Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 238
  • Total: 239
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Παράθεση από: "kathreftis"i  agora  einai  megali , kai  exei  ta  panta
oloi  exoun  isa  dikaiomata , kai  ises  efkeries
oti  plironis  perneis  , to  sapio  milo  einai  ftinotero

einai  astio  alla  otan  o  beggos  para  ligo  na  skoto8ei  pou  perase  
tis  grames  tou  trenou  xwreis  na  proseksi  ...... zitise  signomi

posoi  apo  emas  den  8a  legame  ..argisan  na  xtipisoun  ta  koudounia
argise  na  anapsi  to kokono  fws , den  piasan  ta  frena  ,  etrexe  polu  to  treno
kai  poles  ales  dikaiolpgies ???

einai  polu  pio  astio  pou  mono  o  beggos  eixe  ta  @@  na  zitisi  signomi

kai  polu  pio  astio  pou  oloi  exoume  panta  dikaio ..... ( kai  ftene  oi  alloi )

einai  efkolotero  na  katigoroume  para  na  zitame  signomi    eeee??  

ωραια ειναι να εισαι βεγγος αλλα μεχρι ενα οριο.
Σκεψου την κοροιδια που παιζεται πισω απο την πλατη σου...σκεψου οτι ο αντρας θα ζητηση πιο πολλες φορες συγγνωμη για να κρατισει αυτη την σχεση,ενω η γυναικα θα (θα το βαλει στα ποδια) βρει αλλα κοροιδα για να παιζει με το δικο της παιχνιδι και με τους δικους της ορους και το βασικοτερο,σπανιο ειδος να σου πει συγγνωμη στην σημερον ημερα.
Εχεις σκεφτει ποτε οτι μια γυναικα δεν προκητε ποτε μα ποτε να σου ανοιχτει αμεσως?γιατι αραγε δεν το κανει απο την αρχη να σου πει διαφορα πραγματα για αυτην και για τις πρωην σχεσεις της?Γιατι απλα εχει ανασφαλειες.Θα πει"κατσε γνωρισα το παπι..καλο παιδι ειναι αλλα γμτ εχω και τον καθρεφτη που δεν μου φευγει απο το μυαλο ή θα πει εχω και τον χψ που με θελει,οποτε εχουμε να κανουμε με πολλα ταμπλο και μετα εσυ κ εγω σκεφτομενοι οτι επιτελους βρηκαμε την σωστη κοπελα.Ενω οι περισσοτεροι αντρες ανοιγονται απο την αρχη και επισεις ειναι ενα δολομα που ρωτανε πολλες γυναικες να δουν τι ειχες τι ειχα με τις πρωην μου και η φαση ειναι οτι θα τα πουμε ολα και αυτη δεν θα στα πει ολα!(πιασε το αυγο και κουρευτο)
Ενα αλλο παραδειγμα μιας ανασφαλειας ειναι οταν μια γυναικα τα εχει με καποιον και σου λεει τα εχω με τον ταδε αλλα παει για διαλυση αυτη η σχεση.Οποτε λεει κατσε να γνωρισω το παπι,κατσε να γνωρισω τον καθρεφτη,κατσε να γνωρισω τον ΧΨ να τους ψαρεψω να δω τι θα θελαν απο μια σχεση,αλλα αυτη μεσα της δεν εχει ξεκαθαρισει το τι ακριβως θελει...δλδ,θελει εμενα εσενα τον ΧΨ ή το αγορι της που τα εχει τωρα?
Το δολομα που βαζουν συνηθως ειναι "εγω θελω μια ρομαντικη συναισθηματικη σχεση"και ετσι και πεις οτι και εγω θελω μια τετοια σχεση,επεσες αμεσως στην φακα!Σιγουρα αυτο θελουμε ολοι,αλλα ξεκαθαρισε απο πριν μαρι τι θελεις με τον ταδε και οχι να με κοροιδευεις και να αρχιζουν οι τσακωμοι απο τις πρωτες μερες.Ειναι το μεγα δολομα και ετσι θα εχει να παιζει και με αλλους πισω απο την πλατη σου.

Αιολλους Επρεπε να βαλεις η τιμιοτητα τις πισω πλατης και οι ανασφαλειες της :clown:

naiada05

Παράθεση από: "apol"επιτρεψτε μου να πω οτι το θεμα δεν εχει τεθει σωστα.....τι παει να πει γυναικεια τιμιοτητα.?  η τιμιοτητα ειναι μια για ολους ανεξαρτητα απο φυλο ,απο χρωμα απο ηλικια,απο κοινωνικη η ταξικη θεση.....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...!!!!!!!!!!!!!
μη προσπαθουμε βιωματα κακα η συγκεκριμενα περιστατικα που ενδεχομενως να τα προκαλεσαμε με την συμπεριφορα μας η που δεν τα αναλυσαμε σωστα να τα αναγαγουμε σε μια γενικωτερη αληθεια που δεν υπαρχει.......

