Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 248
  • Total: 249
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Παράθεση από: "Echetlaios".......

Οι απόψεις έχουν να κάνουν με τη θεώρηση της ζωής.
Ή την αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά ή αναχρονιστικά και επίπλαστα.
Δυστυχώς δε δύνασαι να είσαι λίγο ρεαλιστής τις Παρασκευές και λίγο αιθεροβάμων Τρίτες και Τετάρτες.
Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρώ αδύνατο το διαχωρισμό της άποψης από τον εκφραστή της, μιας και ο καθένας εκφράζει ό,τι τον αντιπροσωπεύει.
Ή, τουλάχιστον, έτσι θα έπρεπε να είναι.

Προσωπικά,
δεν αναζητώ κανένα είδος εύνοιας έτσι ώστε να προσαρμόζω ή να ωραιοποιώ την άποψή μου, ούτε και «ψάχνω» κάτι για να θέλω να γίνεται αρεστή, με απώτερο σκοπό την όποια προσέγγιση των συνδικτύων.

Έχω αυτό που θέλω και κρίνω ότι μου αρμόζει.

Όταν βρίσκομαι απέναντι σε απύθμενους κρετινισμούς κι όταν κάτι ανεκδιήγητοι χαρακτήρες σερβίρουν, ανερυθρίαστα, δονκιχοτισμούς μνημειωδών διαστάσεων,
μου έρχονται κάποια μυστήρια φλας, και τότε δεν είμαι και πολύ μελιστάλαχτος.
Ούτε και θα μπορούσα να είμαι, όταν διαφαίνεται πως υποτιμούν την νοημοσύνη μου.

Τα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα περί μεγαθυμίας,  ήπιων τόνων, ορθογραφίας, καλλιγραφίας, μεταπτυχιακών, πίτσας μπολονέζ με τυρί ή χωρίς κι άλλα μεγαλεπήβολα, είναι, κοινώς, παπαριές που προσπαθούν να επιβάλλουν μια «κοινωνική ευπρέπεια» που οδηγεί σε χαύνωση νηφαλιότητας, ατολμία και νωθρότητα και προτιμώ να μην τα σχολιάσω..

Φιλικά.

kodikas

Αγοράρα μου.. λαμπρούκο μου
Οι σκέψεις στα χέρια σου υφίστανται διπλό θάνατο. Μια όταν τις παράγεις και μια όταν τις ανακοινώνεις.
Αυτός ο διασυρμός της σκέψης μόνο μέσα στο μυαλό σου επιτυγχάνεται
Όλα σου φταίνε. Και δεν σου φταίνε μόνο αυτά. Τους φταις και συ.
Γενική η παράκρουση.
Αναγνωρίζεις στον εαυτό σου την ιδιότητα του αλάθητου όπως κάθε εκούσια απομονωμένος άνθρωπος από το κοινωνικό γίγνεσθαι, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης του τρωθέντος κύρους της εξωδικτυακής κοινωνικής του ζωής, που επιδίδεται σε μια ακατασχετη παπαρολογια, προσπαθώντας να καλύψει την μαύρη τρύπα του, καταλήγοντας να γίνεται ο μπόμπ-ο σφουγκαράκης-ο κοντοπαντελονάκης...
Το μόνο που αποδεικνύεις με αυτό τον τρόπο, είναι απλά ότι δεν έχεις κάτι να πεις και αντί να επιλέξεις τη σώφρονα σιωπή, ξεφουρνίζεις πιθηκισμούς.

Καλύτερα λοιπόν, να ασχοληθείς με το πλέξιμο και να αποφεύγεις κάθε είδους διαταραχή, μιας και αυτός είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος να ξεπεράσεις τις όποιες απογοητεύσεις σου έχουν έρθει κατακούτελα και να βάλεις σε κάποια τάξη τον παράφρονα εσωτερικό σου κόσμο.
Ξέχασε τη νοσηρή σου πραγματικότητα και μην προσπαθείς να την πλασάρεις σαν απόλαυση σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δώσεις χρώμα σε μια, χειρίστης μορφής, κακοποιημένη ζωή.

