Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 407
  • Total: 407

Νεκρός οπαδός...

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 29, 2007, 10:47:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Όντας για χρόνια οργανομένος οπαδός,  έχοντας όμως ξεκόψει εδώ και αρκετό καιρό, θα πω μονάχα ένα πράγμα, στηριζόμενος και στον τρόπο που καλύφθηκε το θέμα από τα ΜΜΕ.

Κανείς δεν είναι αποφασισμένος να κάνει τίποτα. Ο κυρίως ένοχος που επώασε  το "αυγό του φιδιού" και προχώρησε στην τερατογένεση που παρακολουθούμε χρόνια τώρα, θα εξακολουθήσει να απολαμβάνει τα πλούτη του και να κάνει δηλώσεις.

Θα  μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι γνωρίζω αρκετά πράγματα περισσότερα από τον μέσο φίλαθλο για το θέμα των οπαδών.  Και σίγουρα πολύ περισσότερα από τους δημοσιογράφους που ξαφνικά ανακάλυψαν τα ραντεβού και τα επεισόδια. Λες και είναι η πρώτη φορά που κάποιος μαχαιρώθηκε ή χτυπήθηκε δολοφονικά από τις συγκεκριμένες ορδές με τα γνωστού χρώματος κασκόλ.

Η Μόνη διαφορά με τα γεγονότα στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στην Κρήτη, στην Κόρινθο, Στα Πατήσια, Στα Πετράλωνα, Στο Αιγάλεω και σε άλλα μέρη που τώρα μου ξεφεύγουν είναι ότι εκεί δεν υπήρξε πτώμα ώστε ξαφνικά να αντιληφθούν όλοι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει... αλλά και το ποιοί είναι οι δολοφόνοι. Γι' αυτό δεν δέχομαι κανενός είδους τσουβάλιασμα αλά "όλοι ίδιοι είναι". Αποδείχθηκέ με τραγικό τρόπο ότι κάποιοι σκοτώνουν. Είναι οι ίδιοι που διαλύουν πόλεις, χτυπάν απρόκλητα φιλάθλους αντιπάλων ομάδων που τους φιλοξενούν, που έχουν "στημένους" γνωστούς δικηγόρους-πολιτικούς έξω από τη ΓΑΔΑ για να τους  "απαλάξουν" αμά την προσαγωγή τους και καλύπτονται με δηλώσεις του στυλ "αυτούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε".

Οι ένοχοι αυτή τη φορά πρέπει να πληρώσουν. Και όποιος διανοείτε να τους  κρύψει με ένα "όλοι ίδιοι είναι" που θα ονομάσει τους οργανωμένους των υπολοίπων ομάδων δυνητικούς δολοφόνους είναι διπλά ένοχος.

Εύχομαι ειλικρινά, πραγματικά το εύχομαι, για όλα τα παιδιά που ξέρω από τους συνδέσμους, όχι μόνο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, η "βεντέτα" να σταματήσει εδώ.  Επειδή όμως για άλλη μία φορά φάνηκε, από την δημοσιογραφική κάλυψη του θέματος, το πόσο εγκάθετοι και πουλημένοι ή απλά άσχετοι είναι όσοι θέλουν να έχουν άποψη και κρίση επί του θέματος, πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μόνο στην αρχή. Αν η δικαιοσύνη δεν επιληφθεί των ενόχων αλλά και των ηθικών αυτουργών, να είστε σίγουροι ότι τότε θα γίνουν όντως "όλοι ίδιοι".

Μακάρι να σταματήσει εδώ. Μακάρι για μία φορά αυτές οι ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ να καταλάβουν ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση και ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙ Ο "ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ"

Με οργή και θλίψη,

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

ξέρεις..
οι μεν δεν έδωσαν ραντεβού με τους εαυτούς τους...

freak

εχει δικιο ο heinrich ρε μιχαλη. ενω γραφεις καποια σωστα θεωρητικα μετα το ψιλοσκιζεις το θεμα γιατι το γυρνας μονοπλευρα. δηλαδη οι δικοι μας ειναι αθωοι; ξεχνας τα σκηνικα στο δωματιακι, στου ζωγραφου, στο μαρουσι, κλπ κλπ;

τι σχεση εχουν αυτοι με τον Παναθηναικο; απο ποτε το χουλιγκανιλικι λεγεται και οπαδισμος; απο ποτε ο δολοφονος καφρος ειναι και αδερφος Παναθηναικος;

προσωπικα δεν νομιζω οτι τους λυπαμαι. οταν κλεινεις ραντεβου για ξυλο ξερεις που πας. η θα φας καποιον η θα σε φανε. πας εν γνωση σου λοιπον. πας για να φας καποιον... να τον σακατεψεις, να τον μαχαιρωσεις... πας να κανεις ζημια.

