Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 394
  • Total: 394

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stepwolf

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά θα ήθελα να συμμετάσχω. Οι απαντήσεις μου είναι οι εξής:

1η κατάσταση:Είναι άνοιξη και τα πάντα μοσχομυρίζουν. Το δάσος έχει απίστευτα έντονα χρώματα και είναι γεμάτο ζωή. Τα δέντρα δεν είναι ίδια, αλλά δένουν αρμονικά μεταξύ τους, με πλούσια φυλλώματα, όχι πολύ ψηλά, αλλά όχι και πολύ χαμηλά. Είναι αρκετά μεγάλο δάσος, αλλά καθόλου τρομακτικό. Η βλάστηση δεν είναι και πολύ πυκνή. Είναι όσο χρειάζεται για να κάνει κανείς βόλτα.

2η κατάσταση:Ύστερα από ένα ξέφωτο, υπάρχει ένα μονοπάτι. Είναι σχετικά φαρδύ και αρκετά βατό. Η διαδρομή μοιάζει εύκολη και ευχάριστη και παρόλο που θέλω να μπω στο δάσος δεν βιάζομαι για να την απολαύσω.

3η κατάσταση:Κανονικά θα φορούσα τζιν, αλλά μερικές φορές δεν είναι και πολύ άνετα. οπότε μάλλον θα προτιμούσα ένα μακρύ φαρδύ παντελόνι ή φόρμα και μακρυμάνικο άνετο μπλουζάκι για να γλιτώσω από τα τυχόν έντομα ή τα αγριόχορτα, ακόμα και από την ψύχρα (αν τύχει να υπάρχει).

4η κατάσταση: Απλά κοκαλώνω. Νομίζω πως αν κάνω την παραμικρή κίνηση θα μου ορμήσει. περνούν μερικά λεπτά και προσπαθώ να θυμηθώ τι ξέρω για τις αρκούδες. Συνάμα την παρατηρώ για να θαυμάσω κάποια από τα χαρακτηριστικά της (πόσο συχνά μπορεί κανείς να δει μια άγρια αρκούδα μπροστά του). Τελικά με κάποιον τρόπο καταφέρνω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να ξεφύγω από τη δύσκολη κατάσταση.

5η κατάσταση: Εννοείται πως θα τον σκαρφαλώσω για να περάσω. Δεν είναι δα και θεόρατος.

6η κατάσταση: Ενθουσιάζομαι. Το παρατηρώ από απόσταση αρχικά διότι δεν θέλω να το τρομάξω, αλλά επίσης το φοβάμαι και λιγάκι. Προσπαθώ να του δημιουργήσω αίσθηση οικειότητας για να το πλησιάσω και αν τα καταφέρω θα προσπαθήσω να το χαιδέψω πολύ προσεκτικά.

7η κατάσταση: Βλέπω δύο κούπες, από πηλό και στο χρώμα του πηλού. Μοιάζουν λίγο παλιές, αλλά στα μάτια μου φαντάζουν αριστουργήματα. Είναι ίδιες μεταξύ τους με ελάχιστες διαφορές.

8η κατάσταση:Είναι ένα μικρό ποταμάκι. Τρεχούμενο, καθάριο νερό. Κελαρυστό και ρηχό. Όχι πολύ φαρδύ, αλλά ούτε και πολύ στενό. Είναι τόσο καθαρό, που φαίνονται σχεδόν τα πάντα κάτω.

9η κατάσταση: Θα κρυφτώ για να τους παρακολουθήσω λίγο. Αν δω πως είναι φιλικοί θα πλησιάσω και θα πιάσω κουβέντα. Αν νιώσω έχθρα θα αλλάξω δρόμο χωρίς να κάνω την παρουσία μου αισθητή.

10η κατάσταση: Το χωριό που ονειρεύομαι είναι πλακόστρωτο, με σπίτια φτιαγμένα από ξύλο και πέτρα. Είναι χτισμένο στους πρόποδες ενός μικρού λόφου. Είναι πεντακάθαρο, αλλά όχι πολύ μεγάλο. Περίπου πενήντα σπίτια. Μεγαλόπρεπη μέσα από την απλότητά της είναι η εκκλησία. Όμως το πιο όμορφο κτίριο είναι το σχολείο.