Η ματαιοδοξία και η εγωπάθειά σου, συνοδευόμενες από το άγχος ανεύρεσης γκόμενας, την υστερία που σε καταλαμβάνει λόγω του ότι δεν βρίσκεις, την απύθμενη ανασφάλεια που σε διακατέχει εξαιτίας της αποτυχίας σου και τον πανικό που σε κυριεύει βλέποντας τους στόχους και τις επιθυμίες σου να μην υλοποιούνται, σε κάνουν να ανάλωνεσαι σε φανφαρισμούς και γλοιώδη λογύδρια αυτοπροβολής .
Με λίγα λόγια «φάτε φούμαρα γιατί απόψε έχω κάψες».

Που να παρεις χαμπαρι ότι έτσι δεν θα σου αναγνωρίζεται σαν ελαφρυντικό ο επωμισμός της αλήθειας σου και η συντριβή σου από το βάρος της, ώστε να ευελπιστείς στον οίκτο και τη σιωπή των άλλων, γρύλε μου..

Η ιδέα ότι πληρείς τα 5/5, μια φαντασίωση που σου κακοποιεί την συναισθηματικότητά σου οδηγώντας σε σε αναιτιολόγητες απορρίψεις των τελευταίων ευκαιριών σου (πρόσεξέ το αυτό), απ τη μια μπορεί να κάνει τη μαμά να τα πάρει κρανίο και να σου φτιάχνει τα φαγητά ανάλατα, απ την άλλη σε κρατάει προσκολλημένο στο προσωπικό σου σύμπαν, ένα σύμπαν που βρίθει φαντασμάτων, τα οποία θα έπρεπε να έχει ξορκίσει η ωριμότητα, που όμως δεν σε έχει επισκεφθεί ακόμα μιας και προτίμησε να δει Κανά dvd στο σπίτι της..  

Θα ήθελα να σου μιλήσω για κάτι που ονομάζεται αυτογνωσία,(όχι δεν τρώγεται με σαντιγί), για το ρόλο της γυναικείας παρουσίας και τη θέση της στη ζωή μας, για ελλείμματα νόησης, για πρωτόγονους τρόπους σκέψης, για την τέχνη της αυτοϊκανοποίησης και το νόημα του οργασμού, αλλά ότι κι αν σου πω, αφενός δεν θα καταλάβεις Χριστό οπότε τσάμπα θα τα λέω, αφεδύο σιγά μη σου πω και σου στερήσω την συγκομιδή των φασκέλων...

Διότι και το φάσκελο έχει τη χάρη του ..ντιαρ..

Καλύτερα λοιπόν να σου μιλιήσω για το γιο-γιο και πως δεν θα σου σπάει το μανικιούρ
ή ακόμα καλυτερότερα, να σ αφήσω να συνεχίσεις να τραβάς τις τρίχες σου..

Τώρα , αν ως εκ θαύματος, σταματήσεις να την ψωνίζεις, θα δεις ότι θα υπάρξουν άνθρωποι, στους οποίους θα εξομολογείσαι τις βαθύτερες ανησυχίες σου χωρίς να ξεκαρδίζονται στα γέλια και το κυριότερο χωρίς να σε αγνοούν...

Έχουμε όμως καιρό έως την αιωνιότητα..

Γιαγιά τώρα,
ψώνισα μαϊμού και πάω για σοβαρή κουβέντα..

apol

Labrokratis

kodikas, eseis prospa8ite na me analisete... Oxi egw esas!

Oso gia ton endoskopismo, einai mia morfi efiias, pou sigoura exw!

Sxetika me tin zwi mou kai ta loipa, pws legeis xwris na 3ereis? Epeidi eimai polles wres online? Douleuw poli, ti na kanoume.... Kai ta bradia briskw panta ligo xrono gia ta email mou...