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ
ΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΦΥΛΛΑ ΑΥΤΟ)Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ!!!!!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΠΟΣΟ ΤΙΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ   ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΟΛΛΟΥΣ........

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: ενω οι αντρες παπακι μου λενε αμεσως την αληθεια οταν ειναι παντρεμενοι και ετσι και τυχει να γνωρισουν το μινορακι ή την σπελλ ή την χψ (που λες και συ) και τις γουσταρουν και θελουν να περασουν καλα μαζι τους και μετα που τις ειδαμε που τις απαντησαμε.....
δλδ θελεις να πεις οτι οι αντρες αντρες ανοιγονται αμεσως, λενε οτιδηποτε εχουν στο μυαλο τους, ειναι ειλικρινεστατοι και αμεσοτατοι.....
 :arrow: εγω παλι γιατι εχω ενδοιασμους και αντιθετη γνωμη σε ολα αυτα που ανεφερες???  γιατι απλωςολοι ανεξαιρετως οι ανθρωποι (αντρες+γυναικες) κραταμε <<ενα το κρατουμενο>> (και καλα κανουμε) μεχρι να πειστουμε για την ειλικρινεια αυτου που γνωρισαμε πριν λιγο διαστημα!!!!

papi

Minoraki
Διαβασες το τοπικ τι θεμα εχει;αρα απο την στιγμη που διαβασες το θεμα δεν λεει πουθενα για την τιμιοτητα του αντρα;ετσι δεν ειναι;Εχω το καθε δικαιομα να πω αυτα που εχω δει και εχω ζησει χωρις να θιξω κανεναν και καμμια.

Labrokratis

Ο kathreftis είπε αλήθειες!

Τώρα kodikas για το τι θέλει ο "Λαμπροκράτης" είναι αντίστοιχο του τι δίνει! Αλλά κανένας δεν στέκεται σε αυτο: Ολοι μένουν στο τι θέλει!
Για να θέλεις, πρέπει να δώσεις τα αντίστοιχα: Βλέποντας όμως ολες αυτες τις γυναικες εδώ να αντιδρούν, βγαίνει ένα συμπέρασμα οτι δεν θέλουν έναν άντρα που απαιτεί αλλα δίνει, αλλα έναν άντρα που δεν θέλει πολλά, άσχετα και αν δίνει!

Εχουμε φτάσει δηλαδή σε ενα σημείο, όπου για μια γυναικα έμπειρη, ειναι καλύτερος ένας άντρας που δεν απαιτεί τίποτα, από κάποιον που θέλει κάποια πράγματα (απαιτεί κατά μια έννοια). Το τι δίνει για αυτά που απαιτεί, περνάει δεύτερη μοίρα, δε μετράει κατά μια έννοια. Δεν θέλουν το παραπάνω, θέλουν το μέσο όρο ή και το λιγότερο, αρκεί να μην θέλει τίποτα!
Που φτάσαμε..... Κάποτε η αποδοχή του τίποτα, τώρα στην αναζήτησή του!

Όλο λαγούς μου βγάλει ο "Λαμπροκράτης"!!!!

minoraki

Παράθεση από: "papi"Minoraki
Διαβασες το τοπικ τι θεμα εχει;αρα απο την στιγμη που διαβασες το θεμα δεν λεει πουθενα για την τιμιοτητα του αντρα;ετσι δεν ειναι;Εχω το καθε δικαιομα να πω αυτα που εχω δει και εχω ζησει χωρις να θιξω κανεναν και καμμια.
παπακι μου γλυκο.....νομιζω οτι η τιμιοτητα δεν εχει γενος.....ειναι "παντος καιρου"!!!!! εγω απλως απηντησα με αυτο το σκεπτικο.....φιλω σε!!!!!!

spellbound

Παράθεση από: "papi"Σπελλ μου το τοπικ ειναι για την τιμιοτητα της γυναικας και δεν ειναι για την τιμιοτητα του αντρα.Οποτε εχουμε να λεμε για το γυναικειο φυλο.Περιπου πανω κατω ισχυουν και για τους αντρες αλλα η κινητηρια δυναμη ειναι η γυναικα...εμ πως βγαλανε οτι το μ(μπιπ)νι σερνει καραβι?δεν το βγαλανε τυχαια!  :tongue:

Δεν το ηξερα πως απαγορευεται να πω την γνωμη μου παπιε.

.-

papi

δεν σου ειπα οτι απαγορευεται και μην αρπαζεσαι

kodikas

Παράθεση από: "Labrokratis"Ο kathreftis είπε αλήθειες!

