Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 242
  • Total: 243
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Εθύ είθαι πολύ κακόθ! *Ωραίοθ, αλλά κακόθ. Και δεν πιάνεται η απάντηθη*

(Περνώ τη Σπανιόλικη περίοδο)

spellbound

Μια χαρα κακοθ ειναι εχει δει ο ματηθ μαθ  και κακουθ κακουθ ... :roll:

papi

Labrokratis

Ε, οχι και να με βγάλετε και χρήστη ουσιών!
Πληροφοριακά, ούτε καπνίζω, ούτε πίνω!
Ειμαι κάθετος (και) σε αυτο το θέμα.

Τεσπα, υπάρχει μια τάση εδώ μέσα, που μπορει και να μην προλάβω να την συνηθίσω

papi

αα δεν ειναι κακο ωρε Λαμπρο!χωστα δωστα! :clown:

kuria

καλα... πολυ τη βρισκω οταν καποιος αντιπαρατιθεται στον εαυτο του...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Labrokratis

Κυρια (Μαρία): Αν νομιζεις οτι οι Λαμπροκράτης και ο Κωδικας ειναι το ιδιο άτομο, κανεις μεγάλο λάθος.
Εγώ γράφω μονο ως Λαμπροκράτης εδώ και ενάμιση χρόνο σε όλα τα chatoμάγαζα. Δεν χρειάζομαι αλλα ψευδόνημα. Εχω ενα απο τα καλύτερα.
Επειδή σε έχω για έξυπνη (ειχαμε μιλήσει κάποτε και στο chat, επομένως έχω ιδία άποψη), χρησιμοποίησε τις ανώτερες διασυνδέσεις σου σε αυτό το site για του λόγου το αληθές.

kodikas

Όχι ρε γμτ…

Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν θα μας καταλάβουν..  :shock:

Μου το ‘χουν πει κάμποσοι…

Όταν ερωτεύομαι συνταυτίζομαι…

Μα τι ευχή και κατάρα είναι αυτή γμτ…   :shock:

kuria

Παράθεση από: "Labrokratis"Κυρια (Μαρία)   :arrow:  αυτο θυμιζει κατι απο τραγκα σε πρωινη εκπομπη... ]δεν νομιζω τιποτα γιατι απλα δε με ενδιαφερει τοσο το σεναριο οσο η ερμηνεια... τωρα αν αυτο ειναι λαθος για τους αλλους εμενα μου αρκει που το απολαμβανω...[/color]
Εγώ γράφω μονο ως Λαμπροκράτης εδώ και ενάμιση χρόνο σε όλα τα chatoμάγαζα.  :arrow:  εισαι chatoγυρισμενος πως να το κανουμε... Δεν χρειάζομαι αλλα ψευδόνημα.  ]αν δεν εισαι παρανομος τι να τα κανεις;[/color]  Εχω ενα απο τα καλύτερα.  :arrow:  το καλυτεροτερο μετα το δικο μου θα ελεγα...
Επειδή σε έχω για έξυπνη  ]εξαρταται απο το μετρο συγκρισης...  [/color] (ειχαμε μιλήσει κάποτε και στο chat, επομένως έχω ιδία άποψη),  :arrow:  να, αυτα κανω... μιλαω καμια φορα στο chat, μου κολλανε τη ρετσινια της εξυπνης κι αϊντε μετα εγω να διατηρησω τη φημη στο υψος της...   χρησιμοποίησε τις ανώτερες διασυνδέσεις σου σε αυτό το site για του λόγου το αληθές.  ]ανωτερες;!!! δεν ειμαστε ολοι ισοι; τωρα μου χαλασες την χριστιανοκομμμουνικη μου φαντασιωση περι ισοτητας... [/color]

Echetlaios

O.K. KODIKA . STAMATO EDO ALLA EPIFILASOMAI. TIN KALYSPERA MOY.
SYNEXIZO FILIKA.
(Y.G.  DEN SXOLIAZO TA PARAPANO AYTOPALAMAKISTIKA SOY SXOLIA  OS ENDIKSI KALIS THELISIS).

kuria

Παράθεση από: "kodikas"Όχι ρε γμτ…  :arrow:  ναι ρε λγ τμς... *

Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν θα μας καταλάβουν..  ]μα κι εσυ παιδακι μου ηθελες να κρυφτεις και δε σε αφηνε η χαρα σου...[/color]

Μου το ‘χουν πει κάμποσοι…    :arrow:  και που να ξερες ποσοι το σκεφτηκαν...
Όταν ερωτεύομαι συνταυτίζομαι…  ]και σε προειδοποιησα... λατρεψε με αλλα μη με ερωτευτεις...[/color]
Μα τι ευχή και κατάρα είναι αυτή γμτ…   :shock: μια εγω με το κληρονομικο χαρισμα και μια εσυ με το επικτητο...

*λογω τιμης

kodikas

Ντριν..ντριν..ντριιιιιννννν..