11η κατάσταση: Συναντάω τους ανθρώπους έξω από τα σπίτια τους. Όλοι συμπαθούμε ο ένας τον άλλον, χαμογελάμε και χαιρετιόμαστε εγκάρδια. Μοιάζουμε με μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια.

12η κατάσταση: Έιναι πολύ μεγάλος ο κήπος μου και χωρίζεται σε τμήματα. Μπροστ΄πα από το σπίτι έχει πανέμορφα πολύχρωμα λουλούδια, ιδιαίτερα περιποιημένα. Στο πλάι δεξιά έχω έναν μπαξέ με διάφορα λαχανικά και αριστερά έχω έναν χώρο για μερικές κοτούλες κι ένα κατσικάκι. Στην πίσω μεριά κοντά στο σπίτι υπάρχει ένα περιβόλι με διάφορα φρουτόδεντρα, χώρος για να ξαποστάσει κανείς με ένα μικρό σαλονάκι κήπου. Πιο πίσω μια μικρή τεχνητή λιμνούλα με ψάρια για κατανάλωση.

13η κατάσταση: Ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια του σπιτιού είναι η κουζίνα. Έχει πολλά παράθυρα. Επίσης, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, πάγκους και όλα τα κονφόρ. Στη μέση δεσπόζει ένα παλιό ξύλινο μοναστηριακό τραπέζι με άνετους πάγκους με μαξιλάρια στην κάθε πλευρά του.
άλλο δωμάτιο είναι το γραφείο μου με τον υπολογιστή (όχι ιδιαίτερα μεγάλο) το οποίο επικοινωνεί με μια καμάρα με τη βιβλιοθήκη που είναι ντυμένη με ράφια από άκρη σε άκρη και γεμάτη βιβλία. Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα ζεστό δωμάτιο, με τζάκι και μεγάλα παράθυρα. Το μπάνιο είναι απλό και πρακτικό. στο ισόγειο υπάρχει επίσης και κρεβατοκάμαρα για να φιλοξενήσω κάποιον, με άνα απλό σιδερένιο κρεβάτι, όμορφες κουρτίνες και σε απαλά φθινοπωρινά χρώματα. Στο επάνω μέρος είναι η δική μου κρεβατοκάμαρα, που αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο κάτω είναι ένα μικρό σαλονάκι μπροστά σε ένα τζάκι και στο πάνω το κρεββάτο. Ο ένας τοίχος είναι τζαμαρία από άκρη σε άκρη και έχει ελαφριές και βαριές κουρτίνες. Στη γωνία υπάρχει μια μικρή σκάλα, που βγάζει στη στέγη. Εκεί, ανάμεσα στα κεραμίδια έχει δημιουργηθεί ένα μικρό ειδικό πλάτωμα, με δύο ιδιαίτερα αναπαυτικές πολυθρονες, που βλέπουν μια απίστευτη θέα.

14η καάσταση: Το πιθάρι είναι πήλινο, παλιό με πολλά ραγίσματα, αλλά πολύ καθαρό και περιποιημένο.

15η κατάσταση: Δεν με απασχολεί καθόλου. Εξάλλου χρειάζομαι κι έναν τοίχο για να με προφυλάσσει από τα βλέμματα των περίεργων.

Αυτές είναι οι απαντήσεις μου. Πραγματικά θα ήθελα τις ερμηνείες. Σ' ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

soula

γεια σας!!! μολις εκανα το τεστακι... οριστε οι απαντησεις μου

1. Ειναι φθινοπορο, σουρουπο και το δασος ειναι πυκνο με ψηλα δεντρα με εντονο κυπαρισσι χρωμα
 2. δεν εχει μονοπατι αλλα φαινεται ευκολα απο που μπορεις να περασεις
3. φοραω τζιν παντελονι και μαυρη μακρυμανικη μπλουζα
4. οταν βλεπω την αρκουδα πανικοβαλλομαι και προσπαθω να ξεφυγω
5. παιρναω πανω απο τον κορμο
6. χαϊδευω το αρκουδακι και το παιρων μαζι μου
7. βλεπω τρεισ ασπρες κουπες με μπεζ ριγα στην μεση απο γυαλι
8. το ποταμι ειναι σχετικα ηρεμο (με ηπιο κυμαυισμο), μπλε σχετικα σκουρο και βαθυ
 9. κοιταζω τους ξυλοκοπους απο  μακρια και συνεχιζω αδιαφορα το δρομο μου
10. το χωριο εχει χαμηλα σπιτια, δεν ξεχωριζω τιποτα, υπαρχει ηρεμια και δεν βλεπω κανεναν ανθρωπο εξω
 11. τα ατομα που συναντω ειναι 3 τα χαιρετω απλα και συνεχιζω
12. ο κηπος μου εχει μια μικρη γλαστρα γεματη φουξια λουλουδια και ολο το αλλο ειναι τσιμεντο
 13.τα δωματια ειναι μικρα αλλα χρηστικα φωτεινα με λιγα επιπλα
14.μαγαλο μα στενο στομιο και φαρδαινει προσ τα κατω,αναγλυφο στο κεντρο και ειναι πηλινο
 15. βαφω τον τοιχο ασπρο