κανενας/μια δεν παει ανυποψιαστος/η... αλλωστε πως να πας ανυποψιαστος φορτωμενος μαχαιρια, καδρονια, πετρες, παραλαιζερ, φωτοφοβολιδες και λοιπες μαλακιες;

Rakendytos

Χαιρε Ελλαδα του Ολυμπισμου, του Αθλητισμου και του Πολιτισμου.. :bowdown:

Pappas10

Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Άλλο αντικειμενικότητα άλλο άδικος ισομερής καταμερισμός ("τσουβάλιασμα").

Το "ραντεβού για ξύλο" είναι για ΞΥΛΟ. Θα ρίξεις τρεις, θα φας 5 και θα γυρίσεις σπίτι σου ΖΩΝΤΑΝΟΣ με κανένα μαυρισμένο μάτι. ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ" και ΤΙΜΗΣ. Χώρια το ότι τέτοιου είδους "ραντεβού" δεν εντοπίζονται μόνο ανάμεσα σε οργανομένους. Το 2ο Λύκειο με το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου μέχρι και πριν από μερικά χρόνια (δεν ξέρω.. μπορεί να συνεχίζεται η "παράδοση") πλακώνονταν στις φάπες με προκαθορισμένα ραντεβού. ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις με μαχαίρια και πιστόλια αλλά και "εισαγόμενοι" χούλιγκαν Ρωσικής προέλευσης (αυτό το DVD έδειχνε πολλά αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε... δεν υπήρξε πτώμα βλέπεις) καθώς και δικηγόροι έτοιμοι να απαλάξουν τους συμμετέχοντες έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.  Δηλώσεις μετά από επεισόδια αλά "αυτούς έχουμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ" έχει κάνει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.

Επιτέλους κάποια στιγμή σ' αυτή τη χώρα θα πρέπει να υπάρξει απόδοση της ευθύνης ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Ο ισομερής καταμερισμός των ευθυνών στην προκειμένη περίπτωση ομοιάζει με συμψηφισμό των εγγλημάτων του Παπαχρόνη με αυτά του Γιάννη Αγιάννη και - το χειρότερο - αξίωση απόδοσης ισομεγέθους ποινής.

Είναι γνωστό ότι ουδέποτε αμφισβήτησα είτε εγώ είτε κανένας στοιχειωδώς νοήμονας ότι ΑΛΗΤΕΣ έχουν όλες οι ομάδες. Αλλά ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα για να τους περιορίσει αλλά, αντίθετα, τους έδωσε βήμα στην τηλεόραση, τους χρηματοδοτεί τους συνδέσμους και τους στηρίζει στην έκδοση ανακοινώσεων του τύπου "κάτω τα χέρια από τον Λαοπρόβλητο πρόεδρο μας, είμαστε 4.000.000 ψήφοι".

Για άλλη μία φορά άλλο καταμερισμός ευθυνών και άλλο συμψηφισμός. Ο καταμερισμός υποδυκνείει κυρίως ενόχους. Ο συμψηφισμός ενοχοποιεί για εγκλήματα παραβάτες. Και είναι αυτός ο συμψηφισμός που απομάκρυνε από τους συνδέσμους όλων των ομάδων τα όποια "υγειή" ή έστω όχι δολοφονικά στοιχεία και μετέτρεψε απλούς "νταήδες" σε δυνητικούς δολοφόνους.

Για να τελειώνω, από το "πλακώνομαι στο ξύλο", οργανομένα ή όχι, με ραντεβού ή όχι, έως το "Πηγαίνω σε σύγκρουση προετειμασμένος να σκοτώσω" υπάρχει νομίζω τεράστια διαφορά. Και χωρίς καμμία μα καμμία προσωπική μομφή στους προλλαλήσαντες, όποιος δεν την καταλαβαίνει τότε έχει πρόβλημα, τόσο μεγάλο όσο και η διαφορά ενός καυγά από μία δολοφονία. Σε τελική ανάλυση σκεφτείτε απλά συναισθηματικά την διαφορά αν κάποιος σας πει "ρε πούστη, αν σε ξαναπετύχω θα σε πλακώσω στο ξύλο" με το να σας πει "ρε πούστη, την επόμενη φορά θα σε σκοτώσω".

Νομίζω ότι μόνο το δεύτερο είναι στοιχειωθετεί ποινικά πλημέλημα. Το τι είναι όταν γίνεται πράξη, το αφήνω στην διακριτική σας ευχέρεια.

