Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 344
  • Total: 344

ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Ξεκίνησε από niktolouloudo, Φεβρουαρίου 12, 2006, 12:51:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Nikos28

Παράθεση από: "SoFiA24":arrow: Νίκο μου μια ερώτηση μόνο : Κατά τη γνώμη σου πως μπορεί κάποιος ή κάποια να βρει το άλλο του μισό, τον ιδανικό σύντροφο  ;

Είναι πολύ απλό Σοφάκι μου...

Δε μπορεί να τον ''βρεί''. Μπορεί, όμως, να τον ''ανασκάψει'' σιγά-σιγά, μέσα απο την τριβή της καθημερινότητας.
Και, παρά το πνεύμα της σημερινής εποχής, μέσα απο μια αίσθηση διάρκειας και σταθερότητας.

Θα μου πεις τώρα, πού να σκάψει για να τον ανασκάψει;

Ε, εκεί χρειάζεται και η τύχη!
  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Ελπίζω Νικόλα να μην αισθάνθηκες κάποια κριτική.

Με εκτίμιση
 :D  :D  :D [/color][/size][/b]

:)

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"η ιδανική σχέση χτίζεται με το χρόνο.
πιστεύω στην έλξη (ή μάλλον καλύτερα στην απόριψη) με την πρώτη ματιά, δηλ μπορούμε να 'νιώσουμε' αν κάποιος μας κάνει ή δε μας κάνει, με άλλους μας συνδέουν περισσότερα, με άλλους λιγότερα, με άλλους τίποτα. αλλά δεν μπορούμε να έχουμε καμμία παραπάνω εγγύηση.
ο 'ιδανικός' δεν προϋπάρχει, γίνεται. με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κι από τις δυο πλευρές.

Λόγω ανέντιμου προτερου βίου (a.k.a. εμπειρία σε σχέσεις εξ αποστάσεως) δεν μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα με το Νίκο -εγώ θα μπορούσα να κάνω και με λιγότερο κοινό χρόνο-, αλλά εδώ κολλάει το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Θέλει να μπορεί να περάσει πολύ χρόνο με τη σύντροφό του, και δεν βλέπω κάτι κατακριτέο σε αυτό.

Σωστό το ζαχαροκάντιο?  8)

Όπως πάντα...  :wink:

Με εντυπωσιάζει που, στην προτελευταία φράση σου, κυριολεκτικά με ακτινογράφησες!

Αν και για να πω την αλήθεια, δε μου φτάνει απλά ο ''πολύς χρόνος''. Εγώ θέλω να συζούμε!

Δηλαδή τί, είναι τόσο κακό που θέλω να μένει μαζί μου, να μου φτιάχνει καφέ όταν γυρίζω απ' τη δουλειά, να μου μαγειρεύει, να μου χαΐδεύει τα μαλλιά πριν κοιμηθώ κλπ κλπ;  :?:

Υ.Γ. Εδώ να δεις ''κριτική'' που έχει να πέσει... Εμπρός λοιπόν, χώστε τα!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

χαχαχαχα  :lol:

κριτική θα πέσει γιατί μπαίνεις σαν τον φαντομά και ενώ είμαι online, εσύ να γράφεις κι εγώ να μην σε παίρνω χαμπάρι!  :P

ξέρεις τι μου έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας το τελευταίο ποστ? ότι μεγαλώσαμε... και ουδεμία σχέση έχουν τα θέλω μιας εφηβικής σχέσης με αυτά μιας ωριμότερης... λογικό ακούγεται...

κινδινεύοντας να πέσω σε ατόπημα, θα σας διηγηθώ -εν συντομία- την ιστορία μιας γνωστής μου... ζούσε μόνιμα στην Αμερική και είχε μια σχέση για κάποια χρόνια με κάποιον, επίσης από άλλη χώρα. ξέραμε πως το πήγαιναν σοβαρά, και έκαναν διάφορα κοινά σχέδια για την καριέρα τους. το έφεραν έτσι οι καταστάσεις (απολύθηκε αυτός από τη δουλειά του), και για να μπορέσουν να ανανεώσουν τη βίζα του αποφασίζουν να επισπεύσουν το γάμο. παντρεύτηκαν το τέλος του 2005. Με αφορμή κάποια οικογενειακά του προβλήματα -συν ίσως λόγω του ότι δεν είχε μια δουλειά να τον κρατάει στην Αμερική πια- φεύγει εκείνος κατά τα Χριστούγεννα για την πατρίδα του, και φτάνει να λείπει μέχρι και το Πάσχα! Μέχρι που -φυσικά- χωρίζουν, και τώρα έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου... :(

και περνάω στο ερώτημα: Μπορεί να κρατήσει ένας γάμος από απόσταση!?

