Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 503
  • Total: 503

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

zizanio

1η.κατασταση.Το δασος που βλεπω ειναι μεγαλο,με ψηλα δεντρα και πυκνα.επισης ολο το δασος ειναι χιονισμενο και εχει ενα μακρυ δρομο.στα δεξια μου βλεπω ενα μικρο κοριτσακι το οποιο τραγουδαει και ειναι πιο μπροστα απο μενα..το μονο περιεργο ειναι οτι ενω ειναι παντου χιονισμενα αυτη φοραει ενα ασπρο φορεματακι...και κουκουβαγιες πανω στα δεντρα.
2η κατασταση.βλεπω μονοπατι.η διαδρομη πραγματοποιειται μεσω ενος μονοπατιου και μονο.
3η κατασταση.φοραω μποτες.κασκολ.σκουφακι.γαντια και παντελονι.χειμωνιατικα χρωματα.
4η κατασταση.μενω ακινητηκαι προσπαθω να ξεφυγω αργα και ηρεμα.
5η κατασταση.σκαρφαλωνω εκτος και αν ειναι κοντος οποτε παω γυρω γυρω.
6η κατασταση.το πλησιαζω το κοιταω εκπληκτη και το αγκαλιαζω.
7η κατσταση.α)κανα 2,3 β)πορσελανη γ)ειναι ολες ιδιες.ασπρες με μαυρα γραμματα
8η κατασταση.το νερο ειναι λασπωμενο σχεδον στερεο
9η κατσταση.τους κοιταζω για λιγο αλλα τελικα τους αγνοω
10η κατασταση.το χωριο μου ειναι μικρο και με μικρα σπιτακια.πυκονοκατοικημενο με πολλα δεντρακια και φωτακια.η εκκλησια ειναι το μοναδικο κτιριο που ξεχωριζει.
11η κατασταση.συνανταω μερικους απο τους οποιους καποιυς χαιρεταω και καποιους οχι.
12η κατασταση.με πολλα τριανταφυλλα.γρασιδι και γενικα στολισμενο με διαφορα αντικειμενα οπως γλαστρες φωτακια κτλ.13η κατασταση.το δωματιο μου ειναι σχετικα μεγαλο.το μεγαλο κρεββατι στο πατωμα σκουρα χρωματα γενικα με πολλα μαξιλαρια και αρκουδακια..
14η κατασταση.ενα αγαλμα γυναικειας μορφης μετριου μεγεθους.
15η κατασταση.αν ειχα τη δυνατοτητα θα το γκρεμιζα γιατι ειμαι πολυ περιεργη.απο τη στιγμη ομως που δεν μπορω θα κανα οτι μπορουσα για να μαθω γιατι σιγουρα θα με επηρεαζε...δεν θα με αφηνε αδιαφορη σιγουρα..

zizanio

επισης θελω να προσθεσω (γιατι το ξεχασα)πως ολο το σκηνικο που περιεγραψα ειναι το βραδυ μονο ετσι μπορουσα να τα φανταστω

KostasD33

[quote user="zizanio"]
....
11η κατασταση.συνανταω μερικους απο τους οποιους καποιυς χαιρεταω και καποιους οχι.
...[/quote]

μπορείς να πεις αριθμό (περίπου) για αυτό το μερικούς?