KostasD33

stepwolf,touste,soula, Τώρα έχετε πρόσβαση κι εσείς στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ Εικόνες του νου.  Δές τις οδηγίες που σας έστειλα στα προσωπικά σας μηνύματα

Καλώς ορίσατε ...

Belladona

[1]Είναι καλοκαίρι. Περπατώ σε κάποιο ψηλό ελληνικό βουνό και βλέπω να ξεπροβάλει στον ορίζοντα μου ένα μεγάλο πυκνό και με πολύ βλάστηση δάσος .Είναι καταπράσινο και πανέμορφο.

[2]Αποφασίζω να το διασχίσω αν και δεν βλέπω κάποιο χαραγμένο μονοπάτι. Στην πορεία μου συναντώ κάποιες δυσκολίες, όπως απότομες αλλαγές του ύψους του εδάφους, η πυκνή βλάστηση το κάνει λίγο δυσκολοδιάβατο αλλά με αρκετή  προσπάθεια τα καταφέρνω .

[3]Φοράω φόρμα και αθλητικά παπούτσια

[4]Στην μέση της διαδρομής συναντώ μια αρκούδα. Τρομάζω αλλά είμαι και περίεργη να την δω από κοντά. Μένω ακίνητη (έτσι μου έχουν πεί) και εκείνη προσπερνά. Είναι μια καλή εμπειρία για γερό στομάχι.

[5]Συνεχίζω την εξερεύνηση μου αλλά εκεί που περπατάω βλέπω ένα πελώριο κορμό δέντρου πεσμένο στην μέση του δρόμου μου. Ευκαιρία να ξεκουραστώ λίγο και να ηρεμήσω από την προηγούμενη "συνάντηση". Μετά από το μικρό διάλειμμα περνώ επάνω από τον κορμό και συνεχίζω ...

[6]Για να βρεθώ μπροστά σε μια νέα έκπληξη , αλλά αυτή τη φορά ωραία. ένα μικρό χαριτωμένο αρκουδάκι είναι στο δρόμο μου. κάθομαι και παίζω μαζί του αρκετή ώρα και με λύπη το αφήνω στο χώρο του για να συνεχίσω την περιπλάνησή μου στο δάσος

[7]Οπως προχωρώ βρίσκομαι σε ένα ξέφωτο που είναι σκορπισμένες 5-6 κούπες πήλινες με διαφορετικό σχέδιο η κάθε μία.

[8] Αν και μου έκαναν εντύπωση προχωρώ για να βρεθώ μπροστά σε μια μικρή όαση νερού. Ένας μικρός καταρράκτης μου δίνει την ευκαιρία να δροσιστώ βουτώντας στην μικρή λίμνη που σχηματίζει στο σημείο που πέφτει. Το Τέλειο !!!!

[9] Από κάπου στο βάθος πλησιάζουν κάποιοι ξυλοκόποι. τους χαιρετώ , ανταλλάσσουμε λίγες κουβέντες και συνεχίζω ....

[10] Και προχωράω , προχωράω για να βρεθώ μπροστά σε ένα μικρό υπέροχο χωριουδάκι. Όλα τα σπίτια μοιάζουν ίδια . πέτρινα με κεραμιδένιες σκεπές και πέτρινες καμινάδες και με περιποιημένους  κήπους  

[11] Σε κάποιο από αυτά τα σπιτάκια κάθεται στο κήπο μια οικογένεια . Είναι 7 άτομα. Ευγενικοί και περιποιητικοί μου προσφέρουν νερό.