Δεν θα ήθελα να συνεχίσω αυτήν την κουβέντα. Την άποψη μου άλλωστε περί της εν λόγω ομάδας, τους οργανωμένους οπαδούς της και την υποστήριξη τους από τον "αυτούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε" την έχω γράψει και εδώ πολύ πριν το "συμβάν". Η ενοχή της τραγικής εξέλιξης μπορεί να βαραίνει πολλούς συνδέσμους, οργανομένους οπαδούς και παράγοντες. Οι Ένοχοι όμως (είτε ως δράστες είτε ως ηθικοί αυτουργοί) βρίσκονται μόνο σε μία ομάδα. Και αυτή είναι η πρακτική αλήθεια, μακριά από αποπροσανατολιστικές "κοινωνιολογικές προσεγγίσεις" και επίπλαστες δημοσιογραφικές "αντικειμενικότητες".

Με οργή και θλίψη.

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Ειλικρινά ντρέπομαι που ένα τόσο σοβαρό θέμα γίνεται αιτία να εκφραστεί το αιώνιο μίσος ορισμένων. Δε μιλάμε ούτε για πράσινα, ούτε για μπλε, ούτε για κόκκινα κασκόλ! Δυστυχώς εδώ πρόκειται για ανθρώπινες ζωές- οι οποίες κατ εμέ είναι αποχρωματισμένες!

Τι σημασία έχει αν αυτός που έχασε τη ζωή του ήταν πράσινος, κόκκινος ή μπλε ? Η μήπως αν είχαμε απώλεια κόκκινου θα απελευθερωνόταν η κοινωνία από ένα μικρό ποσοστό μιάσματος ; Σημασία έχει το οτι χάθηκε ανθρώπινη ζωή ! Τα ραντεβού υπήρχαν και θα υπάρχουν όσο δεν υπάρχει σοβαρή αντίδραση! Δεν δικαιολογώ κανέναν αλλά ούτε και θα δεχτώ με βάση το χτεσινό γεγονός να δράττεται η ευκαιρία για έκφραση οπαδικών συναισθημάτων !

Είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ !

Rakendytos

Τοσο ποδοσφαιρο..και τοσο μπατσοκρατια εχουμε να δουμε απο την Χουντα..

heinrich

Tα ραντεβουδάκια των ερωτευμένων δεν είναι φαινόμενο ούτε προϊόν του αθλητισμού όπως το πας, φίλε Mιχάλη. Kαι πρόσεξε με τον όρο τσουβάλιασμα γιατί αν κάποιος το κάνει, είσαι εσύ, όταν πρόκειται να μιλήσεις για τους μεν.

H γνώμη μου και δεν μπορείς να μου την αλλάξεις είναι η παρακάτω:
O τρόπος σκέψης «πάω σε προκαθορισμένη συνάντηση για να βλάψω συνάνθρωπό μου με σκοπό την ψυχική (είμαι καλύτερος από σένα) ή των σωματική (να τεντωθούμε βρε παιδί γιατί σκουριάσαμε στο γραφείο) εκτόνωσή μου»  είναι προϊόν υποκουλτουρας και συναντιέται σε υπάνθρωπους. Xτες, υπάνθρωποι σκότωσαν και έβλαψαν  άλλους υπανθρωπους. Yπάρχουν και παραπληγικοί υπάνθρωποι από άλλα παλιότερα ραντεβουδάκια ή απλά «αθώες φάπες» όπως πολύ εύκολα τις ονομάζεις.
Kαι αν στα κομμάτια θέλετε να μάθετε ποια είναι η πραγματική είδηση από τα χτεσινά σας την παραθέτω:
Aγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Παιανίας για τους βανδαλισμούς των περιουσιών τους

Oι πραγματικοί αθώοι είναι εκείνοι οι καταστηματάρχες και οι ιδιώτες που έχουν την γμν ατυχία να βρίσκονται οι περιουσίες τους  εκεί που δεν πρέπει και όχι τα τσογλανάκια των συνδέσμων, των πολιτικών νεολερών, των σχολείων, των συμμοριών κ.λπ.
Aν οι υπάνθρωποι θέλουν να σκοτωθούν ή να «παίξουν» όπως λέει πολύ απλοικά ο Mιχάλης να πάνε στα βουνά.
Γιατί πολύ θέμα κάναμε.

Pappas10

Παράθεση από: "heinrich"Tα ραντεβουδάκια των ερωτευμένων δεν είναι φαινόμενο ούτε προϊόν του αθλητισμού όπως το πας, φίλε Mιχάλη. Kαι πρόσεξε με τον όρο τσουβάλιασμα γιατί αν κάποιος το κάνει, είσαι εσύ, όταν πρόκειται να μιλήσεις για τους μεν.

Φυσικά και δεν τσουβαλιάζω όλους τους οργανομένους οπαδούς του ακατονόμαστου ούτε τους ονομάζω όλους εγκληματίες. Αντίθετα έχω και φίλους από συνδέσμους του ακατονόμαστου. Και σαφέστατα κανένα ραντεβουδάκι δεν είναι ποϊόν αθλητισμού ρε Χρήστο. Αλλά πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται όσο τα αγοράκια δεν βρίσκουν λιγότερο επιβλαβείς διαύλους να διοχετεύσουν την πλεονασματική τους τεστοστερόνη.  

