Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 305
  • Total: 305

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

toulouz

1 κατάσταση:
 :arrow: α. ...είμαι σε ενα μεγάλο δάσος με πολύ ψηλά δέντρα καταπρίσανα κ με πολλα λουλούδια!! με πυκνή βλαστηση αλλά πολύ περιποιημένη!σαν να το φροντίζει κάποιος!
β. .......είναι άνοιξη και έχει μια υπέροχη μέρα ηλιόλουστη και ζεστή!

2 κατάσταση:
 :arrow: .......λοιπόν η διαδρομή φαίνεται εύκολη!το "δάσος μου" είναι ομαλό με μικρά λοφάκια ευκολοδιάβατα, βλέπω και ρυάκια τα οποία όμως μπορώ να περάσω.

3 κατάσταση:
 :arrow: .......φοράω ένα αθλητικό σόρτς, T-shirt, αθλητικά παπούτσια κ ένα φούτερ δεμένο στη μέση(είναι κ άνοιξη!)!και εχω κ μία τσάντα!

_MAIRA_

κατι αερινο και ημιδιαφανο χρωματους ασπρου
και απο κατω ενα τζιν σορτς

Taurina

Παράθεση από: "KostasD33" ]3η Κατάσταση [/u]

Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου

Δεν έχετε ακόμα περιγράψει την κατάσταση 2 (την διαδρομή) οι micra, Rak lila kai cna, οπότε περιγράψτε πρώτα το 2 και αμέσως μετά και το 3

Όσοι δεν έχετε λάβει μέρος και θέλετε να ξεκινήσετε περιγράψτε και τις 3 μια προς μια όμως

κατασταση 1)
α) βλεπω μπροστα μου ενα τεραστιο δασος με μεγαλα αγρια δεντρα τα οποια ειναι ετοιμα να κατασπαραξουν οτι βρισκεται απο κατω τους..
β) ειναι χειμωνας..κανει κρυο και φυσαει.

κατασταση 2)
αν και δεν θελω καθολου να μπω μεσα σε αυτο το δασος ...καποιος με πιεζει και ετσι αποφασιζω να σκαρφαλωσω αυτα τα τεραστια βραχια που βλεπω...δεν ειμαι σιγουρη αν θα τα καταφερω τελικα...

καταστηση 3)
φοραω ενα μακρυ μακο μαυρο φορεμα...και ειμαι ξυπολητη...

Nasia9

πες μας λε...τι γίνεται μετά... :roll:

Athinoula

KostasD33
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή {..}

to dasos einai pikno i murodia tou kafe exei minei konda sthn omixli...einai ena mikro dromaki aneto murizei xoma pefko i diadromi einai eukoli, grigori kai akougonde gelia apo paidia...sto va8os ixous apo bales, podilata...kai autos o kafes oneiremenos dne blepo thn ora na ftaso...se auto to challet kai na pio mia koupa fresko zesto kafedaki..me koulouraki panda tragano!

sinexizo to perpatima kai ftano sto challet kourastika ligaki giati eixe ligo laspes sto dromo allasto vouno panda exei logo tis vroxis pou eixe rixei thn proifgoumeni mera i murodia tis exoxis omos einai monadiki..

:D

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33" ]3η Κατάσταση [/u]

Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου

:arrow: ena xalaro steko skouro tzinaki kati se blu black as poume me ena mavro blouzaki me zaketoula setaki..papoutsakia xamila elafria mavra kai aneta gia to perpatima..

kai panda thn agapimeni mou tsandoula pou 8a exei mesa neraki..500ml (aparetito..)kai tsixlitses me geusi kanelas kai mendas..

samorc

1η κατάσταση

Βρίσκεσαι κάπου (δεν έχει σημασία το που) και βλέπεις από μακριά ένα Δάσος.
Θέλω να περιγράψεις
α. πως φαντάζεσαι ότι είναι αυτό το δάσος (μικρό, μεγάλο, ψηλά, χαμηλά δέντρα, αραιά, πύκνά και ότι άλλο σου βγαίνει ως εικόνα)
β. να πεις σε ποια χρονική περίοδο φαντάζεσαι το δάσος που βλέπεις (δηλαδή Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο)

-> ειναι πολυ πυκνο..πολυ πρασινο..με ψηλα δεντρα και πολλα χαμηλα φυτα που κανουν δυσκολη την προσβαση μεσα του..

