Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 249
  • Total: 250
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "Bijoux"κώδικας ''τελείωσες''; :wink:

Αμάν ρε μπιζού…

πάνω στο καλύτερο βρήκες να με φωνάξεις;;  :evil:

όχι αγριάδες σε μένα baby :wink:

Bijoux

Παράθεση από: "papi"Ηθελα να ξερα γιατι τσιμπανε μερικοι?Ο καθενας και η καθε μια λεει την αποψη του/της στο θεμα στα οσα εχει ζησει και εχει δει

εσύ που τσιμπάς ποιο πολύ από όλους
μας ρωτάς γιατί τσιμπάμε;; :P

προσωπικά

χύνω εγκεφαλικά υγρά

όπως και οι υπόλοιποι φαντάζομαι..

ΥΣ τελευταία πολύ σιγοντάρεις τον λαμπροτέτοιο

αν θες να τα ''χώσεις'' go on

τι να βγει κακός ο λαμπροτέτοιος

και εσύ λάδι; :wink:  :P

papi

δεν σιγονταρω τον Λαμπρο απλα βλεπω οτι τα λεει σωστα.Εγω απαντησα στο θεμα.Το πολυ πολυ να με εχετε και εμενα στην μπουκα οπως εχετε και τον Λαμπρο.Ε Και?Δεν μπορουμε να τα εχουμε καλα με ολους.

Bijoux

ο λαμπροτζουτζουκος δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης :wink:  :P

Nikos28

Παράθεση από: "Sophia"Νίκο θα στο χαλάσω αλλά ελάχιστοι άντρες σκέφτονται με το πάνω κεφάλι όταν γνωρίζουν μια γυναίκα!!!!
Έξαλλου και συ με αυτό που λες στο τέλος επιβεβαιώνεις τα όσα αναφέρω!
Το να θέτει ως προτεραιότητα ένας αντρας την πνευματική επικοινωνία με μια γυναίκα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, δηλαδή υπάρχει. Εδώ όμως μιλάμε για τον σύγχρονο μέσο όρο στον αντρικό πληθυσμό!

Σοφία,
όλοι οι άνθρωποι σκεφτόμαστε το σεξ, άντρες-γυναίκες... έτσι μας έπλασε ο Θεούλης, τι να κάνουμε! :-)
Η βιολογία, όμως, είναι αμείλικτη: Δεν ευνοεί όσους σκέφτονται μόνο με το ''λαθοκέφαλο''. Όσοι σκέφτονται έτσι, θα υποχρεωθούν να αναπτύξουν και άλλα μέσα προσέλκυσης του άλλου φύλου! Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που οι ''λαθοκεφαλικές'' σχέσεις ΔΕΝ μακροημερεύουν...
Αν οι άνθρωποι (άντρες-γυναίκες) κυνηγούν περισσότερο το σεξ σήμερα, είναι επειδή είναι ζωσμένοι απο φόβους και ανασφάλειες. Οι λόγοι είναι ψυχολογικοί και όχι αμιγώς σεξουαλικοί...

Δεν ξέρω αν οι ''λαθοκεφαλικοί'' άντρες είναι πλειοψηφία... Ακόμα, όμως, κι αν είναι, είναι γιατί οι γυναίκες τους έδωσαν αυτό το ''δικαίωμα''. Η φύση όρισε να ζήσουμε μαζί, άντρες-γυναίκες, άρα στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Η ''αμαρτία'' μας βαραίνει εξίσου.

Μία ή άλλη... ;-)

xhmeia

Παράθεση από: "Sophia"Οι γυναίκες είμαστες περίπλοκες προσωπικότητες με δεδαλώδες πνεύμα!
Είναι το πιο εύκολο πράγμα για μια γυναίκα να πεί ενα ψέμα και το κάθε αρσενικό να το χάψει!
Αααα! Όσο για τους άντρες που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν με τον ίδιο τρόπο μια γυναίκα.... συγνώμη παιδιά αλλά ξημέρωσε και πρέπει να ξυπνήσετε!
Άτιμα πλάσματα οι γυναίκες αγορακιααααα