[12] Όμως , λέει ότι κάποιο από αυτά τα σπιτάκια είναι δικό μου. Έχει έναν περιποιημένο κήπο με κάθε λογής λουλούδια αλλά και καρποφόρα δέντρα. έχει και ένα πηγάδι που από το μαγκανοπήγαδο του κρέμεται ο παλιός σιδερένιος κουβάς.Α ξέχασα.... υπάρχουν και κλουβάκια με πουλάκια που κελαηδούν συνέχεια.

[13] Τα δωμάτια του είναι φωτεινά με μεγάλα ξύλινα παράθυρα και έπιπλα που ταιριάζουν . χαμηλοί καναπέδες με παχουλά μαξιλάρια και μια παραδοσιακή ξύλινη τραπεζαρία με χαριτωμένες καρέκλες .το δωμάτιο έχει και τζάκι που δίπλα του είναι στοιβαγμένα ξύλα , έτοιμα για τον χειμώνα.

[14] Στην είσοδο του σπιτιού , στο χολ, υπάρχει ένα υπέροχο μεγάλο πήλινο κιούπι που το στόμιο του είναι σκεπασμένο με χοντρό γυαλί και εκεί πάνω είναι τοποθετημένο ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι με κάθε λογής φρούτα.

[15] Όμως αυτός ο μεγάλος τοίχος δεν μου αρέσει καθόλου . γι αυτό θα του βάλω από πάνω μέχρι κάτω μια πέργκολα που θα γεμίσει με κάθε λογής αναρριχώμενα φυτά.

>
>
> αυτααααααα
τι έχετε να πείτε ? ολόκληρο παραμύθι έγραψα ή ίσως να είναι και κάτι απωθημένο μου

black_velvet

Εγώ έχω να πω πως αρκετές από τις απαντήσεις σου μοιάζουν από αρκετά έως πολύ με τις δικές μου!
(Τώρα, αν αυτό είναι καλό ή κακό; η ιστορία μόνο θα το δείξει!  :lol:  :lol:  :lol: )
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

[quote user="black_velvet"]....
(Τώρα, αν αυτό είναι καλό ή κακό; η ιστορία μόνο θα το δείξει!  :lol:  :lol:  :lol: )[/quote]
ανάλογα αν είχατε τις ίδιες κούπες  ;-)

Belladona,  τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

black_velvet

Δηλαδή; παίζουνε τόσο μεγάλο ρόλο οι κούπες; πώς; γιατί;

(Έχουμε ένα μόνο κοινό στις κούπες μας: είναι πήλινες. Και ναι, ξέρω τι σημαίνει αυτό).

Belladona

[quote user="black_velvet" post="348977"]Δηλαδή; παίζουνε τόσο μεγάλο ρόλο οι κούπες; πώς; γιατί;

(Έχουμε ένα μόνο κοινό στις κούπες μας: είναι πήλινες. Και ναι, ξέρω τι σημαίνει αυτό).[/quote]

τι σημαίνει , ότι οι κούπες ειναι πήλινες ??? καλό ή κακό ???
γιατί αν κρίνω από εμπειρία μου προς το κακό μου φέρνει  :mrorange:

>
>
>
>
υ/γ : ότι έχουμε κοινά στοιχεία στην περιγραφή , μάλλον δείχνει ότι είσαι και εσύ ρομαντική , ευαίσθητη και εκμεταλλεύσιμη  :neutral:

Belladona

Σε γενικές γραμμές με σκιαγραφεί το τεστ. Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες όμως

black_velvet

[quote user="Belladona" post="348980"]

τι σημαίνει , ότι οι κούπες ειναι πήλινες ??? καλό ή κακό ???
γιατί αν κρίνω από εμπειρία μου προς το κακό μου φέρνει  :mrorange: [/quote]

Αυτό θα το δεις εκεί που σου λέει ο Κώστας. Και κάαααααααααααααποια στιγμή, θα σου εξηγήσει αναλυτικά τι σημαίνουν όλες οι απαντήσεις σου. :)

[quote user="KostasD33" post="348975"]

Belladona,  τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα[/quote]

[quote user="Belladona" post="348980"]
>
υ/γ : ότι έχουμε κοινά στοιχεία στην περιγραφή , μάλλον δείχνει ότι είσαι και εσύ ρομαντική , ευαίσθητη και εκμεταλλεύσιμη  :neutral:[/quote]

