Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 326
  • Total: 326

Νεκρός οπαδός...

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 29, 2007, 10:47:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Βαριέμαι να απαντάω για τα ίδια πράγματα. Το πρόβλημα δεν είναι η Ομάδα Ολυμπιακός ρε παιδιά,  αλλά η "ιδεολογία" που έχει εμφυσήσει στην "κόκκινη στρατιά" ο Κρόκους.

Ξέρεις γιατί στα "Ντου" της αστυνομίας μέχρι τώρα πιάνουν μόνο ερυθροστρατιώτες; Γιατί οι "πράσινοι" τα κρύβουν τα στυλιάρια τους. Οι Κόκκινοι έχουν μάθει να μην κινδυνεύουν αλλά αντίθετα να προστατεύονται στην οπλοκατοχή τους από την αστυνομία. Ή ούτε γι' αυτό κανείς σας δεν έχει ακούσει τίποτα; Ή κανείς σας δεν έχει ακούσει τίποτα για δικηγόρους στημένους έξω από την ΓΑΔΑ (και μάλιστα γνωστούς δικηγόρους, βουλευτές Πειραιά) να "βγάζουν" τα "παλικάρια" με τα κόκκινα κασκόλ αμά τη  άφιξη τους; Ή κανείς σας δεν έχει ακούσει για τις χρηματοδοτήσεις του "γυμναστηρίου" των Μίσφιτς;;;;  

Είναι εμφανές από τις τοποθετήσεις ότι - σε συνάρτηση με τον συνδεσμιακό χώρο και τις προεκτάσεις του πάντα - κανείς σας δεν ξέρει τι είναι η περίφημη "κόκκινη στρατιά" και τι "καβάντζες" έχει. Και ακόμα χειρότερα, κανείς σας δεν έχει καταλάβει ότι οι οργανωτικες τους δομές, η ασυλεία που απολάμβαναν, η χρηματοδότηση που έχουν και τα "μέλη" που στρατολογούν είναι χιλιάδες φορές "παραπάνω" απ' όσο χρειάζεται για μία "απλή" επικράτηση σ' ένα "ντου" με αντιπάλους οπαδούς, έστω και χουλιγκάνους. Και ότι οι δραστηριότητες τους ξεπερνούν πολύ την απλή οργάνοση μίας κερκίδας στο Καραϊσκάκη. Και μακάρι να ήξερα τι σκοπό έχουν.

Τέλος πάντων. Ελπίζω τώρα να ξύπνησαν μερικοί και να λήξει η δημιουργία του "ιδιωτικού στρατού". Ελπίζω να διαβάσατε ότι 2 από τους συλληφθέντες  ήταν και εργαζόμενοι της ΠΑΕ του "κρόκους".

Βγάλτε την τσίμπλα από το μάτι και καταλάβετε επιτέλους τι συνέβαινε και τι συμβαίνει. Δεν είναι μόνο οπαδικό το θέμα ρε παιδιά. Έχει τρομερές προεκτάσεις. Δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι τόσο απλό όσο 2 μάζες χουλιγκάνων που σφαχτήκανε. Και ναι, γαμώ την αγανάκτηση, τέτοια "στρατιά" έχει μόνο μία ομάδα. Ή έστω ένας πρόεδρος.

Δεν σκοπεύω να ξαναγράψω για αυτό το θέμα. Περιμένω να δω τι θα γίνει και αν θα γίνει πραγματικά κάτι. Η αρχική μου αντίδραση προήλθε από το ότι ξαφνικά είδα - για άλλη μία φορά - στο πλαίσιο της "αντικειμενικότητας" να ονομάζουν όλους τους συνδεσμίτες το ίδιο. Όχι... πληρωμένος δολοφόνος ούτε υπήρξα ούτε υπήρξε ποτέ κανένας από τα παιδιά που κάναμε παρέα στους συνδέσμους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.  Και το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά της τότε Θ7. Φάπες παίζαμε... μέχρι εκεί. Μετά τα πράγματα ξέφυγαν και ξέφυγαν από μία μόνο πλευρά. Και αυτό το ξέρουν και το παραδέχονται -μερικοί μάλιστα υπερηφανεύονται κι όλας γι' αυτό - όλοι...

Τέλος από την πλευρά μου. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.  Μακάρι να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Με οργή και θλίψη

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Τζέζ...

Είσαι σε άλλο μήκος κύμματος.

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Jezebell

"ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ"

ΥΓ:και αυτο το μηκος κυμματος το προτιμω...

