Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 310
  • Total: 310

ποια ειναι ταπιο πνευματωδη και σεξυ μελη του α33

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 01, 2005, 08:08:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

ενια δε θα διαφωνησω σε αυτα που εγραψες
 θα πω  μονο οτι οποιος εκτιθεται ειτε ως συγγραφεας ενος θεματος ειτε με την  απλη συμμετοχη του σε καποιο, αυτοματα τα κειμενα του κρινονται  και επιδεχονται σχολιασμο ,διαφορετικα θα υπηρχαν μονο παραλληλες τοποθετησεις ....
η ποιοτητα των κειμενων, το υφος τους, το ειδος του χιουμορ που χρησιμοποιειται,το θεμα ακομη και η διαθεση μας ειναι καποιοι απο τους παραγοντες που καθοριζουν στο πλαισιο των υπαρχοντων  κανονων  και της ευγενειας  την ποιοτητα και το υφος των σχολιων και των τοποθετησεων μας   πανω σ αυτα....
ετσι λοιπον θα ηταν πιο σωστο να μη κριθει ενα σχολιο μεμονωμενα αλλα σε συναρτηση με το θεμα και την τοποθετηση που το προκαλεσε, ετσι ωστε η κριση μας να ειναι περισσοτερο αντικειμενικη....

papi

Παράθεση από: "apol"το παπι ειπε
γιατι εισαι λαθος σε ολα

θεωρω τη κριση σου αστοχη και ακομψη

ισος να ειναι και ετσι!δημοκρατια λογου εχουμε αν καποιοι δεν καταλαβαινουν.Και εγω απο τα λαθη μου μαθενω οταν καποιοι μου λενε Βασιλη εισαι λαθος και ζηταω συγγνωμη και προσπαθω αυτο το λαθος να το διορθοσο με τον καλυτερο τροπο.Δεν μπορουμε βεβαια να εχουμε την καλυτερη επικοινωνια οπως μου ειπες στα διασπαρτα.Πως να εχουμε οταν υπαρχουν διαφορες λογου?!τεσπαν ο καθενας κοιταει την παρτι του και ετσι ειναι το δικο του συμφερον και χεστηκα τι θα πει ή θα ενδιαφερθει για μενα.Ετσι λειτουργεις απολ.Αυτο μου δειχνεις.Δεν πειραζει απολ για μενα εισαι off.Σε ανεβασα σε ολα τα θεματα.τεσπαν κανε οτι θες εισαι πιο μεγαλος απο μενα και η γνωμη σου περναει καλυτερα απο την δικη μου.

apol

καλε μου Βασιλη
νομιζω οτι βγαζεις καποια αυθαιρετα συμπερασματα που δεν προκυπτουν απο πουθενα  ...η εγω δεν εχω τον τροπο να σου δωσω να καταλαβεις μερικα πραγματα η εσυ δεν ερμηνευεις σωστα χωρις να αποκλειω να συμβαινουν και τα δυο μαζι ............
εγραψες... ο καθενας κοιταει την παρτι του και ετσι ειναι το δικο του συμφερον και χεστηκα τι θα πει ή θα ενδιαφερθει για μενα.Ετσι λειτουργεις απολ  θεωρω οτι με αδικεις καθε αλλο παρα την παρτυ μου κυταζω εκτος αν παρεξηγεις την κριτικη αποψη,την διαφορετικη τοποθετηση...
οι διαφορετικες αποψεις  δεν σημαινει ντε και καλα αντιπαλοτητα και κοντρα..
μου γραφεις   Σε ανεβασα σε ολα τα θεματα δε σε καταλαβαινω σου ζητησα καμμια χαρη ,ψυχικο εκανες θα μπορουσα να πω το ιδιο αλλα δε θαταν σωστο διοτι οτι εχω γραψει ειναι αυτο που πιστευα εκεινη τη στιγμη χωρις να κανω χαρες και χωρις σκοπιμοτητες.....
καπου λες Δεν πειραζει απολ για μενα εισαι off οι ανθρωποι φιλε μου δεν ειναι διακοπτες  για μενα θα εισαι ον για να μιλησω στη γλωσσα σου και ανεξαρτητα αν συμφωνω η οχι  με τις αποψεις σου σε  θεωρω εναν ιδιαιτερα ευαισθητο,αυθορμητο , καθαρο και γλυκο ανθρωπο  που ομως μερικα πραγματα δε τα πολυβασανιζει και ενδεχομενως να οδηγειται σε λαθος συμπερασματα.....

tristana

Μία ψήφο στον Απ. Πνευματώδης, ευγενής και με χιούμορ.
Τι ακριβώς παρεξηγήσατε, παιδιά;
Είναι δυνατόν να σοβαρολογούσε όταν έλεγε "Έστω και δοτός";;;

Σαν να λέμε ότι σοβαρολογώ όταν λέω "Είμαι ωραία, έξυπνη και μετριόφρων".  Ασχέτως που είμαι. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ! (Ατυχές το παράδειγμά μου, διότι η δήλωση ήταν Σ Ο Β Α Ρ Η!! Ποιος γέλασε;;)

apol

τελικα για να ακουσω καλη κουβεντα πρεπει το ατομο να ειναι πανω απο 100 ετων  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tristana

Και δεν το χαίρεσαι;;; Είμαι ακίνδυνη η παιδόγρια! ΧΕΧΕΧΕ!
Πλην όμως, καλόγουστη! Πολύ, όμως! ΟΚ;

Και πού είσαι, μικρέ... κιπ απ δε γκουντ γουέρκ... Μην πτοείσαι. Που δεν, αλλά...

apol

tristana

apol

ετσι μου φανηκε.........

tristana

Σωστά σου φάνηκε, λοιπόν...  :lol:  :oops:

apol

tristana

Σε λίγο θα σου προσάψουμε την ρετσινιά της ευφυίας κάτι εξόχως αντιπαθητικό και απωθητικό σε καιρούς που η βλακεία και το απόλυτο κενό
δοξάζονται, τιμούνται και ως αήττητα τέρατα ξανά κατά πάνω μας τραβούν.
 :twisted:  :P

apol

Anonymous

Τρίποντο με τεχνική ποινή υπέρ της ......
Άρα βαράει και φάουλ και η μπάλα δικιά της.............

tristana

Πήρα δώρο μπαλίτσα!!! Α, τι καλά!!!!!

310 Επισκέπτες, 0 Χρήστες