Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 749
  • Total: 749

Τί γνώμη έχετε γι'αυτή τη γυναίκα;

Ξεκίνησε από papi, Ιουνίου 12, 2007, 10:45:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Τί γνώμη έχετε γι'αυτή τη γυναίκα;

Εδώ σήμερα θα ομολογήσω για πρώτη φορά κάτι άσχημο που έχω κάνει.Διατηρώ εδώ και τέσσερα χρόνια παράλληλη σχέση.Είμαι παντρεμένη με τον άνθρωπο που αγάπησα τρελά απο μικρή.Καλός ο γάμος μας με τα συνηθισμένα προβλήματα.πρίν απο 4 χρόνια όμως και χωρίς να το καταλάβω έμπλεξα σε μια σχέση έτσι για πλάκα.Έλα όμως που αυτή η σχέση εξελίχθηκε σε παθιασμένο έρωτα και για τους δυό μας,με αποτέλεσμα να του κρύψω ότι είμαι παντρεμένη.Εκμεταλευόμενη λοιπόν την απεριόριστη εμπιστοσύνη του άντρα μου εχτισα μια σχέση με τον άλλο που έφτασα στο σημείο να τον παντρευτώ σχεδόν.φτιάξαμε το σπίτι μας και ζούσα σε μια παραλληλη σχέση σαν να είμασταν παντρεμένοι.Με βοηθάει λίγο βέβαια και η δουλειά μου σε αυτό.Έζησα λοιπόν 4 χρόνια μέσα στον έρωτα και την ευτυχία.Ήρθε όμως η ώρα που πάντα φοβόμουν.Ο άντρας μου έπαψε να με αφήνει να βγαίνω μόνη μου και δεν ειναι πλέον ελαστικός σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου,θέλει να με συνοδεύει παντου,και ο άλλος ζηταει επισημοποίηση της σχέσης.Ξέρω οτι πρέπει να το τελειώσω,γιατι θα αποκαλυφθουν ολα συντομα.Ψάχνω εναν τρόπο ανωδυνο για να χωρισω,χωρις να πω την αλήθεια γιατι δεν θέλω να διαλύσω τις όμορφες στιγμές μας,λέγοντάς του ότι 4 χρόνια τον κορόιδευα.Με τον άντρα μου δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσω,αλλά αν δεν το σταματήσω τώρα είναι ζήτημα χρόνου να με πιάσουν και οι δύο και τότε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα για όλους και περισσότερο γι αυτους τους δύο που δεν φταίνε καθόλου.τώρα καταλαβαίνετε τη θέση μου?να σταθώ απέναντι απο τον άνθρωπο που είμαι ερωτευμένη μαζί του και να του ζητήσω να χωρίσουμε?είμαι σε φριχτή θέση και ξέρω ότι θα μου πείτε οτι εγω τα κατάφερα έτσι.Ξέρω οτι αυτό που έκανα είναι φριχτό και ανέντιμο,αλλά παιδια ερωτεύτηκα και δεν μετανοιώνω,το έζησα και είμαι έτοιμη να πλήρώσω το τίμημα.Αλλά μόνο εγώ,γιατί εγώ φταίω,γι αυτο σπάω το κεφάλι μου να βρώ εναν ανώδυνο τρόπο να χωρίσω.Δεν θέλω να πονέσει κανεις άλλος απο αυτό το χωρισμό εκτός απο εμένα.περιμένω τη βοήθεια σας.ξέχασα ηλικίες.ειμαι 40 και ο αντρας μου είναι 58 ενω ο άλλος 61.ξέρω και γι αυτό τι θα ακούσω αλλά βρέ παιδια ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και σε αυτές τις ηλικίες.τι να κάνω ερωτεύτηκα και αν υπήρχε τρόπος να το ξαναζήσω πάλι το ίδιο θα έκανα.κι αν υπήρχε τρόπος να το συνεχίσω θα το συνεχιζα.

Μπορεί να μήν ξέρουμε που είναι ο παράδεισος ακόμη αλλά τουλάχιστον ξέρουμε που πέφτει η κόλαση.
------------------------------------------------------------------

[χμ τελικα δεν ξερω τι γινετε με τις γυναικες!για φαντασου να ειμαι παντρεμενος και να με κερατωνει και να μην εχω παρει χαμπαρι τι παιζετε!!Μεγαλη μλκια η απιστια :evil: ]

Atzon

Πωπωπωπω τι διαβάζω πρωινιάτικα....

Λοιπόν, θεωρώντας οτι η ιστορία σου ειναι πραγματική, ξεκινάω μη θέλοντας να σε κατηγορήσω για κάτι αλλα έχοντας περιέργεια :

- ειχες προβλήματα με τον σύζυγο οταν άρχισε το άλλο η και πιο μετά ;
- Ξέφυγες για πλάκα για να γευτείς κατι με εναν άλλο ;
- Παιδιά, αν επιτρέπεται ;
- Ερωτα κάνεις και με τους δύο κανονικά ή όχι ;

Δεν υπάρχει ανώδυνος τρόπος, πρέπει να βρούμε τον λιγότερο ανώδυνο κάπως.

