Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 250
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 234
  • Total: 234

ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Ξεκίνησε από niktolouloudo, Φεβρουαρίου 12, 2006, 12:51:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "xhmeia"
Παράθεση από: "minoraki"
συμφωνω απολυτα μαζι σου.....ιδιως στο αν δεν συμπιπτουν οι αναγκες των δυο....πολυ σωστη κουβεντα......

μα αν συμπιπτουν ,ολα καλα κ ωραια .......παυει καποια στιγμη να γινεται σχεση εξ αποστασεως .....ενω αν δεν ..........παντα κατι σου λειπει  :cry:[/quote] :cry:  :cry:  :cry: χμχμχμχμχμχμχμ.....μεγαλο κενο.....

xhmeia

ναι μεγαλο κενο οντως ,αλλα τετοιες σχεσεις αναπτυσσουν συναισθηματα τοσο μεγαλειωδη ,τοσο εντονα,τοσο βαθια , που δεν υφιστανται στις απο κοντα σχεσεις σε τετοιο βαθμο ......
ισως γιατι δεν εχεις τοσο δεδομενο τον αλλον ....ισως γιατι η αποσταση ολα τα εξιδανικευει .....ισως .......
Αν εισαι η αγαπη, που περιμενα να ρθει ,μεινε στο πλαι μου κ γινε η ζωη μου .............

fmas

Παράθεση από: "Foivi63"Fmas
την πάτησες και έμαθες και πόνεσες όπως λες. Να σε ρωτήσω, πόνεσες επειδή ήταν μακριά? Ή πόνεσες επειδή κάτι δεν πήγε καλά στη σχέση?

Νασαι καλά!!!!!!!!!!!

Foibi ama borousa na vgalo akri me to ti egeine kai giati egine tha sou apantousa.. Ponesa giati tin agapousa trella asxeta me tin apostasi...... Ego thess ekeini Athina... An kai pote den tis zitisa na kanei to taksidi auto... Panta ego to kano.........

Panta Filika,
Fmas

LoVeDePy

Γλυκειά μου Σοφία (νυκτολούλουδο)..

Αν αγαπάς κάποιον.. και στον Βόρειο Πόλο να είναι... η σχέση μπορεί να είναι όπως λες και εσύ "Μαγική".  ]

seatakias

να απαντησ και εγω με την σειρα μου αν επιτρεπετε.  
σχεση εξ αποστασεως ειναι κατι το μαγευτικο
το ζεις εντονα   παθιασμενα
η αφοσιωση στο προσωπο που αγαπας ειναι απολυτη
ζεις ο ενας για τον αλλον
προσπαθειτε και οι δυο να ανακαλυψετε ο ενας τον αλλον
αγαπιοσαστε πραγματικα
αλλα οταν φτανει η ωρα να παρετε καποιες κοινες αποφασεις οσο αφορα την εξελιξη της σχεσης σας και μπαινουν διαφορα εμποδια αναμεσα σας, αλλα μικρα και αλλα μεγαλα, τοτε τι γινεται? ιδιως οταν ο ενας λατρευει τον αλλον και δεν θελει να τον χασει.
οι αποφασεις τοτε παιρνονται μονομερως και ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να τις ακολουθησει η εχει το δικαιωμα και την ελπιδα να ανατρεψει αυτες τις μονομερεις επιλογες που ειναι και για τις δυο πλευρες ζημιογονες?

Panagiotis

thn sxesh apo apostash thn zeis toso entona oso entona kapoia stigmh tha thelhseis na thn bgaleis apo panw soy giati den tha antexeis allo.isws einai kati poy h anamenomenh hmeromhnia lhksews exei mia periergh glykhthta.kai to mono poy soy afhnei sto telos einai ena pikro xamogelo.sxedon pote omws mish kai kakies...kalo brady panos

mourmouritsas

σχεση απο αποσταση,σου βγαζει μια ελευθερια...ειναι σαν να εχεις μια ελευθερη σχεση,γιατι και αυτη κανει οτι θελει εκει που ειναι,και εσυ κανεις οτι θελεις,οποτε ειναι ομορφα να εχεις μια τετοια σχεση.Απο ερωτικης συμπεριφορας,την βγαζεις με το τηλεφωνο μιας και δεν μπορεις να τον/την βλεπεις καθε μερα.Οποτε μια τετοια σχεση ειναι ολα τα λεφτα(ειναι ενα ακριβο σπορ θα ελεγα).