Χεχεχε! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!  ;-)  :mryellow:  :lol:
(Είμαι, αλλά αυτά δεν τα λέμε δυνατά.  ;-) )

veloute

Βρίσκεσαι κάπου (δεν έχει σημασία το που) και βλέπεις από μακριά ένα Δάσος.
Θέλω να περιγράψεις
α. πως φαντάζεσαι ότι είναι αυτό το δάσος (μικρό, μεγάλο, ψηλά, χαμηλά δέντρα, αραιά, πύκνά  και ότι άλλο σου βγαίνει ως εικόνα)
β. να πεις σε ποια χρονική περίοδο φαντάζεσαι το δάσος που βλέπεις (δηλαδή Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο)

Είναι αρκετά μεγάλο, τα δέντρα είναι κυρίως πεύκα, πυκνά αλλά περπατάς άνετα ανάμεσά τους
άνοιξη ή φθινόπωρο, ήπιος καιρός

2η Κατάσταση
Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.

Έχει ένα χωμάτινο μονοπάτι που το διασχίζεις εύκολα

3η Κατάσταση
Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου

Ρούχα βολικά για περπάτημα και παπούτσια ορειβασίας

4η Κατάσταση
Όπως προχωρείς στην διαδρομή που περιέγραψες βλέπεις μια Αρκούδα.
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα

Περιμένω να δω τι θα κάνει, προχωράω προσεχτικά για να την προσπεράσω
 5η Κατάσταση
Αφού απομακρύνθηκες πια από την αρκούδα και συνεχίζεις να προχωρείς στο δάσος στη διαδρομή σου , βλέπεις όπως πας έναν μεγάλο κορμό δένδρου να είναι στην διαδρομή σου.
Τι κάνεις?
Ο κορμός δεν είναι όρθιος αλλά ας πούμε ξαπλωτός και λειτουργεί ως εμπόδιο στην διαδρομή σας.

Περνάω από πάνω του

Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι

Κοιτάζω γύρω να δω αν υπάρχει κάτι κατάλληλο για να το ταϊσω, αφού βεβαιωθώ πως η μαμά αρκούδα δεν είναι κάπου γύρω

7η κατάσταση
Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν

Είναι καμιά δεκαριά. Απλές άσπρες αρκετά μεγάλες. Δεν ξεχωρίζει καμία

8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς

Τρεχούμενο, καθαρό, κελαρυστό

9η Κατάσταση
συνεχίζεις την διαδρομή σου στο δάσος αφού έφυγες από το νερό και όπως πας βλέπεις κάπου σχετικά μακριά σου μια ομάδα από ξυλοκόπους να δουλεύουν.
Τι κάνεις εσύ? Ποια είναι η συμπεριφορά σου σε σχέση με τους ξυλοκόπους

Τους χαιρετάω πρόσχαρα

10η Κατάσταση
τελείωσε η διαδρομή σου στο δάσος και τώρα βρίσκεσαι πια έξω από το Δάσος.
Όπως βγήκες λοιπόν βλέπεις στον ορίζοντα ένα Χωριό
Το Χωριό που βλέπεις είναι το δικό σου χωριό δηλαδή.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ότι είναι το δικό σου χωριό.
Περιέγραψε αν ξεχωρίζουν μερικά κτίρια και αν ναι πόσα
(αν όντως κατάγεστε ή είσαστε από χωριό να αποφύγετε να παρασυρθείτε από το πώς είναι στην πραγματικότητα αλλά αφήστε την εικόνα του νου της δικής σας φαντασίας να το περιγράψει όσο αυτό είναι δυνατό)

Αρκετά μικρό ώστε να το βλέπω απ άκρη σ' άκρη. Πετρόχτιστο.
Καθαρό. Ξεχωρίζει ένα καμπαναριό, το ξενοδοχείο και η ταβέρνα.
Έχει πολλή πράσινο.

11η Κατάσταση
έχεις μπει πια μέσα στο χωριό σου όπως το φαντάστηκες και περπατάς στο δρομάκι για να πας στο σπίτι σου.
Στην διαδρομή διασταυρώνεσαι ή συναντάς άτομα από το χωριό σου
Πόσα άτομα (περίπου συναντάς) και ποιά είναι η γενική σου συμπεριφορά μαζί τους

Δεν συναντάω πολλούς, μόνο τους γείτονες. Χαιρετιόμαστε.

