Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 264
  • Total: 265
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

κυριλέ ολέ και στην ουσία κουρελέ :wink:

kodikas

Ωπα… φρένο… λάδια στο δρόμο…

Ρε σεις..
Μήπως να σταματούσαμε τις γκλαμουριές και τα παραμύθια;
Να γειώσουμε στείρες αντιπαλότητες και να πάψουμε να βλέπουμε παντού γυναίκες που έρχονται κατά πάνω μας να μας λιώσουν;

Υπάρχουν μερικές γυναίκες(διαφορετική για τον καθένα) που προκαλούν την εξέγερση κάθε αντρικού συναισθήματος.
Γυναίκες που δεν ψωνίζονται με την ομορφιά τους ,αλλά την βιώνουν με τον πιο φυσικό τρόπο που είναι τελικά και ο πιο σέξι τρόπος.
Που σε συνδυασμό με τη γοητεία της οξύτατης εγκεφαλικής τους λειτουργίας δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο να κοιτάξεις αλλού.
Να σκεφτείς τίποτα άλλο.

Το σύνολο της παρουσίας τους, αντικαθιστά παραδοσιακές προδιαγραφές κι αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο.

Σ όσους έχει συμβεί, γνωρίζουμε ότι δεν ισχύουν προσδιορισμοί και ονοματοδοσιες.
Δεν ψάχνεις να εντοπίσεις τα χαρακτηριστικά..
Απλά τα βιώνεις , τα αισθάνεσαι και τα γεύεσαι με κάθε μόριο σου..
Το τέλειο δεν είναι το πρότυπο που σου επιβάλανε κάποια κοινότυπα κλισέ..
Ή κάποιοι ενστερνισμοί παρωχημένων πατροπαράδοτων αξιών.

Το τέλειο είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα..

Δεν υπάρχει άντρας που θα βρεθεί δίπλα σ ένα τέτοιο πλάσμα και δεν θα παραδοθεί..
Που δεν θα δεχτεί την μεταμόρφωση.
Από ένα πλάσμα που κι ακόμα όταν περπατάει στο δρόμο είναι σαν να δημιουργεί τέχνη.
Από την γυναίκα που είναι πηγαία ερωτική χωρίς καμία προσπάθεια..
Απ το πλάσμα που σε κάνει να ζεις μαζί της κάθε σου φαντασίωση.
Όλα αυτά που ονειρεύεσαι και στον ύπνο σου και στον ξύπνιο σου..

Όλα τα άλλα είναι απλά κουραφέξαλα

Labrokratis

Τα πάντα είναι στο μυαλό μας
Αλλάζεις τις σκέψεις σου; Αλλάζει ο κόσμος γύρω σου!

Όσο για τη γκλαμουριά και το παραμύθι, ειναι αυτά που το σημερινό σύστημα έχει ανάγει σε ψευδοανάγκη και το έχει επιβάλει, χωρίς να το ξέρουμε, στην ίδια μας την ζωή!

minoraki

Παράθεση από: "kodikas"Ωπα… φρένο… λάδια στο δρόμο…
:D  :D  :D  :D  :D κωδικα.....και μονο αυτη η φραση σου τα λεει ολα.....διαβαζω παντοτε αυτα που γραφεις και τα απολαμβανω πραγμα περιεργο για μενα, αφου δεν εχω χρονο και ορεξη να διαβαζω τα διαφορα κατεβατα που γραφονται στο φορουμ.....μπραβο στην ευστοχια σου.....και στον μεστο σου λογο!!!!!

chriastina

Παράθεση από: "Nikos28"Το γιατί κάποιες γυναίκες είναι ανέντιμες, ούτε το ξέρω ούτε και μ' ενδιαφέρει να το μάθω.
Το γιατί κάποιοι άνδρες είναι ανέντιμοι, ούτε το ξέρω ούτε και μ' ενδιαφέρει να το μάθω, παρομοίως.

Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι η ανεντιμότητα φαίνεται. Είτε οφθαλμοφανώς, είτε διαμέσω κάποιων σημαδιών-''σημείων'', όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος Καθρέφτης...

