Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Μπααααααααααα η.... κληρουχια φταιει  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

:D  :D παλιες καραβανες......με το κουταλι που λενε.....χαχα!!!!!!

xhmeia

μουντυυυυυ περαστικουλια βρε κοριτσι !!!!!!!!

αθεραπευτα ρομαντικη η Πολλυ μας   :D -βινυλιο - :lol: μηπως δεν επρεπε να δωσω τους δισκους στον πρωην ?????χμμμμμμ συλλεκτικη αξια μμτ.......
εγω που το πιασα τι εννοουσε το ....σπελλ μας ....εχω ξεφυγει ε???

ακου γουνα η αλλη ......βινυλιο σαφεστατα μικρη χιχιχιχι

μουντυ ανεκαμψε γρηγορα παει το ποστακι ..........

spellbound

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

(σκεφτομαι την εκφραση της Μουντυ οταν δει το θεματακι της!!)

Χριστινα, ετοιμασου.... κατευθειαν για  :kremala:  θα μας παει  :D  :D

:24:  :24:  :24:  :24:

minoraki

Παράθεση από: "xhmeia"αθεραπευτα ρομαντικη η Πολλυ μας   :D -βινυλιο - :lol: μηπως δεν επρεπε να δωσω τους δισκους στον πρωην ?????χμμμμμμ συλλεκτικη αξια μμτ......
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: τι εκανες λεειιιιιιιιιιιιιι.....νατασα δεν σε πιστευω.....εδωσες στον πρωην τους δισκους σου :twisted: ?????? τι να σου πω τωρα......εγω δεν αφηνω κανεναν ουτε καν να τους αγγιξει.....βρε νατασα μου!!!!

xhmeia

ε τωρα για να μαι ακριβοδικαιη ,δικοι του ηταν ....150 μικροι κ καμμια 100αρια μεγαλοι .....τους μαζευε απο παιδι ....γ αυτο επρεπε να τους κρατησω χαχαχχαχαχαχα θα ετσουζε  :twisted:

chriastina

παίδες άργησα να έρθω λόγω δουλειάς...
μπράβο βρε αστέρια, πήρατε το σύνθημα και

[size=18]ΞΕΣΑΛΩΤΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

moody moody είσαι εδώ?
όχι? :tongue:
λοιπόν.....
τι λέγατε κορίτσια? κάτι για γούνες,κάτι για βινύλια (ουάουουου), κάτι για δισκάκια ακούω...... xhmeia κι εγώ τα έχω δώσει όλα τα δισκάκια μου,δηλαδή σιγά-σιγά μου τα πήραν όλα.

spell..... θα μας γδάρει!!!!!!!  :x  :x  :x
άσε που μπορεί να της ανέβει πάλι ο πυρετός και μετά?...... βράστα! χάνει και το χιούμορ της η ζουζούνα.

moodyyyyyyyy
  :hug2:

minoraki

στην καβα γρηγορα.....για ουισκακι.....να την ποτισουμε να μην καταλαβει τιποτα.....μετα θα καλοπιασουμε εναν ατμιν....να μας παει στα διασπαρτα....κι ουτε γατα ουτε ζημεια....χιχι!!!! :D  :D

spellbound

εμενα παντως στο ςμς που μου εστειλε λεει τα εξης:

Επειδη ειμαι καπως καλυτερα θα μπω να δω σε λιγο και αλλοιμονο σας....

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

(οσο για τα δικα μου τα δισκακια τα χαρισα στο κολλητο μου που κανει και συλλογη.. χαλαλι του  :D )

chriastina

Ε! εσύ! η από πάνω μου.....:tongue:  βρήκες καρτούνς?
εγώ απο προχθές το σκέφτομαι και δεν μπορώ να βρω τίποτα.... :evil:

:!: βρε! λες να είμαστε ήδη καρτούνς και τσάμπα το ψάχνουμε?

:24:  :24:  :24:  :24:

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: εχω χασει επεισοδια.....και δεν με εχετε ενημερωσει τι σκαρωνετε εσεις οι δυο...... :?

spellbound

μου εχετε βαλει μεγαλο διλημμα βρε Χριστινα...
Ξυπναω και σκεφτομαι καρτουνς.... Κοιμαμαι και ονειρευομαι καρτουνς...αλλα για να καταληξω ...τσου!  (λες να πασχω απο "υπαρξιακο" συνδρομο??? :shock: )
αλλα το τι κανω τα νυχια μου οταν τα κοβω το γνωριζετε πλεον  :24:  :24:  :24:  :tongue:

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: εεεεεεεε???

spellbound

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: εεεεεεεε???

Spellbound σφυριζει αδιαφορα.... φιου φιου φιουυυυυυυ

:bricks:

:pig:  oink oink

minoraki

ασε τα σφυριγματα και μολογαααααααααα...... :evil:

514 Επισκέπτες, 1 Χρήστης