Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 622
  • Total: 623
  • Leon

Τί γνώμη έχετε γι'αυτή τη γυναίκα;

Ξεκίνησε από papi, Ιουνίου 12, 2007, 10:45:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Παράθεση από: "heinrich"Tα ήθελε όλα δικά της....
ας πάει τώρα να πάρει ένα κρεβατι από το IKEA.
και καλή ψυχή...

Τι λες ρε;
Κι αν παθει καμμια καταθλιψη περιμενοντας να ωριμασει το ικεοκρεβατι και να γινει καριολα;;
Τι νομιζεις;;
Πολύ θελει ο ανθρωπας να αρχιζει να τριζει;;

heinrich

το να χρησιμοποιήσεις πάλι τη επίμαχη λέξη στο τόπικ είναι πολύ παλιά και χιλιοφορεμένη πολιτική.
δεν γελάμε πια

Athinoula

lipon..katarxas na episiman oti gia na gini pisteftei kai stous duo oti den trexei tipota m eton allon einai poli duskolo diladi me pion protokoimotan ta vradia????...auto einai auto pou mou kolise emena sthn oli istoria..

oso gia ton kurio eton 61 pou diaturouse desmo...oti einai me pa8os kai lioneis gi auto zhsto! kai ego mazi sou arkei na exeis mesa sou pa8os kai na min vlepeis brosta sou..

tora ti na kaneis?..xm..
ego eimai poli eilikrineis an8ropos kai kalher an apeis oli thn ali8ia...afou den thn eipes sthn arxei pesthn tora..para na peis psemata se enan an8ropo pou exeis tosa ais8hmata..

papi esu andras den eisai? ekanes allagh filou vre?...isos einai apo kapou to story...
 :oops:

Anonymous

... τέτοιες θέλετε... οι άλλες οι καλές είναι απλά βαρετές... και ξενέρωτες :silent:

Rakendytos

..αυτες απλα τις πηδαμε (και δεν εννοω προσπερναμε)

Anonymous

... άσε και από πηδήματα του κώλου (και του λόγου) χορτάσαμε...

Athinoula

Παράθεση από: "Sole"... τέτοιες θέλετε... οι άλλες οι καλές είναι απλά βαρετές... και ξενέρωτες :silent:

simfono me thn sole..! pesta bre annoula giati auta 8elou oi andres ts ts ts :shock:

Rakendytos

χμ..καλο ειναι να σκεφτειτε τους λογους η να τσεκαρετε τον κωλο σας..
(και σταματω εδω..)

papi

α εγω δεν ξερω τπτ για το τι εκανε η τυπισα!!Οπως ειπε και ο Οδυσσεας η τυπισα ειναι καργιολα δλδ καργιολα που τριζει το κρεβατι :P

Anonymous

όποιος έχει τη μύγα να τη δώσει πίσω...

Anonymous

ρε παπάκι και ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις δηλαδή?

δεν κοιτάζει ο καθένας τα χάλια του λέω εγώ και μετά να βγάζει μια γλώσσα 10 πήχες?

heinrich

και να μου πεις πως στα κομμάτι θα βγω από τα δωμάτια του crimson

Anonymous

χμ μου φαίνεται ότι εδώ ισχύει αυτό που λένε
όλοι είμαστε ίσοι αλλά κάποιοι είναι πιο ίσιοι από εμάς...

http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=9293 :silent:

Anonymous

Παράθεση από: "heinrich"και να μου πεις πως στα κομμάτι θα βγω από τα δωμάτια του crimson

ζήτα μου ότι θεςςςςςςς (που λέει και το άσμα)

αλλά το συγκεκριμένο δεν μπορώ κωλύομαι...

papi

εγω δεν κρινω,απλα θεματα βαζω που ισος να ειναι αληθες αυτη η ιστορια.Γι αυτο το λεει και το τοπικ!Αυτο το τοπικ εχει μπει δεν ξερω σε ποσα sites και εχουν γραφτει του κοσμου τα σχολια.Και σε κανω ερωτηση,αν ηταν γραμμενο για εναν αντρα θα αντιδρουσες?Πιστευω πως οχι.Αν και εγω πιστευω οτι ειναι αληθες η ιστορια αυτη,οπως ειναι χιλιαδες ιδιες που γινοντε γυρω μας.Γι αυτο εδω ειναι ενα φορουμ οπου ο καθενας μπορει να κρινει χωρις να προσβαλει.Ειναι ιστοριες καθημερινης ζωης που μερικες φορες πονανε οταν τα βλεπει ο κοσμος,γιατι ισος αυτοι που αμφιβαλουν οτι εχει γινει κατι τετοιο,μπορει  να το εχουν περαση οι ιδιοι και δεν θελουν να βλεπουν αυτα που περασαν σε εναν καθρεπτη ενος φορουμ.

622 Επισκέπτες, 1 Χρήστης