Σταυρουλα

freak

θα συμφωνησω με τον παπα για την υποστηριξη των χουλιγκανων του γαυρου απο τον προεδρο τους... ειναι δυνατον να κανει εκπομπη στην τηλεοραση ατομο το οποιο εχει καταγραφει στο βιντεο να πλακωνει προεδρο αλλης ομαδος;  και αναφερομαι σε αυτον τον ακη που τον εχει δειξει η τηλεροαση  να πλακωνει τον γρανιτσα της αεκ. ειναι δυνατον να κανει εκπομπη ο τσουκαλας και να λεει ''βαζελακια στρακια θα παθετε οτι επαθε και ο ηλιοπουλος''... γνωριζει κανεις τι επαθε ο ηλιοπουλος (εννοειται οτι δεν περνω το μερος του ηλιοπουλου, απλα αναφερω το γεγονος); οταν εδειχνε το κυνυγι στην τριπολη με τα μαχαιρια ειπε κανεις τιποτα; ειναι δυνατον ο κοκαλης να περνει τηλεφωνο στην εκπομπη τους και να τους χρηζει συνομιλητες του; δεν ξερει ποιοι ειναι; δηλαδη τους ξερουμε εμεις οι Παναθηναικοι και δεν τους ξερουν αυτοι;

η διαφορα ειναι οτι εμας η παε δεν εχει σχεσεις με τον κοσμο. δεν καλυπτει τιποτα. εχουν ελθει ασφαλιτες και αστυνομια πολλες φορες σε συνδεσμους, εχει βαλει φωτογραφιες ατομων εξω απο θυρες, εχει στηλει την αστυνομια σε σπιτια οπαδων, μας εχει χωρισει σε εξαρτημενους και ανεξαρτητους, εχει κοψει τα εισητηρια, κλπ.

αυτο δεν σημαινει επ' ουδενι οτι δεν υπαρχουν χουλιγκαν και σε εμας. υπαρχουν και υπαρχουν και 'μαχητικοι'...  βγαζουν μαχαιρι αβερτα, πετανε μολοτοφ, κλπ απλα δεν εχουν την ασυλια της διοικησης.

τελος θα διαφωνησω με τη σταυρουλα. δεν ειναι ηλιθια η ηθικη της ομαδος. ο Παναθηναικος ειναι συναισθηματα + αναμνησεις... απο την πρωτη φορα που πηγα γηπεδο στα 6 με τον πατερα μου (και ευελπιστω και την πρωτη φορα που θα παω με τον γιο η την κορη μου), τις κυριακες στημενοι στο ραδιοφωνο η στην τηλεοραση να ακουμε Παναθηναικο, τα ευρωπαικα ματς, οι φιλοι και οι φιλες που πηγαιναμε γηπεδο και η ολη φαση γενικοτερα, η πρωτη φορα που πηγα μονος μου, η 2η φορα στη φιλαδελφια, με το γαυρο στη μπαλα, τα συνθηματα, το βραδυ στο γουεμπλει η στο ολντ τραφορτν η στο χαιμπουρι, οι μαγνητοσκοπημενοι αγωνες που βλεπαμε στο βιντεο στην αγγλια, η στεναχωρια και η πικρα οταν χανει... ειναι παραστασεις οικιες... ειναι αρρωστεια... αυτα ομως δεν εχουν σχεση με τον χουλιγκανισμο ουτε με την παε η την καε η τον ερασιτεχνη. ειναι το πως εχω βιωσει εγω τον Παναθηναικο 24 χρονια που παω γηπεδο.

Enia

άσχετο: (αυτό, κωσταντίνε μου, είναι η πίστη και η θρησκεία.) :)

Jezebell

Να ξεκαθαρισω κατι
Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση πως εχουμε πλατες πως πισω απο τον Ολυμπιακο κρυβονται αλλα τεραστια συμφεροντα κτλ η οτι ο θειος οργανωνει και μαεστραρει πραγματα και κινησεις οπως και πισω απο τον Παναθηναικο η την Αεκ κτλ...και πρν βιαστειτε μικροτερα η λιγοτερο εγκληματικα.
Αντιθετως εκει βασιζομαι...στο οτι δλδ οι συνδεσμοι αυτοι ειναι τοσο βρωμικοι που δεν διανοουμαι καν γιατι καποιος απο εμας φανατιζεται.
Τι ειναι μια ομαδα :?: Τι στην ζωη μας :?:

SoFiA24

Θα συμφωνήσω με τον έρωτα . Κάποτε ήμουν μέλος συνδέσμου του Ολυμπιακού. Και στο γήπεδο έχω πάει και βρίσιμο έχω ρίξει αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ θέλησα να βλάψω ξένη περιουσία (βλ. γήπεδα,γύρω μαγαζιά, αυτοκίνητα κ.ο.κ.) ή ακόμα χειρότερα άνθρωπο. Και γιατί να το θελήσω δηλαδή ; Ο Ολυμπιακός πέρα από το οτι είναι η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπάω δεν είναι κάτι παραπάνω για μένα.