Όσο για την θέση μου απέναντι στους δικούς μου "δε", νομίζω ότι την ξεκαθάρισα με την προ τρεισήμιση χρόνων αποχώρηση μου από τα συνδεσμιακά δρώμενα. Ναι Αλήτες, νταήδες και τσαμπουκάδες είχαμε. Όχι δολοφόνους δεν είχαμε. Αντίθετα αν κάποιος έσκαγε μύτη με κάνα ματζαφλάρι τον πλακώναμε και στις φάπες.

Παράθεση από: "heinrich"H γνώμη μου και δεν μπορείς να μου την αλλάξεις είναι η παρακάτω:
O τρόπος σκέψης «πάω σε προκαθορισμένη συνάντηση για να βλάψω συνάνθρωπό μου με σκοπό την ψυχική (είμαι καλύτερος από σένα) ή των σωματική (να τεντωθούμε βρε παιδί γιατί σκουριάσαμε στο γραφείο) εκτόνωσή μου»  είναι προϊόν υποκουλτουρας και συναντιέται σε υπάνθρωπους. Xτες, υπάνθρωποι σκότωσαν και έβλαψαν  άλλους υπανθρωπους. Yπάρχουν και παραπληγικοί υπάνθρωποι από άλλα παλιότερα ραντεβουδάκια ή απλά «αθώες φάπες» όπως πολύ εύκολα τις ονομάζεις.

Το να ξεκινάς με μία γνώμη δηλωμένα απόλυτη είναι σαν να μου λες ότι δεν θέλεις διάλογο ή έστω απάντηση οπότε καλύτερα να μην μου την εξέθετες, να κρατήσεις την ανελαστική γνώμη σου για τον εαυτό σου και να είσαι χαρούμενος μ' αυτό που πιστεύεις. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι γνώμη άξια παρουσίασης είναι εκείνη που είναι ανοιχτή σε ιδέες, προτάσεις, σχολιασμό και αντιρήσεις.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι σε κανένα σημείο του κειμένου μου δεν "αθωώνω" κανέναν. Και σίγουρα δεν ονόμασα πουθενά "αθώες φάπες". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο ένοχοι κατά τη δική μου γνώμη και αν θες το συζητάμε. Δέχομαι ακόμα ότι η υποκουλτούρα είναι ταυτόσιμη αλλά όχι απόλυτα ταυτισμένη. Ιδίως σε συνάρτηση με την εκδήλωση της.  

Είμαι σίγουρος ότι σε κάποια στιγμή της ζωής σου έσπρωξες κάποιον πάνω σε ένταση. Αυτό δεν σε εξισώνει με αυτόν που στην ίδια ένταση θα γρονθοκοπήσει. Και οι 2 είναι βίαιες κινήσεις, και οι 2 μπορεί να υποδηλώνουν αδυναμία συγκράτησης του εκνευρισμού αλλά δεν νομίζω ότι και οι 2 έχουν τα ίδια αποτελέσματα και σαφέστατα δεν αποδεικνύουν κοινό χαρακτήρα. Χώρια το ότι στο σπρώξιμο ο λαβόν μπορεί να πει και ένα "μη σπρώχνεις έτσι; εγώ δεν σε έσπρωξα" και να συνεχίσει να μιλάει. Στην μπουνιά όμως το πιθανότερο είναι να σου χυμήξει χωρίς δεύτερη κουβέντα και να γίνει της κακομοίρας.  

Τέλος, για το συγκεκριμένο, ναι έχεις δίκιο ότι και σε καυγάδες με ραντεβού υπήρξαν παιδιά που πλήρωσαν πολύ ακριβά τη συμμετοχή τους σ' αυτά. Αυτό όμως δεν αθωώνει αυτόν που πάει στον καυγά με μαχαίρι ή πιστόλι έτοιμος να σκωτώσει. Εκεί δεν υπάρχει ούτε υποψία "κακίας στιγμής" ή ατυχήματος ρε Χρήστο. Σοβαρά μιλάμε;

Παράθεση από: "heinrich"Kαι αν στα κομμάτια θέλετε να μάθετε ποια είναι η πραγματική είδηση από τα χτεσινά σας την παραθέτω:
Aγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Παιανίας για τους βανδαλισμούς των περιουσιών τους

Oι πραγματικοί αθώοι είναι εκείνοι οι καταστηματάρχες και οι ιδιώτες που έχουν την γμν ατυχία να βρίσκονται οι περιουσίες τους  εκεί που δεν πρέπει και όχι τα τσογλανάκια των συνδέσμων, των πολιτικών νεολερών, των σχολείων, των συμμοριών κ.λπ.
Aν οι υπάνθρωποι θέλουν να σκοτωθούν ή να «παίξουν» όπως λέει πολύ απλοικά ο Mιχάλης να πάνε στα βουνά.
Γιατί πολύ θέμα κάναμε.