Μήπως όλη αυτή η γκρίνια με τις ανέντιμες/ους, είναι μια υποσυνείδητη προσπάθεια να αποτινάξουμε το στρουθοκαμηλισμό και την εθελοτυφλία μας και να τα μετακυλίσουμε στους άλλους; :?:  :?:  :?:

σε ευχαριστώ Νίκο!
υπάρχουν φορές (όχι πάντα) που σε διαβάζω
και δεν έχω να πω τίποτε άλλο....έτσι απλά.
....."δεν φταίω εγώ,η Εύα φταίει"
....."δεν φταίω εγώ,ο όφις φταίει"

papi

ρε Labrokratis για μας δεν γραφουν τιποτα ρε γμτ οτι γραφουμε σωστα :evil: και ξερεις γιατι;γιατι απλα ειμαστε το ιδιο ζωδιο απο τι βλεπω και πανω κατω την ιδια μερα γεννηθικαμε και εχουμε την ιδια ηλικια!Αδερφεεεεεεεεεεεεεε Λαμπρο Ave! :dwarf:

Labrokratis

Papi, εισαι μεγαλύτερός μου κατά 6 μέρες!
χαχαχαχαχαχαχα

Σε κάθε τσατομάγαζο, δημιουργήτε ένας πρώτος πυρήνας, ο οποίος έλκει συμβατούς ως προς αυτό χαρακτήρες.

Δε ξέρω για σένα, πάντως αυτά που γράφω εγώ, θεωρούντε από την πλειοψηφία του a33 δυσνοητα, προκλητικά, επιθετικά, δήθεν, κλπ. Τα ίδια πράγματα ακριβώς σε άλλο site, θεωρούνται το αντίθετο!
Είναι όλα θέμα χημειας. Και φυσικά πρέπει να δεχόμαστε το γεγονός ότι πολλές φορές, δεν κολλάμε κάπου!

BTW, ξέρω κοπέλα που γεννήθηκε την ίδια μέρα / ημερομηνία με σένα! Μου την προξένευε ο πατέρας της πριν 10 χρόνια, μεγάλη ιστορία!

kathreftis

xmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................................
skeftika  na  min apantisw  alo  se  auto  to  8ema  alla  fenete  ka8e  fora
pou  apofasizw  na  milisw  se  kapio  8ema  katafernw  a8ela  mou  
(oxi  panta  ]DEN  ANAZITW  TIN  EYNIA  TWN  GIMAIKWN  TOY  SITE [/color]
ola  ayta  poy  exw  grapsi  den  exoun  skopo  na  kalopiasoun  tis  
kyries  kai  tis  despinides  tou  site  me  kapio  skopo  opos ( to  koko  :P )
kseka8arizw  lipon  oti  den  psaxnome  kai  oti  apla  lew  auta  pou  
pistebw  kai  tipota  perisoterw  

aloste  den  eipa  oti  oi  ginekes  einai  oles  normal  to  mono  pou  eipa  
einai  oti  den  mou  aresei  na  omadopoio  tous  an8ropous  .
ka8e  enas  einai  mia  ksexoristi  prosopikotita

papi

Παράθεση από: "Labrokratis"Papi, εισαι μεγαλύτερός μου κατά 6 μέρες!
χαχαχαχαχαχαχα

Σε κάθε τσατομάγαζο, δημιουργήτε ένας πρώτος πυρήνας, ο οποίος έλκει συμβατούς ως προς αυτό χαρακτήρες.

Δε ξέρω για σένα, πάντως αυτά που γράφω εγώ, θεωρούντε από την πλειοψηφία του a33 δυσνοητα, προκλητικά, επιθετικά, δήθεν, κλπ. Τα ίδια πράγματα ακριβώς σε άλλο site, θεωρούνται το αντίθετο!
Είναι όλα θέμα χημειας. Και φυσικά πρέπει να δεχόμαστε το γεγονός ότι πολλές φορές, δεν κολλάμε κάπου!

BTW, ξέρω κοπέλα που γεννήθηκε την ίδια μέρα / ημερομηνία με σένα! Μου την προξένευε ο πατέρας της πριν 10 χρόνια, μεγάλη ιστορία!

Λαμπρο δωσε και σωσε αυτο που σου αρεσει να γραφεις χωρις βεβαια να προσβαλεις τα Θεια(την θεια λολα :P )

Οσο για την κοπελα...καντην πασα σε μενα ωστε να γραψω και εγω την μεγαλη ιστορια που εγραψες και εσυ μαζι της   :lol:  :clown:

xhmeia

Παράθεση από: "Labrokratis"Δε ξέρω για σένα, πάντως αυτά που γράφω εγώ, θεωρούντε από την πλειοψηφία του a33 δυσνοητα, προκλητικά, επιθετικά, δήθεν, κλπ. Τα ίδια πράγματα ακριβώς σε άλλο site, θεωρούνται το αντίθετο!
Είναι όλα θέμα χημειας.