Εχει καμια σημασια Σοφια μου ,ο τροπος που εξαπαταει καποιος , καποιον ? τροπος αντρικος η γυναικειος ? το αποτελεσμα μετρα ........κ το αποτελεσμα για μενα....... ειναι χαμενοι κ οι δυο .
Αν εισαι εντιμος ανθρωπος (πανω απ ολα για τον εαυτον σου ) τοτε εισαι κ εντιμη γυναικα η αντρας αντιστοιχα .........Η εντιμοτητα δεν ειναι θεμα φυλου ..... ή δαιδαλωδους πνευματος ή περιπλοκων προσωπικοτητων ......
Το μονο που βλεπω τελικα ,ειναι οχι ανταλλαγη αποψεων ,αλλα συγκρουση θηλυκων με αρσενικα σαν μικρα παιδακια που τσακωνονται για το ποιο εφαγε τα πιο πολλα παγωτα .......λες κ κανουμε διαγωνισμο....για το ποιος ειναι πιο εξυπνος κ μπορει να κοροιδεψει τον αλλον .............Αν θεωρειται αυτο εξυπναδα..............

xhmeia

Παράθεση από: "DRPERI"Γυναικια  τιμιοτιτα ;Το  άλλο  μe  τον  Τοτό  το  ξέρετε;

αν δεν γνωρισες εσυ (ο χ ,ψ,)κατι αναλογο, σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας ? οτι δεν γνωριζουμε ....δεν υπαρχει ε? μαλιστα !  :roll:

Sophia

Το μόνο που κάνω είναι απλά να αναφέρω διαπιστώσεις από προσωπικές μου παρατηρήσεις, που τυχαίνει και να αποδέχομαι! Τώρα αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη δεκτή και σεβαστή!

Εγώ αγαπητή Τριστανα απλά λέω τη γνώμη μου και δεν το κάνω επαγγελματικά αλλά απο χομπυ αφού ρωτάς! Αν σε χαλάει η διαφορετικότητα των αποψεων των ανθρωπων γύρω σου, αυτό είναι ενα προβληματάκι που μόνη σου πρέπει να λύσεις!

Και για να ξαναματαεπισημάνω αυτό που λίγο πιο πάνω ο Λαμπροκράτης μιλάω πάντα για τον μέσο όρο

Χημεια θα σου έλεγα να διαβαζες και κάποιο απο τα επόμενα μου post γιατι και εγώ δεν αντιπαρατιθεμαι και το αναφερω ρητα

Labrokratis

Σοφία δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη!

Σε αυτο το site έχουν μαζευτεί όλες οι εξαιρέσεις....

Sophia

xhmeia

Παράθεση από: "Sophia"μιλάω πάντα για τον μέσο όρο
Χημεια θα σου έλεγα να διαβαζες και κάποιο απο τα επόμενα μου post γιατι και εγώ δεν αντιπαρατιθεμαι και το αναφερω ρητα[/quote
Ουτε εγω το κανω Σοφια μου , πιστευω ουτε κ εσυ ,απλα την αποψη μου κατεθεσα κ εγω κ σχολιασα  μια προταση σου ,αυτη με τον ......."τροπο ,γυναικειας η αντρικης ανεντιμοτητας "κ αναρωτηθηκα αν παιζει ρολο .Δεν σχολιασα, για να σχολιασω απλα ,αλλα γιατι θελω την  αποψη σου ...κ αυτα  που διαβασα με τον τροπο που ηταν γραμμενα  μου δωσαν την εντυπωση ........ για κοκκορομαχιες ......αν δεν ειναι ετσι οκ .
Κ φυσικα ο μεσος ορος κ πανω μπορει να ειναι ολα αυτα που αναφερεις κ εσυ κ οι αλλοι κ εγω (εχω κ εγω εμπειριες ανεντιμοτητας κ ΙΣΩΣ κ  λογω ηλικιας κ πιο πολλες απο σενα )αλλα κοιτω που μπορω να βρω τις εξαιρεσεις ? εστω εξαιρεσεις  ..........(και ναι ειμαι μια απ αυτες .....οσοι ξερουν γεγονοτα ζωης μου το ξερουν κ αυτο )Πειραζει να μαι αιδιοδοξη οτι υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις ????Κ οτι η εντιμοτητα δεν εχει γενος???

xhmeia

Παράθεση από: "Sophia"Οι γυναίκες είμαστες περίπλοκες προσωπικότητες με δεδαλώδες πνεύμα!
Είναι το πιο εύκολο πράγμα για μια γυναίκα να πεί ενα ψέμα και το κάθε αρσενικό να το χάψει!Αααα! Όσο για τους άντρες που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν με τον ίδιο τρόπο μια γυναίκα.... συγνώμη παιδιά αλλά ξημέρωσε και πρέπει να ξυπνήσετε!
Άτιμα πλάσματα οι γυναίκες αγορακιααααα