Τώρα kodikas για το τι θέλει ο "Λαμπροκράτης" είναι αντίστοιχο του τι δίνει! Αλλά κανένας δεν στέκεται σε αυτο: Ολοι μένουν στο τι θέλει!
Για να θέλεις, πρέπει να δώσεις τα αντίστοιχα: Βλέποντας όμως ολες αυτες τις γυναικες εδώ να αντιδρούν, βγαίνει ένα συμπέρασμα οτι δεν θέλουν έναν άντρα που απαιτεί αλλα δίνει, αλλα έναν άντρα που δεν θέλει πολλά, άσχετα και αν δίνει!

Εχουμε φτάσει δηλαδή σε ενα σημείο, όπου για μια γυναικα έμπειρη, ειναι καλύτερος ένας άντρας που δεν απαιτεί τίποτα, από κάποιον που θέλει κάποια πράγματα (απαιτεί κατά μια έννοια). Το τι δίνει για αυτά που απαιτεί, περνάει δεύτερη μοίρα, δε μετράει κατά μια έννοια. Δεν θέλουν το παραπάνω, θέλουν το μέσο όρο ή και το λιγότερο, αρκεί να μην θέλει τίποτα!
Που φτάσαμε..... Κάποτε η αποδοχή του τίποτα, τώρα στην αναζήτησή του!

Όλο λαγούς μου βγάλει ο "Λαμπροκράτης"!!!!

Και συ από σουβλάκι το έπαθες;;;   :shock:
 Τι παραλήρημα είναι αυτό ,mon ami ;;;
Δεν έχω πιάσει ακριβώς τον ειρμό της σκέψης σου, αλλά αυτό μάλλον θα οφείλεται σε μένα (και στο καταραμένο εκείνο σουβλάκι που χαλασμένο όντως με έριξε σε χρόνια περιπλάνηση ομιχλωδών νοητικών τοπίων)
Η προσπάθεια σου να εκφραστείς ακόμα μια φορά (μπας και προσεγγίσω τις σκεψουλες σου στο ελάχιστο) θα είναι ένα βήμα μπροστά στην επαναφορά μου σε κόσμους ευδίας.
Σου είμαι εκ των προτέρων υπόχρεος, για την χρήση απλών προτάσεων (ξέρεις, αυτές με ένα ρήμα κι ένα ουσιαστικό) οι οποίες εκφράζουν απλά νοήματα και με διευκολύνουν στην κατανόηση..  
Mille merci..

kathreftis

papi    
yparxoun  oria  kai  o  ka8e enas/mia  exei  ta  dika  tou .
simfono  mazi  sou  alla  simfono  kai  me  to  minoraki  
skepsou  oti  emeis  blepoume  (ek ton  pragmaton )  tin  ginaika  sto  mikroskopio
auto  den  simeni  oti  oloi  osoi   anikoun  sto    diko  mas  stratopedo  
aksizoun  tin  yperaspisi  mas  mono  kai  mono  epidi  einai  antres .
kai   an  den  katalabes  ti  8elw  na  pw  sou  lew oti   gia  osa  emeis  
katigoroume  tis  ginaikes  gia  tosa  kai  perisotera  exoun  na  milisoun  
ekines  gia  emas .
skeftikes  pote  i  ginaika  tin  opoia  katigoris  posous  malakkomenous  gnorise  
prin  pesi  sta  xeria  sou ? oi  opoioi  efiaksan  auto  pou  esu  sinantises ?
safos  auto  den  einai  dikaiologia  gia  na  plirosis  esu  auta  pou  
kapoioi  aloi  ekanan  alla  an  ta  dika  tis  oria  exoun  kseperasti ???

mipos  oi  antres  xaraksan  ton  dromo  pou  badizoun  simera  oi  ginaikes ?
omadopoiontas  oles tis  ginaikes  diafono  apolita  me  osa  egrapses  
kai  auto  giati  ola  auta  ta  kanoun  kai  poloi  antres  
an  milas  gia  mia  sigkekrimeni  gineka  8a  prepei  na  exei  kai  auti  
tin  efkeria  na  pei  ti  tis  ekanes  gia  na  fer8ei  etsi.
i  diki  mou  empiria  mou  exei  diksi  oti  sini8estera  o  antras  to  bazei  sta  podia  
an  sou  elege  gia  tis  prwin  sxeseis  tis  pws  8a  tin  xaraktirizes ??
kai  an  oxi  esu  i  pliopsifia  twn  antron ?
einai  polu  megalo  8ema  kai  mono  apo  konta  mporei  kaneis  meta  
apo  sizitiseis  837625543094658673  xronwn  isos  na  brei  akri .

