijoux"φρικ, μένει μόνο να συζητήσεις για το κυπριακό και το παλαιστινιακό και μετά ναι ολοκληρώθηκε η απιστία..

το κυπριακο εχει ηδη συζητηθει σε θεμα που εχει τεθει απο τον Δευκαλιωνα. Επισης το Παλαιστινιακο εχει αναφερθει, αν δεν κανω λαθος, μια η δυο φορες απο εμενα. Σαν συντονιστρια θα επρεπε να το γνωριζεις πριν κανεις παρατηρηση.

Οσον αφορα την ειρωνια σου την επιασα αλλα την αφηνω ασχολιαστη. Καταλαβαινω οτι το θεμα πρεπει να κυλαει σε αυτο που λεει στην επικεφαλιδα... αλλα η κουβεντα ξεκινα απο ενα σημειο κ εξελισεται, δεν μενει στασιμη. απαντησα σε κατι που ειπε ο λαμπροκρατης στην ενια, ο λαμπροκρατης απαντησε στο σχολιο μου, εγω στο δικο του, κλπ.. αυτο δεν ειναι κουβεντα? η δεν σας εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο? τεσπα θα προσπαθησω να χαλιναγωγησω τον 'αερινο' εαυτο μου (αν τα καταφερω). αλλιως χαρηκα που τα ειπαμε.

καιρος ειναι παντως να αρχισω κ γω να εκφραζω τις αντιρησεις μου για καποια θεματα σε αυτο το φορουμ (θεματα οπως 'μαντεψτε με ποιον τα εχω', 'μαντεψτε τι θελω', κλπ) η για καποια σχολια περι κενοδοξιας κ δυιλισεως του κωνωψ κ θλιβερων μεχρι δακρυων, κ βαρυγδουπες ανωφελες αναλυσεις.. σε ολα αυτα η φλυαρια μου ειναι το προβλημα...

freak

κ κατι που ξεχασα να πω πριν.. δεν ειναι το πρωτο θεμα που ξεφευγει.. απλα καποια ξεφευγουν πιο αναλαφρα, καποια παλι οχι... αντιδρουμε σε ολα?

κ επειδη το θεμα ειναι το ποιος ειναι πιστος κ οχι η απιστια η παρατηρησεις περι λειτουργιας του φορουμ το αφηνω εδω.

papi

chriastina

αν και έχουμε ξεφύγει,τελείως λέμε.....θα ήθελα να απευθυνθώ στον
 labrokratis
για να μην το πεις παραέξω και φανεί αμέσως πόσο μα πόσο άσχετος είσαι με αυτά που προσπάθησες να αναλύσεις και να μας παρουσιάσεις να σου πω απλά ότι τεκτονισμός και μασονία είναι το ίδιο πράγμα! κι όμως ΝΑΙ....
τεκτονισμός στην Ελληνική
μασονία απο το Αγγλικό (μέισονς)

papi

freak

καλα παπι αυτο το 'ορσε' ειναι ολα τα λεφτα... γεδ (στην ελληνοπρεπη δημοσιευση σου, ενα ελληνοπρεπες lol).

papi

και μιας που λεμε για την επανασταση διαβαστε την λενε οι παπαδες και οι μοναχοι!

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ :roll: Παμε παρακατω

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ!

Λες να εχει δικιο? :lol: Παμε παρακατω

και το τελεφταιο.....αστα να πανε....

και η μαμακια παει συννεφο!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

Labrokratis

3 poulakia ka8ontan Christiana
kai esi me erwteutikes mou fenaite... Alla esi mou pefteis megali!
xaxaaxaxaxaxaxa

tristana

Λαμπροτέτοιε, αυτό που έγραψες στην Κρις και σ'εμένα είναι το γνωστό "ευσεβείς πόθοι". Και επειδή είσαι ελαφρώς σιτεμένος, καλά θα έκανες να μην σχολίαζες την ηλικία των άλλων. Σε πονάει, αλλά καρφώνεσαι.

'Αντε να σε στείλουμε στα λεξικά όπου στο λήμμα "οικοκυρά" ίσως μάθεις
ότι οι "νοκοκυρές" γνωρίζουν ότι τέκτων και μασόνος είναι ένα και το αυτό.

Μπορεί να κατανοώ την απεγνωσμένη ανάγκη σου για αναγνώριση
-από κάπου, βρε αδερφέ, έστω και από σένα τον ίδιο- αλλά μην θεωρείς
ηλίθιο κάποιον που είναι καλοπροαίρετος. ΟΚ;

Και δεν θα είχα αντίρρηση για μπάχαλο και καλαμπούρι, αλλά όχι κακόγουστο και γυμνασιακού επιπέδου.

Θα μπορούσα ακόμα και να σε συμπαθήσω εάν δεν ήσουν τραγικά ανορθόγραφος. Θανάσιμο αμάρτημα κατ΄εμέ. Ασέλγεια και ασέβεια
σε μια πανέμορφη, μαγική και πλούσια γλώσσα σαν τη δική μας.