Φυσικά και ο κάτοικοι που βλέπουν την περιουσία τους να βανδαλίζεται είναι ο αθώοι. Και οι καταστροφείς των περιουσιών τους να πληρώσουν το τίμημα που τους αναλογεί. Αν όμως εσύ όσο και οποιοσδήποτε άλλος θεωρεί ίδιο το τίμημα μίας βιτρίνας με τη ζωή ενός 25χρονου, έστω και υπανθρώπου, τότε έχουμε μάλλον αγεφύρωτες διαφορές ως προς το πως αντιλαμβανόμαστε την απόδοση της δικαιοσύνης. Όσο για το τι θέλουν οι υπάνθρωποι, το να σκοτωθούν σίγουρα δεν είναι μέσα στα αυτά. Το πρόβλημα, οπού εστιάστηκα από την αρχή, είναι το ότι ορισμένοι θέλουν να σκοτώσουν. Και πίστεψε με δεν είναι καθόλου απλοϊκή αυτή μου η διαπίστωση.

Χρήστο, είναι μεγάλο θέμα, γιατί αυτό που συνέβη, συνέβη επειδή το "στοπ" δεν μπήκε τότε που έπρεπε και από αυτούς που έπρεπε. Αντίθετα, αντί για "στοπ" έδωσαν το "γκο αχέντ". Και σήμερα, ξαφνικά, όλοι ανακάλυψαν τους ενόχους σε όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα αφήνοντας για άλλη μία φορά τους πραγματικούς ενόχους (έστω και ως ηθικούς αυτουργούς) στο απυρόβλητο ή στην εξ' απαλών ονύχων κριτική. Και μάλιστα την κριτική όχι στους ιδίους αλλά σε όλους ανεξαιρέτως. Κι ας έχει διαλύσει ο Βαρδινογιάννης 2 φορές τους Συνδέσμους. Κι ας έχει κόψει Ο Ντέμης (και οι Καρράς - Μελισσανίδης παλιότερα) τους "Οριτζιναλιστές" από το γήπεδο. Ακόμα και ο Μπατατούδης είχε κόψει την Θ4 για ένα διάστημα. Ο Γιαννακόπουλος έκοψε τις μετακινήσεις των οπαδών για 1 χρόνο μετά από επεισόδια στο Αεροδρόμιο.

Ε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΞΙΣΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ".  Δεν το καταλαβαίνεις;;;; Αυτό το "λίγο παραπάνω" είναι που κάνει ένα μαλακισμένο που τσαμπουκαλεύεται σε φονιά. Στην ίδια βάση κινούνται όλοι... αλλά κάποιοι ξεπερνούν την λεπτή κόκκινη γραμμή του "υπανθρώπου" και γίνονται σκέτα ζώα. Και μονίμως τα τελευταία χρόνια τα σκέτα ζώα έχουν μόνο ένα χρώμα στο κασκόλ τους.

Αυτά που έγραψα παραπάνω δεν τα γράφω για πρώτη φορά. Νομίζω ότι αν ψάξεις τα κείμενα μου θα βρεις και παλαιότερες δημοσιεύσεις με τις ίδιες εστιάσεις και αιτιάσεις. Τα θύματα πάντα τα αποχρωματίζω όπως και τα πενθώ ακόμα και αν "πήγαιναν γυρεύοντας" γιατί σαφώς δεν πήγαιναν για να σκοτωθούν.  Αλλά τους θύτες αρνούμε να τους αποχρωματίσω ή να τους πετάξω πάνω τους όλα τα χρώματα, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν πίσω από τη μουτζούρα κρυμμένο - για άλλη μία φορά - το πραγματικό χρώμα του κασκόλ τους.

Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να με πείσει ότι αυτό είναι δίκαιο.

Με οργή και θλίψη

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

freak

και ποιους πριμοδοτει ρε μιχαλη ο γιαννακοπουλος για να πανε εκδρομες; αυτους που τους εκοψε τις μετακινησεις; γιατι μπουκαρει στο γηπεδο; δεν φανατιζει τον κοσμο; ποιος εριξε με το αεροβολο περσι στον παγκο του γαυρου; η δικαιολογειται επειδη ηταν ο καφρος ο ελληνιαδης;

ποιος εδωσε το δικαιωμα στον τσουκαλα να βγαινει στην τηλεροαση και να λεει "στρακια βαζελακια θα παθετε οτι επαθε και ο γνωστος μαρουσιωτης"; γιατι επιτρεποταν σε γνωστους μαχαιροβγαλτες να εχουν εκπομπες στην τηλεροαση; και εδω εχεις ενα δικιο. υπηρχε ασυλλια στους συγκεκριμενους απο την διοικηση του γαυρου. ποτε δεν τους εβαλε χερι κανεις. οπως και ασυλια σε συγκεκριμενους δικους μας απο την καε κυριως (γιατι με τον τζιγκερ υπαρχει μια κοντρα)...στο tv magic κοπηκαν μια φορα γιατι εβρισε οικογενειες ο τσουκαλας... οταν εδειχνε βιντεο με μαχαιρωματα κανενος το αυτι δεν ιδρωσε.να δουμε αν θα ιδρωσει τωρα...