kali66

1) to dasos einai terastio,polu pukno, megala dedra, kataprasino, vrisketai sta riza enos vounou, einai katakalokairo 2) yparxei ena kakomoiro dromaki , isa pou ksexwrizei, to edafos einai katiforiko pros ta plagia, ta dentra einai pukna, alla pernaei fws pou kai pou. 3) elafra rouxa, amaniki mplouza, fardy tzin kai  athlitika. 4) tin arkouda tin plisiazw, isws na tin xaidepsw kiolas, an deixnei pio agriemeni, apomakrunomai diakritika. 5) ton periergazomai mipws paratirisw tpt endiaferon, meta pernaw apo panw k feugw. 6) to plisiazw na dw an einai pligwmeno,an nai to frontizw, paizw ligo me to arkoudi kai kanw mia prospatheia na vrw ti mama arkouda. 7) Sto ksefwto uparxoun kamia 15aria koupes, apo gero ksulo, exoun skalismena platanofula panw tous, exoun polu anoixto kafe xrwma. 2-3 apo autes ksexwrizoun, ta skalismeta einai pio peritexna kai to xrwma ligo pio skouro. 8) polu platu potami, kamia 15aria metra platos, arketa vathu, iremo se kapoia simeia, pio ormitiko se alla, pentakatharo, uparxoun platanoi trugurw. 9) tous kanw mia suzitisi peri oikologikis suneidisis kai na frodizoun na anaplirwnoun ta dentra pou kovoun , alla se iremo kai filiko tono. Tous xairetaw k feugw. 10) to xwrio einai parathalassio, polu enarmonismeno me to fusiko topio, exei ena mikro limanaki, ksexwrizoun duo ktiria, ena lemvarxei kai ena spiti pou vrisketai se pio uparupswmeno simeio k moiazei pio peripoiimeno, alla dn einai kanena palati. Ola ti spitia einai petrina me keramudi.11) Sunantaw ena theio mou me duo aloga, ton xairetaw, xairomai pou ton vlepw, mou dinei to ena alogo k sunexizw to dromo mou. To spiti mou einai pio eksw ap to xwrio, opote dn sunantaw alla atoma. 12) einai megalos exei polla dendra, thamnous, giasemi, grasidi k 2 foinikes pou exoun demeni mia aiwra. Exei apla gia treksimo k to xwma einai malako. To spiti einai xtismeno to miso se vraxo, opote ston kipo yparxei enas ap' ton opoio anavluzei nero. 13) To spiti einai aneto, drosero, exei tessera upnodwmatia, ola ta epipla einai ksulina, exei megala parathura, to trapezi  tis trapezarias xwraei polla atoma, uparxei mia mikri vivliothiki, tzaki. Einai diorofo, stin orofi iparxei ena megalo parathuro, fainetai o ouranos to vradu, uparxei k ena tileskopio. Ta xrwmata einai ta fusika tou ksulou, alla uparxei k mple. 14) To pithari einai deksia stin gwnia, einai pulino k exei mesa ladi. 15) Kaluptw ena meros tou toixou me futa, ena allo meros tou to xrisimopoiw ws xwro eksaskisis gia toksovolia, dld stinw stoxous panw tou, kai ena trito gia zwgrafiki kuriws i kai grafitti.