αυτο εμενα μου εδωσε την εντυπωση κοκκορομαχιας μεταξυ αρσενικοθηλυκων ..........εμεις ειμαστε πιο εξυπνες στην κοροιδια ....αυτο εγω διαβασα ........εγινα σαφης ? :D

Nikos28

Παράθεση από: "xhmeia"
Παράθεση από: "DRPERI"Γυναικια  τιμιοτιτα ;Το  άλλο  μe  τον  Τοτό  το  ξέρετε;

αν δεν γνωρισες εσυ (ο χ ,ψ,)κατι αναλογο, σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας ? οτι δεν γνωριζουμε ....δεν υπαρχει ε? μαλιστα !  :roll:

... και αντίστροφα, υπάρχει μόνο ό,τι γνωρίζουμε! Τι μου θύμησες βρε Χημεία! Κάποτε, πιτσιρικάς, ρώτησα στο χωριό μου μια γιαγιά ποιό είναι το πολυπληθέστερο αντρικό όνομα... τι μου απάντησε; (σοβαρολογώντας) ''Ε, το δικό σου! Νίκος εσύ... Νίκος ο παππούς σου... ο νονός σου... ο νονός του αδερφού σου...''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (θεός σχωρέσ' την ψυχούλα της...)

Nikos28

Παράθεση από: "kodikas"Ντριν..ντριν..ντριιιιιννννν..

Κυρία, αλο, αλο, μ ακούς;

Αχ, καλή μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος, αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου, ω καλή μου, είμαι τόσο μα τόσο συγκινημένος, νιώθω μια υπέρτατη ολοκλήρωση, μου προκαλείς ρίγανη συγκίνησης..
αλο.. αλο.. αυτό το κωλοτηλέφωνο κάνει φοβερά παράσιτα, αλοοοο.. αλοοο, μ ακούς καλύτερα τώρα, ω καλή μου, είναι τόσο σημαντικό να ξέρω ότι σε λατριεύω, ότι σου αφιερώνομαι.. όχι, όχι δεν κλαίω, δεν είναι τίποτα καλή μου, είναι η φόρτιση της στιγμής..
 αααχχχχ.. μπορείς να καταλάβεις πως νιώθω;;;

Ωωω.. είμαι τόσο ενθουσιασμένος, στα όρια της υστερίας καλή μου.. αλο.. αλο.. σε είδα στον ύπνο μου(ντυμένη ήσουν) χαρά μου, περπατούσαμε χέρι-χέρι και ξέρεις τα όνειρα βγαίνουν πάντα αληθινά..
Ω, αγάπη μου.. δεν είσαι περήφανη για μένα;

αλο.. αλο.. σε χάνω, αλο.. αλοοοο..
 δεν μου λες, θέλεις να πάμε για καμιά πίτσα;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  (σε καλό μου..!)

Τι αναλαμπή ήταν αυτή κορώνα μου; Πώς σου ήρθε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να υποθέσω ότι παρωδείς το βάθος της ''ρομαντικής καψούρας'';

tristana

Πήξαμε σε τούτη τη γη από αυτάρεσκη βλακεία και αγραμματοσύνη επίσης, αλλά δεν το κάναμε θέμα. Μήπως να ασχολούμασταν με τους συμπλεγματικούς καθώς και με τα ασπόνδυλα μαλάκια που δεν αντέχουν ούτε καν να γίνουν καταγέλαστοι ενώ το επιδιώκουν;

Λέω μήπως...  Ρητορική ήταν. Μιν απαντείσαιται ώσω κι αν ψωφάται.
(Αυτό το μιμείται κανείς για το αντίθετο χρειάζεται κατιτίς παραπάνω.
Διότι η σιωπή, όπως λέει και η Γιάσπερ, εκλαμβάνεται ως υποχώρηση
και δεν θα μπορέσουμε.)

Ποιο ήταν το θεματάκι το καυτό; Οι ειδήμονες της Εμπάθειας;;
Θά'πρεπε να το φανταστώ. 'Εχω αρχίσει και βαριέμαι, όμως, να απαντώ
σε γελοία κεκαλυμμένες επιθέσεις. Θέλεις κάτι να μου πεις; Ξέρεις εσύ.
ΣΕ ΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ. ΠΕΡΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;;;!!!!! ΟΛΕ!

249 Επισκέπτες, 1 Χρήστης