Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 500
  • Total: 500

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

GEORGIA 111, καλώς σε.
Απάντησες μόνο στο 1 και στο 2, όταν θα έχεις απαντήσει σε όλα θα έχεις και εσύ πρόσβαση στις ερμηνείες.
Αν σου είναι εύκολο βάζε και τους αριθμούς του κάθε ερωτήματος πριν την κάθε περιγραφή.
Διευκολύνει την ερμηνευτική διαδικασία μετά

GEORGIA 111

3 .    Φοράω ένα παντελόνι και μια ζακέτα πάνω από μια λεπτή μπλούζα.Είμαι ελαφριά για την εποχή ντυμένη.Παράλληλα όμως δεν κάνει κρύο.
4 .    Προχωρώντας βλέπω μια αρκούδα.Στέκομαι ακινητοποιημένη στο ίδιο σημείο,νιώθοντας πως αν κάνω μια γρήγορη κίνηση θα επιτεθεί.
Την κοιτάζω στα μάτια και μετά από λίγη ώρα , αφού δε μετακινείται καθόλου,προχωράω σιγά σιγά.Πιστεύω πως δε θα με πειράξει τελικά μα αν αυτό γίνει , δε μπορώ
να λειτουργήσω κάπως διαφορετικά τη στιγμή εκείνη για να την αποφύγω.
5 .    Συναντώντας τον κορμό,στέκομαι για λίγο και τον κοιτάζω.Προσπαθώ να εξηγήσω πως έπεσε σε εκείνο το σημείο και με αυτό τον τρόπο..Μετά από λίγο περνάω από
πάνω του κι απλά συνεχίζω τη διαδρομή μου.
6 .    Βλέποντας τη μικρή αρκούδα,νιώθω πως δεν είναι επικίνδυνη και ότι έχει χαθεί.Της δίνω κάτι να φάει,παίζω λίγο μαζί της και συνεχίζω...
7 .    Στο ξέφωτο βρίσκω πεταμένες κάποιοες κούπες.Φαντάζομαι ότι έχουν μείνει από κάποιο παλιό σπίτι που θα βρισκόταν στο σημείο.Είναι φτιαγμένες από χοντρό γυαλί , διάφανο .Αρκετά παλιές και ιδιαίτερης αξίας.
Είναι περίπου 6 με 7.Ειδικά δύο ξεχωρίζουν για το σκάλισμά τους και για το σχήμα τους.Παίρνω μαζί μου αυτές και άλλες δυο.
8 .    Προχωρόντας .. στα πλάγια του μονοπατιού ξεκινάει ένα ρυάκι για πότισμα. Πιο πέρα υπάρχει ένα ρέμα και γύρω γύρω πλατάνια.Το νερό είναι πεντακάθαρο και κρύο...Στέκομαι εκεί , πάνω σ'ένα βράχο για πολύ ώρα!!!
9 .    Πιο κάτω βλέπω μια ομάδα ξυλοκόπων.Απογοητεύομαι για μια στιγμή γιατί κάνουν πολύ θόρυβο και έρχονται σε αντίθεση με τη γαλήνη της στιγμής.Παράλληλα στενοχωριέμαι που τους βλέπω να κόβουν τα δέντρα ενω δε θα έπρεπε και τέλος ... δεν έχω καμία διάθεση να συναντηθώ από κοντά και να μιλήσω μαζί τους.Ψάχνω κάποιο άλλο μονοπάτι να τους αποφύγω.
10.   Βγαίνοντας από το δάσος χαίρομαι πολύ για τη διαδρομή μου και με την όψη του χωριού.Είναι πολύ απομακρυσμένο , πολύ ορεινό κι έχει πολύ λίγους κατοίκους. κανένας δε λειτουργεί σύμφωνα με τον τρόπο που συνηθίζεται στις πόλεις ή στα μεγάλα χωριά.Επικρατεί ένας πιο πρωτόγονος κι ελεύθερος τρόπος ζωής.Κάθε σπίτι ξεχωρίζει με τον τρόπο του.Λόγω της γραφικής του κατασκευής ή ακόμα και για τον τρόπο που το πλαισιώνουν τα δέντρα.Είναι περίπου 50 σπίτια διάσπαρτα.Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει όμως είναι το δικό μου.Είναι πολύ μεγάλο,επιβλητικό ,πέτρινο με γήινες γενικά αποχρώσεις και περίτεχνη παλιά κατασκευή.
11.   Προχωρώντς στο δρομάκι για το σπίτι μου συναντάω κάποια άτομα και μιλάμε για λίγο.Χαίρομαι που τα συναντώ κι εκείνα το ίδιο.Οσο προχωράω στο δρομάκι...συναντάω περίπου 5 - 6 άτομα και για τον καθένα νιώθω πολύ όμορφα για διαφορετικό λόγο.Είναι όλοι ξεχωριστοί άνθρωποι και χαίρομαι που μένουμε στο ίδιο χωριό.
12.   Περνώντας την εξωτερική πύλη του σπιτιού βλέπω τον κήπο που είναι γεμάτος δέντρα πυκνά και πολλές άγριες τριανταφυλλιές.Οι τριανταφυλλιές βρίσκονται στη σειρά ομορφαίνοντας ένα αυτοσχέδιο μονοπάτι προς την είσοδο.Ο κήπος έχει και πολλά κρίνα όπως και λαχανικά σε ένα ξεχωριστό σημείο.Υπάρχουν τρία συντριβάνια τα οποία είναι φτιαγμένα από μάρμαρο.
13.   Τα δωμάτια του σπιτιού είναι πολλά.Όλα ψηλοτάβανα σε κλασικό στιλ κι ευρύχωρα.Με βαριές κουρτίνες,χαλιά και καλύμματα.Το χρώμα που κυριαρχεί είναι μπορντώ ,πράσινο σκούρο και μπέζ.Όλο το σπίτι έχει την όψη παλιού αρχοντικού.
14.   Στην είσοδο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πιθάρι στα αριστερά κεραμεικό πολύ παλιάς κατασκευής.Είναι από την εποχή που φτιάχτηκε το σπίτι , πριν πολλά πολλά χρόνια.Οικογενειακό κειμήλιο!
15.   Εξωτερικά υπάρχει στα δεξιά του σπιτιού ο τοίχος αυτός που αφού δε μπορώ σε καμία περίπτωση να δω ή να μάθω κάτι γι'αυτόν,τον διακοσμώ με κισσό και καλύπτεται το κάθε σημείο του.

