Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 208
  • Total: 209
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

contraction

black_velvet

Τελικά έχει γένος; Μπορούμε να μιλάμε μόνο για "γυναικεία" τιμιότητα; Ή/και για την έλλειψή της;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Εντιμότητα! Μια υπέροχη έννοια εν τω μέσω της ευτέλειας των καιρών όπου η ιδιοτέλεια και κάθε ''μέσον'', στην επίτευξη στόχων, υπερισχύει... ηθική ωριμότητα δείχνει πάνω απ' όλα.

Και η ηθική βεβαίως δεν γεννήθηκε μόνον για το γυναικείο φύλο!

KostasD33

[quote user="kodikas" post="106305"]
Παράθεση από: LabrokratisΚαμία Γυναικα, δεν ειναι ισάξια ενός Αντρα

Κανένας Αντρας δεν ειναι ισάξιος μιας Γυναίκας

ρε λαμπρού...
και γω πίνω κανά μπάφο, αλλά περιμένω και κανά τρίωρο πριν γράψω!  :shock:[/quote]
Η έλλειψη συγγραφικών κενών στα τρίωρα έκανε την ζημιά

.. και σημειολογικά διαπίστωσα ότι το απρόσωπο σύστημα του Similar Topics βγάζει πρώτο πρώτο στο θέμα «Γυναικεία τιμιότητα» το «Γυναικεία απιστία !»....
Γλώσσα λανθάνουσα ..

larus audouinii

χεχεχε
Η κακογλωσσιά στις πρωτεύουσες λέγεται και Similar Topics  ;-)
Μπάφος, ενικός αριθμός, μπάφους πληθυντικός  ;-)
Αυτά παθαίνεις κύριε πρόεδρε όταν κάνεις παρέα σε φόρουμ και με φοιτητόκοσμο  :razz:

kuria

[quote user="kodikas" post="106851"]Ντριν..ντριν..ντριιιιιννννν..

Κυρία, αλο, αλο, μ ακούς;

Αχ, καλή μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος, αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου, ω καλή μου, είμαι τόσο μα τόσο συγκινημένος, νιώθω μια υπέρτατη ολοκλήρωση, μου προκαλείς ρίγανη συγκίνησης..
αλο.. αλο.. αυτό το κωλοτηλέφωνο κάνει φοβερά παράσιτα, αλοοοο.. αλοοο, μ ακούς καλύτερα τώρα, ω καλή μου, είναι τόσο σημαντικό να ξέρω ότι σε λατριεύω, ότι σου αφιερώνομαι.. όχι, όχι δεν κλαίω, δεν είναι τίποτα καλή μου, είναι η φόρτιση της στιγμής..
 αααχχχχ.. μπορείς να καταλάβεις πως νιώθω;;;

Ωωω.. είμαι τόσο ενθουσιασμένος, στα όρια της υστερίας καλή μου.. αλο.. αλο.. σε είδα στον ύπνο μου(ντυμένη ήσουν) χαρά μου, περπατούσαμε χέρι-χέρι και ξέρεις τα όνειρα βγαίνουν πάντα αληθινά..
Ω, αγάπη μου.. δεν είσαι περήφανη για μένα;

αλο.. αλο.. σε χάνω, αλο.. αλοοοο..
 δεν μου λες, θέλεις να πάμε για καμιά πίτσα;[/quote]

ενα λατρη ειχα κι εγω κι οταν του ειπα πως προτιμω τα παϊδακια απο την πιτσα... λακισε!  :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kapoia_za

τί απέγινε ο μαγικός κώδικας;

KostasD33

Τον κυνηγάνε οι μαγεμένες .....

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="KostasD33" post="345240"]
.. και σημειολογικά διαπίστωσα ότι το απρόσωπο σύστημα του Similar Topics βγάζει πρώτο πρώτο στο θέμα «Γυναικεία τιμιότητα» το «Γυναικεία απιστία !»....
Γλώσσα λανθάνουσα ..[/quote]

:mrblue:

Αλλά μήπως δεν θα 'πρεπε να συνδέουμε απαραίτητα τη γυναικεία τιμιότητα με την απιστία?

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ως έντιμα φερόμενη τη γυναίκα που έχει το θάρρος της γνώμης, είναι ειλικρινής στις ανθρώπινες συνδιαλλαγές της, δεν μπαίνει στη διαδικασία με τα γνωστά ναζάκια και τα στοχευμένα κολπάκια προκειμένου να επιτύχει με ύπουλο τρόπο τα σχέδιά της... είναι γυναίκα με λίγα λόγια...

208 Επισκέπτες, 1 Χρήστης