Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 332
  • Total: 332

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 14, 2005, 08:59:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Μια ωραία πρόταση για δώρο είναι να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Τις προάλλες γινόταν απεγνωσμένα έκκληση από το Κρατικό και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.
'Ισως λόγω κακής ενημέρωσης ή πλήρους άγνοιας.
Είναι απλούστατο, ανώδυνο και κάνει καλό στην υγεία μας. Δείτε το και έτσι. Δώρο και στους άλλους και στον εαυτό μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ Ευχές που δεν γίνονται ποτέ τετριμμένες.  :P

Και μη γνώτω η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου λέμε.

kuria

αυτες τις αγιες ημερες υπαρχει μεγαλη ελλειψη αιματος... απο τη μια τα αυξημενα τροχαια, απο την αλλη πολλοι αιμοδοτες λειπουν για διακοπες...
οσοι μπορουν ας κανουν ενα   ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ στους συνανθρωπους τους...
ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΩΡΑ!!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!
ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ

Και περάστε να αφήσετε το δώρο σας όπως είπε και η ΚΥΡΙΑ. :P

Φιλώ σας και χαιρετώ σας.

Σι γιου σουν ον α πισί νίαρ μι.  :lol:  :twisted:

haha

Παράθεση από: "kuria"και συνεχιζω...

οπως πολλοι απο εσας γνωριζετε, εργαζομαι σε κρατικο νοσοκομειο με αποτελεσμα να ειμαι σε συνεχη επαφη με τον ανθρωπινο πονο τον οποιο θελω να πιστευω πως τον σεβαστηκα δεοντως και προσπαθησα με τα μεσα που διεθετα να τον απαλυνω...
τιποτα ομως δεν με ειχε προετοιμασει για τα συναισθηματα που θα μου γεννουσε  ενα παιδιατρικο ογκολογικο τμημα...
ε λοιπον ειναι καταπληκτικο το ποσο μοιαζουν ολα αυτα τα αγγελουδια μεταξυ τους...
τεραστια ματια που οταν ειναι παραπονεμενα σε καρφωνουν ισαμε την ψυχη σου και χειλακια που οταν σκανε ενα χαμογελο σε ανεβαζουν στα ουρανια...
αυτα λοιπον τα παιδια αντι να ζουν ανεμελα τα καλυτερα τους χρονια παιζοντας αμεριμνα με τα συνομηλικα τους, ειναι παγιδευμενα μεσα σε ενα βαρια αρρωστο κορμακι, που βομβαρδιζεται επιπλεον απο σκληρα χημειοθεραπευτικα φαρμακα, τα οποια απο τη μια χτυπανε τον καρκινο κι απο την αλλη ρημαζουν τα αιματολογικα τους και οχι μονο...

και εμεις εκει τι κανουμε; λεμε πως λυπομαστε πραγματικα αλλα ειναι κατι που δε μας αφορα αμεσα οποτε και το προσπερναμε με τα συνηθη ευχολογια ή ευαισθητοποιουμαστε και προσπαθουμε να συμβαλουμε στον αγωνα τους για επιβιωση;
τροπος υπαρχει αρκει να υπαρχει και θεληση...

Μαράκι ( έτσι σε αποκαλούν όλοι και "αρπάζω" και εγώ αυτό το δικαίωμα ) δυστυχώς το κακό στον κόσμο ήταν είναι και θα είναι πολλαπλάσιο του καλού . Ας θεωρήσουμε λοιπόν δεδομένο ότι όλοι μας θα περάσουμε αρκετές φορές στην ζωή μας δύσκολες έως οδυνηρές καταστάσεις . Όλοι βέβαια το απευχόμαστε αυτό και  εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Κύριο να βοηθήσει εμάς και τις οικογένειες μας ( πόσο εγωϊστικό !! ) .
Αυτό που άρχισα να καταλαβαίνω τον τελευταίο καιρό είναι πως δεν εκτιμούμε τις ευχάριστες στιγμές που περνάμε , ακόμα και αν αυτές έρχονται ανάμεσα σε ένα μεγάλο κακό . Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας .
Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που το κακό είναι μεγάλο και δύσκολο να απαλύνεις τον πόνο . Αν όμως προσπαθήσεις είναι σίγουρο πως θα βοηθήσεις και τον εαυτό σου και τους γύρω σου . Με το να οικτίρεις δεν καταφέρνεις τίποτε . Αγάπα τον εαυτό σου και τους άλλους και πάνω απ' ολα δείξτο .

kuria

για να μην ξεχνιομαστε!!!

tristana

Δεν ξεχνιόμαστε, Κυρία. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.  :)

tristana

Και καλημέρα από εδώ.

kuria

ξαναματακαλως ορισες tristanaki μου στον κοινο ομορφο αγωνα μας...     :hug2:

tristana

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
'Οποιος έχει τη διάθεση και τον χρόνο μπορεί να βοηθήσει στον αγώνα ενός καταπληκτικού παπά που η ιεραρχία τον έχει γραμμένο, διότι χαλάει την πιάτσα. Βρίσκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος και διδάσκει, περιθάλπει
και προσφέρει καθημερινά φαγητό σε ανθρώπους που αγωνίζονται για να ζήσουν χωρίς να εξετάζει φυλή και θρήσκευμα. Ο καθένας προσφέρει ό,τι μπορεί. 'Αλλοι μαγειρεύουν, άλλοι πηγαίνουν τρόφιμα ή βιβλία.
Είναι ένας νεότατος και γλυκύτατος άνθρωπος και αυτός και η γυναίκα του
και έχουν στήριξη μόνον από ορισμένους εθελοντές κάποιοι από τους οποίους είναι άνθρωποι που είχαν βοηθηθεί σε μια δύσκολη ώρα από τον ιερέα που τιμά τα ράσα και τη αποστολή του. Μην ξεγελιόμαστε. Δεν πρόκειται για "φιλανθρωπία" -λέξη που έχει φορτιστεί με σιχαμερές έννοιες- αλλά για κάτι άκρως εγωιστικό. Το κάνουμε για εμάς τους ίδιους, ΟΚ;

kuria

δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν θελεις τριστανα μου... ακριβη διευθυνση ή καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας...

tristana

Συγγνώμη, Κυρία, αλλά με τρώει η φούρια.

Λοιπόν, πρόκειται για το "Σπίτι της Αγάπης" που βρίσκεται Πύρρου 73-75
στην Ακαδημία Πλάτωνος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5141935
και ο παπάς μας γιορτάζει σήμερα. Αντώνης.

tristana

Καλησπέρα. Α, και να ευχαριστήσω την Σπελ που με το μήνυμά της
-το πήρα νωρίς-νωρίς όπως είδες χεχεχεχε- μου έδωσε να καταλάβω
ότι κάτι είχα παραλείψει...  :lol:

tristana

Καλημέρα και καλή δουλειά για μένα. Ες εύριον... :)  :lol:  :wink:

naiada05

ονειρα γλυκα τρισουλινιιιιιιιιιιιιιιι :wink:

tristana

Ναϊδα, ευχαριστώ. Καλημέρα και ξαναβουτώ στη δουλειά. Διάλειμμα τέρμα.

332 Επισκέπτες, 0 Χρήστες