Lilianna

1) πολύ μεγάλο δάσος, ψηλά και πυκνά δέντρα (όχι πολύ κολλητα! να υπάρχει σίγουρα χώρος για να περπατήσω!) και είναι καλοκαιράκι.
2) βλέπω μία παλιά γέφυρα και στην απέναντι όχθη είναι το δάσος. Η διαδρομή φαίνεται εύκολη!
3) φοράω κοντό τζιν σορτσάκι και από πάνω μαύρο τιραντάκι (για να μη σκάσω κίολας μες στη ζέστη....)
4) σιγά σιγά απομακρύνομαι περνώντας απαρατήρητη και όταν σίγουρα δεν με βλέπει ερχίζω να τρέχω!!!
5) προσπαθώ να σκαρφαλώσω, αν είναι πάρα πολύ ψηλός όμως και δεν γίνεται με τίποτα! τότε πάω γύρω γύρώ!
6) το προσεγγύζω, το χαιδεύω και το ταίζω.
7) 1-2 κούπες, γυάλινες, πράσινες ή πορτοκαλί
8) συναντώ ένα μεγάλο, ρηχό και ορμητικό ρυάκι, αλλά σίγουρα βατό!
9) πλησιάζω τους ξυλοκόπους και αφού τους χαιρετήσω τους ρωτώ για ποια σκοπιμότητα κόβουν τα δέντρα και καταστρέφουν αυτή την  
    φυσική ομορφιά!!!
10) το χωριό μου είναι μικρούλι, έχει πέτρινα ή ξύλινα μικρά παραδοσιακά σπιτάκια, με βλάστηση, δέντρα, πλακόστρωτο και αυτό το κτήριο  
      που ξεχωρίζει είναι η εκκλησία στη μέση του χωριού και το προαύλιό της.
11) συναντώ 2-3 συγχωριανούς μου και τους χαιρετάω αρκετά φιλικά και χαμογελαστά
12) ο εσωτερικός κήπος του σπιτιού μου είναι γεμάτος λουλούδια, άλλα φυτά και μικρά δεντράκια. Επίσης υπάρχει ένα μικρό πηγάδι και
      μία πηγή με τρεχούμενο νεράκι.
13) το σπίτι μου έχει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Είναι από ξύλο και πέτρα εσωτερικά
14) στο χωλ υπάρχει ένα πύλινο κιούπι μεσαίου μεγέθους που περιέχει ένα ψηλό φυτό.
15) αφού δεν μπορώ να γκρεμίσω αυτόν τον παλιότοιχο και να λύσω το μυστήριο, αποφασίζω να τον βάψω πράσινο και να τον διακοσμήσω με  
      διάφορα μπιχλιμπίδια εξωτερικού χώρου και αναριχώμενα φυτά, για να μην μου τη σπάει πια τόσο πολύ!!!!!   :razz:

KostasD33

GEORGIA 111 και Lilianna
Τώρα έχετε πρόσβαση κι εσείς στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

Καλώς ορίσατε ...

tsiri

1.α)ειναι ενα τεραστιο καταπρασινο δασος με πολλα δεντρα,μικρο χορταρακι πρασινο
  β)ειναι καλοκαιρι
2 μικρο ομορφο δρομακι που οδηγει σε ξεφωτο
3 ανετο τζινακι,t-shirt και αθλητικα
4 τσιριζω απο την τρομαρα μου κοκκαλωνω και το κοιταζω
5 περναω απο πανω του(το πηδαω)
6 το χαϊδευω και παιζω μαζι του
7 α.7
   β.κεραμικες
   γ. μπορντο-καφε
8. μεγαλο ποταμι
9 τους προσφερω βοηθεια
10 μικρο,γραφικο και καμιναδες στα σπιτια και ξεχωριζουν 2
11 συναντω 3 η σταση ειναι εγκαρδια-φιλικη
12 εχει συντριβανι και ειναι γεματος με μικρα ροζ λουλουδακια
13 ειναι μεγαλα,φωτεινα,χρωματιστα με μεγαλα παραθυρα και ωραια θεα
14 καφε με χρωματιστα λουλουδια
15 βαζω αναριχωμενα λουλουδια για να ειναι πιο ομορφος ο τοιχος

KostasD33

tsiri, τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

Καλώς ορίσες ...

TERINA

EINAI TELOS KALOKAIRIOU ARXES FTHINOPWROU..EXEI UPERVOLIKA PSHLA DENTRA...!EINAI DASOS PARAMUTHENIO (1 KATASTASH) BLEPW ENA MONOPATI POU EINAI SAN DROMAKI ME XALIKAKIA..STO DROMO POU DEN EINAI TRAXUS SUNANTAW..POULAKIA KAI HMERA MIKRA ZWAKIA KAI H DIADROMH EINAI POLU EUXARISTH(2 KATASTASH) MIA POZ APALH ZAKETA POU ME KANEI NA NIWTHW ZESTA...KAI MIA FORMA MAURH...GENIKA ANALAFRO KAI VOLIKO NTUSIMO(3 KATASTASH)OTAN DW THN ARKOUDA KRUVOMAI...H AN VRW TO THARROS THN KOITAZW KATAMATA (4 KATASTASH)TON KORMO APLA TON PROSPERNAW (5 KATASTASH)THN MIKRH ARKOUDITSA THN XAIDEVW KAI THN XAZEVW(6 KATASTASH)OI KOUPES EINAI 18 KAI EINAI KSULINES OI PORSELANINES EINAI KITRINES GALAZIES KOKKINES MWB PORTOKALI KAI EXOUN SXEDIAKIA (7 KATASTASH)TO NERO EINAI KRYSTALLINO PAGWMENO KATHARO KAI TREXOUMENO (8 KATASTASH)TOUS KSULOKOPOUS TOUS KOITAW KAI AN M FANOUN KALOI TOUS MILAW (9 KATASTASH)TO XWRIO EINAI MIKRO ME MIKRA KSULINA SPITIA POU EINAI TO ENA KONTA STO ALLO,OLOI EKEI EINAI AGAPIMENOI KAI GINETAI ENA PARTY TO XWRIO EXEI FANARIA...(10 KATASTASH)STON DROMO GIA TO SPITI SUNANTAW OLO TO XWRIO KAI EIMAI POLU FILIKOI ME OLOUS (11 KATASTASH)O ESWTERIKOS KHPOS EXEIS SFAIRES POU TREXOUN NERO GRASIDI POLLA LOULOUDIA KURIWS TRIANTAFULLA KAI STOLIDIA KHPOU (KATASTASH 12)TA DWMATIA EINAI 4 TO DIKO MOU EINAI PARAMUTHENIO KAI EINAI MONO DIKO MOU KAI EXEI ASTERIA STHN OROFH APALA XRWMATA ALLA POLU XRWMA KAI POLLA MAGIKA PLASMATA SE MINIATOURES KAI EIKONES TO DWMATIO TWN FILWN EINAI XAROUMENO ME ZESTA XRWMATA POLU FILOKSENO KAI ME THEA..TO DWMATIO TO DIKO MOU KAI TOUS SUNTROFOU M POU EXEI ENTONA XRWMATA EINAI KALAISTHITO KAI POLU MIKRO KAI TO DWMATIO TWN PAIDIWN POU EINAI POLU EURUXWRO