Wstoso kaneis ola auta pou exoun kata kerous pei gia mena oti kanw kai ta kautiriazoun. Esena omws de sta xwnei kanenas! Simperasma: Eisai tou olou sistimatos edw mesa.... Den 8a mou ekane entipwsi na eisai kapoia alli i allos pou exw 3anamilisei sto parel8on. Me eskemeno allagmeno stil fysika...

An nomizete oti to kourazw i oti mou pairnei xrono gia na grapsw oti grafw, kanete la8os! Anti8eta eseis spatalate ton elaxisto eleu8ero xrono pou exete gia na me analisete! Exei plaka telika! Mipws o Labrokratis sas dinei kapoio endiaferon na skeftite? Kapoio kinitro gia na ekfrastite?

Oi skepseis mou einai antistixes ton ere8ismatwn pou exw apo tin zwi mou. Oloi exoume ta idia ere8ismata. To tromaktiko, einai oti egw mporw kai na ta ekfrasw!!! Tremete loipon!!!

Telos, den einai to zitoumeno EGW na brw tin akri! Oute na bgalw kapoio simperasma! Den einai autos o skopos mou!
Ekfrazw ola auta ta pragmata, gia na ta diabasoun oloi. Kapoioi sigoura exoun skeftei kati antistoixo, alla to exoun pni3ei mesa tous. Nomizoun oti einai monoi stis skepseis tous i oti autes einai akraies. To katapinoun, to apw8oun. Fobountai na to ekfrasoun!
Otan omws blepeis kai kapoion allo na leei ta idia (i ta kontina), tote 3ereis oti den eisai monos se ola auta. Den eisai kati paralogo, kati e3wfreniko. Kati pou prepei na kribeis. Yparxoun kai alloi san esena, me antistoixes skepseis. O fobos einai na mazeutoun polloi tetoioi: kounia pou tous kounage olous autous pou exoun boleutei se auto to sistima. Eidika kati mesilikes sitemenes kai kapoioi di8en antistoixi pou to mono pou skeftontai einai to katw kefali tous kai na pernane kala....

En oligis: Den einai 8ema na brei liseis kai apantiseis o Labrokratis. To 8ema einai na diabasoun kapoioi tis skepseis tou gia na doun oti den einai oi monoi pou tis kanoun!

kathreftis

Παράθεση από: "Labrokratis"Παπί, μια αλήθεια μεγάλη τώρα:
Δεν κερδίζεις τίποτα στο να αποδείξεις κάτι. Χαζοεγωϊσμοί και ψωρουπερηφάνιες είναι αυτά που διαχωρίζουν τα αγόρια απο τους άντρες κάθε ηλικίας!
Με την ζωή μου έχω μάθει ότι μονο σε ένα σεναριο κερδίζεις: Να εκφράζεις απόλυτα αυτό που θέλεις. Οταν βρεθεί κάποια που στο συμπληρώνει, ή έστω το νοεί, είσαι σε καλό δρόμο!

den  kserw  pws  to  ekanes  ayto  alla  me  ayto  pou  grafeis  me  
briskeis  epitelous  se  kati  na  simfono  mazi  sou   100%

auto  ki  an  einai  ekpliksi   :P  :P

minoraki

αρη μου, δεν εισαι ο μονος που συμφωνει επιτελους σε κατι με τον κυριο λαμπρο μας......σε αλλο θεμα εχω συμφωνησει και εγω μαζι του 100%!!!!!
 :shock:  :shock:  :shock:   :P  :P  :P

Echetlaios

FILE KODIKA . EXEIS KAPOIA SYGGENIA ME TON SYMPATHESTATO ZOYRARH ? EXO MINEI AFONOS . DEN EIMAI ENANTION SOY ALLA EIMAI KAI YPER STIN GNOMH TOY FILOY LAMPROKRATI, APLA ANAROTIEMAI MIPOS OLO AYTO TO "SYFERTO" SOSTOY ELLHNIKOY LOGOY KAI NEOTERISMOY FRASEON  POY EKSAPOLIEIS KATHE TOSO EINAI XARIN EPIDIKSIOMANIAS SE MAS TOYS FTOXOYS TO PNEYMATI. ELPIZO POS OXI KAI  EPIFILASOMAI.
 filika panta Echetlaios.