καλεεεεεεεε παλι εγω φταιω??????τς τς τς ακου δικο μου θεμα κ αυτο
αντροπιςςςςςςςςςςςςς

και για να πω κ εγω κατι τις στο θεμα......

Αραγε η  εντιμοτητα κ η  ντομπροσυνη μιας κυριας -αφου πρεπει να μιλησουμε μονο για γυναικες- αραγε λεω ....
μηπως τρομαζει κ κανει να το βαζουν στα ποδια καποιοι αντρες ? κ υποσυνειδητα ελκονται απο ψευτικες γυναικες και γενικα ψευτικους ανθρωπους ?
και μετα φυσικα ερχεται η απογοητευση κ η ομαδοποιηση ..το τσουβαλιασμα ??????
κ ας λεμε οι πιο πολλοι δεχομαι κ προτιμω την αληθεια ? κ απλα οταν τυχει στο δρομο μας η αληθεια το ονομαζουμε σκληρο κ κυνικο γιατι δεν κολακευει το εγω μας?
κ προτιμουμε το ψευτικο γιατι μας κολακευει ? ενω -οπως αναφερθηκε απο Νικο - το ψευτικο φαινεται σχεδον απο την αρχη ? κ απλα κλεινουμε τα ματια ??το γιατι ειναι αλλη ιστορια ..
κ εγω εχω απογοητευτει απο ανεντιμοτητα αντρων αλλα και γυναικων -γενικα ανθρωπων -αλλα απλα -αναγνωριζοντας κ το δικο μου ισως στρουθοκαμηλισμο(για χ λογους )- προχωρω ,αδιαφορω ,αυτοι ειναι οι χαμενοι τελικα κ περιμενω να ασχοληθω με εντιμους ανθρωπους αντρες η γυναικες ,ανθρωπους κατ εμε αξιολογους ......που σιγουρα υπαρχουν

Labrokratis

Μη μπλέκουμε αγοράκια με άντρες...
Το εγραψα και αλλού πρόσφατα:

Μια είναι κοριτσάκι έως τα 12 - 13 της. Μετά ειναι πιπίνα, κοπέλα, δεσπινής, γκόμενα, γυναίκα... Δε νομίζω να την πει κανένας κοριτσάκι!
Αντίθετα, εμεις τα αρσενικά ειμαστε αγόρια και άντρες. Αγόρια μπορεί να ειμαστε μέχρι και τα 45 μας πολλές φορές, αν και ο μέσος όρος σήμερα πιστεύω είναι γύρω στα 34...

Εχει πει ποτέ μια γυναίκα: Τι άντρας αυτός ο 20αρης; Αμφιβάλλω. Κάτι τέτοιο θα το πει -σπάνια βέβαια- για εναν δυναμικό 30αρη ίσως. Συνήθως, οι γυναίκες λένε  "ωραίο τεκνό", "ωραίο παιδί", "ωραίο αγόρι", για τα αρσενικά έως και τα 25 τους χρόνια άνετα. Πολλές φορές  και για καλοδιατηριμένους 30αρηδες (που πλέον δεν σπανίζουν).

Αντιθετα, ξέρω πολλές που στα 21 τους ειναι ήδη "Κυρίες" σε όλα τους. Αρκετές έχουν και το πρώτο τους διαζύγιο ή ένα παιδί.

Όταν λοιπον εμεις τα αρσενικά πάμε να κρινουμε τα θηλυκά, το κάνουμε άτοπα και λάθος: Για να κρίνεις μια 18αρα, πρέπει να εισαι 30 τουλάχιστον. Κάπου εκει αρχίζει το κάθε αρσενικό - κατά προσέγγιση - να κάνει τις αντίστοιχες σκέψεις.

Το πρόβλημα ειναι οτι τα αρσενικά από τα 18 τους έως και τα 30 τους, βλέπουν τα θηλυκά με τις διαφορετικές ταχύτητές τους και το παρεξηγούν. Και εδραιώνεται μέσα τους μια άποψη, μεταεφηβικής σύλληψης (δεν ειναι τυχαίο που ο όρος "μεταεφηβεία" δεν χρησιμοποιήτε στις γυναίκες....), που σε συνδιασμο με τους εγωϊσμούς που εμφανίζονται σε κάθε άνθρωπο με τα χρόνια, οδηγούν στις γνωστές καταστάσεις που συνεχώς συζητούμε εδώ.

