Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 770
  • Total: 770

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "Sophia"Εσείς οι άντρες συνήθως σκέφτεστε με λάθος κεφάλι!!!!

Μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό που λες...

Οι άντρες που σκέφτονται μόνο με το ''λαθοκέφαλό'' τους είναι, συνήθως, αυτοί που το βγάζουν έξω ή για να αυνανιστούν ή για να ουρήσουν... ;-)

kodikas

Παράθεση από: "Bijoux"κώδικας ''τελείωσες''; :wink:

Αμάν ρε μπιζού…

πάνω στο καλύτερο βρήκες να με φωνάξεις;;  :evil:

Labrokratis

Εγώ πάλι Sophia, πιστεύω ότι μπορεις να δουλευεις και τις γυναίκες. Υπάρχουν τρόποι...
Απλά, ο άντρας που μπορεί να δουλέψει μια γυναίκα, έχει κάνει μια εσωτερική υπέρβαση και δεν φέρετε στερεοτυπικά "αντρίκια". Και αυτό ειναι πολύ δύσκολο, σε μια εποχή που ο "αντρας" ορίζεται πολύ αυστηρά απο το lifestyle (το οποιό ειρωνικά ορίζεται από το  τρίτο φύλλο.....)

Sophia

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Λαμπροκράτη καθόλου και σε τίποτα.

Είναι έτσι όπως τα λες ο άντρας αυτός θα πρέπει να έχει κάνει μια εσωτερική υπέρβαση, πράγμα πολύ δύσκολο για τις μέρες μας. Και αυτό όχι μόνο λόγω lifstyle που λες εσύ αλλά και λόγω συθηκών και απαιτήσεων της σύγχρονης ζωής.

Ποιός έχει την πολυτέλεια του χρόνου να αναζητήσει την πνευματική του ανάταση και ολοκλήρωση, ποιος προλαβαίνει να αναζητήσει της πνευματικές του δυνατότητες! Δυστυχώς ελάχιστοι!

Με εσένα όμως Echetlaios θα διαφωνήσω και αυτό γιατί δεν κατάλαβες λέξη απ'όσα έγραψα!

Φόλα και εγώ έφαγα στη ζωή μου κάποτε και ευτυχώς σε μικρή ηλικία και έμαθα από αυτήν την φόλα πολλά!

Το θέμα Echetlaios είναι να μαθαίνεις στη ζωή σου από αυτές τις φόλες και να μην τις επαναλαμβάνεις!

Εγώ δεν είπα ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε μαγκισες και δεν τρώμε ποτέ φόλα, κακώς κατάλαβες κάτι τέτοιο!

Ούτε το θέτω ανταγωνιστικά! Απλά υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά αναμεσα στους άντρες και τις γυναίκες!

Η γυναικεία πονηργία (πουτανιά no offence)!

Αυτό όπως γράφει και ο Λαμπροκράτης θέλει πνευματική υπέρβαση για να το κατέχεις και ο μέσος άντρας (στον οποίο εγώ τουλάχιστον αναφέρομαι παράνω) δεν το κατέχει!

Αν εσύ Echetlaios το κατέχεις υποκλίνομαι, ελπίζω να το διαχειρίζεσαι όμως σωστα και όχι για να μοιράζεις φόλες στις γυναίκες!

P.S. Echetlaios μην γράφεις με κεφαλαία please είναι δύσκολο στο διάβασμα!

Sophia

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Sophia"Εσείς οι άντρες συνήθως σκέφτεστε με λάθος κεφάλι!!!!

Μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό που λες...

Οι άντρες που σκέφτονται μόνο με το ''λαθοκέφαλό'' τους είναι, συνήθως, αυτοί που το βγάζουν έξω ή για να αυνανιστούν ή για να ουρήσουν... ;-)

Νίκο θα στο χαλάσω αλλά ελάχιστοι άντρες σκέφτονται με το πάνω κεφάλι όταν γνωρίζουν μια γυναίκα!!!!
Έξαλλου και συ με αυτό που λες στο τέλος επιβεβαιώνεις τα όσα αναφέρω!
Το να θέτει ως προτεραιότητα ένας αντρας την πνευματική επικοινωνία με μια γυναίκα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δηλαδή υπάρχει. Εδώ όμως μιλάμε για τον σύγχρονο μέσο όρο στον αντρικό πληθυσμό!

Labrokratis

Σοφία, αυτο που αναφέρω ως life style, ειναι και ο λόγος που ο σύχρονος άντρας δεν μπορεί να σκεφτεί και να νοήσει, παρά μόνο όταν ειναι πολύ αργά.