Και είτε ναι, είτε όχι, ας το αναγάγουμε αυτό μετά σε μια σχέση... :roll:

:roll: (αμάν βρε Νίκο, πάλι με μπέρδεψες βραδιάτικο..!! πάω να σκεφτώ!!) :lol:

black_velvet

Χμμμμ.... θα προχωρήσω λίγο παραπέρα την ερώτηση της Enia...

Έχει νόημα ένας γάμος από απόσταση ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Anonymous

re parte to xampari den ginetai na kratisi mono an h agaph ppu yparxei einai terastiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!alios me tipota.................................:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Δηλαδή τί, είναι τόσο κακό που θέλω να μένει μαζί μου, να μου φτιάχνει καφέ όταν γυρίζω απ' τη δουλειά, να μου μαγειρεύει, να μου χαΐδεύει τα μαλλιά πριν κοιμηθώ κλπ κλπ;  :?:

Υ.Γ. Εδώ να δεις ''κριτική'' που έχει να πέσει... Εμπρός λοιπόν, χώστε τα!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

[/color]

heinrich

δεν έχω διαβάσει τι λένε οι πάνω όροφοι αλλά προσωπικά δεν χύνω μακρύτερα από 30 εκατοστά

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Δε φταίω εγώ... τα ζητά ο οργανισμός σου Νικόλα!!!!!!
Το θέμα είναι, αντέχεις????  :roll:   :P  :P  :P  :P

Ψαράκι σε λέω...αλλά εσύ μάλλον σε σκυλόψαρο μου βγαίνεις!  Δαγκώνεις ανελέητα...  :P

Γιατί με κυνηγάς έτσι βρε αθεόφοβη;  :twisted:

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"ξέρεις τι μου έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας το τελευταίο ποστ? ότι μεγαλώσαμε... και ουδεμία σχέση έχουν τα θέλω μιας εφηβικής σχέσης με αυτά μιας ωριμότερης... λογικό ακούγεται...

και περνάω στο ερώτημα: Μπορεί να κρατήσει ένας γάμος από απόσταση!?

Και είτε ναι, είτε όχι, ας το αναγάγουμε αυτό μετά σε μια σχέση... :roll:

Δεν ξέρω βρε Λιλάκι μου, αλλά εγώ και έφηβος όταν ήμουν πάλι τα ίδια ήθελα! Και όταν άρχισα να συζώ, πάλι μικρός ήμουν (23)... Και δεν ένοιωσα ποτέ οτι έκανα κάτι παράταιρο με την (τότε) ηλικία μου. Απεναντίας, τα χρόνια που συμβίωσα ήταν τα ωραιότερα της ζωής μου!
Σου φαίνονται λογικά όλα αυτά;

Στο ερώτημά σου τώρα...

Δε θέλω να δογματίζω για θέματα που αφορούν τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε δε θα απαντήσω αρνητικά.
Πολύ δύσκολα, όμως, μπορεί να κρατήσει ένας τέτοιος γάμος ή σχέση...

Και ο λόγος είναι απλός: Ο γάμος ξεκινάει απο μια σχέση, η σχέση στηρίζεται στην έρωτα, ο έρωτας στηρίζεται στην έλξη, η έλξη στηρίζεται στο μαγνητισμό... Και οι μαγνητικές δυνάμεις εξασθενούν όσο μεγαλώνει η απόσταση απο την ''πηγή'' του. Αυτό δεν ισχύει μόνο με το χώρο (την απόσταση, που συζητάμε εδώ) αλλά και με το χρόνο: Όσο πιο πίσω στο χρόνο βρίσκεται ένα ''μαγνητικό'' πρόσωπο (ένας έρωτας π.χ) τόσο λιγότερο έντονα το θυμόμαστε ή/και το νοσταλγούμε.