labrokratis  efxaristw  alla  8a  se  kanw  na  anakalesis  malon
diafono  me  tis  omadopoihseis  kai  auto  giati   eixa  tin  tyxh  na  
gnorisw  oxi  mia  alla  dio  ginaikes  aksiologes  pou  den  teriazoun  se  
tipota  stous  xaraktirismous  pou  bazeis    sta  grafomena  sou .
distixos  poles  para  poles  ginaikes  xasan  to  dromo  kai  oxi  mono  
auto  alla  xreonoun  alote  stous  antres  kai  alote  se  alles  ginaikes  
tin  malakomara  pou  tis  baraei .
omos  posoi  antres  den  to  kanoun  ?
epimeno  na  lew  oti  apo  olla  exei  to  paneri  dialekse  prosektika .
uparxoun  kai  ginaikes  aksiologes  min  ta  isopedosoume  ola .

kai  panta  8a  yparxoun  kai  ginaikes  araxnes  ......prosoxi  sta  simia .

papi

απλα καθρεφτης γραφω αυτα που εχω ζησει και εχω δει.Δεν μπορει να ειμαι ο μοναδικος που κανω λαθος ή ειμαι λαθος σε αυτα που γραφω.

Δεν μπορει να ειναι αρνητικες οι γυναικες και να μην συμφωνουν σε αυτα που λεω και να κρυβονται.Μια συζητηση κανουμε.Αν ειναι να κανουμε delete καποιος και καποιες απο ενα θεμα,τοτε γιατι υπαρχουν τα θεματα στα φορουμ;Ιδου πχ την επιθεση τις Σπελλ σε εμενα.Τεσπαν.

spellbound

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "papi"Σπελλ μου το τοπικ ειναι για την τιμιοτητα της γυναικας και δεν ειναι για την τιμιοτητα του αντρα.Οποτε εχουμε να λεμε για το γυναικειο φυλο.Περιπου πανω κατω ισχυουν και για τους αντρες αλλα η κινητηρια δυναμη ειναι η γυναικα...εμ πως βγαλανε οτι το μ(μπιπ)νι σερνει καραβι?δεν το βγαλανε τυχαια!  :tongue:

Δεν το ηξερα πως απαγορευεται να πω την γνωμη μου παπιε.

.-

Αυτο εσυ το θεωρεις επιθεση??? :shock:
χοι χοιιιιιιι   :roll:

papi

ναι λες και δεν εχω καταλαβει την σταση προς εμενα τελεφταια.Αλλα βλεπεις το παπι ειναι χαζο.τεσπαν.

Nikos28

Το γιατί κάποιες γυναίκες είναι ανέντιμες, ούτε το ξέρω ούτε και μ' ενδιαφέρει να το μάθω.
Το γιατί κάποιοι άνδρες είναι ανέντιμοι, ούτε το ξέρω ούτε και μ' ενδιαφέρει να το μάθω, παρομοίως.

Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι η ανεντιμότητα φαίνεται. Είτε οφθαλμοφανώς, είτε διαμέσω κάποιων σημαδιών-''σημείων'', όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος Καθρέφτης...

Μήπως όλη αυτή η γκρίνια με τις ανέντιμες/ους, είναι μια υποσυνείδητη προσπάθεια να αποτινάξουμε το στρουθοκαμηλισμό και την εθελοτυφλία μας και να τα μετακυλίσουμε στους άλλους; :?:  :?:  :?:

Labrokratis

kathreftis, οι ομαδοποιήσεις βοηθούν τις στατιστικές και όπως γράφω συνεχώς (αλλα παραβλέπεται συστηματικά), δεν σχολιάζω / αναφέρομαι σε εξαιρέσεις και μειοψηφίες. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, πάντα υπάρχουν διαφορετικοί, πάντα υπάρχουν πολλά σενάρια.
Εγώ αναφέρομαι σε ότι είναι πλειοψηφία και δεν αναφέρω ποτέ το αυτονόητο "υπάρχουν και εξαιρέσεις".
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, ειναι το πόσο κάποιοι / κάποιες θέλουν τόσο απελπισμένα, να αναφέρεις σε κάθε πρόταση που γράφεις και το "υπάρχουν και εξαιρέσεις" μέσα. Λες και σε κάθε ένα κατεβατο που γράφω, αν έβαζα δίπλα και ένα "υπάρχουν και εξαιρέσεις", ή το έκφραζα λίγο διαφορετικά (λίγο ποιο διπλωματικά πχ, ποιο κόσμιο, ποιο P.C.), θα άλλαζε τίποτα από το νοημα;
Γελάω πραγματικά απο την ψευδοσοβαρότητα μερικών (στην οποία απαντώ ακόμα ποιο ψευδοσοβαρά, με αποτέλεσμα να καταλήγουν ολα τα post μου έτοιμο υλικό για σατιρική επιθεώρηση!)

kodikas, γράφω όπως γράφω, για να με καταλαβαίνουν μονο αυτοί που μπορούν και με καταλαβαίνουν! Όλοι οι άλλοι, ας αναλύουν τον "Λαμπροκράτη"....

238 Επισκέπτες, 1 Χρήστης