Δεν ειναι τυχαίο που ειναι απαραίτητη η διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο φύλλων! Κάτι ξέρουν οι παλαιοί! Απλα: Το lifestyle που εκμεταλεύεται τις "ανωριμες" ηλικίες των 18 - 35, δεν εχει κέρδος να βλέπει ζευγάρια με διαφορά ηλικίας! Θέλει να βλέπει συνομίλικους, ώστε να τους οδηγεί, να τους εκμεταλεύται και να τους τα τρώει!
Αν μια κοπέλα ειναι 22 και ο σύντροφός της πχ 35, που να κάνει μαλακίες: Είναι ο άλλος δίπλα να την προστατεψει και να της εξηγήσει αυτά που ακόμα δεν εχει την κοινωνική παιδία να εξηγήσει μόνη της. Αν εχει όμως έναν 25άρη δίπλα της, όσο σοβαρός και ψαγμένος να ειναι, τι να κλάσει;

Εκ κατακλείδι, ολα ειναι στο μυαλό μας και ολα γινονται κάπου στα 18 με τα  30 μας. Αγοράκια που κάνουν σχέση με συνομίλικες γυναίκες, σε σχέσεις που για να λειτουργήσουν αναγκάζουν τους μεν αρσενικους να ασπάζονται στερεότυπα και να προσπαθουν να καλυπτουν ανάγκες που οι ίδιοι δεν εχουν αλλα το ταιρι τους έχει, με θυλικά που περιορίζουν τον εαυτό τους, την προσωπικότητά τους αλλα και την δυναμική τους, για να πετύχουν σχέσεις -συνήθως- με ημερομηνία λήξεως κάπου στα 30....

papi

πεστα Λαμπροοοοο σωστοτατος!

kodikas

Εγώ ο άνους...
Αραχνιασμένο μυαλό... ταράκουλο του νου, σκότος ψυχής και νόησης.
Τάρταρα οι αισθήσεις, έρεβος τα συναισθήματα.

Προσκυνώ ευαίσθητε ... μετανοώ...
Πεφωτισμένε, διαφώτισέ με... βγάλε με απ το λήθαργο.
Μεταλαμπάδευσέ μου το αίσθημα ευθύνης το σωστό. Το αλάθητο.
Λούσε με, με το φως το αληθινό.
Ας κάνω πως με αφήνει παγερά αδιάφορο η ύπαρξή σου... μην σ απασχολεί.
θα καταπιώ την ηδονή του σιχτιρίσματος στην άκρη της γλώσσας  και θα σου κάνω γούτσου-γούτσου μη μου αγριέψεις...

Προσκυνώ ξεβγαλμένε μου... σώσε με...
Αδυνατώ αυτή τη στιγμή να μπω στο νόημα το σωστό. Δεν έχω την πληρότητα της ουσίας της φαιάς. Την απαραίτητη.
Σώσε με...
Ως άλλη Αρετή , δείξε μου το δρόμο τον σωστό.
Την ταπεινότητά  σου αδυνατώ να μην ενστερνιστώ.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά (για τα πόδια θα πρέπει να με παλέψεις λιγάκι ακόμα).
Σου παραδίνομαι.
Δεν τα βγάζω πέρα. Φρακάρισα στα αδιέξοδά μου.

Προσκυνώ ποδηγέτη μου...
Χάρισέ μου λιγάκι απ την λάμψη σου. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις..
Βλέπεις εγώ ο άνους , βολεύομαι εύκολα..

Ω, ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ... συγχώρεσέ με...
Συγχώρεσε τους ορυμαγδούς των λέξεων που τόλμησα να ξεστομίσω...
Τις άναρθρες κραυγές μου.
Άνους ανόητος... μη με συνερίζεσαι...
Μη με αφήσεις δέσμιο της μίζερης, ανέραστης κι εκδικητικής μου πραγματικότητάς..
Μη με εγκαταλείψεις... πλιζζζζζζ..
Απάλλαξέ με των διαστροφών και της ανωμαλίας που με δυναστεύει..
Τα λερωμένα, του νου μου τα άπλυτα, τα παραπεταμένα, δωσ’ μου τη δύναμη να τα μαζέψω.
Βοήθησέ με...  
Δίδαξέ με , φως ιλαρό..
Διαφώτισέ με ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ..

spellbound

Χα χα χα χα χα!!!!!!

Και ειδες το φως το αληθινον μηπως ?????  ]

papi

264 Επισκέπτες, 1 Χρήστης