Κυρία, αλο, αλο, μ ακούς;

Αχ, καλή μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος, αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου, ω καλή μου, είμαι τόσο μα τόσο συγκινημένος, νιώθω μια υπέρτατη ολοκλήρωση, μου προκαλείς ρίγανη συγκίνησης..
αλο.. αλο.. αυτό το κωλοτηλέφωνο κάνει φοβερά παράσιτα, αλοοοο.. αλοοο, μ ακούς καλύτερα τώρα, ω καλή μου, είναι τόσο σημαντικό να ξέρω ότι σε λατριεύω, ότι σου αφιερώνομαι.. όχι, όχι δεν κλαίω, δεν είναι τίποτα καλή μου, είναι η φόρτιση της στιγμής..
 αααχχχχ.. μπορείς να καταλάβεις πως νιώθω;;;

Ωωω.. είμαι τόσο ενθουσιασμένος, στα όρια της υστερίας καλή μου.. αλο.. αλο.. σε είδα στον ύπνο μου(ντυμένη ήσουν) χαρά μου, περπατούσαμε χέρι-χέρι και ξέρεις τα όνειρα βγαίνουν πάντα αληθινά..
Ω, αγάπη μου.. δεν είσαι περήφανη για μένα;

αλο.. αλο.. σε χάνω, αλο.. αλοοοο..
 δεν μου λες, θέλεις να πάμε για καμιά πίτσα;

Bijoux

κώδικας ''τελείωσες''; :wink:

Sophia

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λαμπροκράτη (τουλάχιστον στα πρώτα post, γιατι δεν είχα το κουράγιο να τα διαβάσω όλα!!!)

Αγοράκια να έχετε ανοιχτα τα ματάκια σας όταν γνωρίζεται μια γυναίκα!
Και όταν λέω ματάκια εννοώ και τα μάτια του μυαλού σας.

Οι γυναίκες είμαστες περίπλοκες προσωπικότητες με δεδαλώδες πνεύμα!
Είναι το πιο εύκολο πράγμα για μια γυναίκα να πεί ενα ψέμα και το κάθε αρσενικό να το χάψει! Ξέρετε γιατί?

Εσείς οι άντρες συνήθως σκέφτεστε με λάθος κεφάλι!!!!
Γι'αυτο να είστε πιο τακτικοί... με το πάνω κεφάλι να μελετάτε την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας που γνωρίζετε... αλλιώς θα το χάσετε πολλές φορές το τραίνο και σας βλέπω κατα Λαπονία μεριά τα επόμενα Χριστούγεννα να πηγένετε με τον Αγ. Βασίλη διανομή δώρων!!!!!

Αααα! Όσο για τους άντρες που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν με τον ίδιο τρόπο μια γυναίκα.... συγνώμη παιδιά αλλά ξημέρωσε και πρέπει να ξυπνήσετε! Ή έχετε δίπλα σας το απόλυτο UFO σε θυληκή εκδοχή ή έχετε πολλά ευρώ στην τσέπη σας και η λεγάμενη το παίζει κινέζα!!!!! Αλλιώς θα είχατε φάει πόδι πριν καν να προλάβετε να σκεφτείτε να την απατήσετε!!!!!

Άτιμα πλάσματα οι γυναίκες αγορακιααααα

Echetlaios

AGAPHTH SOPHIA TO THEMA DEN EINAI POIOS MPOREI NA KSEGELA ANENOXLHTOS TON ALLO KAI AN EMEIS DEN MPOROYME TOSO EYKOLA OSO OI GYNAIKES. TO "AGORAKIAAAAAAAAA" POY EGRAPSES STO KSEKINHMA TIS APOTYPOSHS THS SKEPSHS SOY KAI STO TELOS AYTHS YPODHLONEI OTI AISTHANESAI TON EAYTO SOY POLY SIGOYRO OTI DEN EXEIS PIASTEI KAI OYTE THA PIASTEIS POTE. YPARXEI OMOS KAI PERIPTOSH NA EKSOTERIKEYEIS ENA THYMO GIA KAPOIO PALIO " PARAMYTHI " POY "EFAGES" KAI META ANAKALYPSES OTI HTAN FOLA. KAI STIS DYO PERIPTOSEIS PAIDIASTIKH ANTIDRASH. OPOTE KALYTERA MEGALH MPOYKIA NA TROS ,MEGALH KOYBENTA NA MH LES GIATI OLA STHN ZOH EINAI DANEIKA KAI KAPOIA STIGMH TA KSEPLHRONOYME KAI MERIKES FORES ME TOKO. OLOI MPOROYN NA KSEGELASTOYN AN EINAI EROTEYMENOI KAI PISTEYOYN OTI O SYNTROFOS TOYS EINAI AKSIOS EMPISTOSINHS. AN NOMIZEIS OTI ESY ME THN IKANOTITA SOY, NA MANTEYEIS THN EPOMENH KINHSH TOY SYNTROFOY SOY , DEN EXEIS APATITHEI POTE ESTO KAI STON MIKROTERO BATHMO TOTE DYO PRAGMATA SYMBAINOYN. 1) DEN TO EMATHES POTE - 2) DEN EIXES ARKETOYS SYNTROFOYS MEXRI TORA (1 ME 3 TO POLY.

242 Επισκέπτες, 1 Χρήστης