Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ποια ειναι ταπιο πνευματωδη και σεξυ μελη του α33

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 01, 2005, 08:08:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

εβαλε κρεμμυδι στα ντολμαδακια και οπως καταλαβαινεις δεν μπορεσα να αποφυγω τη συγκινηση....

tristana

riaghul

Παράθεση από: "Argiro"Ναι, αλλά εδώ δεν βραβεύουμε τα γνήσια και απλά μέλη, αλλά τα σέξι και πνευματώδη. Εγώ δεν διαθέτω τίποτα από αυτά τα προσόντα...

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Δηλαδή αργυρούλα....εμένα που με ψήφισες και το δήλωσες
δημοσίως....κατάλαβες ότι έχω αυτά τα προσόντα που περιέγραψες?
 :roll:  :roll:  :roll:
Ωπα!! να το πάρω επάνω μου...εκείνο το σέξι...δηλ. δεν το είχα αντιληφθει...όσο για το πνευματώδης...χμ!! και ευφυής...ας μην παραθέσω
αλλα παραδείγματα..(σου ενέφερα ενα καπου)...γιατί σίγουρα θα το μετανοιώσεις..... :P

Μη σου πώ τώρα τι διαθέτεις εσύ..... :wink:
γιατί θα σε πάρουν κι άλλοι απο πίσω... :wink:
και δεν αντέχω να σε ΄βλέπω  αρχηγό μιας διμοιρίας .... :P

apol

η διμοιριτης θα παω η τιποτα ...ουρα ουτε να σας  περασει απο το μυαλο....

Argiro

Παράθεση από: "tristana"Αργυρώ, διαφωνώ κάθετα και ριζικά!!!!!! ΟΚ;

Δηλώνω θαυμάστριά σου και τα ντολμαδάκια με ρύζι λέμε (σόρι, αλλά μου έμεινε η συγκίνηση από τον συνομήλικο!)

Γεια σου, Τσελ, που ξέρεις τρεις (τρις)!!!!!!!!!!!

Εσύ πώς διαφωνείς, αφού δεν με έχεις δει ποτέ!... Άλλο οι μαγειρικές ικανότητες και άλλο να είναι κανείς πνευματώδης και σέξι. Πάντα είχα πρόβλημα στο να λέω έξυπνες ατάκες και περισσότερο με διευκολύνει να γράφω παρά να μιλάω. Όσο για το σέξι... δεν διαθέτω αυτό που λένε θυλική χάρη, μάλλον προς μπετατζή φέρνω...

merry_christmas_pollina

χιχι!!! εισαι αυτο που λεμε αργυλιιιιιιιι....<<φτου σου λακη μπετατζη..>>!!! :24:  :24:   :24:

Argiro

Παράθεση από: "riaghul"Δηλαδή αργυρούλα....εμένα που με ψήφισες και το δήλωσες
δημοσίως....κατάλαβες ότι έχω αυτά τα προσόντα που περιέγραψες?
 :roll:  :roll:  :roll:
Ωπα!! να το πάρω επάνω μου...εκείνο το σέξι...δηλ. δεν το είχα αντιληφθει...όσο για το πνευματώδης...χμ!! και ευφυής...ας μην παραθέσω
αλλα παραδείγματα..(σου ενέφερα ενα καπου)...γιατί σίγουρα θα το μετανοιώσεις..... :P

Μη σου πώ τώρα τι διαθέτεις εσύ..... :wink:
γιατί θα σε πάρουν κι άλλοι απο πίσω... :wink:
και δεν αντέχω να σε ΄βλέπω  αρχηγό μιας διμοιρίας .... :P

Και βέβαια είσαι πνευματώδης. Είσαι και δυναμικός χαρακτήρας, έχεις και φοβερό αυτοέλεγχο -πράγμα που δεν διαθέτω, αν και το παλεύω. Γιατί δεν νομίζω  πως είσαι εσωτερικά τόσο ήρεμη όσο δείχνεις, απλώς ελέγχεις τις διαθέσεις σου. Έχεις και αυτό που λέμε θηλυκή χάρη και ευγένεια. Τα θεωρείς λίγα δηλαδή αυτά; Το θέμα βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό και ο καθένας θαυμάζει αυτά που δεν έχει ή που πιστεύει πως θα ήθελε να έχει. Όσο για το "αρχηγός διμοιρίας", αυτό θα μου ταίριαζε νομίζω. Και δεν βλέπω κατά πόσο μπορεί ένας αρχηγός διμοιρίας να είναι σέξι...

Argiro

Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"χιχι!!! εισαι αυτο που λεμε αργυλιιιιιιιι....<<φτου σου λακη μπετατζη..>>!!! :24:  :24:   :24:

Παρακαλώ... Μπάμπης φορτηγατζής :D  :D  :D  Δεν με έχεις δει νευριασμένη, γι αυτό τα λες αυτά...

merry_christmas_pollina

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"χιχι!!! εισαι αυτο που λεμε αργυλιιιιιιιι....<<φτου σου λακη μπετατζη..>>!!! :24:  :24:   :24:

Παρακαλώ... Μπάμπης φορτηγατζής :D  :D  :D  Δεν με έχεις δει νευριασμένη, γι αυτό τα λες αυτά...
εαν εσυ εισαι μπαμπης φορτηγατζης.....εγω τοτε θα το παιξω : <<η ροζα η ναζιαρα με τα ξανθα μαλλια....>>!!!!!!!!! :D  :D  :D ΧΟΧΟΧΟ οπως θα ελεγε και η τρις!!!!!!

:arrow: βρε κουκλα μου.....δεν μας πανε εμας αυτοι οι χαραχτηρισμοι.....ας γινουμε και εμεις σεξοαιθεριες υπαρξεις.....κατι πιο λιγο απο παμελα ισως???? :roll:  :wink:  :roll:  :wink:

Argiro

Δεν μου αρέσει η Πάμελα... Προτιμώ τη Σακίρα. Και η Σάρον Στόουν δεν είναι κακή...

apol

η Στοουν  θεα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

merry_christmas_pollina

για την σαρον???? μεσα ειμαι βρε!

:arrow: θα κανουμε και ρεμιξ την σκηνη του "βασικου ενστικτου"??? :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

apol

ποια σκηνη του παγοκοφτη η της αλλαγης ποδιου..............

merry_christmas_pollina

εσυ ποια νομιζεις οτι εννοουσα??

Argiro

541 Επισκέπτες, 1 Χρήστης