Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 312
  • Total: 312

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skou70

mikro dasos me megala dentra araia kai xeimwnas

Nasia9

κώστα,μετά τι γίνεται; πες   8)

KostasD33

]2η Κατάσταση[/u]

Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.

Όσοι δεν έχουν περιγράψει την κατάσταση 1 και θέλουν να παίξουν ας περιγράψουν και την 1 και την 2 στη σειρά και γίνεται να μπουν στο παιχνίδι.

black_velvet

Παράθεση από: "black_velvet".... Η οποία είναι και συχνή αν κρίνω από τα καλοχαραγμένα μονοπάτια...  ]

](παγωτάκι; να προχωρήσω; ή να περιμένω την 3η κατάσταση; )[/size]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Παράθεση από: "black_velvet"[size=9](παγωτάκι; να προχωρήσω; ή να περιμένω την 3η κατάσταση; )[/size]

[size=9]περιμενεις καλόμ.....[/size]

black_velvet

Nasia9

Και εκεί που αγναντεύω....το δάσος.... (από ψηλά)  ]

riaghul

Παράθεση από: "riaghul"αυτό που μου ήρθε στο νού αυτή τη στιγμή -ίσως λόγω εποχής :)- είναι ένα χαλί με πεσμένα φύλλα και εκείνα τα καφεκοκκινοκίτρινα χρώματα των φύλλων των δέντρων
 :roll:

πρέπει μάλλον να αναφέρω τη λέξη...φθινόπωρο.. :lol:

Παράθεση από: "riaghul"πυκνό δάσος, μέρη του είναι αδιάβατα θαρρείς πως ούτε ο αέρας δεν μπορεί να περάσει απο εκεί κι ας νοιώθεις ένα δροσερό άγγιγμα του στη σάρκα, κι είναι και  ανηφορικά (πάντα μ΄αρέσει ν΄ανεβαίνω).Περπατώ μόνη και ηδονίζομαι να βρω το μονοπάτι και την άκρη του δάσους που για την ώρα δεν φάινεται... :) 'Οπως καταλάβατε χαίρομαι που είναι τεράστιο, που ακούω τον ήχο των βημάτων μου στα φύλλα και τον ήχο των δέντρων
 :roll:

μάλλον τα είπα όλα απο τη 1η κατάσταση....
ας μη συνεχίσω θα περιμένω και 3η... :lol:

τελικά τεράστιο είναι το δάσος μου...ανηφορικό και δεν διαφαίνεται προσπέλαση ούτε χαραγμένα μονοπάτια..  πυκνό κι αδιάβατο...
Μεριάζω τα φύλλα απο τα τους πρώτους θάμνους και ..τρυπιέμαι μα η ηδονή της εξερεύνησης και ο στόχος να το διαβώ θεριεύουν μέσα μου...
Περνώ το πρωτο κομμάτι σχετικά εύκολα για μένα που έχω βοηθό μου τα άνετα παπούτσια μου τη θέληση μου και πάντα το σκοπό... :) στο νού μου...
Ανηφορικό σε τούτο το κομμάτι ..αλλά η μεγαλύτερη ηδονή ειναι να ανέβω εκείνο το βραχο..Περπατώ στα 4...Πάντα έρχονται στο νού μου σκηνές απο άλλες αναβάσεις και τις βλακείες που είχα κάνει ..να μη τις ξανακάνω...
Τα καταφέρνω...κι αρχίζω να κατηφορίζω την άλλη του πλαγιά...Πιο δύσκολη η κατάβαση...και ξανά στο πυκνό φύλλωμα...
Προχωρώ...προχωρώ....κι αφήνομαι να ακούω και να βλέπω...

:lol:  :lol:

cna

Το μόνο δάσος που μου έρχεται στο μυαλό είναι το πευκοδάσος του Γράμμου (το οποίο και υπέστη πλήγμα από πυρκαγιά φέτος το καλοκαίρι). Πυκνό, με τα πεύκα να φτάνουν σε μεγάλο ύψος. Μια εικόνα που σου δίνει έντονη την αίσθηση της ζωής. Όλα είναι καταπράσινα (βασικά σε υψόμετρο πάνω από 1500 μέτρα άνοιξη και καλοκαίρι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά). Επειδή ζητείται να αναφερθεί η εποχή είναι τέλη άνοιξης έως αρχές καλοκαιριού. Βασικά λίγα μέρη του βουνού που φιλοξενεί το δάσος είναι εντελώς ακάλυπτα (τι να κάνουμε υπάρχουν και αμιγώς βραχώδη τμήματα). Με συγχωρείτε που αναφέρομαι σε ένα υπάρχον δάσος αλλά πιστέψτε με δεν θα μπορούσα να φανταστώ ομορφότερο πευκοδάσος...

KostasD33

CNA
περιέγραψε και την κατάσταση 2 pls

_MAIRA_

ειμαι στη αρχη
βλεπω οτι αναμεσα σε καποιους μεγαλους θαμνους που εχει σε ενα σημειο
υπαρχει ενα μικρο περασμα... για 20 μετρα προχωρας μεσα σε αυτο αλλα ειναι πολυ ωραια γιατι εχει πολλα μουρα ..και σταματαω και τρωω γιατι δεν βιαζομαι.μετα το δρομακι απλωνεται το δασος χωρις να εχει αλλους δρομους ομως περπατας ανετα αναμεσα στα δεντρα ....μετα ενα ποταμι κανει το δασος πιο πλουσιο και δημιουργουνται πολλα δρομακια φαρδια που μπορεις να περπατησεις πολυ ανετα

η διαδρομη ειναι ετσι ξεφωτα δρομακια και ουτο καθε εξης

skou70

wkrivws epeidh einai araio to dasos mporeis na mpeis anamesa sta dentra apo kathe tou pleura... einai san na sou zhtaei na mpeis mesa tou kai na to perpatiseis...

KostasD33

]3η Κατάσταση [/u]

Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου

Δεν έχετε ακόμα περιγράψει την κατάσταση 2 (την διαδρομή) οι micra, Rak lila kai cna, οπότε περιγράψτε πρώτα το 2 και αμέσως μετά και το 3

Όσοι δεν έχετε λάβει μέρος και θέλετε να ξεκινήσετε περιγράψτε και τις 3 μια προς μια όμως

black_velvet

Τα ρούχα; άνετα κι εκδρομικά.
Ένα λευκό μακό αμάνικο (κλασικά!  ]

Nasia9

Τζην παντελόνι,μαύρο μπλουζάκι και ίσιο παπουτσάκι ]

312 Επισκέπτες, 0 Χρήστες