Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 336
  • Total: 336

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taurina

Παράθεση από: "KostasD33"9η Κατάσταση

συνεχίζεις την διαδρομή σου στο δάσος αφού έφυγες από το νερό και όπως πας βλέπεις κάπου σχετικά μακριά σου μια ομάδα από ξυλοκόπους να δουλεύουν.

Τι κάνεις εσύ? Ποια είναι η συμπεριφορά σου σε σχέση με τους ξυλοκόπους

AAA...ΜΑΛΙΣΤΑ...!!!!
ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ...ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ,ΒΑΣΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΩ....
ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ....

Nasia9

Φαντάζομαι  ''δουλεύουν'' τους κορμούς των δέντρων....κοινώς κόβουν τα δέντρα..

αναρωτιέμαι λοιπόν ποιος τους έδωσε την εντολή αυτή.

Νευριάζω..στενοχωριέμαι..και προχωράω (η ζωή συνεχίζεται,Κώστα.. παρά τις απώλειες)

Athinoula

tous koitao apla kai meta pao na po mia kalhspera!..xoris tipota parapano borei na min exoun kan orexi gia koubenda me to zori na mou milisoune..

omos meta apo tosi diadromi vlepo an8ropous kai exo orexi gia koubendoula ..tous milao me mia kalhspera kai tous euxomai kalo upollipo douleia..auta :D

seagull

συνεχίζεις την διαδρομή σου στο δάσος αφού έφυγες από το νερό και όπως πας βλέπεις κάπου σχετικά μακριά σου μια ομάδα από ξυλοκόπους να δουλεύουν.

[/color]

Έχω ακούσει για τους ξυλοκόπους ότι είναι λιγοστοί στην Ελλάδα Το κράτος δεν δίνει κίνητρα για νέους και τα τελευταία χρόνια είναι απαραίτητες οι γνώσεις τους όσο ποτέ  Πολλοί από αυτούς  προσπαθούν να μαζέψουν λίγα ενσημα ακόμη για να βγουν στη σύνταξη ..μια ζωή μέσα στο δάσος, αυτοδίδακτοι στη φύση, βλέποντας να μεγαλώνουν δέντρα, να διαλέγουν αυτά που είναι για κόψιμο με πείρα Υποθέτω πως  θα το διέκρινες στους ρόζους των χεριών τους Όπως τα νεκρά κύτταρα που δίνουν ζωή στα καινούργια, αναπνέοντας τον αέρα του, μυρίζοντας τη μυρωδιά του φρεσκοκομένου ξύλου,της ρετσίνης και των φύλλων, αντικρύζοντας τα ζώα του δάσους Με γαιδούρια μεταφέρουν τους κορμούς για να τους στιβιάσουν σε κάποιο ξέφωτο σε ντάνες και πάνω τους αφήνουν νούμερα  Όσο για το μισθό τους τυπικά είναι αστείος   Και κείνοι που τόσα χρόνια δούλευαν μεγαλώνοντας και κόβοντας τα Χριστουγεννιάτιικα έλατα στα φυτώρια του Χορτιάτη και του Ταξιάρχη πήγαν και στη Πάρνηθα και από κει τώρα ειναι στην Ολυμπία Σα ξωτικά Έχω ακούσει ακόμη πως στο Ταξιάρχη πιλοτικά άρχισε να δουλεύει ένα σύστημα δορυφορικής ανίχνευσης των πυρκαγιών που χρηματοδοτείται απο την Ε.Ε πιλοτικά και με επιστήμονες απο όλη την Ελλάδα Θα τους καλημέριζα Θα θελα να πιανα κουβέντα μαζί τους, θέλω να μάθω λίγα ακόμη για τη δουλειά τους και για τη μέρα τους  ..οι βουνήσιοι συνήθως διακρίνονται για την απλότητα, το φιλότιμό και το χιούμορ τους,,,και το καλο φαγητό Δεν θα με χάλαγε και ένα κρασάκι παρέα Και θα συνέχιζα μόνη Ναι και η ζωή συνεχίζεται

seagull

Παράθεση από: "TAYRINA"
Παράθεση από: "KostasD33":arrow: 8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς

Συνήθως το νερό στο δάσος είναι καθαρό τρεχούμενο και πόσιμο και τριγύρω του υπάρχει ζωή και κίνηση Κυλάει καθαρό διαυγές με ήχους, πάνω σε ρυάκια που τους έδωσε χρώμα  Το χειμώνα το κρυσταλένιο στο πρόσωπο είναι μια πρόκληση, το συνηθίζουν τα πετούμενα άλλωστε και σε πιο μεγάλες θερμοκρασίες το στάσιμο απλησίαστο..εκτός και αν συνηθίζεις να αφήνεις λίγο τις πατουσες σου μέσα ]

riaghul

Παράθεση από: "Nasia9"Φαντάζομαι  ''δουλεύουν'' τους κορμούς των δέντρων....κοινώς κόβουν τα δέντρα..

αναρωτιέμαι λοιπόν ποιος τους έδωσε την εντολή αυτή.