Σε περίπτωση, λοιπόν, απόστασης, δε φτάνουν οι απλές, ''μαγνητικές'' δυνάμεις...
Εκεί χρειαζόμαστε ''πυρηνικές'' δυνάμεις - που υπάρχουν αλλά είναι πολύ σπάνιο να βρεθούν.
Είναι οι ισχυρότερες δυνάμεις: Το να αισθάνονται δύο άνθρωποι οτι ταιριάζουν μέχρι τον ''πυρήνα'', μέχρι τα μύχια της ύπαρξής τους...

Σ' αυτήν την περίπτωση καμία απόσταση δε μπορεί να τους χωρίσει. Όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή. Κι όσοι ''μαγνήτες'' κι αν παρεμβληθούν ανάμεσά τους...

Διότι μια τέτοια ''πυρηνική'' σχέση, ενέχει τη δυναμική μιας πυρηνικής σύντηξης, η δε διάλυσή της ισοδυναμεί με ατομική σχάση!

Και το αποτέλεσμα μια σύντηξης ή σχάσης είναι πάντα το ίδιο: Παραγωγή ενέργειας.

Και η ενέργεια είναι άλλοτε δημιουργική και άλλοτε καταστροφική, ανάλογα με τις περιστάσεις, το άτομο και (επιτρέψτε μου) το πεπρωμένο του...

Αυτά. Ελπίζω να μη σε/σας κούρασα...  :wink:

fistiki

η απόσταση είναι δύσκολη αλλα δυσκολότερο είναι να περνάς ατελείωτες ώρες με το ίδιο πρόσωπο για να αναπληρώσετε ότι χασατε

scorpios28

εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι συμφωνω με οσους και οσες εχουν γραψει πως τα παντα ειναι στο μυαλο μας. Τι σημαινει πως ειναι δυσκολα τα πραγματα,επειδη δεν υπαρχει η καθημερινη επαφη??? Μα το καλυτερο πραγμα σε μια σχεση,ειναι η προσμονη...να προσμενεις και να λαχταρας να δεις ενα προσωπο! Δεν καταλαβαινω την απολυτη αντιδραση και εναντιωση καποιων σε ενα τετοιο γεγονος[βεβαια ο καθενας εχει δικαιωμα να πει την γνωμη του και να ειναι σεβαστη...]. Σαν βολεμα,μου φαινεται. Και οι σχεσεις απο κοντα,αλλα και οι σχεσεις απο αποσταση,εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...για να ζησεις μεγαλους ερωτες στην ζωη σου,θα πρεπει να ρισκαρεις,να κανεις θυσιες και να μην διαλεγεις τις ''ευκολες καρδιες'' [και κατ'επεκταση ευκολες σχεσεις]....και κυριως να μην εισαι του βολεματος...

Nikos28

Παράθεση από: "scorpios28"για να ζησεις μεγαλους ερωτες στην ζωη σου,θα πρεπει να ρισκαρεις,να κανεις θυσιες και να μην διαλεγεις τις ''ευκολες καρδιες'' [και κατ'επεκταση ευκολες σχεσεις]....και κυριως να μην εισαι του βολεματος...

Ρίσκο έχει το κυνήγι κροκοδείλων ή ελεφάντων, η αναρρίχηση κάποιου γκρεμού, η βουτιά απο τα 10 μέτρα σε άγνωστα νερά κλπ κλπ.
Το τι σχέση έχει οι μεγάλοι έρωτες με το ρίσκο, δεν το καταλαβαίνω.

Τώρα όσο για το ''βόλεμα'' και την ''ευκολία'', αγαπητέ φίλε, κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις οτι αυτά τα δύο περιέχονται στη συμβίωση (που είναι η ''εγγύτερη'', για να το πω έτσι, σχέση)...

