Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Moody

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Με πυρετό 38 σας γράφω και ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό το μπάχαλο γιατί για ένα πράγμα ήμουν περήφανη και τώρα..... :?: αναρωτιέμαι.....

Tris , με είχαν προειδοποιήσει στη σχολή μου,  αλλά πάντα η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία....αυτό, άλλωστε, είναι το μαγικό με τη δουλειά μου.... (ναι...είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για τον κ. Φροϋντ)
Επειδή, όμως , εδώ δεν πρόκειται περί δουλειάς αλλά περί ανθρωπίνων σχέσεων....μου αρέσει πολύ αυτό που γίνεται (ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ!!)

Αν το ΜΙΝΟΡΑΚΙ με καλέσει στο γκαλά της....θα έρθω φυσικά.

DrPeri θα σου στείλω τη διεύθυνσή μου για να μου στείλεις mail

Νίκο, τάμα το χεις να γράφεις θεωρητικά ????? Εντάξει, είπαμε να είμαστε σοβαροί....αλλά δεν έχει τόσο ενδιαφέρον να συζητούμε μόνο θεωρητικά. Άλλωστε τα βιβλία γιατί τα έχουμε?

Τώρα που το σκέφτομαι, μπορώ να σας μοιραστώ εμπειρίες από τη δουλειά μου.... Αν συμφωνείτε.

Chris και SpellBound  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:

Που να χτυπιέστε χάμω...ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! Προτιμώ να στε φίλες μου, για να μπορώ να σας τη λέω όταν μου βγαίνει....

[/url][/list][/list][/code][/quote]

Moody

Minoraki συμφωνώ με όσα γράφεις στον Drperi...

DrPeri, αν οι άλλοι δεν μας αφήνουν ήσυχους ή σε μια κατάσταση που επιθυμούμε να είμαστε τότε δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν : το πιο πιθανό είναι να μην τους έχουμε δώσει το σαφέστατο μήνυμα "Αφήστε με ήσυχο" ή να τους έχουμε δώσει την δύναμη να μη μας αφήνουν ήσυχους....
Μπορεί, ασυνείδητα, ούτε κι εσύ να επιθυμείς να είσαι μέσα σ' αυτό που περιγράφεις (τη βαρεμαρα) κι αυτό τους το μεταδίδεις και όσοι σε νοιάζονται να προσπαθούν να σε τραβήξουν από αυτό.

Νίκο, βεβαίως έχω ασχοληθεί με την εξελικτική ψυχολογία....Όμως, σε προκαλώ σε μια πιο προσωπική συζήτηση. Μέχρι το συνέδριο, όταν γράφεις εδώ, προσπάθησε να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί....Θα δεις... Είναι πολύ όμορφη εμπειρία, αν νιώθεις ασφαλής, βέβαια....

spellbound

Παράθεση από: "Moodymooday":twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Chris και SpellBound  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:

Που να χτυπιέστε χάμω...ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! Προτιμώ να στε φίλες μου, για να μπορώ να σας τη λέω όταν μου βγαίνει....

[/url][/list][/list][/code]
[/quote]

[/b]

Moody

:? Απλώς Spell μου, η ΦΙΛΙΑ εδώ ΝΙΚΗΣΕ την ΕΠΙΣΤΗΜΗ!
Και μη μου πεις πως δεν σου αρέσει....γιατί θα  :cry:

Και επειδή διακρίνω μια διάθεση μπαχαλέματος από μέρους σου....
Φ Τ Α Ν Ε Ι τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :evil:  :evil:  :evil: Ότι θες σε pm!!!!! :evil:

spellbound

Καλα... μαμα  :cry:

:tongue:

spellbound

Τωρα εγω νοιωθω τυψεις που εκανα το εναρκτηριο και σας μπαχαλεψα....
 ]

Moody

Σ' ευχαριστώ Spell μου που δείχνεις τόση ευαισθησία....Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα οτι μπορώ να βασιστώ σ' αυτήν (την ευαισθησία εννοώ).
Παρ΄'ολα αυτά, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη με ότι σε απασχολεί εδώ.....
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ! :wink:

spellbound

Παράθεση από: "Moodymooday"Σ' ευχαριστώ Spell μου που δείχνεις τόση ευαισθησία....Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα οτι μπορώ να βασιστώ σ' αυτήν (την ευαισθησία εννοώ).
Παρ΄'ολα αυτά, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη με ότι σε απασχολεί εδώ.....
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ! :wink:

Αι νοου  :wink:

tristana

Τα βλέπετε για να είμαι η ΜΟΝΗ σοβαρή εδώ μέσα; Και τη γλίτωσα (είχε και γλυκό ύφος χεχεχε) και έχω ελπίδες να με αναλάβει κάποτε!
Και μ'αυτά αποχωρώ και εγώ... ΜΠΑΤ ΑΛ ΜΠΙ ΜΠΑΚ!  :twisted:  :lol:

(Δεν φάνηκε και ο Νίκος και ανησυχώ!!!)

Nikos28

Moodymooday,

υπάρχουν αρκετά προσωπικά ζητήματα που με απασχολούν και σ' ευχαριστώ (ειλικρινά) που μου ζητάς, έτσι ανιδιοτελώς, να τα μοιραστώ μαζί σου. Όπως σου έγραψα κι απ' την αρχή, βρίσκω πολύ ευγενικό αυτό που κάνεις...

Αυτό, όμως, που πρωτίστως με απασχολεί είναι να κατανοήσω το αίνιγμα που λέγεται ''άνθρωπος''. Μπροστά στην επίλυση αυτού του μυστηρίου, τα προσωπικά μου προβλήματα (ακόμα και η ίδια μου η ζωή) δεν έχουν απολύτως καμία σημασία.

Δε θα επιμείνω, όμως, να απαντήσεις, αν αυτό αντιβαίνει στο χρόνο και στην όρεξη που διαθέτεις γι' αυτό το topic, καθώς και στη ροή της όλης συζήτησης...

Να είσαι καλά. Εκτός απροόπτου, θα τα πούμε στο συνέδριο. :-)

tristana

Nikos28

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σώος και αβλαβής! ;-)

tristana

Πάντα τέτοια... αλλά να ρωτήσεις και κάτι να έχω άλλοθι να κάνω και εγώ τις σεμνές παρεμβολές μου. (Η Μούντι κοιμάται και η τύχη της δουλεύει χεχχεχεχε)

tristana

Πάντα τέτοια... αλλά να ρωτήσεις και κάτι να έχω άλλοθι να κάνω και εγώ τις σεμνές παρεμβολές μου. (Η Μούντι κοιμάται και η τύχη της δουλεύει χεχχεχεχε)

Nikos28

Μπα... δε ρωτάω τίποτα προσωπικό. Δεν έχουν και σημασία, εξ άλλου...

Τα εν Νίκω, μη εν δήμω!

:lol: :lol: :lol:

513 Επισκέπτες, 1 Χρήστης