Οταν είσαι αρσενικό, κατά την εφηβία σου καταπίνεις προσβολές κάθε φύσεως που οι κοπέλες αντίστοιχης ηλικίας δεν τις περνούνε. Και λόγο ηλικίας, οι λεπτομέριες γίνονται τεράστια θέματα που σε στιγματίζουν για πολλά - πολλά χρόνια. Να σου πω το κλασικό; Ενας 20αρης, με δύο φίλους του, θα φάνε οπωσδήποτε πόρτα σε ένα "κυριλέ" μαγαζί το Σάββατο το βράδυ. Για τρεις 18αρες στο μαγαζί υπάρχει μπουκάλι κερασμένο... Αυτή η λεπτομέρια και απο μόνη της, ξέρεις πόσο γαμάει την ψυχοσύνθεση του μεταέφηβου;
Μετά μαθαίνεις απο την οικογένιά σου, να εισαι "χαλαρός", διότι θα πας στρατό, θα γυρίσεις και μετά θα σοβαρέψεις. Ετσι ουσιαστικά έχεις ανοχή να εισαι ανώριμο αγοράκι ακόμα και στα 26 σου, ειδικά αν πήγες στρατό γύρω στα 24 και φυσικά σε αφήνουν απο το σόϊ σου κανα χρόνο να "επανέρθεις" ως πολιτης...
Εχουν οι γυναίκες αυτή την άνεση; Τσου! Από τα 20 της δεν έχει χαλαρώτητες...
Πάμε πάλι στα αγόρια: Εκει, γύρω στα 26, δοκιμάζεις να κάνεις σχέση "σοβαρή", διότι "νιώθεις", οτι ήρθε η ώρα. Και σε ερωτώ: Ειναι δυνατόν στα 26, να κάνεις ώριμη σχέση, όταν αυτό που έχεις μάθει από μικρο παιδί, ειναι το "χαλαρος"; Τι ξέρεις από σχέσεις; Που έχεις ψηθεί; Που έχεις δοκιμάσει όλες τις θεωρείες που έχεις στου μυαλό σου; Οποτε τι κάνεις; Ασπάζεσε ένα στερεότυπο της εποχής, που το θεωρείς "καλύτερο", το υοθετείς και βαδίζεις βάση αυτού. Ε, ξυπνάς ένα πρωί κάπου στα 30 - 35, πραγματικά γνώστης του εαυτού σου πλέον και λες "τι σχέση έχω εγώ με όλα αυτα;". Και ειτε συμβιβάζεσε με όλα αυτά που έχεις (αυτο που κανουν οι περισσοτεροι, κυρίως όσοι έχουν παιδιά) και παραμένεις για μια ζωή δυστηχισμένος ή τα γκρεμίζεις όλα. Συνήθως το ρίχνεις στην δουλεια σου κλπ, παρατάς την σύντροφό σου και φυσικά αυτή θα βρει αλλού αγκαλειες....
Στις γυναίκες όλα αυτά έχουν γίνει πολύ νωρίτερα: Μέχρι τα 23 τους έχουν καταλάβει τι παίζει σε όλα αυτά, σε βαθμό που ο αντίστοιχος 33αρης δεν έχει ακόμα καταλάβει.
Και ερωτώ: Τι φταίει για όλα αυτα; To lifestyle! Ακολουθείς τα στερεότυπα που σου πλασάρει, και μέχρι να καταλάβεις τι παίζει, εισαι σε ηλικία που δεν μπορείς και να αντιδράσεις!!!

Σχετικά με την υπάρβαση, ειναι πραγματικά δύσκολο, γιατί καταντάς κοινωνικά αντιδραστικός: Δεν είναι εύκολο σε έναν άντρα 100% αρσενικό, να εφαρμόσει πράγματα που το lifestyle θεωρεί γυναίκεία ή πούστικα: Το να εισαι κομψός, θεωρείτε γκέϊκο. Το να είσαι εκφραστικός θεωρείτε σίγουρη πουστιά. Εδώ να χορέψεις δεν μπορεις σήμερα, χωρίς να βρεθεί κάποιος να σε κράξει! Το να μιλήσες με την σύντροφό σου, θεωρείτε περιττό: Περνάει το στερεότυπο "Η γυναίκα φράγκα, άντε και λίγο πουτσο αν ειναι μικρή" και όλα πάνε περίπατο: Μαθαινεις να κάνεις 3 δουλειες για να έχεις όλα τα υλικά που και καλά μια γυναίκα θέλει, την στιγμή που πολλές φορές αυτή το μόνο που θέλει είναι καφές με θέα στην θάλασσα, έστω και σε παγκάκι, ένα ωραίο μεσημέρι.
Το lifestyle όμως σου μαθαίνει οτι αυτά ειναι περιττα, άχρηστα... Ειναι πράγματα που κάνουν οι αποτυχημένοι... Θυμιζει το ανέκδοτο που καταλήγει "αυτά τα λένε οι κουμουνιστές για να γαμήσουν τσάμπα"...