δεν εχουμε δολοφονους εμεις; θες να πουμε για συγκεκριμενο συνδεσμο στα βορεια;

Pappas10

Φρικ, μερικά πράγματα.

1. Αυτή η φάση με τον αεροβόλο τελικά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Ακόμα και το ντέρμπυ την έγραψε αλλά μετά όταν τους την έπεσαν οι ίδιοι της ΚΑΕ τα μαζέψανε. Και μην ξεχνάμε ότι ήταν οι ίδιοι οι παίκτες μας που τους προστάτεψαν. Εγώ στη Ριζούπολη δεν θυμάμαι κανέναν από τα "διαμάντια" τους να βγουν και να πουν στους κάφρους στοπ.

2. Οι Γιαννακόπουλοι έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να βάλουν χέρι στους συνδέσμους. Συμφωνώ ότι ορισμένες φορές με τις μαλακίες τους ξεσηκώνουν τους κάφρους αλλά ποτέ δεν τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΙΣΑΝ" ανοιχτά. Καταλαβαίνεις επί τέλους την διαφορά;

3. Η κόντρα του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με την ίδια την ομάδα του ξεκινάει από την διάλυση της ΝΟΠΟ από τον Γ. Βαρδινογιάννη. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα σε συνάρτηση με τους οπαδούς του για να παλέψει κατά της βίας. Γι' αυτό οργίζομαι όταν υπάρχει εξίσωση.

4. Η Ασυλία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της διοίκησης του γαύρου. Εδώ ακόμα και εχθές και απ' έξω απ' έξω είπαν ότι την πορεία την συνόδευε από τον Πειραιά η αστυνομία.

5. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τους συνδέσμους μας στον Βορρά, πέρα από το ότι είναι ζόρικα τα πράγματα. Έχουν κατηγορηθεί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ για μαχαίρωμα και τέτοια; Ειλικρινά το αγνωώ, σε παρακαλώ διαφώτισε με.

6. Για άλλη μία φορά και από το πρώτο μου κι όλας κείμενο δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω κάποιους οπαδούς και συνδεσμίτες  ως χειρότερους από κάποιους άλλους. Τα βέλη μου στρέφονται εναντίων αυτών που αντί να χαλιναγωγούν, ξεσαλώνουν. Και αυτοί προέρχονται μόνο από μία ομάδα.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Με οργή και θλίψη

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

freak

Παράθεση από: "Pappas10"2. Οι Γιαννακόπουλοι έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να βάλουν χέρι στους συνδέσμους. Συμφωνώ ότι ορισμένες φορές με τις μαλακίες τους ξεσηκώνουν τους κάφρους αλλά ποτέ δεν τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΙΣΑΝ" ανοιχτά. Καταλαβαίνεις επί τέλους την διαφορά;

3. Η κόντρα του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με την ίδια την ομάδα του ξεκινάει από την διάλυση της ΝΟΠΟ από τον Γ. Βαρδινογιάννη. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα σε συνάρτηση με τους οπαδούς του για να παλέψει κατά της βίας. Γι' αυτό οργίζομαι όταν υπάρχει εξίσωση.

5. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τους συνδέσμους μας στον Βορρά, πέρα από το ότι είναι ζόρικα τα πράγματα. Έχουν κατηγορηθεί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ για μαχαίρωμα και τέτοια; Ειλικρινά το αγνωώ, σε παρακαλώ διαφώτισε με.

6. Για άλλη μία φορά και από το πρώτο μου κι όλας κείμενο δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω κάποιους οπαδούς και συνδεσμίτες  ως χειρότερους από κάποιους άλλους. Τα βέλη μου στρέφονται εναντίων αυτών που αντί να χαλιναγωγούν, ξεσαλώνουν. Και αυτοί προέρχονται μόνο από μία ομάδα.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Με οργή και θλίψη

Μιχάλης.

