Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 410
  • Total: 411
  • Leon

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 14, 2005, 08:59:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

καλημερα και καλο μηνα σε ολους...

και μην ξεχναμε αυτους που μας χρειαζονται...

ας ξεκινησουμε προσφεροντας ενα [size=18]ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ[/size]

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ - ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΤΗΣ [size=18]ΣΗΜΕΡΑ[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Καλημέρα!

'Ετσι ακριβώς, κυρία. Και θα έχουν και δωρεάν πορτοκαλαδίτσα και φρυγανιές!! ΧΕΧΕΧΕ! Το δέλεαρ! Για περάστε!

SoFiA24

Διαβάζοντας ολόκληρο το θέμα, στο μυαλό μου ήρθαν γνώριμες, οικείες σκηνές ... Δε θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια του Κωστάκη και το χαμόγελό του όταν μια άγνωστη σ εκείνον μικρούλα (ήμουνα δεν ήμουνα 10 χρονών) του έδινε τα κουκλάκια της αγαπημένης του ομάδας...Δεν κατάφερε να τα χαρεί πολύ..2-3 μήνες μόνο και τώρα είναι εκεί ψηλά κι από κάπου μας βλέπει...
Με μια μαμά που για 23 χρόνια εργάζεται και τρέχει σαν τρελλή για να σώσει τα παιδιά με καρκίνο ,λευχαιμία κλπ και μ εναν θείο ανάπηρο απ τα 12 τέτοιες σκηνές έχω βιώσει πολύ συχνά..
Ισως γι αυτό να μη μου φαίνονται παράξενα ορισμένα πράγματα όπως το να ΔΙΝΕΙΣ.  Ισως γι αυτό να έχω γίνει δοτικός άνθρωπος...Δεν ξέρω... το μόνο που ξέρω είναι οτι οι άνθρωποι πλέον , η μάλλον η πλειοψηφία τους, έχουν πάψει να δίνουν ακόμα και το ελάχιστο... Μόνο που το να δίνεις είναι ΟΜΟΡΦΟ... Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα...Ακόμα και να σου πηγαίνουν όλα στραβά μόνο το χαμόγελο που θα δεις στον άνθρωπο που έδωσες κάτι φτάνει... Η ευχαρίστηση οτι βοήθησες κάποιον, οτι τον έκανες έστω και στιγμιαία να ξεχάσει τα προβλήματά του που μπορεί να είναι τόνους πιο ΣΟΒΑΡΑ από τα δικά σου...Ανεβαίνεις ΨΗΛΑ...Νοιώθεις ΒΑΣΙΛΙΑΣ ή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ αντίστοιχα...Τουλάχιστον εγώ έτσι νοιώθω κάθε φορά που το κάνω...

Θα ήθελα να προτείνω κάτι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να γίνει. Επειδή οι περισσότεροι θυμούνται αυτούς που έχουν προβλήματα μόνο τα Χριστούγεννα σκέφτηκα αν θα μπορούσαμε μέσα από εδώ να μαζευτούμε όσοι θέλουμε και μπορούμε και να δίναμε λίγο απ το χρόνο μας σε αυτούς τους ανθρώπους...Με μικρές γιορτούλες ίσως, με επισκέψεις ...ετσι απλά κι ανθρώπινα...Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι ή τι χρειάζεται αλλά προσωπικά θα το ήθελα πολύ. Αν κάποιος, κάποια συμφωνεί μαζί μου και θα ήθελε να κάνει κάτι ανάλογο θα το ήθελα πολύ να το οργανώσουμε...

tristana

Σοφία, συμφωνώ. Επειδή πέρασα και εγώ μια ολέθρια χρονιά
και υπήρξαν άνθρωποι -από'κεί που δεν το περίμενα- και με βοήθησαν,
τους είχα ονομάσει "Φύλακες-Αγγέλους" και αν και δεν έχω ορθοποδήσει ακόμα ώστε να δείξω έμπρακτα πόσο εκτίμησα την χειρονομία τους ασχέτως αν τελικώς είμαι ευφάνταστη και δεν ήταν και τόσο Άγγελοι κάτι άνευ σημασίας στην τελική-. Θέλω να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ προσφέροντας χρόνο και την καλή μου διάθεση αφού δεν έχω να προσφέρω χρήμα.

SoFiA24

Ισως να είναι και το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε...

papi

καλημερα...επανω το θεμα...

tristana

minoraki

εγω συμφωνω απολυτα.
ιδιως οταν προκειται για παιδια, ειμαι απολυτως συμφωνη.
ηδη εχω βαλει ενα θεμα για την πρωτοβουλια των starbucks και ηδη εχει αρχιζει να μαζευεται αρκετη βοηθεια για να 4 νοσοκομεια των παιδων.

tristana

Καλησπέρα με μεγάλο χαμόγελο, πολλά κέφια και ωραία διάθεση.

kuria

καλημερα και καλη μας εβδομαδα που ευχομαι να αρχισει με μια προσφορα ζωης προς τους λιγοτερο ευνοημενους...

πολλα φιλια

papi

tristana

papi

kuria

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ...    :D

zatti

410 Επισκέπτες, 1 Χρήστης