KostasD33

Καλώς όρισες TERINA

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στην ενότητα με τα ερμηνευτικά κλειδιά του συγκεκριμένου ψυχολογικού τεστ, θα πρέπει να απαντήσεις και στις τελευταίες 2 ερωτήσεις του τεστ που περέλειψες
[cell class=spoiler]
 :arrow: 14  Κατάσταση
Το σπίτι σου έχει ως είσοδο του ένα χωλ. Αρκετά ευρύχωρο χωλ μπορούμε να πούμε.
Εκεί στο χωλ λοιπόν υπάρχει ένα κιούπι ή πιθάρι, που λειτουργεί ως διακόσμηση στην στο χωλ ως το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο σπίτι σου.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ή πως θέλεις να είναι αυτό το κιούπι ή πιθάρι στην είσοδο του σπιτιού σου

:arrow: 15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου
[/cell]

Θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια προσπάθεια να γράφεις με ελληνικά γράμματα, όχι όλα κεφαλαία και άλλαζε παραγράφους. Είχα ιδιαίτερη δυσκολία να κατανοήσω το κείμενο σου...

anastasiagr4

1) μεγαλο δασοσ  μεγαλα δεντρα αραια κατω οι κορμοι πυκνα πανω οχι πολυ φωσ κατω
χειμωνασ χειωνιζει λιγο
2)  βλεπω μονοπατι απο πατημενα ξερα κιτρινα φυλλα
3)γαλότσεσ καφε , τζιν σκουρο, σκουφο χαντια κ κασκολ
4) περπαταω σαν να μν εγινε τιποτα, η αρκουδα ειναι καφε οχι πολυ μεγαλη
5)σκαρφαλωνω και πηδαω πανω απο τ κορμο και συνεχιζω
6)ασχολουμε λιγο μαζι του το χαιδευω και συνεχιζω...
7)4κουπεσ απο ξυλινεσ  χρωμα σκουρου ξυλου χαραγμενεσ με ονομα  
οι 2 οι αλλεσ δυο κοκκκινεσ
8)ενα ποταμι μικρο με καθαρο νερο και βοτσαλο  χονρο
9)χαιρεταω και συνεχιζω τη διαδρομη μου
10)πετρινα σπιτια και ξυλινα ξεχωριζει ενα μικρο ξυλινο σπιτι με τσακι
και κηπο
11)συνανταω 4 ατομα χαιρεταω απλα και συνεχιζω
12)κηποσ μεγαλοσ με πολλα ψηλα δεντα χιονοσμενα τα δεντρα κανουν σκια στ σπιτι και
εχει κ μια αιωρα εξω μπαρμπεκιου,μια βρυση με νερο απο το ποταμι
 ξυλα ξεχασμενα απο μια μικρη παλια φωτια
13)σαλονι με τσακι ενασ καναπεσ γωνια τραπεζακι ξυλινο τετραγωνο φλωκατη μεγαλη τηλεοραση,μεγαλη τσαμαρια , δωματιο ενα
με μεγαλο κρεβατι ξυλινο ,κρυφο φωτισμο 2 ξυλινα κομοδινα ξυλινη ντουλαπα ,ενα μεσαιο παραθυρο μονο με τζαμι
 δωματιο 2μικρο,ενα γραφειο, ενασ σταθεροσ υπολογιστησ, ενα λαπτοπ , ηχεια παραθυρο
14)ενα κιουπι οχι πολυ μεγαλο μεσαιο που να εχει μεσα ξερα λουλουδια
15)του βαζω αυτα τα ξυλινα που κρατανε τα λουλουδια στ τοιχο και βαζω λουλουδια αναριχώμενα να καλυπτουν τον τοιχο