2. συμφωνουμε στο οτι ο κοκκαλης προμοταρει τη βια. τρανο παραδειγμα η εκπομπη στο ματζικ. το οτι ο γιαννακοπουλος ισως να το κανει αθελα του η σε μικροτερο βαθμο δεν ειναι δικαιολογια. δεν ξερει ποιους πριμοδοτει για εκδρομες;

3. η κοντρα ξεκινα για τη νοπο; καλα εκανε και τη διελυσε. εγω απο οσο γνωριζω η κοντρα ξεκινα απο την προσπαθεια της διοικησης για δημιουργεια μιας θυρας συγκεκριμενου υφους που οδηγησε και στο χασμα των εξαρτημενων και των ανεξαρτητων, στο κυνηγι απο τον βαρδινογιαννη (οπως ασφαλιτες σε σπιτια, σε συνδεσμους κλπ) και οχι απο τη νοπο.

5. στα βορεια προαστεια της αθηνας αναφερομουν. κατηγορουνται για περισσοτερα πραγματα απο μαχαιρωματα.

6. και οι 2 πλευρες ξεσαλωνουν. δεν εχει μετρο σε αυτο. εγω ειμαι 8 στα 10 και εσυ 2. ολοι εχουν ξεσαλωσει. και μονο το οτι κλεινουν ραντεβου για ξυλο ειναι αηδια... για να μην παμε και παραπερα σε πραγματα που συμβαινουν μπροστα στα ματια μας και δεν το περνουν γραμμη πολλοι/ες... πχ τι σκοπο εχει το a.c.a.b (all cops are bastards); το fuck modern football; οι εισαγωμενοι χουλιγκαν; οι ακροδεξιοι στους συνδεσμους; επαφες με συνδεσμους του εξωτερικου; η υιοθετηση της νοοτροπιας των ultras (casual  ντυσιμο, κλπ); τα καλοκαιρινα καμπινγκ οπαδων οπου ειχε βραβευτει και η θυρα 13 ως μαχιμη θυρα; τα μαχαιρια που εχουν φορεσει δηθεν Παναθηναικοι σε αλλους/ες;

βλεποντας παντως τις πρωινες εκπομπες και την εκπληξη στο προσωπο ορισμενων αναρωτιεμαι ποσο μιζερη ηταν η γηπεδικη μου πραγματικοτητα μεχρι τωρα... τι εβλεπα και πως ειχα καταντησει να το θεωρω δεδομενο...

fmas

1 και μόνο θέμα.......

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο @$%^%^@#$%^ ο νόμος και να πάρουν όλοι οι Σύνδεσμοι πιστοποιήτικα για τα μέλη τους.... Και όσοι δεν γουστάρουν να κλείσουν για να ησυχάσουμε. Άντε γιατί.......

Δεν έχω αντίγραφο της εφημερίδας του 2003 (νομίζω) που έλεγε ποιοί σύνδεσμοι πιστοποιήθηκαν από την Ε.Ε.Α.

Ακόμα δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει πορεία και οι μπάτσοι να τους παρατάν στην μέση.... Α.. και ξέχασα..... Ο φίλαθλος σκοτώθηκε από τροχαίο... (Δήλωση Πολύδωρα 2 ώρες μετά και πριν βγάλει ο Ιατροδικαστής Πόρισμα)

Να τους χαιρόμαστε.... Αι σιχτίρ δηλαδή........

Και δεν χωρίζω αυτό που λέω σε ομάδες και συνδέσμους... Και η ομάδα που υποστηρίζω έχει κάνει @#$ και όλες....

kodikas

Είναι γελοίο, είναι τραγικό, είναι ότι θέλετε αυτό που συμβαίνει σ αυτό που θέλουμε να ονομάζουμε αθλητικό χώρο.
και κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να κουνήσει το δαχτυλάκι του για να το σταματήσει.
Καμία ποινή για κανέναν αλλά το κυριότερο καμία διάθεση να δοθεί λύση.
Οι  εκάστοτε αρμόδιοι δεν τολμούν να αναλάβουν το πολιτικό κόστος της πάταξης του φαινομένου , οι κατευθυνόμενοι φανατικοί δρουν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα σκοτεινών παραγόντων, οι δημοσιογράφοι χαλαρά βρίσκουν θέματα για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους και οι φίλαθλοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο σύνολο των αθλημάτων γιατί ακόμα και στο πόλο ξύλο πέφτει (στο γκολφ είναι κάπως ήρεμα ακόμα).

κάποτε έφταιγε η αστυνομία που βρισκόταν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και που με την παρουσία της προκαλούσε τους ανεγκέφαλους και έκαναν τα γήπεδα Βοσνία.
Μετά έφταιγε η αστυνομία που βρισκόταν έξω απ τους αγωνιστικούς χώρους και δεν σταματούσε τους φανατικούς που κάνουν τα γήπεδα Βοσνία.
Τώρα φταίει η αστυνομία που πάει δέκα λεπτά μετά να μαζέψει τα πτώματα και να πάρει καταθέσεις όσων επέζησαν από αυτούς που κάνουν τα γήπεδα Βοσνία.
Κάποιος παίζει την κολοκυθιά  μου φαίνεται και δεν αποδίδεται καμία ευθύνη σε κανέναν.  