Αποσύρθηκα από τα οργανωμένα οπαδικά για έναν και μόνο λόγο : Δεν γούσταρα ούτε για ένα δευτερόλεπτο να ταυτίζομαι με ανθρώπους που δε σέβονται απολύτως τίποτα! Και σιχαίνομαι τους ανθρώπους που αποτελούν την απόλυτη ταύτιση.

Καλώς ή κακώς, μας αρέσει δε μας αρέσει πίσω απ όλες τις ομάδες κρύβονται συμφέροντα. Μικρά, μεγάλα, μεσαία δε μ απασχολεί! Ούτε για τον πρόεδρο θα σκοτωθώ, ούτε για την ομάδα, ούτε για κανέναν! Ούτε βέβαια θα κόβομαι να αποδείξω την ακεραιότητα της ομάδας γιατί πολύ απλά θεωρώ οτι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν άπτεται σε ΚΑΜΙΑ ομάδα. Εδώ παίζονται εκατομμύρια !Πλάκα μου κάνετε ;;; Κι όσοι θεωρούν οτι αυτό δεν υφίσταται είναι επιεικώς αφελής...

Απλά ντρέπομαι που η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής χρησιμοποιείται ως επιχείρημα στην προσπάθεια αναγωγής ποδοσφαιρικών ομάδων σε αγιες και άσπιλες !

Απλά ΕΛΕΟΣ !!!

Pappas10

Επειδή ζούμε στη χώρα της Λήθης, απλά να επισημάνω ότι εχθές οι μοναδικοί 2 συληφθέντες με την κατηγορία της συμμετοχής στον φόνο του οπαδού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αφέθησαν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους...

... α ναι... ζούμε και στην χώρα του "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού".

Περαστικά μας

Με οργή και θλίψη

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

κάπου διάβασα πως ο ένας τουλάχιστον ομολόγησε πως συμμετείχε..
γιατί διάολο τον έβγαλαν έξω?

Pappas10

Δεν ξέρω ρε Χάιν... υποψιάζομαι αλλά θα με πείτε πάλι εμπαθή και μονόμπαντο.

Και οι 2 ομολόγησαν συμμετοχή στα επεισόδια αλλά όχι στον φόνο. Ο Ταξιτζής στην αρχή είχε δηλώσει ότι δεν είχε καν συμμετοχή στα επεισόδια. Δεν το έχω παρακολουθήσει και τόσο στενά το θέμα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Αντιγράφω από το in.gr

"Κίνδυνος υπάρχει να παραμείνουν ατιμώρητοι οι δράστες της δολοφονίας του 22χρονου οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου στο Μακελειό της Παιανίας, τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας λαθών στην προανάκριση λόγω των οποίων δεν μπορούν να αξιοποιηθούν οι ομολογίες πρωταιτίων των επεισοδίων που κατονόμαζαν τους δολοφόνους...

...Συγκεκριμένα, λίγο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για τη δολοφονία του Φιλόπουλου και για άλλες σχετικές με τη συμπλοκή πράξεις και ενώ είχε ξεκινήσει τακτική ανάκριση, η Αστυνομία συνέχισε να διενεργεί προανάκριση και να λαμβάνει ένορκες καταθέσεις από μάρτυρες. Τότε, μεταξύ άλλων, κλήθηκε από τους αστυνομικούς ένας 37χρονος τοξικομανής ο οποίος ομολόγησε τη δική του συμμετοχή στη δολοφονία και κατονόμασε δράστες και συνεργούς δίνοντας, μάλιστα, «πρωταγωνιστικό» ρόλο σε πρωτοκλασάτα στελέχη της Θύρας 7 του Ολυμπιακού. Οι αστυνομικοί, όμως, δεν τον κατέστησαν κατηγορούμενο ως όφειλαν, ενώ οι εισαγγελικές αρχές δεν βρίσκονταν σε διαρκή συνεννόηση με τους αστυνομικούς ώστε να αποτρέψουν το δικονομικό ολίσθημα."

Συμπληρώνω ότι ο Εισαγγελέας που άσκησε την Ποινική δίωξη κος Σανιδάς, δήλωσε ότι "πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοιο παιδαριόδες αστυνομικό λάθος..."