Με δεδομένο λοιπόν οτι ο σύζυγος σε έχει ψιλιαστεί 100%, τότε πας σε κατι σίγουρο : Του το λές.

Το θέμα ειναι οτι ο άλλος ακόμα κι αν πάρεις διαζύγιο, θα πρέπει να περιμένει να βγεί το ρημαδοχαρτί και μάλλον θα πρέπει κάποτε να του το πείς και αυτού.

Πιστεύω οτι πρέπει να πας εκει που αγαπάς.
Εχεις τελειώσει με το σύζυγο, ζήσε καλά.

Atzon

Και για να απαντήσω και στο ερώτημα, μια και δεν επιτρέπεται εδω επεξεργασία δημοσιευμένου μυνήματος,

Δεν εχω κακή γνώμη για αυτη την γυναίκα, δεν θα θελα όμως να ειμαι στη θέση της.

Φιλικά, Ατζόν

Rakendytos

..ο ορισμος της ¨καριολας¨

Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λεξη που να την χαρακτηριζει..
Δεν ειν κακο..υπαρχουν κι αυτες στην ζωη μας..

Rakendytos

Δεν ειδα πουθενα να χρηματιζεται..
Κρατας το το καργια..

papi

και το καργιόλα απο που βγαίνει? :roll:

Pappas10

AN είναι πραγματική η ιστορία σου τότε απλά πέτα ένα "δεν θέλω να σε ξαναδώ, δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί σου" στον "παράλληλο" και άλλαξε το κινητό σου. Αν του έχεις δώσει διεύθυνση και τηλέφωνο του Σπιτιού σου με τον νόμιμο τότε πέρα από οτιδήποτε άλλο είσαι και λίγο ΕΠΕ στο μυαλό.

Αν έχει το τηλέφωνο της δουλειάς σου πες' του να μη σε ενοχλεί εκεί. Θα φας τρελή φρίκη φυσικά αλλά είναι το λιγότερο.

Μη με ρωτήσεις αν πρέπει να πεις την αλήθεια. Χωρίς χιουμοριστική διάθεση, επειδή ο άνθρωπος είναι και κάποιας ηλικίας μπορεί να πάθει και κανένα εγκεφαλικό.

Αν σε πολυπιέσει πες' του ότι γνώρισες κάποιον άλλον σ' ένα ταξίδι σου και είσαι ερωτευμένη μ' αυτόν. Ζήτα συγνώμη και φύγε. Προσωπική μου συμβουλή μη το κάνεις τηλεφωνικά. Απλά βγες μαζί του σε δημόσιο μέρος.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους φάσεις... τη γνώμη μου λέω άρα μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Υ.Γ.2 "Καριόλα" είναι το σιδερένιο κρεβάτι. Επειδή είναι σιδερένιο όταν κάποιος κάνει έρωτα και κουνιέται επάνω του αυτό τρίζει. "Καριόλα" λοιπόν ονομάζεται η γυναίκα που αρέσκεται στο να κάνει τα κρεβάτια να τρίζουν... με ή χωρίς πληρωμή.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Ως προς το αρχικό ερώτημα... Πέρα από το σύνδρομο της Ηλέκτρας φαίνεται να έχει και οξύτατα προβλήματα επιλογής.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

papi

χμμ...δλδ το δικο μου το κρεβατι που τριζει ειναι απο καργιολα? :velo:

_MAIRA_

Παράθεση από: "Pappas10"Υ.Γ.2 "Καριόλα" είναι το σιδερένιο κρεβάτι. Επειδή είναι σιδερένιο όταν κάποιος κάνει έρωτα και κουνιέται επάνω του αυτό τρίζει. "Καριόλα" λοιπόν ονομάζεται η γυναίκα που αρέσκεται στο να κάνει τα κρεβάτια να τρίζουν... με ή χωρίς πληρωμή.

χμ δηλαδη συμφωνα με την ετυμηγορια της εννοιας και αν κανει μονο το δικο της/του κρεβατι να τριζει δεν ειναι κακο να ειναι μια γυναικα καριολα ....
και εμενα σιδερενιο ειναι με ουρανο και κανει και γκουπ γκοθπ στον τοιχο :?

heinrich

Tα ήθελε όλα δικά της....
ας πάει τώρα να πάρει ένα κρεβατι από το IKEA.
και καλή ψυχή...

Pappas10

Η λέξη "καριόλα" μεταφορικά είναι βρισιά. Όπως και η λέξη "γαμήσου" που στην κυριολεξία σημαίνει "παντρέψου" για παράδειγμα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

heinrich

το κρεβάτι του αιχμηρού ήταν σκουριασμενο και λέρωνε το πλακάκι?

_MAIRA_

--AIXMHROS--

επιλεκτικη οραση το λενε στις κλινικες..

:twisted:

749 Επισκέπτες, 0 Χρήστες