Bijoux

....και να μην ξεχνάτε άντρες της παρέας

ότι η γυναίκα πλάστηκε από το πλευρό του άντρα :wink:

kuria

και μην ξεχνατε το πρωτο φυλο ηταν το θηλυ... ΧΧ...
το δευτερο φυλο το αρρεν προηλθε απο μεταλλαξη... ΧΥ...
τι να εξηγουμε τωρα και μεις σε σας τους μεταλλαγμενους...   :P

αντε βρε σερνικα... συσπειρωθειτε να με αντικρουσετε... μπας και ξεχασετε τη φαγωμαρα σας...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Labrokratis

Τωρα μιλάμε για ένα πλάσμα, την γυναικα, που αιμοραγει κάθε μήνα για μια εβδομάδα και δεν παθαίνει τίποτα....
Η μετάλαξη ήταν σίγουρα για την βελτίωση του ανθρώπινου είδους! :P

Bijoux

Παράθεση από: "Labrokratis"Τωρα μιλάμε για ένα πλάσμα, την γυναικα, που αιμοραγει κάθε μήνα για μια εβδομάδα και δεν παθαίνει τίποτα....
Η μετάλαξη ήταν σίγουρα για την βελτίωση του ανθρώπινου είδους! :P

χαχαχαχαχα

και που σαι

ο χασάπης μου λέει ότι το πλευρό είναι το χειρότερο κρέας :wink:

kodikas

Παράθεση από: "Echetlaios".

After την ανέλπιστη και άνευ όρων αποδοχή σου και τον θαυμασμό με τον οποίο εκδηλώθηκες υπέρ μου, αποφάσισα να σου αποκαλύψω τι μου διεγείρει, με απλό και όχι αναγκαστικά εξεζητημένο τρόπο, την καθημερινότητά μου.

Είναι τοις πάσι γνωστόν ότι δια να εκφράσεις μια «ολόφρεσκη» άποψη, πρέπει αφ ενός μεν να σου απαντήσει «ζει και βασιλευει» στην ερώτηση αν ζει ο βασιλιάς Αλέκος, αφε δύο δε, να μην την καταδέχεσαι εάν δεν εμπεριέχει Ζουραριρικές επιρροές.  
Καθότι, μια τέτοια άποψη δεν είναι να εκφράζεται σε αθώους και αδαείς περί τη σκέψη ανθρώπους.
 Όχι βέβαια επειδή η άποψη αντιπαθεί τους δυνητικούς αποδέκτες της.
Αλλά επειδή οι τελευταίοι αυτοί, αντιπαθούν σφόδρα τις διεργασίες με τις οποίες ο πολύπαθος νους δύναται να κατανοήσει τη σημασία της.

Αφού σε κατατόπισα, ελπίζω αρκούντως, δια το περί τίνος, είμαι έτοιμος να σου αποκαλύψω και το επτασφράγιστον, ως κόρην οφθαλμού φυλασσόμενο, μυστικό της παρασκευής τέτοιων απόψεων.
Η διαφορά της εν λόγω παρασκευής, από εκείνης των προγόνων μου (παππούς,γιαγιά κτλ), έγκειται στο ότι, από τη μια λαμβάνω υπόψη τις εξελίξεις των καιρών, από τη δυο, πλέον χρησιμοποιώ μολύβι faber No2, δίχρωμη γομολάστιχα, κόλα λευκή μπρος πίσω και πλαγίως και απαγορευμένα δια ροπάλου, όχι λιγότερες από 3 μπύρες ανά συγγραφή.

Με λίγα λόγια.

Όλοι έχουμε ένα καραγκιόζη μέσα μας, αλλά πρέπει να είσαι πολύ fluid για να καταφέρεις τα Ιονεσκικά επίπεδα να τα έχεις προ πολλού ξεπεράσει.
Λαμβάνοντας υπόψη και  μια δεδηλωμένη αδυναμία σε δαιδαλώδεις σκέψεις, σε κάνεις να πιστεύεις ότι οι απόψεις που σε ξενίζουν, αυτές που αντίκεινται  στο γνωστικό σου πεδίο, είναι κατάθεση σατανικής και διεφθαρμένης νόησης.
Νόησης σκοπίμως προβαλλόμενης που επιβουλεύεται την οντότητά σου.