ανοιξη θα ελεγα ..με καλο καιρο και ολη η φυση να βγαζει την ομορφια της

2η Κατάσταση

Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.

->εχει πολυ πυκνη βλαστηση..εν πρωτοις δεν βλεπω καποιο μονοπατι..ουτε βραχους..πολυ δυσκολα θα εμπαινα

3η Κατάσταση

->χαχα α!θα μπω τελικα??..χοντρα ρουχα..μαλλον τζιν παντελονι που ειναι ανθεκτικο..ορειβατικα παπουτσια ενισχυμενα απο κατω..μαζι μου ξηρα τροφη και νερο..ισως και καποιο στικ για τσιμπηματα κουνουπιων..!!..(α και καμμια σοκολατουλα.>!!χαχαχαχαχαχ)

gavrina

Παράθεση από: "KostasD33":arrow: 1η κατάσταση

Βρίσκεσαι κάπου (δεν έχει σημασία το που) και βλέπεις από μακριά ένα Δάσος.
Θέλω να περιγράψεις
α. πως φαντάζεσαι ότι είναι αυτό το δάσος (μικρό, μεγάλο, ψηλά, χαμηλά δέντρα, αραιά, πύκνά  και ότι άλλο σου βγαίνει ως εικόνα)
β. να πεις σε ποια χρονική περίοδο φαντάζεσαι το δάσος που βλέπεις (δηλαδή Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο)
[/color]

2η Κατάσταση[/u]

Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.
[/color][/quote]

3η Κατάσταση [/u]

Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου[/color][/quote]

[size=10]Αθλητικός τύπος!
Μία φόρμα με παπούτσια κατάλληλα για treking και πεζοπορία, ένα σακίδιο  
με τα απαραίτητα, καπελάκι και έτοιμη για περιπλάνηση!!

:D  :D  :D  :D  :D

KostasD33

]4η Κατάσταση
Όπως προχωρείς στην διαδρομή που περιέγραψες βλέπεις μια Αρκούδα.
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα[/b]

Nasia9

της πιάνω κουβέντα. (θα καταλάβει ότι είμαι τρελλή και δε θα μου δώσει σημασία)

gavrina

Παράθεση από: "KostasD33" ]4η Κατάσταση
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα[/b]

Taurina

την κοιταω οσο προλαβαινω,την περιεργαζομαι..(γιατι ψιλοσκιαζομαι κιολας)και με κατω το κεφαλι και με αργα βηματα  απομακρυνομαι....
αλλαζω δρομο....αφου και παλι χαμενη στο δασος ειμαι....

Athinoula

:arrow: 4 katastash

proxorao kai blepo ena moro arkoudi...mia glukitati mikroula pou erxete konda mou kai thn voh8ao na vgei apo tis laspes kai einai toso glikoula

(ego 8elo na einai moro arkoudaki peirazei  :roll: )

thn vgazo apo ths paspes pou eixe eglevisti loipon kai sunexizo ton dromo mou..afou prota tis exo dosei ligo neraki...(ka8aro to zagori 500l pou eixa mazi mou..) :D

meta?

samorc

4η Κατάσταση
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα

αμμαν ....χριστε μου..τι ειναι αυτα.>!!????.......

εν πρωτοις θα κοκαλωσω μπας και δεν με εχει δει ή δεν μου δωσει σημασια και φυγει..θα προσπαθησω με πολυ αργες κινησεις να κρυφτω πισω απο κανα δεντρο ή κανα θαμνο ακομα και να πεσω κατω να χαθω μεσα στην πυκνη βλαστηση..

αν δω οτι με εχει δει και ερχεται κατα πανω μου(κατι που απευχομαι..)ξεκιναω και τρεχω οσο πιο γρηγορα μπορω......

toulouz

4 κατάσταση:
 :arrow: ...τρέχωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

305 Επισκέπτες, 0 Χρήστες