Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 241
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 613
  • Total: 614
  • Leon

Τί γνώμη έχετε γι'αυτή τη γυναίκα;

Ξεκίνησε από papi, Ιουνίου 12, 2007, 10:45:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω...
O νεκρός άνθρωπος, πως προσβάλεται?

black_velvet

Δεν προσβάλλεται ο νεκρός αλλά η μνήμη του. Κι η μνήμη ενός νεκρού θεωρείται ιερή, ό,τι κι αν έκανε στη ζωή του.

Όσο για την εν λόγω "κυρία" της ιστορίας που μας περιγράφει το papi, κατ'αρχήν σαφώς και κοιμάται όπως όχι μόνον εκείνη αλλά όπως και οι 3 τους έστρωσαν. Ήταν "συνένοχοι" με την ανοχή τους οι δύο άντρες. Και τελικά, πιστεύω πως ο καθένας κι απ'τους 3 της ιστορίας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

samorc

αφου δεν τιθεται θεμα να χωρισεισ τον συζυγο σου, πρεπει να διακοψεισ την αλλη σου σχεση..

και επισης νομιζω οτι κατι εχει ψιλιαστει ο συζυγοσ,οποτε αν δεν θελεισ να τον χασεισ, χωρισε οσο πιο γρηγορα μπορεισ τον αλλον..

Brasidas

TO ASTIO DEN EINAI TA KERATOMATA THS MANDAM (STHN TELIKH OUTE H PROTH EINAI OUTE H TELEUTAIA 8A EINAI)

ALLA TO OTI MERIKOI/ES PROSPA8OUN NA DOSOUN KAI SIMBOULES TI NA KANEI

Anonymous

Περίεργη αυτή η ιστορια.Εγω αναρωτιεμαι πως καταφερνε να κρατα δυο σπιτια. Αφου κανενας δεν  ηξερε την υπαρξη του αλλου...τι δικαιολογια εβρισκε ..το βραδι ας πουμε..που ελεγε στο αντρα της ή στο φιλο της οτι κοιμαται? Εγω πιστεύω οτι καποιος απο τους δυο ηξερε.

Με τον αντρα της δεν θελει να χωρισει....αλλα δεν θελει να πληγωσει κ τον αλλον.....αυτο τι ηθελε και το ειπε τωρα....πιστευει αληθεια οτι υπαρχει τροπος να μη πληγωθει καποιος απο ενα χωρισμο?

Κατανοω την αναγκη της να εχει μια σχεση με παθος...αλλα οχι και σπιτωμενη....και να μην εχει πει οτι ειναι κ παντρεμενη...γιατι το εκρυψε?..ελεος....
Ας παρει λοιπον τα μπογαλακια της και να παει να ζησει μονη της...νεα ειναι ακομα...μπορει να κανει μια νεα αρχη....με εναν ανθρωπο που πιστευει οτι της ταιριαζει...ουτως η αλλως κανενα δεν αγαπαει...το κεφι της και μονο εκανε. Αν μεινει με καποιον απο τους δυο  παλι θα το ξανακανει....η πρωτη φορα ειναι δυσκολη.

Anonymous

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "lucretia"Εγω παλι δεν καταλαβαινω...

40 χρονων και αφηνει τον 58 για τον 61???

Χαθηκαν τα τεκνα, δλδ?

Μαλλον η κυρια ψαχνει να βρει ποιος εχει την μεγαλυτερη συνταξη...

Ανν Νικολ ζεις, εσυ μας οδηγεις.

:bneutral:

και εσύ για 3 χρόνια διαφοράς κάνεις  έτσι?