Ευτυχώς, αυτά τα είχα εντοπίσει απο πολύ μικρή ηλικία και τα εφάρμοσα με επιτυχία στην ζωή μου. Ενα μόνο παράβλεψα σαν μαλάκας και δεν υπολογισα: την ηλικία. Συνομίλικα ζευγάρια θα τσακίσουν. Πολύ σπάνιες οι εξαιρέσεις και εγώ τέτοιο ρίσκο μια φορά πήρα στην ζωή μου. Επαιξα, έχασα (προβλεπόμενο), δεν χρειάζεται να την ξαναψάξω!

DRPERI

Γυναικια  τιμιοτιτα ;Το  άλλο  μe  τον  Τοτό  το  ξέρετε;

Echetlaios

sophia sorry an den katalaba kala to skeptiko soy . blepo omos oti i teleytea soy topothetisi me kalyptei pliros. mallon den to epiasa ego sosta. oso gia tis foles prepei na soy po oti athoa psematakia exo pei kai ego alla den exo apatisi pote kameia apo tis sxeseis poy eixa oso kai an ayto mporei na fanei apisteyto stis meres mas. kapoio mikro flert isos alla oxi sobarotera. to xarisma toy na leei kapoios pisteyta psemata mporei na to exo mporei kai oxi alla prospatho na min to anakalypso giati to ena psema fernei to allo kai ayto sygoyra einai psyxofthoro. protimo na eimai eroteymenos me tin gynaika moy kai na tin goystaro opos kai tin proti fora poy tin eida para na kynigo kati poy mporei kai sto telos na apodeixthei anoysio. den leo panta to mati mas koita kati to omorfo kai proklitiko alla eos ekei. an eisai kala me ton syntrofo soy kai se kalyptei se oloys toys tomeis ,tote den menei xoros gia trito prosopo.
(y.g. ok me ta mikra ? nomizo kai ego oti einai kalytera). tin kalyspera moy

Jezebell

Kat arhas kai ektos thematos thewrw oti kakws mpainete se adiparatheseis.Oi gnwmes einai adikeimenikes kai kathara proswpikes mias kai vasizontai stis proswpikes mas empeiries kai pepoithiseis.
Kata defteron thewrw oti se tetoia themata den uparhei afto pou leme swsti apadisi. Otan milame gia anthrwpous gia anthrwpines ekfanseis ekfraseis suberifores tote mallon akoma kai an oi apopseis sugklinoun den taftizontai...kai kata ti gnwmi mou orthws den taftizontai kai logika.
Kata triton i timiotita nomizw pws den ehei fullo ilikia koiwniko status ktl
I eisai timios opws esu to orizeis kai porevesai etsi sti zwi sou se oles tis ptuhes tis i eisai anentimos opws pali esu to orizeis kai porevesai analogws i mia zwi taladevesai anamesa sto entimo kai anentimo eafto sou.
To thema einai pws pisw apo tin ennoies timiotita entimotita eilikrineia kai ta aditheta tous kruvontai paradoseis gnwmika istoria ethima pou ehoun sumvallei ston orismo tous.
Diladi kati pou se mia hwra einai entimo se mia alli einai megisti prosvoli kai anentimo. Kati pou se mia poli tis idias hwras einai entimo se mia alli poli tis idias hwra den einai. Kati pou se mia ilikia dikaiologeitai se mia alli einai adikaiologito. An to sunehisoume isws katalavoume oti oi ennoies aftes den mporoun kan na xekatharistoun se ethniko  thriskeftiko koinwniko politiko epipedo poso mallon se epipedo adra i gunaikas.
Yparhoun gunaikes anentimes sto fainesthai i sto feresthai i sto einai opws kai adres. Yparhoun anthrwpoi pou upirxan anentimoi se mia hroniki periodo tis zwis tous i pros ena proswpo i se epaggelmatiko epipedo mono i se erwtiko epipedo mono i vasi tou nomou.
Ti tous kanei anentimous? I xroniki stigmi? I nomothesia? Ti?
Nomizw oti anentimos einai o allos sta matia mas analoga me to pws emeis prosdiorizoume tis ennoies kai oxi me to pws ekeinoi i i koinwnia i o nomos i i i i i ..!
Me ektimisi
Stavroula

tristana

Σταυρούλα, ακριβώς.

Και τώρα ας απαντήσω σοβαρά -όπως πάντα- στον Κώδικα...

Δεν είμαι εγώ ο ΚΩΔΙΚΑΣ λέμε!

Ούτε ο Λαμπροτέτοιος είναι!

Κοίτα που έγινε θέμα-ανάθεμα ο 'Εμορφος!

Πάμε στα χιουμοριστικά πάλι...