Και επανέρχομαι, το θέμα ήταν καθαρά χιουμοριστικό κατ'αντιπαράθεση
με τα 750,2 θέματα περί απιστίας και όχι μόνο.

'Οσοι πιστοί, προσέλθετε.

'Ενια, ναι είμαστε μειοψηφία. Και καλά κάνουμε! Ε, μα πια!

Μαγκιά είναι να μένεις με κάποιον μια ζωή και όχι να κάνεις συλλογή.
(Ορίστε να σας παραπέμψω και στις Ομοιοκαταληξίες!)

apol

τι θεμα  φοβερο μας προεκυψε   εξαιρετικα πολυσυλλεκτικο  απο ολα εχει πολιτικη,χιουμορ,κοντρες, ταπες,μυστικα ταγματα,πιστη και φυσικα απιστια...
για να σοβαρευτουμε ομως λιγο καλο ειναι να μην επιχειρουμε   με υφος υψηλο και μεγαλοπρεπες σε πραγματα που αγνοουμε η τα γνωριζουμε επιφανειακα  βαρυγδουπες αναλυσεις   σαν να ειμαστε δημοσιογραφισκοι επαρχιακης εφημεριδας .....δεν θελω να γινω συγκεκριμενος για να αποφευχθουν φθηνες κοντρες η επιδειξεις γενικων γνωσεων.....
αν κατι δεν καταλαβα η επροκειτο περι ανεπιτυχους προσπαθειας να κανουμε χιουμορ..παραβλεψτε τις παρατηρησεις μου.....
επανερχομενος στο θεμα ετσι χιουμοριστικα οπως ετεθη με μια καυστικα ειρωνικη υπερβολη  θα επαναλαβω οτι η απιστια σε οποιαδηποτε μορφη αποτελει δυστυχως η ευτυχως τον κανονα και δεχομαι οτι ειναι παντου κατακριτεα με εξαιρεση τον τομεα του ερωτα που εκει την καθε περιπτωση θα πρεπει να τη βλεπουμε ξεχωριστα και με ευρυτητα αντιληψεων....και ως εξοχως γοητευτικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Labrokratis

Λίγοι έχουν καταλάβει τον απίστευτο χαβαλέ αυτού του Post!
Υπάρχουν πολλά pokemon τελικά σε αυτό το κόσμο!
Πί κα  :lol:

freak

apol κ ολοι οι υπολοιποι αν εχετε κατι συγκεκριμενο να πειτε για καποιον/α ας το πειτε. το να μιλαμε γενικα κ αοριστα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. ειναι καταρχην κουραστικο, εκνευριστικο, ενιοτε κ ανηθικο κ τους περνει ολους η μπαλα.

μιας κ εχετε γνωμη ας εχετε κ το θαρρος να την εκφρασετε, διακινδυνευοντας βεβαια οι παρατηρησεις σας προς τον/την που αγνοει να φανουν κ αυτες ως μια φτηνη επιδειξη γνωσεως...

συντροφικα.

apol

καλε μου freak  προφανως δεν ηθελα να κουρασω και να εκνευρισω με την τοποθετηση μου ,αν αυτο συνεβη κακως τη διαβασες ολοκληρη και κακιστα ασχολεισαι με αυτην.......
αφου ομως εκανες τον κοπο και τη διαβασες θα ειδες οτι ηταν σε πρωτο πληθυντικο προσωπο με οτι αυτο συνεπαγεται......
επαναδιατυπωνω την αποψη οτι ορισμενα θεματα θελουν ενα προσεκτικο τροπο προσεγγισης.....με πολυ σεβασμο στο θεμα,με ανοχη στις διαφορετικες τοποθετησεις και με μια ταπεινοτητα  αν πραγματικα μας ενδιαφερει η προοδος της συζητησης.......
θα πρεπει κατα την αποψη μου να μη συγχεουμε
το θαρρος με το θρασος
την ευγενεια με την ανηθικοτητα
να μη θεωρουμε οτι απαραιτητα η πληροφορια  και μαλιστα οταν η ακριβεια της ελεγχεται  ειναι και γνωση.....
αν αισθανεσαι οτι σε παινει και σενα η μπαλλα  εγω δε μπορω να πω κατι προβληματισου....
ολοι μπορουμε να μιλαμε για ολα οχι ομως ως ειδικοι και με καταλληλο τροπο........
οι φθηνες κοντρες δε μου αρεσουν ,χιουμορ καλο η κακο δεν κανουμε παντου και παντα,δασκαλος δεν ειμαι ,συνταγες για πασα νοσο δεν εχω και βεβαια δεν ειμαι ο απολ και οι υπολοιποι ειμαι ο απολ και οι αποψεις μου με το τροπο που εχω επιλεξει να τις διατυπωνω.......
με αγαπη και το εννοω  απολ

532 Επισκέπτες, 0 Χρήστες