Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 516
  • Total: 517
  • Leon

ποια ειναι ταπιο πνευματωδη και σεξυ μελη του α33

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 01, 2005, 08:08:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

καλοι μου φιλοι νομιζω οτι με το θεμα αυτο δηλ ποια ειναι τα πιο πνευματωδη και ταυτοχρονα σεξυ μελη του α33 καλυπτω ενα μεγαλο κενο που υπηρξε απο παλαιοτερες ψηφοφοριες και παραλληλα συμβαλλω στο να δοθει μια απαντηση στο προαναφερομενο ερωτημα που ταλανιζει την πνευματικη μας κοινοτητα..........................αντιλαμβανεστε τη σπουδαιοτητα-αναγκαιοτητα της συμμετοχης σας και την ιδιαιτερη βαρυτητα που εχει η οποια τοποθετηση σας...................

minoraki

απολ ελπιζω να κανεις χιουμορ με το θεμα που εβαλες.....
οπως επισης νομιζω οτι το θεμα της ψηφοφοριας για το ποιος ειναι πιο ετσι και πιο αλλιως εχει κλεισει με τα θεματα που ετεθησαν πριν λιγο διαστημα! ετσι δεν ειναι????

kuria

φιλε μου apol...
εμεις αϊντε και αποφασισαμε, ψηφισαμε και ανακηρυξαμε τον πλεον sexy, πνευματωδη, χαρισματικο κλπ...  εκεινος θα γινει;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Ramos

Θα τον ρωτησουμε και αν Θελει
ισως γινει

apol

λυπαμαι αν καποιοι δεν αντεληφθησαν την ουσιωδη διαφορα αυτης της ψηφοφοριας απο τις αλλες  και την καλυψη του τεραστιουκενου που υπηρχε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και βεβαια ποιος θα μπορουσε να αρνηθει εναν τοσο σημαντικο τιτλο οπως αυτον που θα κερδισει ο νικητης .......
μη ξεχνατε οτι με την ψηφοφορια αυτη θα εχουμε το παντρεμα ενος σεξ σιμπολ με την πνευματικοτητα....δηλ τον /την τελειο/α ....
θα πρεπει να αναλογιστειτε τι ευθυνη θα εχει ενας τετοιος τιτλος.........

papi

απολ κανε μου μια χαρη...στειλε μου την φατσα σου να σε δω γιατι κατι τρεχει εκει απεναντι με την κυρα κουλα :oops:

Argiro

Παράθεση από: "apol"λυπαμαι αν καποιοι δεν αντεληφθησαν την ουσιωδη διαφορα αυτης της ψηφοφοριας απο τις αλλες  και την καλυψη του τεραστιουκενου που υπηρχε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και βεβαια ποιος θα μπορουσε να αρνηθει εναν τοσο σημαντικο τιτλο οπως αυτον που θα κερδισει ο νικητης .......
μη ξεχνατε οτι με την ψηφοφορια αυτη θα εχουμε το παντρεμα ενος σεξ σιμπολ με την πνευματικοτητα....δηλ τον /την τελειο/α ....
θα πρεπει να αναλογιστειτε τι ευθυνη θα εχει ενας τετοιος τιτλος.........

Καλέ μου φίλε, πιστεύεις αλήθεια πως υπάρχει τέλειος άνθρωπος; Εγώ προσωπικά, όλα αυτά τα χρόνια που περπατάω στο μάταιο τούτο κόσμο, δεν έχω συναντήσει κάποιον τέτοιον. Άλλωστε, αν υπήρχε, σίγουρα δεν θα θέλαμε να τον ξέρουμε, γιατί θα αισθανόμαστε πολύ μειονεκτικά, επειδή δεν θα είχαμε να του προσφέρουμε τίποτα...

Και όσο για τις προηγούμενες ψηφοφορίες, πιστεύω πως μπήκαν για να γίνει χαβαλές και με την ανάλογη διάθεση απάντησαν και όσοι απάντησαν. Εσύ δηλαδή τι πιστεύεις;

papi

Τελικα φιλε απολ σε παω με χιλια!!Σκεφτομαι να σε εχω δεξι αριστερο χερι(μπακ) για να μου κανεις διαφημιση οταν θα θα κανω καποια στιγμη την νεα επιχειρηση μου :P
Επισεις εμαθα οτι εισαι Τζεντλεμαν (καλα το ειπα; )και δεν θα σου πω ποιος και ποια μου το ειπε.Ασε που εμαθα οτι εισαι πολυ ομορφος αντρας.Λοιπον τι κερνας για τα καλα λογια που σου ειπα;Θελω να μου φερεις μερικα παιχνιδια (υποψη καινουργια)να τα δωσω στα φτωχα παιδια και μια ευχετηρια καρτουλα σου να ευχεσε στα παιδια αυτα καλες χαρουμενες γιορτες.
Αυτα μετρανε φιλε μου απολ και οχι ο σεξαπιλ...εκει θα δειξις ποσο νικητης εισαι στο να βοηθας τα παιδια εστω με μια καρτουλα.Δεν ξερεις πως κανει ενα παιδι στο να δει μια ομορφη καρτουλα και να εχει και μουσικουλα και να του λεει χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα.Αυτη ειναι η αποψη μου φιλαρακο μου απολ.