Νευριάζω..στενοχωριέμαι..και προχωράω (η ζωή συνεχίζεται,Κώστα.. παρά τις απώλειες)

Υποθέτω να έπεσες πάνω σε αντζαμήδες :P
γιατί οι άνθρωποι του δάσους που ζούν απο αυτό το σέβονται..
Ξέρουν τι πρέπει να κοπεί γιατί έτσι πρέπει...
 :)

seagull

ή σε κερδοσκόπους που τους βρίσκεις παντού Όπως και το εύκολο κέρδος και την απληστία

KostasD33

Τοκ τοκ γλαράκι
Το θέμα δεν είναι οικολογικού ενδιαφέροντος καλομ.
Είδες δεντράκια και ρυάκια εσύ και μπερδεύτηκες ..........

kuria

για μενα KostaDi μου μετα την 1η κατασταση η επιστημη σηκωσε τα χερια ψηλα;     :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

samorc

9η Κατάσταση

->το πιο πιθανο ειναι να προσπαθησω να μην με δουν και να συνεχισω το δρομο μου..

_MAIRA_

Παράθεση από: "KostasD33"Μια αναγκαία διευκρίνηση δική μου για την 4η κατάσταση.
Ο κορμός δεν είναι όρθιος αλλά ας πούμε ξαπλωτός και λειτουργεί ως εμπόδιο στην διαδρομή σας. Οπότε όσοι είχατε απαντήσει για όρθιος κ.λπ. ας συμπληρώσετε.

]Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι[/b]

το ταιζω και αυτο με ενα αλλο βαζακι μαρμελαδας ..και σκεφτομαι να το παρω μαζι μου για να συνεχισω ...μηπως και στην διαδρομη βρει την μαμα του

_MAIRA_

Παράθεση από: "TAYRINA"
Παράθεση από: "KostasD33":arrow: 7η κατάσταση

Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν

βλεπω 15 κουπες
ειναι παλιας εποχης πορσελανη ασπρες με ροζ σχεδια
τρεις ειναι σιδερενιες απο ασημι
και εχει και μια κατακοκκινη

_MAIRA_

quote="KostasD33"]:arrow: 8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς
[/quote]

quote]

ειναι καταρακτης οχι πολυ μεγαλος ...μαλλον κοντος...που ερχεται απο εναν μεγαλυτερο...εχει αφθονο ομως νερο που σχηματιζει μια λιμνουλα

_MAIRA_

[/color]

περπααω και βλεπω τους ξυλοκοπους απο μακρυα...κοντοστεκομαι λιγο διοτι ειναι καμια δεκαρια, και φοβαμαι να περασω ...κοιταω μηπως το αποφυγω αλλα δεν υπαρχει διεξοδος ...αναγκαστικα πρεπει να περασω απο μπροστα τους ! πλησιαζω και τους βλεπω σταδιακα να σταματανε..την δουλεια τους!Φενονται συμπαθητικοι ....και ετσι αποφασιζω να τους μιλισω ...γιατι ετσι και αλλιως εχω πολυ ωρα να μιλισω σε ανθρωπο.τους χαιρεταω και καθομαι σε εναν κορμο ενος απο τα δεντρα που εχουν κοψει.μουμιλανε και αυτοι και με ρωτανε διαφορα!οι μισοι με εχουν πλησιασει ενω οι αλλοι μισοι συνεχιζουν την δουλεια τους!οσο μου λενε διαφορα για την περιοχη εγω τους παρατηρω!...μετα απο λιγο ενας μου προτεινει να κατσω στο διαλλειμα τους να φαμε μαζι.Δεχομαι με ευχαριστηση και δοκιμαζω απο τα φαγητα τους που ειναι ολα πολυ νοστιμα!

KostasD33

]10η Κατάσταση
τελείωσε η διαδρομή σου στο δάσος και τώρα βρίσκεσαι πια έξω από το Δάσος.
Όπως βγήκες λοιπόν βλέπεις στον ορίζοντα ένα Χωριό
Το Χωριό που βλέπεις είναι το δικό σου χωριό δηλαδή.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ότι είναι το δικό σου χωριό.
Περιέγραψε αν ξεχωρίζουν μερικά κτίρια και αν ναι πόσα[/b]

(αν όντως κατάγεστε ή είσαστε από χωριό να αποφύγετε να παρασυρθείτε από το πώς είναι στην πραγματικότητα αλλά αφήστε την εικόνα του νου της δικής σας φαντασίας να το περιγράψει όσο αυτό είναι δυνατό)

Όσοι από εσάς έχουν απαντήσει μέχρι και την κατάσταση 7 έχουν πρόσβαση σε ειδική ενότητα όπου έχουν αρχίσει και δίνονται τα ερμηνευτικά κλειδιά για την κάθε κατάσταση.
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος και τώρα μπορούν να απαντήσουν στις προηγούμενες καταστάσεις και θα έχουν πρόσβαση στα ερμηνευτικά κλειδιά

336 Επισκέπτες, 0 Χρήστες