Σοφία, εσύ πληρώνεσαι ή το εξασκείς από χόμπι το επάγγελμα;
Ερωτώ, διότι μιλάς με μεγάλη σιγουριά για ΟΛΕΣ τις γυναίκες του ντουνιά.
Ε, λοιπόν, δεν είναι όλες πονηρές και με έμφυτη την πανουργία της εκδιδόμενης, έτσι; (Αν υπάρχει κάτι τέτοιο)  Να λέμε τις απόψεις μας, αλλά να μην τις θεωρούμε και παγκόσμια αλήθεια και δογματάκι. 'Αντε...
Και όσοι δείχνουν με το δάχτυλο και κατηγορούν μου κάνουν από πολύ έως εντελώς ύποπτοι. Ας μην θυμηθώ κάτι φαιδρότητες ανάλογες που δεν είχαν καν την μαγκιά να ζητήσουν συγγνώμη οι "θιγόμενοι" από όσους έθιξαν ελαφρά τη καρδία, ΟΚ; Για να μην ανοίξω το ρόδινο στοματάκι μου
και δεν τους ξεπλένει ο Δούναβης ή άλλος ωραίος ποταμός. (Με πολλά κέφια λέμε. Κυρία, αλλά όχι ηλιθία. Ελπίζω να πήρες το μήνυμα.)

tristana

Υ.Γ: Δεν αναφέρομαι στην ΚΥΡΙΑ-ΚΥΡΙΑ. ΟΚ;

Labrokratis

Εχω να προτίνω να βάλουμε όλοι μας ως Signature το εξης κειμενο:
"Η Τριστάνα και πολλές άλλες γυναίκες αντίστοιχες, αποτελούν πάντα την εξαίρεση στα άνωθεν"
Με αυτό το τρόπο δεν θα χρειάζεται να επαναλαμβάνει τον εαυτό της κάθε φορά που τολμάμε να μιλάμε βάση πλειοψηφίας και όχι του τεραστίου ποσοστού που πρεσβέβει....

Επίσης κάποιος να κοιτάξει την ορθογραφία σε αυτό το κείμενο, γιατί ειμαι ως γνωστόν ανορθόγραφος

riaghul

Παράθεση από: "Labrokratis"Εχω να προτίνω να βάλουμε όλοι μας ως Signature το εξης κειμενο:
"Η Τριστάνα και πολλές άλλες γυναίκες αντίστοιχες, αποτελούν πάντα την εξαίρεση στα άνωθεν"
Με αυτό το τρόπο δεν θα χρειάζεται να επαναλαμβάνει τον εαυτό της κάθε φορά που τολμάμε να μιλάμε βάση πλειοψηφίας και όχι του τεραστίου ποσοστού που πρεσβέβει....

Επίσης κάποιος να κοιτάξει την ορθογραφία σε αυτό το κείμενο, γιατί ειμαι ως γνωστόν ανορθόγραφος

μόνο για διόρθωση...
προτίνω= προτείνω
πρεσβέβει=πρεσβεύει
 :)

Στο θέμα δεν απαντώ..
Έχει πάρει προσωπικές διαστάσεις..
και βρίσκομαι σε κρίση ειλικρίνειας και τιμιότητας...
Εκτός αυτού ..φοβάμαι εκείνα τα τηλ. του Κωδικα...
σε εποχή παρακολουθήσεων.... :wink:

εμ! εκείνα τα ονειρά του....(και καλα οσο σε βλέπει ντυμένη...)

Bijoux

μα λαμπροκράχτη :P

κάθε φορά που βλέπω κάποιον να λέει για το πόσο
ανορθόγραφος είναι αγχώνομαι..
ναι ρε γαμώτο κάνω ορθογραφικά λάθη
τα βλέπω, βαριέμαι να τα διορθώσω
τι να κάνω;
να τα γράφω στο word να κάνει έλεγχο και μετά paste εδώ;

όπως λέει και ο κώδικας σε άλλο ποστ
λατρεύει τις ατέλειες :P

papi

Ηθελα να ξερα γιατι τσιμπανε μερικοι?Ο καθενας και η καθε μια λεει την αποψη του/της στο θεμα στα οσα εχει ζησει και εχει δει.Σιγουρα αυτο το θεμα ποναει,γιατι μερικοι και μερικες δεν θελουν να παραδεχτουν την αληθεια.Και να βαζατε για την αντρικη τιμιοτητα και εκει θα τα εχωνα.
Αρε Λαμπρο ωραια τα λες με το lifestyle και συμφωνω με αυτα που λες.(σε αλλα θεματα δεν συμφωνω που απαντας..πχ βλεπε στο δικο μου με τα tattoo piercing).Αλλα στο τελεφταιο Λαμπρο τα ειπες οπως ειναι τα πραγματα  "Οταν είσαι αρσενικό, κατά την εφηβία σου καταπίνεις προσβολές κάθε φύσεως.... "και παει λεγοντας.

770 Επισκέπτες, 0 Χρήστες