Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 243
  • Total: 244
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Labrokratis

Και γιατί φίλε kodikas, ψάχνεις τις απαντήσεις αλλού; Γιατί ψάχνεις για αρχηγούς και πεφωτισμένους;

Για τις λύσεις ψάξε μέσα σου! Ολες εκει ειναι!

Echetlaios

FILE KODIKA. PRAGMATI AN SE DIABASEI KAPOIOS KATALABENEI TIN ARTIA EKPAIDEYSI SOY KAI TIN EYGLOTIA SOY SE EPIPEDO GRAFIS TOYLAXISTO. AYTO DEN SIMENEI OTI PREPEI NA  KRITIKAREIS MERIKOYS APO EMAS POY DEN TA KATAFERNOYME TOSO KALA, KAI ANAFEROME SE APANTHSH SOY STON FILO LAMPROKRATI PERI RHMATOS KAI OYSIASTIKOY. DEN GRAFOYME EDO MESA GIA NA DOSOYME EKSETASEIS GIA METAPTYXIAKO , APLA GIA ANTALLAGH APOPSEON. TORA EAN DEN SOY ARESE KAPOIA APOPSI NA TIN ANTIKROYSEIS ME SOSTA EPIXEIRIMATA KAI OXI ME YPEROPTIKES ,GIA TO EPIPEDO GRAMMATIKHS, FANFAROLOGIES. ME AYTO TON TROPO "THA MAS EXEIS KERDISEI ". (SYNTELESMENOS MELLONTAS)................  ELPIZO NA TA EIPA KALA KAI NA MIN BRETHO KAI EGO STO STOXASTRO TIS ORTHOGRAFIMENIS SOY PENAS.
FILIKA  :D

Labrokratis

Αν ήξεραν φίλε Echetlaios πως γράφω (και σε πόση ώρα), θα τους έκανε εντύπωση που βάζω και τόνους!

Bijoux

Echetlaios

σωστά σωστότατα τα επιχειρήματα
αν διάβαζες και κάτω από τις λέξεις
θα το καταλάβαινες :wink:

spellbound

Λαμπροκατιτις.....

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ]

papi

Λαμπρο μην κολωνεις!!δωσε μαχη!!! :dwarf: φατους λαχανο!!! :rambo:

spellbound

Χμ... Λαμπροκατιτις...

χε χε...κανε τη μαχη του παπιου  :wink:

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

papi

αμε γιατι οχι!Λαμπρο κανε την δικη μου μαχη και γραψε ιστορια..θα σε βαλω στο μουσειο των πουλερικων

spellbound

]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

εεεεεεεεεεεεεεεεεε κλεφτεεεεεεεεεεεεεες μου πηραν την αρχηγειααααααααααααα! :evil:

spellbound

Περι ορεξεως...κολοκυθοπιττα παπακι.

Labrokratis

@spellbound: Το χρήμα...

Το φετίχ και το μόνο κίνητρο της γενιας του νέου κύματος στην χώρα μας....

Το αφαιρείς και μένει μόνο η βιοχλαπάτσα του σιτεμένου υπόλοιπου!

Και μετά κάποιοι πληρώνουν, για να σε αρρωστήσουν. Να σε κάνουν πτηνό με γρίππη!

Παπί, μια αλήθεια μεγάλη τώρα:
Δεν κερδίζεις τίποτα στο να αποδείξεις κάτι. Χαζοεγωϊσμοί και ψωρουπερηφάνιες είναι αυτά που διαχωρίζουν τα αγόρια απο τους άντρες κάθε ηλικίας!
Με την ζωή μου έχω μάθει ότι μονο σε ένα σεναριο κερδίζεις: Να εκφράζεις απόλυτα αυτό που θέλεις. Οταν βρεθεί κάποια που στο συμπληρώνει, ή έστω το νοεί, είσαι σε καλό δρόμο!

Bijoux

Παράθεση από: "Labrokratis"Παπί, μια αλήθεια μεγάλη τώρα:
Δεν κερδίζεις τίποτα στο να αποδείξεις κάτι. Χαζοεγωϊσμοί και ψωρουπερηφάνιες είναι αυτά που διαχωρίζουν τα αγόρια απο τους άντρες κάθε ηλικίας!
Με την ζωή μου έχω μάθει ότι μονο σε ένα σεναριο κερδίζεις: Να εκφράζεις απόλυτα αυτό που θέλεις. Οταν βρεθεί κάποια που στο συμπληρώνει, ή έστω το νοεί, είσαι σε καλό δρόμο!

μόνο το παπί σε νοεί
θα τα φτιάξεις μαζί του;

spellbound

...Λαμπροκατιτις...

αρκεσου σε ενα σουβλακι στο ποδι με ενα γκομενακι που ... ινσαλαχ.. ε, το μονο που θελει ειναι μια κουλουρα στο κεφαλι...

και ξεχνα τις πραγματικες γυναικες  ]

Labrokratis

Bijoux: Κριός με Κριό δεν ταιριάζουν!

spellbound: Αγόρασα σπίτι κοντά στο σπίτι της Μαμάς! Πάω και τρώω απο εκει κάθε μέρα....
Δεν ξέρω από γυναίκες: Δεν έχω μπλέξει ποτέ με μία! Είμαι μικρος ακόμα για αυτες! Πως να της ξεχάσω λοιπόν;
Η κουλούρα στο κεφάλι ειναι ωραία: Αρκει να ειναι η σωστή κουλούρα στο σωστό κεφάλι!
Όσο για τις αλλοδαπες: Το ειχα ξαναγράψει κάποτε (εδώ, αλλού, δεν θυμάμε). Ως άντρας, ειμαι καταδίκασμένος να βρω μια να μου τα τρώει. Είναι δεδομένο! Η ανθρώπινη φύση βλέπεις. Τι μου μένει; Ε, τουλάχιστον να το ευχαριστιέμαι ρε αδελφέ.....

243 Επισκέπτες, 1 Χρήστης