12η Κατάσταση
Επιτέλους έφτασες στο σπίτι σου.
Το σπίτι σου λοιπόν έχει και έναν εσωτερικό κήπο.
Θέλω να μου περιγράψεις πως είναι ο κήπος σου
π.χ. πως είναι από λουλούδια , γενικά φυτά και αν έχει νερά στο κήπο σου και σε τι μορφή

είναι γεμάτος λουλούδια πολύχρωμα. Έχει δέντρα οπωροφόρα και μποστάνι. Για νερό ένα πηγάδι.

13η Κατάσταση
Περιέγραψε τα δωμάτια του σπιτιού σου, πως τα φαντάζεσαι και θέλεις να είναι

Πολύ φωτεινά και με φρέσκο αέρα. Λουλούδια σε όλους τους χώρους

14  Κατάσταση
Το σπίτι σου έχει ως είσοδο του ένα χωλ. Αρκετά ευρύχωρο χωλ μπορούμε να πούμε.
Εκεί στο χωλ λοιπόν υπάρχει ένα κιούπι ή πιθάρι, που λειτουργεί ως διακόσμηση στην στο χωλ ως το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο σπίτι σου.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ή πως θέλεις να είναι αυτό το κιούπι ή πιθάρι στην είσοδο του σπιτιού σου

Ένα μεγάλο πήλινο πιθάρι, έχει πάνω κοχύλια γιατί βγήκε από τη θάλασσα

15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου

Έχω φυτέψει αναρριχώμενα για να ομορφύνει και δέντρα γύρω-γύρω. Ποιος ξέρει ίσως μπορώ να σκαρφαλώσω στον κισσό και να ρίξω μια γρήγορη ματιά από την άλλη ;-)

Nikos Apomakros

Δεν έχω διαβάσει άλλο μήνυμα πέρα από αυτό το πρώτο, προκειμένου να μην επηρεαστώ...
ελπίζω να μην έχει λάβει τέλος με κάποιον τρόπο το "τεστάκι" αυτό.

:arrow: 1η κατάσταση
Βρίσκεσαι κάπου (δεν έχει σημασία το που) και βλέπεις από μακριά ένα Δάσος.
Θέλω να περιγράψεις
α. πως φαντάζεσαι ότι είναι αυτό το δάσος (μικρό, μεγάλο, ψηλά, χαμηλά δέντρα, αραιά, πύκνά  και ότι άλλο σου βγαίνει ως εικόνα)
β. να πεις σε ποια χρονική περίοδο φαντάζεσαι το δάσος που βλέπεις (δηλαδή Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο)

α. Πυκνό, ψηλά αιωνόβια δέντρα με επίσης πυκνό φύλλωμα, κυριαρχεί το σκουροπράσινο χρώμα και στο σύνολό του το δάσος
είναι φαινομενικά απροσπέλαστο. Αν και επιβλητικό, δεν έχει τίποτε το τρομακτικό ως εικόνα. Είναι καθαρά πρακτικό το θέμα
"απροσπέλαστο".
β. Δεν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο καιρικό φαινόμενο και κρίνοντας από το σκουροπράσινο χρώμα
θα έλεγα πως είναι άνοιξη...

:arrow: 2η Κατάσταση
Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.

Όχι μονοπάτι... ούτε καν τρύπουλα δεν υπάρχει για να μπω μέσα... Οι κορμοί μοιάζουν να είναι τόσο κολημένοι μεταξύ τους
όσο θα ήταν σε μια σχεδία, δεμένοι με σκοινί. Και τυχόν τρυπίτσες, τις έχουνε καλύψει τα φυλλώματα. Το πως θα μπω...
θα είναι μια πονεμένη ιστορία με πολλά άσχημα γδαρσίματα... και μισοσκισμένα ρούχα.

:arrow: 3η Κατάσταση
Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου

Μαύρο μιλιταρέ παντελόνι (μακρύ), μαύρο Τ-Shirt από πάνω... κι ένα ζιβάγκο (μάντεψε χρώμα) περασμένο/δεμένο στη μέση... γιατί σιχαίνομαι το να κρυώνω.