Αδυνατώντας, δε, την κατανόηση των αναγνωσμάτων, τα βαφτίζεις παπαρολογήματα, αποκτάς το άλλοθί σου στην άγνοια και περιχαρής επιδίδεσαι  σε μαραθώνιο μανικιούρ παρέα με άφθονα τοστ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσεις τις επιδόσεις σου στο ευγενές σπορ του μπαγλαμαδιάζειν..  

Παρόλα αυτά, εφόσον εθελοντικώς και αυτοβούλως κατατάσσεις τον εαυτό σου στους  πτωχούς τω πνεύματι, δεν μου μένει παρά να σου αποδώσω τα εύσημα για την αυτογνωσία σου.

Επειδή τώρα,   εμένα θα με έπιανε σπαρίλα απύθμενη διαβάζοντας αυτό το συρφετό Ελληνικών , ως ελάχιστο δείγμα φιλικότητας προς τη προσωπικότητά σου, οφείλω να συνοψίσω το κυρίως νόημά του..

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Φίλε echetlaios
Αντί να παλαμακιάζεσαι  από δω κι από κει, δεν λες και καμιά άποψη γιατί το κάναμε γλειφιτζούρι το θέμα;

Φιλικά (ακόμα)

Κώδικας  (τελεία και Παύλος)

kodikas

Όταν ξεφουρνίζεται η άποψη για την  ανισότητα των δύο φύλων με το επιχείρημα
« οι άντρες έχουν άλλες ανάγκες, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να έχουν ανάγκες»  τότε συγγνώμη ή εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος ή απλούστατα ο εκφραστής μιας τέτοιας άποψης είναι υπέρμαχος μίας μεσαιωνικής ηθικής, βολικής για το ανδρικό φύλο και καταφανώς άδικης για το γυναικείο.

Όποιος ενστερνίζεται την άποψη ότι οι άντρες είναι αλλιώς, και δεν εννοεί εμφανισιακά και βιολογικά (απτά στοιχεία διαφορετικότητας), αλλά τη διαφορετικότητά τους την ορίζει σαν υπεροχή δικαιωμάτων και ελευθερίας έκφρασης, τότε με το μπαρδόν, αποκτώ τη βεβαιότητα ότι κλάνει πατατοκεφτέδες
νιώθοντας να απειλείται από την συμβίωση με αυτόνομες, έξυπνες και απελευθερωμένες γυναίκες.
Τώρα τα περί παρθενιάς, ούζου, ταβλιού κι άλλα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται, είναι απλά το αλατοπίπερο για τους πατατοκεφτέδες..

Δι ευχών..

Labrokratis

Οι άντρες και οι γυναίκες έχουν σαφώς διαφορετικές ανάγκες.

Το πρόβλημα είναι στις γυναίκες που προσπαθούν να αποδειξουν οτι ειναι ισάξιες με τους άντρες! Σαφώς και δεν ειναι! Καμία Γυναικα, δεν ειναι ισάξια ενός Αντρα

ΚΑΙ (γιατι σιγουρα δεν θα το "πιάσετε" αν το αφήσω εδώ)

Κανένας Αντρας δεν ειναι ισάξιος μιας Γυναίκας

Βαριεμαι να αναλύσω παρακάτω, ήδη μασημένη τροφή σας έδωσα...

kodikas

Παράθεση από: "Labrokratis"Καμία Γυναικα, δεν ειναι ισάξια ενός Αντρα

Κανένας Αντρας δεν ειναι ισάξιος μιας Γυναίκας

ρε λαμπρού...
και γω πίνω κανά μπάφο, αλλά περιμένω και κανά τρίωρο πριν γράψω!  :shock:

248 Επισκέπτες, 1 Χρήστης