Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

bre ase ta sfyrigmata -se ta mas -k pesssssssss ti kaneis????????????

tristana

'Ενα έχω να πω... τσ... τσ...
Σε τίποτα δεν μου μοιάσατε; 'Εχω κάνει εγώ ποτέ μπάχαλο; (Η πρώτη που άνοιξε το στόμα της να πει ΝΑΙ το μετάνιωσε. Της κάναμε σφράγισμα!
Του στόματος!)

Αποχωρώ και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας την βινυλιογουνοπαρέα.
Πού οδεύωμεν; Σε λίγο θα μπει και ο Νίκος και θα ρωτάει για μανό!

Μούντι, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. (Εν τω μεταξύ... ωραία δεν παριστάνω το καλόπαιδο της δασκάλας; ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ! ΣΠΕΛ, μακριά τα νυχάκια σου λέμε!)

spellbound

κι εγω σ αγαπω Τριστανουλα Μου!!

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :hug2:

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

tristana

(Τό'πιασε με τη μία η Ψιψίνα! Ανέφερα ότι έχεις μία από τις πιο όμορφες, σέξι και υποβλητικές φωνές; Για να μην αναφέρω το πλούσιο γέλιο σου
ενδεικτικό ενός ψυχισμού ανοιχτού σαν λέλουδο.)

Και πάντα εντός του θέματος, Μούντι μου, θέλω να ρωτήσω αν αληθεύει
ότι ο Φρόυντ είχε κάψει κάμποσα κύτταρα με την κοκαϊνη ή πρόκειται
για κακοήθειες; Ευχαριστώ.

spellbound

(αχα! τωρα με καλοπιανεις εεεε??????)

Σουρτουκω!  :tongue:

tristana

Εάν δεν ήμουν εντελώς εντός του θέματος, όμως, θα απαντούσα
ΟΧΙ δεν σε καλοπιάνω. Σι πιάνω, αν μι πιάν'ς κι ισί! Φιλί απαλούν στην βέλβετ -είμαι υπεράνω- παρειά σου!!!!

spellbound

Τσακωνω το φιλι   :wink:  :wink:  :wink:   (εχω και μια ελλειψη τωρα τελευταια με τα σουρτα φερτα σου !)   και ετοιμαζομαι για καρπαζια απ τη Μουντυ  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

tristana

Μούντι, περαστικά σου και είδες ότι ήμασταν άψογες, έτσι;

Φροντίσαμε να μην κουραστείς όταν αναρρώσεις. Δηλαδή, να μην έχεις να απαντήσεις σε κάτι επί του θέματος. Εκτός πάλι... χεχεχεχεχε

('Οχι καρπαζιές στην Σπελ μου γιατί θα γίνουμε από δυο ψυχαναλυτικές σχολές ψυχαναλυτές τον Γιουνγκ μου μέσα!)

chriastina

εδώ Γιούνγκ.... με ζήτησε κανείς?
(διχασμένη προσωπικότητα μουά? τσ!τσ!τσ!..... πως σας ήρθε αυτό?)

moody
είδες τι καλές περιπτώσεις χάνεις που δεν μας θέλεις για πελάτες?
ίσα και με 2 ντοκτορά παίρνεις για την καθεμία
(δηλαδή 4 τα έχεις στο τσεπάκι......... είσαι μέσα spellouko?)

spellbound

(εγω μεσα ειμαι, η Μουντυ θα βγει εξω :lol: )

tristana

Κρις, τώρα να θιχτώ που συμπεριέλαβες μόνον εμένα και όχι την Σπελ μου;
Επίσης θέλω να τονίσω -ΔΙΟΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ- ότι είμαι η μόνη που δεν έκανε μπάχαλο, αλλά έθεσε σοβαρά ερωτήματα. Επιτέλους!

(Αν η Μούντι σκίσει τα πτυχία της προσφέρω κόλλα δωρεάν μετά την ανάκτηση της ψυχραιμίας της.)

tristana

Υ.Γ: Αν είναι να έρθει η Μούντι στο γκαλά του Μινορακίου πείτε το να ρίξω πάνω μου μια πανοπλία στα πρόχειρα αν είναι να έρθω κι εγώ.

chriastina

Τρις, για εμένα και την spell μιλούσα, απλά ήθελα να δω αν είναι μέσα ή έκανα λάθος..... όσο για εσένα γλυκιά μου είσαι στην κατηγορία των 2 ντοκτορά 1 μάστερ και μια θέση στο Πανεπιστήμιο :tongue:

kodikas

ναι ρε..
μπράβο…
ωραία τα καταφέρατε..
μπαχαλέψατε ακόμα ένα θέμα..
Κι όχι τίποτα άλλο, ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι «σοβαροφάνεια» και τι «σοβαρότητα» και λείπει και κείνη η sophia να μου πει τα απαιτούμενα..

και τώρα που το σκέφτομαι..  

με αποπαίρνει ή μου φαίνεται;;

εντάξει ρε Sophia..
είμαι λίγο βλαχοτινέϊτζερ, αλλά είναι σοβαρός λόγος αυτός να χαλάσει ένας έρωτας πριν ακόμα αρχίσει;;

δεν έχω το κουράγιο να πω άλλες λέξεις..

tristana

Κρις, τώρα να θιχτώ (πολύ εύθικτη, βρε παιδί μου χεχεχε) που δεν με είχες στα σίγουρα; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Και όχι, δεν θα υποκύψω στις προκλήσεις που δέχομαι για να βγω εκτός θέματος (είπατε ότι΄έρχεται η Μούντι;) και επιστρέφοντας και πέφτοντας με τα μούτρα μέσα ερωτώ... στην σχολή σας είχαν προειδοποιήσει για κάτι περιπτώσεις σαν τις δικές μας ή σας έστειλαν ως αμνοερίφια στη σφαγή;

510 Επισκέπτες, 1 Χρήστης