KostasD33

Αν περιμένεις 5 λεπτά θα σε βάλω να έχεις πρόσβαση στις ερμηνείες τώρα

(μέχρι να κάνει το κικιρίκου η Στέλλα)

KostasD33

anastasiagr4, οκ... έχεις πρόσβαση... δες και το ΠΜ σου

ria

1) α) Μεγάλο δάσος με ψηλά καταπράσινα δέντρα, το οποιο εκτείνεται σε λόφο. β) Άνοιξη

2)  Ένα μεγάλο μονοπάτι από γρασίδι, ελαφρώς κατηφορικό, χωρίζει το δάσος σε δύο μέρη.

3) Λευκά ρούχα. Φόρμα και φουσκωτό μπουφάν.

4) Χαμογελάω. Είναι πολύ όμορφη και πολύ περίεργο να βρίσκεται στο δάσος μία πολική αρκούδα.

5) Πατάω στον κορμό σαν να είναι σκαλοπάτι και περνάω.

6) Το παίρνω αγκαλιά και το κρατάω σαν να το νανουρίζω.

7)  α. 2-3, β. πορσελάνη, γ) λευκές με λουλούδι κοκκινο.

8) Ρυάκι πεντακάθαρο με κρυστάλλινο νερό.

9) Χαιρετάω κουνώντας το χέρι μου και χαμογελώντας.

10)Παραδοσιακά, πετρόκτισα σπίτια με κόκκινες σκεπές, κτισμένα στους πρόποδες βουνού. Από τις καμινέδες βγαίνει καπνός. Μυρίζει ξύλο και δίνει την αίσθηση ζωντάνιας. Ξεχωρίζει ένα κεντρικό σπίτι αλλά μοιάζει με όλα τα άλλα.

11) Πολλά. Σε κάθε βήμα και άλλα. Μόνα τους ή ανά δύο. Χαιρετιόμαστε με όλους. Με κάποιος γελάμε. Τους ξέρω όλους. 2 γριές με μαντήλια πιασμένες κατι λενε μεταξύ τους και με κοιτάνε.

12) Περιποιημένος, με ψηλά δέντρα τις άκρες, παρτέρια με λουλούδια, κατά κύριο λόγο ήλιους, τριαντάφυλλα και κρίνα. Κάπου υπάρχει μία πέτρινη βρύση και ένας καταρράκτης.

13) Μεγάλα, ευρύχωρα, καθαρά, ζεστά, τακτοποιημένα, ωραία διακοσμημένα.

14) Παλιό μπορεί και αρχαίο. Άδειο αλλά στα χερούλια μεγαλώνει ένας κισσός.

15) Ανοίγω ένα μεγάλο παράθυρο στο κέντρο του.

KostasD33

[quote user="ria"]
15) Ανοίγω ένα μεγάλο παράθυρο στο κέντρο του.[/quote]

Κατ αρχήν καλώς όρισες Ρία
Αν πρόσεξες καλά στο ερώτημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι στο τοίχο που θα σου επέτρεπε να μάθεις τι έχει από πίσω του. Το παράθυρο που λες είναι μια τέτοια μη δυνατή ενέργεια.

[cell class=spoiler]:arrow: 15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου[/cell]

Οπότε ξανά απάντησε στο ερώτημα αυτό χωρίς να μπορεί η οποιαδήποτε ενέργεια σου να φέρνει έμμεσα ή άμεσα αποτέλεσμα γνώση τι έχει από πίσω ο τοίχος και θα αποκτήσεις πρόσβαση στην ενότητα με τα ερμηνευτικά κλειδιά

ria

Κατάσταση 15.

Λέω σε ένα ζωγράφο να μου ζωγραφήσει ένα κήπο, επέκταση του κήπου μου, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ο κήπος μου δεν τελειώνει στον τοίχο αλλά συνεχίζει μέχρι εκεί που δεν βλέπεις άλλο

KostasD33

ria, τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  
Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

500 Επισκέπτες, 0 Χρήστες