:arrow: 4η Κατάσταση
Όπως προχωρείς στην διαδρομή που περιέγραψες βλέπεις μια Αρκούδα.
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα

Κρύβομαι άμεσα πίσω από τον κοντινότερο κορμό, αφουγκράζομαι την συμπεριφορά της αρκούδας έτοιμος να σκαρφαλώσω ψηλά μπας και γλιτώσω. Μόλις σιγουρεύομαι
ότι η αρκούδα δεν έχει καταλάβει τίποτε, αρχίζω να πετάω πέτρες προς άσχετη κατεύθυνση προκειμένου να της αποσπάσω την προσοχή προς τα εκεί.

:arrow: 5η Κατάσταση
Αφού απομακρύνθηκες πια από την αρκούδα και συνεχίζεις να προχωρείς στο δάσος στη διαδρομή σου , βλέπεις όπως πας έναν μεγάλο κορμό δένδρου να είναι στην διαδρομή σου.
Τι κάνεις?

Ο κορμός δεν είναι όρθιος αλλά ας πούμε ξαπλωτός και λειτουργεί ως εμπόδιο στην διαδρομή σας.

Πηδάω πάνω στο κορμό και κατόπιν από την άλλη μεριά του.

:arrow: Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι

Το χαζεύω για λίγο από μακριά. Σε περίπτωση που κατά τύχη έχω πάνω μου απομεινάρια σοκολάτας, σοκοφρέτας, kinder bueno, kiss, derby ή οτιδήποτε σχετικό μπορεί να έχω...
του το ρίχνω από μικρή απόσταση και το χαζεύω πάλι πριν συνεχίσω τον δρόμο μου.

:arrow: 7η κατάσταση
Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν

α. 4-5 κούπες
β. Ασημένιες... σκαλιστές... φαίνονται πολύτιμες, όχι όμως λόγω υλικού.
γ. Ασημένιο χρώμα... Όλες ξεχωρίζουν... κάθε κούπα είναι τελείως διαφορετική και ωραία με τον δικό της τρόπο

:arrow: 8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς

Ποταμάκι πλάτους 2-3 μέτρων, βάθους περίπου 20-30 εκατοστών με πεντακάθαρο κελαρυστό νερό.

:arrow: 9η Κατάσταση
συνεχίζεις την διαδρομή σου στο δάσος αφού έφυγες από το νερό και όπως πας βλέπεις κάπου σχετικά μακριά σου μια ομάδα από ξυλοκόπους να δουλεύουν.
Τι κάνεις εσύ? Ποια είναι η συμπεριφορά σου σε σχέση με τους ξυλοκόπους

Τους προσπερνάω. Αν κάνουν κάποιο νεύμα χαιρετισμού ανταποδίδω.

:arrow: 10η Κατάσταση
τελείωσε η διαδρομή σου στο δάσος και τώρα βρίσκεσαι πια έξω από το Δάσος.
Όπως βγήκες λοιπόν βλέπεις στον ορίζοντα ένα Χωριό
Το Χωριό που βλέπεις είναι το δικό σου χωριό δηλαδή.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ότι είναι το δικό σου χωριό.
Περιέγραψε αν ξεχωρίζουν μερικά κτίρια και αν ναι πόσα

(αν όντως κατάγεστε ή είσαστε από χωριό να αποφύγετε να παρασυρθείτε από το πώς είναι στην πραγματικότητα αλλά αφήστε την εικόνα του νου της δικής σας φαντασίας να το περιγράψει όσο αυτό είναι δυνατό)

Τα σπίτια είναι σχετικά μικρά, λιτά... ισόγεια με κεραμίδια στρογγυλά και σοφίτα...
φέρνει λίγο σε στρουμφοχωριό εδώ που τα λέμε (το λέω ενδεικτικά) αλλά σε πιο "πραγματική" έκδοση.
Όλα σχεδόν έχουν μικρό κήπο χωρίς τίποτε το ανθισμένο μέσα... μόνο πράσινα φύλλα και κλαδιά. Θαμνοειδή γενικότερα...
Κανένα κτίριο δεν είναι ίδιο με το άλλο γιατί το σχήμα τους είναι κάπως ακανονιστο... μόνο η πολύ γενική αρχιτεκτονική ιδέα και το μέγεθος είναι ίδια/παρόμοια.