θελουμε λεπτομερειες...γιατι η κυρια προτιμα αντρες με τοση διαφορα ηλικιας.....?

papi

Γιατι αμα ηταν ενας αντρας με δυο γυναικες πια θα ηταν η διαφορα?Εγω δεν το βλεπω δυσκολο να τα εχει με αλλον παραλληλα.Απο τι θα ειδες γραφει πως η δουλεια της την βοηθησε την σχεση της.Αμα ελεγε στον αντρα της οτι δουλευει πχ μεχρι τις 21:00 ενω κανονικα σχολαγε 17:00 ,τοτε εχει πολλα περιθωρια να παιξει..

papi

μπορει να ειναι και δημοσιος υπαλληλος η γυναικα,αρα ωραριο 14:00 - 21:00 εχει μεγαλο περιθωριο... :P

Rakendytos

Ασχετα με το σχολιο μου αδελφε..
..εχω να πω οτι δεν εχω καμια προκαταληψη με τις ¨καργιες¨
Ολοι ανθρωποι ειμαστε.. καλημερα σας..

lucretia

Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Και ολοι εχουν δικαιωμα να κανουν καμια λαμακια στην ζωη τους.
Λιγο αν αφεθεις, μπορει να βρεθεις σε μια περιεργη κατασταση και ισως τα πραγματα τραβηξουν στα ακρα, οχι παντα απο δικη σου επιλογη, αλλα επειδη δεν εκανες τιποτα να τα σταματησεις. Γενικα μιλαω.
Αλλα το να το συνεχισεις ειναι μεγαλυτερη λαμακια.

Δεν μπορω τα διπλα παιχνιδια, τα ψεμματα, το οτι πρεπει να βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει για να βρεις τροπους να ξεφυγεις, να παραπλανησεις, να δικαιολογηθεις... Να κρυβεις το κινητο για να μην σε παρει χαμπαρι ο επισημος, να το φερεις  ωραια στον παρανομο οτι πρεπει να πας διακοπες με τον επισημο για κανα μηνα στο χωριο...

Πολλη προσπαθεια, πολλη φαια ουσια καταναλωνεται για το τι? Για το διαφορετικο σεξ? Για την ποικιλια?

Βεβαια πολλοι το εχουν  στο αιμα τους και τους αρεσει αυτη καθεαυτη η ιντριγκα. Εγω βαριεμαι...

8)

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"..αυτες απλα τις πηδαμε (και δεν εννοω προσπερναμε)

rake...borei na zoume se mia androkratoumeni koinonia alla auth thn ekfrasei 8a borousame na thn xreisimopiousamekai emeis...to exeis skeftei auto?...na iremisoun ta arsenika mas lipon ..min me piasei to krhthko mou... :oops:  :oops:

Rakendytos

σαφως και μπορειτε..
Και δεν ειμαι κοθολου φαλοκρατης.. :wink:
(τα καλυτερα πηδηματα τα κανουν οι γυναικες.. :wink: )

heinrich

Παράθεση από: "black_velvet"
....Ήταν "συνένοχοι" με την ανοχή τους οι δύο άντρες......

δεν θυμάμαι να αναφέρει πουθενά πως όλα αυτά γίνοταν εν γνώση τους.
Kαι τετοιες ανόητες δικαιολογίες για να μετριασουμε την καραμπινάτη ανασφάλεια της μανδάμ να τις πείτε αλλού. Aυτό έλειπε να φορτωθεί άλλος το «φόνο» ή την ηθική αυτουργία.
Kαι περί γεροντοκαψούρας κολοκυθόπιτα ή βιάγκρα σε σπανακόπιτα.
H κεντρική ιδέα του ποιήματος είναι πως θα θελα διακαώς την συγκεκριμένη μανδάμ να δουλέψει για το γραφείο μου. Tόσο αποτελεσματικό ψέμα και τόση ενεργητικότητα ώστε να κραταει 2 «σπίτια» τα πληρώνω όσο-όσο

Συνομωσιολόγος λοιπόν? Eνα - ενα, μας τα βγάζεις

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"σαφως και μπορειτε..
Και δεν ειμαι κοθολου φαλοκρατης.. :wink:
(τα καλυτερα πηδηματα τα κανουν οι γυναικες.. :wink: )

ALMA IS IPSOS EPISEIS..

Rakendytos

..μπα 1,72 ειμαι

Βολευ δωματιου.. :wink:

613 Επισκέπτες, 1 Χρήστης