Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 461
  • Total: 462
  • Leon

Αν ήσουν Θεός για 48 ώρες τι θα έκανες

Ξεκίνησε από Θεός, Ιουλίου 07, 2006, 08:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kataigida

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ? :roll:  :???:

kuria

θα εξαλειφα το φοβο απο τους ανθρωπους...
κι ετσι, οσοι για οσο καταφερναν να επιβιωσουν, θα ηταν πραγματικα ελευθεροι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Εμένα του ατρόμητου,θα 'έστελνες' ένα τζακ-ποτ στο τζόκερ;

kuria

εσενα θα σου στελνα τις αρραβωνιαρες μου και τα χρυσοψαρα μου με ολη τους τη γυαλα!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Τις αρραβωνιάρες σου;Έλα βρε Θεά,κάνε το θαύμα σου,που'χουνε χαθεί και οι δύο...(βρε μπας κι εννοούσες τους αρραβωνιάρηδες τους σπούργους)

pixie

Θα ήθελα απλά να αποδώσω επιτέλους δικαιοσύνη στις σχέσεις μου με τους άντρες!

Να σας συγχωρούσα έναν - έναν, και να άλλαζα φύλο στη συνέχεια για να σας μοιράσω τα αντίδωρα...  :razz:  :mrgreen:

tink

[quote user="pixie" post="330222"]Θα ήθελα απλά να αποδώσω επιτέλους δικαιοσύνη στις σχέσεις μου με τους άντρες!

:[/quote]

κοίτα να δεις, μπορείς να πάρεις κι ένα στραπον γι αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι ανάγκη να γίνεις θεός ναουμ. (βλ. το κορίτσι με το τατουαζ,)(βλ. όχι διάβαζε, ζώον)

και τέλος πάντων, που με έφερες ρε σκύλε?? ο χεσούς να βάλει το χέρι του...

KostasD33

και Θεός να ήμουν θα είχα γεμίσει απορίες....

pixie

[quote user="tink" post="330241"]
κοίτα να δεις, μπορείς να πάρεις κι ένα στραπον γι αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι ανάγκη να γίνεις θεός ναουμ. (βλ. το κορίτσι με το τατουαζ,)(βλ. όχι διάβαζε, ζώον)

και τέλος πάντων, που με έφερες ρε σκύλε?? ο χεσούς να βάλει το χέρι του...[/quote]

Πραγματικά κι εγώ δεν έχω καταλάβει! Ποιός πήρε την ταμπέλα που έγραφε ''ΤΣΙΡΚΟ''? :evil:

Γιατί αυτό θυμίζει το σχόλιο επί του σχολίου.  :razz:

Κάτι για ζώα διαβάζω, σκυλιά κι αδέσποτα...  Προάγουμε την χλωρίδα και την πανίδα στο forum?  :roll:

skou70

falcon

Οχι και πολλα αλλα το πρωτο που θα εκανα θα εδινα στον  ντελιβερη των 10 εντολων την μια και μοναδικη " ΟΥ ΜΠΛΕΞΗΣ"

pixie

Πιστεύω ότι θα αποκτούσα τη δύναμη να αντιμετωπίσω τους δαίμονές μου... ;-)

See_Me

(ελπίζω να μην ευτελίσω το θέμα σου)

:arrow: Αυτή τη στιγμή θα με έκανα πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΑΣ , με απεριόριστο κασέ για ξόδεμα, για να μας βγάλω από το χάλι μας :roll:

( and World Peace for all ....   :lol:  :lol: )

Elenita

ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ. .. .. . ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ. .. .. . ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. .. .. .

kapoia_za

461 Επισκέπτες, 1 Χρήστης