:arrow: 11η Κατάσταση
έχεις μπει πια μέσα στο χωριό σου όπως το φαντάστηκες και περπατάς στο δρομάκι για να πας στο σπίτι σου.
Στην διαδρομή διασταυρώνεσαι ή συναντάς άτομα από το χωριό σου
Πόσα άτομα (περίπου συναντάς) και ποιά είναι η γενική σου συμπεριφορά μαζί τους

Παρέες των δυό-τριών ατόμων . Χαιρετώ με νεύμα από μακριά και όταν πλησιάσω θα συμπεριφερθώ ανάλογα
με το πως ανταποκρίθηκαν στο νεύμα μου.

:arrow: 12η Κατάσταση
Επιτέλους έφτασες στο σπίτι σου.
Το σπίτι σου λοιπόν έχει και έναν εσωτερικό κήπο.
Θέλω να μου περιγράψεις πως είναι ο κήπος σου
π.χ. πως είναι από λουλούδια , γενικά φυτά και αν έχει νερά στο κήπο σου και σε τι μορφή

Έχει αδιάφορη βλάστηση από πράσινα θαμνάκια με μικρά απειροελάχιστα διαλείμματα λουλουδιών.
Ο κήπος έχει νωπό μεν χώμα, αλλά δεν υπάρχει ίχνος μαζεμένου νερού κάπου.

:arrow: 13η Κατάσταση
Περιέγραψε τα δωμάτια του σπιτιού σου, πως τα φαντάζεσαι και θέλεις να είναι

Πηγμένα στο έπιπλο, να δίνουν μια βαριά ατμόσφαιρα από σκούρο ξύλο, όλοι οι τοίχοι να είναι
καλυμμένοι είτε από βιβλιοθήκες είτε από ράφια με διακοσμητικά ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε
να είναι σε κάποιο ράφι... είτε με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες... γενικότερα εικόνες.
Θα προτιμούσα οι τοίχοι να είναι μαύροι... αλλά και με καλυμμένους από σκουρόχρωμες βιβλιοθήκες
δεν έχω πρόβλημα.

:arrow: 14  Κατάσταση
Το σπίτι σου έχει ως είσοδο του ένα χωλ. Αρκετά ευρύχωρο χωλ μπορούμε να πούμε.
Εκεί στο χωλ λοιπόν υπάρχει ένα κιούπι ή πιθάρι, που λειτουργεί ως διακόσμηση στην στο χωλ ως το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο σπίτι σου.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ή πως θέλεις να είναι αυτό το κιούπι ή πιθάρι στην είσοδο του σπιτιού σου

Μισοσπασμένο "λαιμό", με ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι να λείπει και με μια τεράστια ρωγμή μέχρι την μέση του.
Με περίεργη υφή και χρώμα... και με απομεινάρια από βρύα, κοχύλια κτλ... λες και βγήκε από την θάλασσα
μετά από αιώνες.

:arrow: 15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου
[/spoiler]

Θα καλέσω μια φίλη μου να τον ζωγραφίσει απ' άκρη σ' άκρη με κάρβουνο... αφού τον βάψω ολόλευκο πρώτα εννοείται...
και σε μια γωνίτσα που θα μείνει ελεύθερη θα γράψω "Όλα τελειώνουν εδώ".

:arrow: Όσοι ξεκινήσουν από τώρα μπορούν να απαντήσουν σε όλες μαζί οπότε θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ειδική κρυφή ενότητα με τα κλειδιά ερμηνειών από τις εικόνες του ψυχολογικού τεστ

Εγώ τι κάνω που ήρθα κατόπιν εορτής;

Nikos Apomakros

Κώστα μόλις μπορέσεις δώσε μου κι εμένα πρόσβαση... η περιέργεια αρχιζει και πατάει κουμπάκια  :roll:

CHRIS_FEMALE_

τι τεστ ειναι αυτο και τι θα αποδειξει και πως θα αξιολογηθουμε?

KostasD33

Nikos Apomakros και veloute, τώρα έχετε πρόσβαση κι εσείς στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  
Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα.

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="349990"]τι τεστ ειναι αυτο και τι θα αποδειξει και πως θα αξιολογηθουμε?[/quote]

Γιά τις απαντήσεις στα ερωτηματά σου θα πρέπει πρώτα να απαντήσεις στα ερωτήματα του τεστ.

394 Επισκέπτες, 0 Χρήστες