Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 190
  • Total: 190

Oύτε ένα ποτό μαζί δεν έχουμε πιει.....

Ξεκίνησε από heinrich, Ιουλίου 07, 2006, 02:06:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

Παράθεση από: "Pappas10"Κατ' αρχάς δεν διαφωνώ μαζί σου... αλλά.     :arrow:  αλλα... παρε να χεις...

1ον. Αν εκείνη σκέφτεται οικογένεια εξ' ορισμού και εσύ όχι (πάλι εξ' ορισμού), λογικά αποκλείεσαι     ]ή τουλαχιστον ετσι σ' αφηνει να νομιζεις...[/color]

2ον. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γνωρίσει... ενδεχομένως τόσα πολλά που βαρέθηκε και τώρα θέλει να αράξει.     :arrow:  πως λεμε... στην αναβροχια καλο και το χαλαζι....

Από εκεί και πέρα... και εμένα μου τη σπάει η συμπεριφορά "ψάχνω άντρα για να γίνω κυρά-νοικοκυρά" αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου συμβαίνει συχνά.    ]αμ δεν προβαλεις σωστα φαινεται την εικονα του κυρη-νοικοκυρη ή τουλαχιστον του κακομοιρη...[/color]

Με εκτίμηση    :arrow:  εγω να δεις ποση...

Παππάς10    ]kuria[/color]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

και  εμενα  με  εχω   σε  εκτημηση  να  ξερετε  παρα  πολυ... :D  :D  :D

kuria

[size=18]heinrich καρδια μου... θελεις να γινεις ο πατερας των[/size]  [size=9]τριων[/size]  [size=18]παιδιων μου;[/size]

heinrich

αν είσαι παρθένα,
i do

kuria

Παράθεση από: "heinrich"αν είσαι παρθένα,
i do

26 αυγουστου γεννημενη αειπαρθενη ειμαι...

Jezebell

Τελικα οι πελαργοι εχουν την χρησιμοτητα τους οποτε καλου κακου θα στησω ξωβεργες εξω απο το σπιτι

heinrich

καλού κακού ρίχνε και κανένα βλέφαρο και στα λαχανάκια γιατί οι πελαργοί σηκώνουν και κάτι απεργίες

Jezebell

Παράθεση από: "heinrich"καλού κακού ρίχνε και κανένα βλέφαρο και στα λαχανάκια γιατί οι πελαργοί σηκώνουν και κάτι απεργίες

Αυτο με τα λαχανακια δεν το ξερω :roll:  :idea:

kuria

βρε jez βρηκα κι εγω ενα θυμα... ουπς αντρα ηθελα να πω να του φορτωσω τα παιδια μου και εσυ πας να μου τον ξεμυαλισεις καρδια μου...

εσυ εισαι νεα, ομορφη, ατεκνη, χαρισματικη θα βρεις τον καλυτερο... αστον αυτον σε μενα τωρα που τον βρηκα ευκαιρο...

heinrich

το παιδάκι ρωτάει τη μαμά:
- μαμά, ο γιωργάκης στον 3ο πως γεννήθηκε?
- τον γιωργάκη, παιδάκι μου, το βρήκε η μανούλα του μέσα σε ένα λαχανο
- τον κωστάκη στο ισόγειο?
- τον κωστάκη τον έφερε ο πελαργός
- και την αννούλα στον 2ο?
- αααα, την αννούλα την βρήκε η μανούλα της μέσα σε μια μαργαρίτα
- μαμά?
- ναι χρυσό μου ....
- σε αυτή την πολυκατοικία κανένας δε γ....?

heinrich

Παράθεση από: "kuria"βρε jez βρηκα κι εγω ενα θυμα... ουπς αντρα ηθελα να πω να του φορτωσω τα παιδια μου και εσυ πας να μου τον ξεμυαλισεις καρδια μου...

εσυ εισαι νεα, ομορφη, ατεκνη, χαρισματικη θα βρεις τον καλυτερο... αστον αυτον σε μενα τωρα που τον βρηκα ευκαιρο...

και ανάβει τα καρβουνάκια στο πατ κιουτ

Jezebell

Παράθεση από: "kuria"βρε jez βρηκα κι εγω ενα θυμα... ουπς αντρα ηθελα να πω να του φορτωσω τα παιδια μου και εσυ πας να μου τον ξεμυαλισεις καρδια μου...

ε αφου τον ειχα σιγουρο τοτε στον παραδιδω αλλα μη κανεις αλλα παιδια μαζι του εχει διαφορα κουσουρια

kuria

για παϊδακια τον θελω... παιδακια εχουμε...

isabella

Παράθεση από: "Jezebell"ε αφου τον ειχα σιγουρο τοτε στον παραδιδω αλλα μη κανεις αλλα παιδια μαζι του εχει διαφορα κουσουρια

και βιτσια!!!

...φαντασου, για την σαλτσα ζυμαρικων του χρησιμοποιει φρεσκο βασιλικο που καλλιεργει στο μπαλκονακι του !!!!!! ]

Jezebell

Το κακο ειναι οτι κι εγω καλλιεργω φρεσκα μυρωδικα στην αυλη μου

Αλλα τι να κανω που θα χρησιμευσουν στην κυρια για το λαβ στορι με τον Χαι(ν) και τα παϊδακια

Δεν θα μοιραστουμε τα βιτσια μας

190 Επισκέπτες, 0 Χρήστες