apol

αν δεν ψηφισετε στο τελος θα διορισω καποιον/α.......τι εγινε ας ειναι και δοτος ....

apol

α αααααααα ξεχασα να σας πω ......
δικο μου ειναι το θεμα οτι θελω το κανω .....
αλλοι εχουν ολοκληρα σαιτ δικα τους και κανουν οτι θελουν....

Enia

Παράθεση από: "apol"δικο μου ειναι το θεμα οτι θελω το κανω .....

ποτέ δεν υποστήριξα την 'ιδιοκτησία' των θεμάτων. εφόσον κάτι το λέμε δημόσια και το καταθέτουμε σε ένα φόρουμ θεωρώ πως ανήκει σε όλους τους χρήστες. εξάλου οι απαντήσεις των άλλων στο θέμα σου δεν ανήκουν σε σένα. ούτε οι σκέψεις όσων το διάβασαν, ακόμα κι αν δεν έγραψαν.
αλλά σκασίλα μου, στην τελική μαγκιά σου και πρόβλημά σου τι θες να πεις και τι να κάνεις... αρκεί όμως να συνεχίσεις να σέβεσαι τους κανόνες και τις συστάσεις αυτού του φόρουμ, και κατ' επέκταση και τους υπόλοιπους χρήστες.

περιττό να πω πως αυτό ισχύει για όλους μας...  :roll:

apol

ενια πλακα κανω αφου λεω για διορισμους,για δοτους  κλπ
ασφαλως και δεν θεωρω το οποιοδηποτε θεμα ιδιοκτησια του συγγραφεα του.....
δε νομιζω οτι εχω δωσει δειγματα μη σεβασμου κανονων και χρηστων του σαιτ εκτος αν η διαφορετικη αποψη  και η  κριτικη εκλαμβανεται ως κατι τετοιο..............
τελος ειναι αδυνατον να προσεγγιζουμε ενα θεμα ιδια ολοι οπως και να κανουμε χιουμορ με τον ιδιο τροπο .............

Enia

Παράθεση από: "apol"ενια πλακα κανω αφου λεω για διορισμους,για δοτους  κλπ
fair enough... μα λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Παράθεση από: "apol"δε νομιζω οτι εχω δωσει δειγματα μη σεβασμου κανονων και χρηστων του σαιτ
όχι, ούτε εγώ το νομίζω κι ούτε είπα κάτι τέτοιο.

Παράθεση από: "apol"εκτος αν η διαφορετικη αποψη  και η  κριτικη εκλαμβανεται ως κατι τετοιο.............
φυσικά και όχι. χωρίς διαφορετικές απόψεις και κριτική δεν θα υπήρχε φόρουμ.

Παράθεση από: "apol"τελος ειναι αδυνατον να προσεγγιζουμε ενα θεμα ιδια ολοι οπως και να κανουμε χιουμορ με τον ιδιο τροπο .............
ναι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνει κανείς χιούμορ. ας μην πάρετε βαριά τη λέξη που θα χρησιμοποιήσω αλλά διέκρινα μια ειρωνία σε αυτό το θέμα (και ίσως κανα δυο άλλα, αλλά δεν είναι της παρούσης). και η ειρωνία είναι κάτι που προσωπικά με ενοχλεί. δεν την καταλαβαίνω, δεν τη θεωρώ επικοδομητική, και δεν την επιθυμώ. δεν έχω λόγο να αμφιβάλω για το καλό των προθέσεών σου. ίσως απλά εμένα δεν μου πάει ο τρόπος σου κάποιες φορές...

papi

απολ διαβασε λιγο αυτα που σου εγραψα στα διασπαρτα γιατι εισαι λαθος σε ολα.Ισος να καταλαβεις μερικα πραγματα.

apol

το παπι ειπε
γιατι εισαι λαθος σε ολα

θεωρω τη κριση σου αστοχη και ακομψη

516 Επισκέπτες, 1 Χρήστης