Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 624
  • Total: 625
  • Leon

Τί γνώμη έχετε γι'αυτή τη γυναίκα;

Ξεκίνησε από papi, Ιουνίου 12, 2007, 10:45:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Eγώ λέω να κάνει ρέικι με την Kέιτι και μετά να γραφτεί στον α33

papi

γιατι δεν κανεις tai chi?

Anonymous

παπάκι δεν αντέδρασα με το κείμενο...

με τα σχόλια των ¨ειδικών¨ αντέδρασα

και σε ανάλογη περίπτωση πάλι τα ίδια θα έλεγα

γιατί ξέρω πως αντιμετωπίζει ο κόσμος τα ¨καλά παιδιά¨...

μετά ξέφυγε η κατάσταση...

και επαναλαμβάνω δώστε πίσω τη μύγα μου, έχω να την δώσω αλλού  8)

papi

Μα σε ενα θεμα παντα ξεφευγει η συζητηση και μετα το περνουν στο χιουμορ για να αλλαξει η ροη του τοπικ και να πουν ολοι "ζησανε καλα αυτοι και εμεις καλυτερα" καπως ετσι.Ο καθενας μπορει να πει οτι θελει και οπως αυτος αυτη νομιζει το πως θα το πει.Αυτα.

TZINA_

Ένας τέτοιος χαρακτήρας που μπορεί για τέσσερα χρόνια να "κουλαντρίζει" δυο παράλληλες σχέσεις...δεν μπορεί παρά να ξέρει τί να κάνει και στον χωρίσμό...

τώρα αυτά τα ..."δεν θέλω να πληγωθεί κανένας...."...μόνο για γέλια είναι...

papi

τώρα αυτά τα ...ΓΙΑ πια λες? :roll:

Nikos28

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "Sole"... τέτοιες θέλετε... οι άλλες οι καλές είναι απλά βαρετές... και ξενέρωτες :silent:

simfono me thn sole..! pesta bre annoula giati auta 8elou oi andres ts ts ts :shock:

Αν δε σας αρέσει αυτό που πιστεύετε οτι όλοι μας (χωρίς εξαίρεση!) θέλουμε... τότε ζευγαρώστε με γυναίκες!  :P

Ή, εναλλακτικά, κάντε κι εσείς ό,τι έκανε η γυναίκα του άρθρου... :wink:

Αν αισθάνεστε οτι μπορείτε να πατήσετε κάποιον στο λαιμό, να τον κουρελιάσετε, να τον εξευτελίσετε, να του κάνετε τη ζωή κόλαση, να τον κάνετε να βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθείτε... τότε κάντε το!

Αλλά μετά μη δημοσιεύετε φαιδρά αρθράκια ''συμπαράστασης'' σαν αυτό που διάβασα, γιατί θα γίνετε ακόμα πιο φαιδρές.

Τα σκληρά κωλαράκια θέλουν και τσίγκινα σοβρακάκια - που έλεγε κι εκείνη η παλιά παροιμία της πιάτσας...  :evil:  :twisted:

Nasia9

Παπάκι χαλάρωσε...και πάρε βαθιές ανάσες..
Επειδή πάντα θα σε τρώνε οι τύψεις,για ό,τι έκανες...(θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι πιο δυνατό απ'τη συνείδηση)
...Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.Και στους 2.Αυτός που θα σε συγχωρέσει,θα είναι αυτός που σε αγαπάει,και σε θέλει δίπλα του. Και αν φοβάσαι ότι δε θα σε συγχώρεσει κανένας....τότε κάπου έχασες τη μπάλα..και νομίζω ότι θα πρέπει να βρεις καινούρια..(και όχι να την κυνηγήσεις)

Anonymous

Νίκο ωραία η σκέψη σου... θα την θυμηθώ την επόμενη φορά που θα έχεις γιορτή να σου στείλω ένα πακετάκι... :lol:

κώστας

Καλή η απορία του εν λόγω θέματος αλλά...εμένα το μυαλό μου πάει στους δύο εμπλεκόμενους κυρίους...τους οποίους όμως, προτιμώ να μην χαρακτηρίσω (ένεκα της καλής διαγωγής μου που δεν μου επιτρέπει άσχημες λεξούλες...)
eLe

lucretia

Εγω παλι δεν καταλαβαινω...

40 χρονων και αφηνει τον 58 για τον 61???

Χαθηκαν τα τεκνα, δλδ?

Μαλλον η κυρια ψαχνει να βρει ποιος εχει την μεγαλυτερη συνταξη...

Ανν Νικολ ζεις, εσυ μας οδηγεις.

:bneutral:

heinrich

Bαρθλομαίο ζεις, εσύ μας οδηγείς

Σ.Σ.T
Σύλλογος Συνταξιούχων Tζόβενων

papi

Παράθεση από: "Nasia9"Παπάκι χαλάρωσε...και πάρε βαθιές ανάσες..
Επειδή πάντα θα σε τρώνε οι τύψεις,για ό,τι έκανες...(θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι πιο δυνατό απ'τη συνείδηση)
...Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.Και στους 2.Αυτός που θα σε συγχωρέσει,θα είναι αυτός που σε αγαπάει,και σε θέλει δίπλα του. Και αν φοβάσαι ότι δε θα σε συγχώρεσει κανένας....τότε κάπου έχασες τη μπάλα..και νομίζω ότι θα πρέπει να βρεις καινούρια..(και όχι να την κυνηγήσεις)

εμενα να με τρωνε?γιατι να με τρωνε οι τυψεις? :? Εγω να ξεκαθαρισω το τι γινετε στους δυο?μα εγω δεν ειμαι με κανεναν απο τους δυο!Μια γυναικα εγραψε το κειμενο,εγω το ειδα σε ενα σαιτ και απλα το εβαλα εδω.Εγω ακομα δεν εχω παντρευτει να δω την γλυκα και ουτε εχω κανει σχεση με παντρεμενη,δεν θα μου αρεσε να πηδαω μια γυναικα ενος ανθρωπου που τον κοροιδευει η ιδια του η γυναικα.

lucretia

Παράθεση από: "heinrich"Bαρθλομαίο ζεις, εσύ μας οδηγείς

Σ.Σ.T
Σύλλογος Συνταξιούχων Tζόβενων

Αυτο ειχα και εγω στο μυαλο μου αλλά ειπα να μην με πανε μεσα για προσβολη νεκρου...

8)

heinrich

Παράθεση από: "lucretia"Εγω παλι δεν καταλαβαινω...

40 χρονων και αφηνει τον 58 για τον 61???

Χαθηκαν τα τεκνα, δλδ?

Μαλλον η κυρια ψαχνει να βρει ποιος εχει την μεγαλυτερη συνταξη...

Ανν Νικολ ζεις, εσυ μας οδηγεις.

:bneutral:

και εσύ για 3 χρόνια διαφοράς κάνεις  έτσι?

624 Επισκέπτες, 1 Χρήστης