Enia

Το είχα υποστηρίξει σε άλλο αντίστοιχο θέμα, ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει. Τπτ δεν αποκλείεται. Σίγουρα έχει και τα καλά του, και είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία. Σε κάνει να αποστασιοποιείσαι από τη σχέση, και να ξεκαθαρίζεις τα δικά σου θέλω. Και οι στιγμές που θα είστε μαζί -ακριβώς επειδή ξέρεις πως είναι λίγες- είναι πάντα ποιοτικές.

Όμως... για μένα... ποτέ ξανά...  :(

(ποτέ μη λες ποτέ...  :roll: )

papi

Οτι μπορει να γινει,γινεται.Εγω καποτε τα ειχα με μια κοπελα απο Δραμα(δραμα η κατασταση :? )...στον ενα χρονο που την ηξερα,βρεθηκαμε 7 φορες! :D  :cry: ....ολο τον χρονο μιλουσαμε στο τηλεφωνο(μου ερχοταν περιπου το κινητο και το σταθερο 600 με 1000 το μηνα + και τις κοπελας το ιδιο...και φαντασου οτι επερνα και 600 ευρω το μηνα μισθο)...μιλαμε για ερωτα... :? βλεπεις οταν ερωτευσε παθιασμενα,κανεις τα παντα.Οποτε καποια στιγμη ειπαμε και οι δυο τελος και χωρισαμε ησυχα και ωραια...ουτε τσακωμους ουτε τπτ.Γιατι απλα δεν υπηρχε μελλον,αυτη φοιτητρια οπου δεν εβλεπε τα πραγματα σοβαρα,αλλα απλα για να περναμε καλα(τι καλα?ολο στον υπολογιστη και στο τηλεφωνο την βγαζαμε.....ειχε και αισθησιακη φωνη ειχα και εγω το ιδιο...αει καλα δεσαμε :evil: ....και μετα ηρθαν και αλλες κοπελες απο αλλα μερη τις Ελλαδος...αει καλα μεχρι στο εξωτερικο... :twisted: .Το συμπερασμα ειναι,οτι οκ απο το να εισαι μονος μονη,λες καλυτερα ας ειναι και απο το διαστημα...απλα να ακουω εναν ανθρωπο να νοιαζετε για μενα και εγω το ιδιο γι αυτην.Να το πω αλλιος,ζεις απλα ενα ονειρο οτι ταχα θα γινει κατι σοβαρο και θα ερθει κοντα σου....ελα ομως που δεν πιανει το ονειρο.ή θα πρεπει να φυγεις απο τον τοπο σου και να βρεις δουλεια αλλου ή θα πρεπει το ιδιο να κανει ο ανθρωπος που αγαπας και να ερθει κοντα και να μενετε μαζι.Ουτε το ενα γινετε ουτε το αλλο.Μονο σε σπανιες περιπτωσεις οπως εχουμε δει οτι παντρευτηκε ζευγαρι απο το ιντερνετ.