Και ξέρεις γιατί;

Διότι όταν κάποιος συζεί θα πρέπει να μάθει να βλέπει τον/την άλλον/η και σαν άνθρωπο, με όλες τις ατέλειες και τα ελαττώματά του/της, και όχι μόνο σαν ένα πρόσωπο που μας κάνει να περνάμε καλά, είτε εντός είτε εκτός κρεβατιού!
Συζώντας κανείς, θα δει τον άλλον άνθρωπο και με νεύρα, θα τον δει και όταν ξυπνάει το πρωί, θα τον δει και άλουστο ή αμπανιάριστο, θα τον δει και στενοχωρημένο ή κατσουφιασμένο κλπ κλπ κλπ...

θα τον γνωρίσει πολύπλευρα και σε βάθος, μέσα απο την τριβή.

Όχι μέσα απο την παρφουμαρισμένη και καλοχτενισμένη ασφάλεια ενός προκανονισμένου, χλιδάτου ραντεβού...  :wink:

scorpios28

Φιλε μου Νικο,νομιζω οτι εχεις ξεφυγει λιγο απο το θεμα που δεν ειναι η συμβιωση[συμφωνω σε αυτα που εγραψες για την συμβιωση],αλλα το αν μπορει να κρατησει μια σχεση απο αποσταση. καταρχην το οτι ενα ζευγαρι ειναι κοντα,δεν σημαινει αυτοματως οτι συμβιωνουν κιολας. Οσο για τα ζευγαρια που ζουν τον ερωτα τους απο αποσταση,μπορουν να κανουν ολα αυτα που γραφεις πιο πανω,καποια στιγμη στο μελλον,οταν θα κρινουν οτι πρεπει. απο εκει και περα μου φαινεται σαν μεγαλο βολεμα η σκεψη σου του στυλ ''που να τρεχω τωρα να την συναντησω καθε σαββατοκυριακο και τα λοιπα,οποτε καλα ειμαι εδω και ας συμβιβαζομαι καποιες φορες''. εγω οταν μιλαω για σχεση απο αποσταση,δεν εννοω οτι δεν θα βλεπονται καθολου,αλλα οτι μεσα στον μηνα θα μπορουν να βλεπονται τουλαχιστον 2 με 3 σαββατοκυριακα...και σε ρωταω...ποσες παραπανω μερες μπορεις να βρεθεις με την συντροφο σου[μιλαω για σχεση απλη και οχι για συμβιωση]  μεσα σε ενα μηνα οταν μενετε σχετικα κοντα,αλλα δουλευετε και οι δυο και οχρονος σας ειναι καπως περιορισμενος[οπως συμβαινει συνηθως αλλωστε]??? δυο...τρεις  μερες παραπανω να μπορειτε να βρεθειτε απο οτι ενα ζευγαρι με αποσταση?? και τι εγινε? τι αλλαζει δηλαδη? ισα ισα που η προσμονη ειναι το μεγαλυτερο χαρισμα μιας σχεσης...δυναμωνει τα συναισθηματα! ολα αυτα στα γραφω απο εμπειρια,γιατι ειχα σχεση στο παρελθον με αποσταση και δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα. και επειδη απομονωσες μια δυο προτασεις μονο απο το πρωτο μου κειμενο,θα σου υπενθυμισω και θα το γραψω και παλι με μεγαλα γραμματα οτι ''ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ...ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ...'' ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙς ΚΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ,ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...στην συμβιωση δηλαδη...οπου με αυτα που εγραψες αποτυπωσες και την δικη μου σκεψη...αυτο ομως ειναι το επομενο βημα...ειτε κοντινη ειναι η αποσταση της σχεσης...ειτε μακρινη...! Οσο για το κυνηγι κροκοδειλων φιλε μου,θα σου απαντησω πως σε ολες μου τις σχεσεις,εθετα παντα υψηλους στοχους και εψαχνα σχεσεις μοιραιες και δυσκολες[δεν μιλαω για αποσταση εδω...]...και εχω την ευτυχια αναμεσα σε πολλες σχεσεις που εχω κανει,να εχω και καποιες που με εχουν κανει πολυ πλουσιο εσσωτερικα και δεν ανταλλαζονται[να το πω ετσι...] ουτε με 15-20 απλες σχεσεις...

344 Επισκέπτες, 0 Χρήστες