Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 519
  • Total: 519

ποια ειναι ταπιο πνευματωδη και σεξυ μελη του α33

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 01, 2005, 08:08:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ballader

όταν λέτε "μπάλα", εμένα εννείοτε;

tristana

Enia

:24: χαχαχαχαχαχαχαχα!!! :24:

χρωτάω ένα φιλάκι στον μπάλλα που μου έφτιαξε το κέφι!  :lol: lol  :lol:

αθώο μου παιδί!  :P σαφώς προτιμούσε εσένα κατά βάθος -πολύ όμως- από μια κοινή μπαλίτσα, κι ας μην το παραδέχηκε! ;)

apol

παρατηρω οτι απο μπασκετικους ορους δε παμε και τοσο καλα.........
μπαλα δικη μας σημαινει ανανεωση χρονου νεα επιθεση...

fmas

Παράθεση από: "apol"παρατηρω οτι απο μπασκετικους ορους δε παμε και τοσο καλα.........
μπαλα δικη μας σημαινει ανανεωση χρονου νεα επιθεση...

Αυτό που έγραψε ο Κώστας δεν πολυταιριάζει αν και έχει γίνει....... Αυτό σημαίνει ότι 3 πόντοι μετράνε κανονικά και έχει και εκτελεί άλλες 2 βολές και στο τέλος έχει και την μπάλα δικιά της.... Άρα το είπε ολόσωστα...... Αυτή είναι η πραγματική εννοια.

Και όχι.... Μπάλα δική μας δεν σημαίνει πάντα ανανέωση του χρόνου για νέα επίθεση.... Μόνο μετά από Foul........ Αλλιώς είναι ο υπολοιπόμενος χρόνος της επίθεσης που κυμαίνεται από 23 - 01 δευτερόλεπτα... Στο 00 Τελειώνει

Πάντα Φιλικά,
Fmas
Διαιτητής Καλαθόσφαιρας - Σ.Δ.Κ.Θ.

apol

ονοματα δε βλεπω και ανησυχω λετε να στερουμεθα ως φορουμ μελων που ειναι και πνευματωδη και σεξυ  δηλαδη δυο σε ενα.....
οφειλω παντως να ομολογησω οτι μερικα θηλυκα μελη του φορουμ γραφουν καταπληκτικα και ειναι σιγουρα ιδιαιτερα πνευματωδη ατομα.....

tristana

Λοιπόν, ας ρίξω ένα όνομα στο τραπέζι τούτο.

ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ! Επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω και προσωπικά εδώ και ενάμισι χρόνο μπορώ να δηλώσω γνωρίζοντας τι λέω ότι πρόκειται για ένα ευφυέστατο, εύστροφο, γλυκύτατο γεμάτο καλοσύνη πλάσμα.
Ευέξαπτος και λίγο απότομος όταν του θίξεις πρόσωπα που αγαπάει, αλλά
κατά τα άλλα υπέροχος!!!!!!!!!!!!!!!!

tristana

Επίσης... από τις κυρίες η Γιάσπερ -το πιο ευέλικτο μυαλό πασών των ημισφαιρίων- οξυδερκής (ή άλλως "οξυνούστατη" χεχεχεχεχε), καυστική,
εύστροφη και όλα αυτά σε συνδυασμό με μια καρδιά μπαξέ, με μια ψυχή καθαρή. Σπάνιο. Χωρίς κανένα σύμπλεγμα, χωρίς κακή προαίρεση.
'Ενα αληθινά όμορφο ανθρώπινο πλάσμα.

Η Ρία -έχω εκδηλώσει προ πολλού τα αισθήματά μου για'κείνη-,
η Κυρία -σίμπλι ανπέκταμπολ-, η Σπελ -καρδιά μάλαμα, μυαλό ξουράφι-,
Κριστιάνα, Μινοράκι, Αργυρώ, 'Ενια, Πόιζον, Γαβρίνα.

Είναι πολλές -μην πω όλες- όσες έχω δει να γράφουν και να παίζουν εδώ
που εκτός από αξιόλογες φαίνονται και αξιαγάπητες.

apol

κρινοντας μονο απο τα κειμενα νομιζω οτι οι κυριες υπερτερουν.............

apol

τον τελευταιο καιρο εχω πεσει σε κατι καταπληκτικες ατακες της αργυρως που μου αρεσαν υπερβολικα και ησαν πολυ απλες και γνησιες και απο τοτε αργυρω σε διαβαζω παντου  και  σε ολα......................ομολογω οτι αργησα να σε ανακαλυψω......

Argiro

Ναι, αλλά εδώ δεν βραβεύουμε τα γνήσια και απλά μέλη, αλλά τα σέξι και πνευματώδη. Εγώ δεν διαθέτω τίποτα από αυτά τα προσόντα...

apol

ακομη κι αν ειναι ετσι θα θεσπισουμε ενα ιδιαιτερο βραβειο για την κατηγορια αυτη που ξερεις μπορει ναναι και καλυτερο  αυτο.............

celica

εγω δεν ξερω ακομα κανενα εκτος απο 3 εδω
λοιπον πηρα μια πολυ σοβαρη αποφαση
οσο σοβαρος ειναι και ο τιτλος του νικητη
εφοσων καλυτερα απο ολους ξερω εμενα
ο τιτλος αυτος μου ανηκει εστω για τα δικα μου ματια μονο
για τα δικα σας ας ειμαι και ο τελευταιος ανθρωπος της γης!!!!!!!

apol

υψηλη αυτοεκτιμιση,<<  μετριοφροσυνη>>, ακρατος εγωισμος,χιουμορ,απλα η αληθεια  τι απο ολα?

tristana

Αργυρώ, διαφωνώ κάθετα και ριζικά!!!!!! ΟΚ;

Δηλώνω θαυμάστριά σου και τα ντολμαδάκια με ρύζι λέμε (σόρι, αλλά μου έμεινε η συγκίνηση από τον συνομήλικο!)

Γεια σου, Τσελ, που ξέρεις τρεις (τρις)!!!!!!!!!!!

519 Επισκέπτες, 0 Χρήστες