Απλά για να μην νομίζουν μερικοί ότι αυτά που γράφω τα γράφω επειδή μεροληπτώ. Στο ίδιο κείμενο θα δείτε πριν από καιρό την θέση μου ότι "κανείς δεν είναι αποφασισμένος να κάνει τίποτα" και πως είναι οι ίδιες οι αρχές που καλύπτουν τους δολοφόνους.

Και ναι οι δολοφόνοι έχουν συγκεκριμένο χρώμα στο κασκόλ τους.

Με οργή και θλίψη

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

loco

"organomenoi opadoi" ti letkiko sxima.

giati prepei na organothoun? poia oi anageotita?
ma fysika gia na ekfrasoun merikoi mesa apo ayto ola ta katapiesmena synaisthimata kai symparasyroun mazi tous kai aytous pou theloun eisitiria diarkeias kai alla "pronomia"

geleiotites. allo opados allo filathlos.

dialexte ti eiste kai afiste tous asxetous apaixo. Oi ypoloipoi skotothite me tin isyxia sas, alla metaxy sas. De sas exoume anagi, anegafaloi eisastan etsi kai allios !!!

Pappas10

Παράθεση από: "loco""organomenoi opadoi" ti letkiko sxima.

giati prepei na organothoun? poia oi anageotita?
ma fysika gia na ekfrasoun merikoi mesa apo ayto ola ta katapiesmena synaisthimata kai symparasyroun mazi tous kai aytous pou theloun eisitiria diarkeias kai alla "pronomia"

geleiotites. allo opados allo filathlos.

dialexte ti eiste kai afiste tous asxetous apaixo. Oi ypoloipoi skotothite me tin isyxia sas, alla metaxy sas. De sas exoume anagi, anegafaloi eisastan etsi kai allios !!!

Δίκιο έχεις δεν ξέρεις τι λες...

Το ξέρουμε ρε φίλε ότι άλλο οπαδός και άλλο φίλαθλος. Αλλά αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις από την αρχή θα καταλάβαινες για τι πράγμα μιλάμε και δεν θα ανακάλυπτες καμία Αμερική.

Η προτροπή σου σε ποιούς απευθύνεται; Ποιοι να διαλέξουν τι είναι και ποιους να αφήσουν απ' έξω; Και ποιοι είναι οι υπόλοιποι που θα σκοτωθούν μεταξύ τους;

Τι ρωτάω κι εγώ τώρα;.. είπαμε.. δίκιο έχεις δεν ξέρεις τι λες.

Ο αφορισμός και η γενίκευση είναι η πιο εύκολη απάντηση μα μεν. Το πρόβλημα του χουλιγκανισμού όμως δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μιχάλης ή κατα διαδίκτυο Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

loco

Nai ontos den xero ti leo kai se poious to leo, isos edo vriskontai "anthropoi" pou tairiazoun stous parapano xaraktirismous mou kai pasxoun apo anagnosi kai antilipsi.
Opote kai kakos egrapsa oti egrapsa.

Ego apo tin alli meria diavasa peri tinos prokeitai kai apla dilono ti thesi mou, an thigete kapoios den tou ftaio ego, profanos to xero tou to kefali.

kai epimeno oti an kapoios einai hooligan kai vrei tetoio telos me geia tou me xara tou.

oso gia tin ameriki, kalo sou taxidi.

Pappas10

Δεν γνωρίζω αν έχεις κάποιο πρόβλημα έκφρασης ή αντίληψης , αλλά σ' αφήνω στην μακαριότητα της πνευματικής σου φτώχειας επί του προκειμένου.

Στις ερωτήσεις απάντησες;

Μπα... μη το ζορίζεις μα μεν.. δεν στροφάρει και θα μείνεις από μπαταρία.

Εξήγησε μου απλά και Ελληνικά - αν μπορείς - τι λες και το συζητάμε.

Το θέμα πλέον δεν είναι πως πέθανε ο Χουλιγκάνος αλλά το ότι οι φονιάδες του μένουν ατιμώρητοι. Ενημερωτικά στο λέω.

Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να τιμωρηθούν... οπότε το συζητάμε πάλι.

Τέλος πάντων, για άλλη μία φορά δεν ξέρεις τι λες και σε τι απαντάς.

Άλλωστε για ανακάλυψη μίλησα... όχι για ταξίδι. Αλλά είπαμε.. μακάριοι οι πτωχοί...

Μιχάλης ή κατά διαδίκτυο Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

326 Επισκέπτες, 0 Χρήστες