Οπως εγραψα και με το αλλο μου νικ μουρμουριτσας,η σχεση απο αποσταση ειναι ενα πολυ ακριβο σπορ.Αν τα εχεις τα λεφτα οκ παω πασο,αλλα αν το σκεφτουμε καλα,ειναι σαν να κοροιδευουμε τον ιδιο μας τον εαυτο...ειναι να το πω μια ελευθερια κινησεων...εγω να βγαινω ανετα εξω και αυτη να βγαινει ανετα και να γυρναει οτι ωρα θελει οταν εγω ειμαι στον τοπο μου και αυτη στον δικο της.Ενω αν ειμασταν μαζι δεν θα μπορουσε να εχει ολες αυτες τις ελευθεριες πχ να γυρισει το πρωι απο διασκεδαση(ε θα ειμαι και ο μλκας της παρεας και ο/η καθενας το ιδιο αν δωσουμε το οκ σε κατι τετοιο...ασε που η ζηλεια μας τρωει...ή αντε να δωσουμε το οκ αλλα να ξερουμε τους φιλους και τις φιλες της...οπως καποτε μου λεει μια....θα παω να μεινω στον ταδε(αει καλα αλλο βουρλο και αυτο)μου λεει ειναι κολλητος(και εγω τι ειμαι? ο μλκας της παρεας οπως παντα :evil: )...θα παω Βρε Βασιλη για να δω μια ταινια το βραδυ και θα ερθουν και τα αλλα παιδια.....οποτε τις λεω οκ να πας καλη μου....να ερθω και εγω και μετα να φυγω?να γνωρισω και τα παιδια και τον κολλητο σου?ΟΧΙ η απαντηση.....απο εκει και επειτα καπου παει στραβα το πραγμα...δλδ και εγω να πω,ξερεις μωρο μου θα παω να μεινω το βραδυ στην κολλητη μου,να δουμε καμια ταινια....εμ αν ειναι δυνατον(σε πιο ετος εβρισκομαστε?! :? Αντε μετα να κανεις σοβαρη σχεση που ισος αυτη η σχεση να παει σε γαμο(καλα το δευτερο το ξεχναμε,δεν υπαρχει καν..απλα για να περναμε καλα).Τεσπαν αυτα και αλλα πολλαα......... :?

Nikos28

Βασίλη, κούλαρε!

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Η καλή δουλειά αργεί να γίνει... :wink:

chriastina

"ποτέ μην λές ποτέ" έτσι συνηθίζω να λέω κι όμως πάντα πίστευα
πως ποτέ δεν θα έμπλεκα σε μια σχέση από απόσταση και ήρθε η ώρα
να το ζήσω..... και αυτό?
2.500 χιλ είναι μεγάλη απόσταση....και να ήταν μόνο τα χιλιόμετρα,
εδώ μιλάμε και για διαφορετική κουλτούρα αλλά επίσης και για λάτρη
της Ελλάδας (αυτό το σώζει)
μεγαλώνουμε με χιλιάδες πεποιθήσεις που σκλαβώνουν την σκέψη μας
ή δένουν τα χέρια μας,τα βήματά μας στην ζωή
είναι άραγε μια πεποίθηση πως οι σχέσεις από απόσταση δεν κρατούν ή
μια ακόμα αλήθεια?
ερωτηματήσεις περνάνε μέσα από το μυαλό μου αυτές τις μέρες
"μπορώ?" "αντέχω?" "θέλω?" "πώς?"
διαβάζω την υπογραφή της Kuria(s) <εκεί που τα θα θέλω εκτοπίζουν τα
πρέπει> και θέλω να κάνω ένα μπραφ! με το χέρι μου και να πετάξω,να
διαλύσω,να γκρεμίσω όλα τα πρέπει που μου υπαγορεύουν μια σχέση
βατή,συνηθισμένη....ίσως βιώσιμη.
να κάνω για άλλη μια φορά μπραφ! με το χέρι μου και να κάνω
αυτό που θέλω.....για άλλη μια φορά.....αυτό το αντέχω?

chriastina

Παράθεση από: "chriastina"ερωτηματήσεις περνάνε μέσα από το μυαλό μου αυτές τις μέρες

διόρθωση :arrow: ερωτήσεις

sofos74

Είναι καλή εμπειρία. Να δεις αν μπορείς να ζήσεις με τον έτερον ήμισυ μακριά. Και μετά να δοκιμάσετε να ζήσετε και από κοντά...  :?  Ε, αν έχεις επιτυχία και στα δύο, η σχέση σου έχει ξεπεράσει δύο βασικές "δυσκολίες".

Προσωπικά, πλέον όταν ακούω για σχέση από απόσταση λέω... "μακριά"!

Foivi63

Ο έρωτας εκμηδενίζει τις αποστάσεις....

barby

[size=24][/size]ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.....

234 Επισκέπτες, 0 Χρήστες