Οι μόνοι που βγαίνουν λάδι πάντα είναι οι αίτιοι και οι αυτουργοί..
Μα τι λέω όμως τώρα κι εγώ;;; Υπάρχουν αίτιοι και αυτουργοί;;
Αυτοί προάγουν το άθλημα φροντίζοντας να δίνουν το ανάλογο σασπένς.
 Σεξ και βία δεν είναι η συνταγή;;
σπέρμα και αίμα!
Ορίστε λοιπόν,  γιατί φωνάζετε σαν κορασίδες;; το δεύτερο συστατικό είναι εξασφαλισμένο..
Στη λωρίδα της Γάζας  εξάλλου έχει 100 νεκρούς κάθε μέρα, εδώ δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν δυο τρεις σε κάθε ραντεβουδάκι;;;
Υπερβολικούς μας βρίσκω.. Και ολίγο γκρινιάρηδες.  

Αλήθεια, έχει πάει κανένας σε κανένα σχολικό πρωτάθλημα ή σε κανένα τουρνουά απ αυτά που διοργανώνουν οι δήμοι και υποτίθεται ότι προάγουν την άμιλλα και τον αθλητισμό;;

Θα δείτε τι ωραία και τι εγγυημένα εκκολάπτονται οι αυριανοί φανατικοί που θα στολίσουν με την παρουσία τους  αθλητικούς χώρους.
Θα δείτε γονείς να δίνουν το φωτεινό παράδειγμα στα βλαστάρια τους και
πιτσιρίκια που τους συναγωνίζονται στο βρίσιμο και στο χουλιγκανισμό.
Κι όλοι είναι μες την τρελή χαρά..

Μειωμένη αντίληψη, υποκρισία ή αδιαφορία;;;
μπα οχι!
Η καφρίλα είναι σαν τα αφροδίσια.
Μεταδίδονται με ευκολία από τον έναν στον άλλον κι όταν αποκαλυφθούν, κανένας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι τα έχει.
Βέβαια ο κάφρος είναι εξ ορισμού ευτυχής μόνο και μόνο επειδή στολίζει το λαιμό του με συγκεκριμένο χρώμα κασκόλ.
Στη τρικυμία του κρανίου του κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του, όντας φυσικά καλυτερότερος αλλήλων και μοναδικός του σκοπός η εξαϋλωση των ιερόσυλων της μεγαλοσύνης του, η προαγωγή της κατανόησης της μοναδικότητας και του αναμφισβήτητου μεγαλείου της «φυλής» του καθώς και της αδήριτης ηλιθιότητας.. εεε.. συγνώμη,  αλήθειας του ήθελα να πω.

Jezebell

Απαντηστε μου σε κατι παρακαλω.
Εγω ειμαι Ολυμπιακος γιατι ο θειος μου ηταν παιχτης του Ολυμπιακου και πηγαιναμε σαν εκδρομη στο γηπεδο και τον βλεπαμε να παιζει... υπερ μιας και μοναδικης αγαπης του ποδοσφαιρου.
Σταματησε γιατι καποιος του κουρεψε το ποδι!
Δεν ειμαι αντι βαζελος αντιαεκ αντιτπτ...περαν της οποιας πλακας.
Δεν ειμαι καν φαν Ολυμπιακος...περαν της πλακας.
Εξηγηστε μου λοιπον με ποιο γμμενο κριτηριο στην καλυτερη μαλλωνουμε εμεις σε ενα φορουμ και στην χειροτερη πεθανε αυτη τη φορα 1 αλλες περισσοτερα παιδια για 2 ομαδες :?:
Ειστε σοβαροι :?:  :?: Οσοι παθιαζεστε και υπεραμυνεστε της ανυπαρκτης και γελοιας ηθικης της ομαδας σας θαρειτε πως κανετε τι :?: Η ακομα χειροτερα προσπαθωντας να αποδειξετε την ανηθικοτητα μιας αλλης.
Ναι ο Ολυμπιακος ειναι μια ξεφτιλισμενα πληρωμενη και υποστηριγμενη ομαδα.Η μονη!!!!!??????????
Ποιος εχει την ηλιθια εντυπωση πως οι μαφιοζοι προεδροι και οι μισθωτοι παιχτες ολων των εθνικοτητων δινουν δεκαρα τσακιστη για την πορωση σας :?:  :?:  :?:
Μιχαλη και οι φεροντες την ιδια αποψη με σενα αλλα και τυποι φανατικοι οσο εσενα του Ολυμπιακου οπως ο αδερφος μου ας πουμε ξεκολλατε.
Ειναι 2 ομαδες..τπτ αλλο για ονομα του θεου!!!!!!!!!!!!

407 Επισκέπτες, 0 Χρήστες