Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 377
  • Total: 377

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Το παίρνω αγκαλίτσα... το χαιδεύω..και προσπαθώ να το ταίσω.. ]

black_velvet

Παράθεση από: "KostasD33"Μια αναγκαία διευκρίνηση δική μου για την 4η κατάσταση.
Ο κορμός δεν είναι όρθιος αλλά ας πούμε ξαπλωτός και λειτουργεί ως εμπόδιο στην διαδρομή σας. Οπότε όσοι είχατε απαντήσει για όρθιος κ.λπ. ας συμπληρώσετε.
...

Παράθεση από: "KostasD33"...
 ]Κατάσταση 6η
...
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι[/b]

Και μικρό και αρκουδάκι; Ε τι άλλο απ' το να αρχίσω να παίζω μαζί του;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

gavrina

Παράθεση από: "KostasD33":arrow: Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι
[/color]

[size=10]Aχχχχ!!!!
Το πλησιάζω αρχικά και του μιλάω για να μην με φοβηθεί...στη συνέχεια το χαϊδεύω για να του δείξω πως μόνο το καλό του θέλω και εφόσον δω είναι άνετο το αγκαλιάζω και προσπαθώ να του βρω τροφή για να το ταΐσω.
[/size]

loco

arkoudaki xearkoudaki an ta parei poios mas sozei, apla tou letame ena kladi pros antitheti kateythinsi kai otan paei na to piasei tin kopaname deontos, giati kala ta arkoudakia stis vitrines alla ta pragmatika exoun alli gnomi :-)

riaghul

Παράθεση από: "KostasD33"]Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι[/b]

Επιμένω να θέλω να βλέπω τον κορμό όρθιο και αγέρωχο :) Ακου εκεί να περπατω μεσα στο δάσος και να βλέπω πεσμένα πράγματα :lol:
Αφου τον θέλει το παιχνίδι όμως πεσμένο και τεράστιο μπροστά μου...σκαρφαλώνω πάνω του..κάθομαι για  λίγο και προσπαθώ να καταλάβω τι τον πέταξε ..τόσο γερός και μεγάλος που είναι....πηδώ απο την άλλη πλευρά και συνεχίζω.. :)

Με το μικρό αρκουδάκι είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ξέρω ότι δεν είναι το  teddy bear που μπορώ να παίξω  γιαυτό πετώ ενα κύβο ζάχαρης που κρατώ και φεύγω γρήγορα

(

Taurina

το χαζευω για αρχη...γιατι δεν παυει να ειναι ενα μικρο ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ....το πλησιαζω λιγο...μηπως κ καταφερω να παιξω μαζι του για να ξεχαστω απο αυτον εφιαλτη που ζω...

kuria

1η κατασταση
ειναι ανοιξη και στεκομαι μπροστα σε ενα πυκνοφυτεμενο ορεινο δασος απο πανυψηλα καταπρασινα κωνοφορα...

2η κατασταση
δεν υπαρχει ενα συγκεκριμενο μονοπατι  οποτε περπατω αναμεσα στα κενα των δενδρων...

3η κατασταση
ειμαι προχειρα ντυμενη με τζην, φουτερ και μποτακια ορειβασιας...

4η κατασταση
βλεπω την αρκουδα και σταματω να αναπνεω... μου ρχεται στο μυαλο οτι πρεπει να προσποιηθω την ψοφια, παρ' ολα αυτα υποχωρω οσο πιο ησυχα μπορω, με την καρδια μου να βαραει ακανονιστα και την ελπιδα να μη με αντιληφθει ή εστω να μη μου επιτεθει...

5η κατασταση
τον τσεκαρω αν εχει περιεργο σχημα, αν ειναι σαπιος, αν εχει κατι το ιδιαιτερο και αν δεν κρυβει καποιο κινδυνο (αν δεν φωλιαζει σε καμια κουφαλα του κατι) περναω απο πανω του και συνεχιζω...

6η κατασταση
το κοιταω με περιεργεια αλλα και καποια καχυποψια... δεν ξερω αν ειναι σε θεση να δαγκωσει, γρατζουνισει ή αν γυροβολαει καπου κοντα η μανα του... ουτε ξερω αν ειναι καθαρο και δεν ειναι αρρωστο... το αποφευγω ηρεμα και ευχομαι να μη θελησει κλαιγοντας να το παρω μαζι μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

:arrow: 7η κατάσταση

Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν

black_velvet

Για δες! Πώς βρέθηκαν αυτές οι ξύλινες κούπες εδώ; πόσες είναι; 2-3; και η μία είναι πιο ψηλή και φαρδιά από τις άλλες...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

toulouz

κατάσταση 6:
 :arrow: ...άχουτο ομορφούλι!!!!στην αρχή τρομάζω αλλά μετά καταλαβαίνω οτι είναι μωρό και φοβάται, οπότε το πλησιάζω σιγά σιγά κ αφού είναι φιλικό το χαιδεύω!!!!

κατάσταση 7:
 :arrow: ........α.οι κούπες που βλέπω είναι δύο!
                     β.είναι κεραμικές.
                     γ.η μία ειναι πορτοκαλί και η άλλη μπλέ τα εσωτερικα τους εχουν αλλα χρώματα και είναι και οι δύο μεγάλες αλλα χαμηλές!

Nasia9

Βλέπω 4 κούπες.... το χρώμα τους είναι αυτό το γλυκό κόκκινο (σκούρο) ... είναι ζωγραφισμένες....και στις τέσσερις υπάρχουν κάποιες φιγούρες..με νεαρούς,νεαρές,λιμνούλες και πάπιες... εποχής.. μου φαίνεται ότι πρέπει να τις πάρω μαζί μου  ]

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33":arrow: 5η Κατάσταση
Αφού απομακρύνθηκες πια από την αρκούδα και συνεχίζεις να προχωρείς στο δάσος στη διαδρομή σου , βλέπεις όπως πας έναν μεγάλο κορμό δένδρου να είναι στην διαδρομή σου.
Τι κάνεις?

sikono to podi kai ton prosperno pernondas apo pano tou ...fronizondas na min poli lero8o vasikos.. :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33".

:arrow: Κατάσταση 6η
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι
[/color]

to plisizo to koitao skivo kai siga siga to plisiazo..tou dino to xeri mou kai to perno aggalitsa...den 8a exo polles fores auth thn ebiria.. :roll:

Athinoula

Παράθεση από: "KostasD33":arrow: 7η κατάσταση

Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν

oi koupes einai 3

exoun fouxia endono xroma, se omorfi apoxrosi omos..

pilines...psimenos pilos.. :shock:

KostasD33

:arrow: 8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς

377 Επισκέπτες, 0 Χρήστες