im9650

1.α)Το δάσος είναι μεγάλο με αιωνόβια και ψηλά δέντρα και πολύ πυκνή βλάστηση. Έχει αρκετές σκιές, ενώ μέσα του υπάρχουν λόφοι, ψηλά βουνά, άγρια ζώα, σπάνια λουλούδια και βράχια σκεπασμένα με πράσινο και πολλές σπηλιές. Έχει χιόνια και λάσπες, θάμνους, σπασμένα κλαδιά δέντρων και φύλλα πεσμένα. Είναι κάπως σκοτεινό και απόμακρο.  
   β) Αρχή του Χειμώνα
2.Δεν υπάρχει σχηματισμένο μονοπάτι, υπάρχουν όμως πολλά περάσματα ανάμεσα στα δέντρα και τους θάμνους
3.Φοράω ελαφριά ρούχα τα οποία  είναι ζεστά και δεν εμποδίζουν τις κινήσεις του σώματος. Μαύρη ολόσωμη και βαμβακερή στολή όπως αυτές που έχουν οι δύτες, με ενισχυμένη επένδυση και αδιάβροχη εξωτερική κάλυψη. Έχει τσέπες στους γοφούς ενώ δένει κάτω από το πέλμα ώστε να στηρίζεται με το παπούτσι και να μη μαζεύει στις γάμπες,
4. Η αρκούδα  είναι σε απόσταση και την παρατηρώ, προσέχοντας να μην κάνω θόρυβο προδίδοντας την παρουσία μου...εντωμεταξύ ψάχνω με τα μάτια να βρω ένα ασφαλές σημείο ώστε να μπορέσω να τρέξω και να ξεφύγω σε περίπτωση επίθεσης, διαφορετικά μένω ακίνητος και περιμένω να με προσπεράσει, για καλό και για κακό αρπάζω και κανένα κομμάτι ξύλο από κάτω...όλα αυτά βέβαια αφού θα  έχω ξεπεράσει το σόκ της συνάντησης :shock: , τελικά φεύγει.
5.Ο κορμός είναι μεγάλος και έχει χώμα πάνω του και τρύπες όπου φωλιάζουν αράχνες και σκορπιοί. Γύρω του έχει θάμνους πυκνούς και αγκαθωτούς σφηνομένους ανάμεσα στα  δέντρα. Πιο πέρα έχει ένα στενό πέρασμα το οποίο βγάζει κάπου πίσω από τον κορμό και φαίνεται λιγότερο επικίνδυνο. Από εκεί λοιπόν περνάω για να προσπεράσω τον πεσμένο κορμό
6.Το αρκουδάκι δε μπορεί να τριγυρνάει μόνο του στο δάσος, και μάλλον δε θα μου άρεσε να έχω κάποια μοιραία συνάντηση με τη μαμά αρκούδα ή ακόμη χειρότερα με το μπαμπά αρκούδα. Η πρώτη παρόρμηση μου με το αρκουδάκι είναι να τρέξω για να το χαιδέψω...κρατιέμαι όμως.Το αρκουδάκι περνάει τρέχοντας γιατί αντιλαμβάνεται την παρουσία μου και φεύγει φοβισμένο
7α) Οι κούπες είναι 7 τον αριθμό και είναι βαλμένες περιμετρικά του ξέφωτου στις ρίζες 7 διαφορετικών δέντρων.
β)Είναι καθαρές και κρυστάλλινες, έχουν διαφορετικά χρώματα  η κάθε μια
γ)ξεχωρίζει η μώβ η οποία έχει κολλημένους πάνω της πολύτιμους λίθους.
8.Πάνω σε λόφο από βράχια (περίπου 20μ ύψος) βρίσκεται ένας ορμητικός καταρράκτης με πολύ νερό, που πέφτοντας σχηματίζει μια σχετικά ρηχή λίμνη, ανάμεσα σε βράχους σκεπασμένους με βρύα και σε πυκνά δέντρα, η οποία με τη σειρά της τροφοδοτεί ένα ήρεμο ποτάμι όχι πολύ μεγάλο, ούτε βαθύ, με διάφανο νερό και πολύ πράσινο στις όχθες του. Στη λίμνη και στο ποτάμι έχει ψάρια και βατράχια. Υπάρχουν τριγύρω πλατάνια τα οποία σκιάζουν το μέρος δημιουργώντας πολλές και ύποπτες σκιές.
9.Οι ξυλοκόποι είναι σε ένα σημείο ψηλότερα από εκεί που βρίσκομαι εγώ, Κοιτάζω να βεβαιωθώ ότι είναι πράγματι ξυλοκόποι και ότι δεν με έχουν δει. Είναι απασχολημένοι όλοι με αυτό που κάνουν  Τελικά αποφασίζω να περάσω από κάπου μακρύτερα ώστε να τους αποφύγω.
10. Το χωριό φαίνεται λίγο χαμηλότερα από εκεί που βρίσκομαι εγώ, σε απόσταση 3 χλμ περίπου, στους πρόποδες πολύ μεγάλου βουνού με χιόνι στην κορυφή του. Είναι παραμυθένιο με μικρά σπιτάκια και πολύχρωμα. Είναι σχεδόν εξωπραγματικό και η έκτασή του δεν είναι και πολύ μεγάλη, περίπου 500 σπίτια. Τα σπίτια είναι άλλα στρογγυλά και άλλα συνηθισμένα., όλα είναι διώροφα με κήπους γύρω γύρω και μπαλκόνι.. οι σκεπές είναι από έντονο κόκκινο κεραμίδι. Αυτό που διαφέρει είναι ο ναός στη μέση του χωριού ο οποίος είναι ένα τεράστιο δέντρο με κούφιο κορμό και σκάλες γύρω του που ανεβάζουν στα κλαδιά όπου κρέμονται μαζί με τα φύλλα, γυάλινα σχήματα που λάμπουν στο φως του ήλιου και βγάζουν ήχους μελωδικούς. Γύρω από το χωριό υπάρχει το πυκνό δάσος και πίσω του το χιονισμένο βουνό  
11.Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με διάφορα. Τους χαιρετάω και με χαιρετάνε με χαμόγελο. 12 με 15 περίπου.
12.Ο κήπος έχει πράσινο χαλί από γρασίδι και πολλά λουλούδια  κυρίως αρωματικά,αλλά και βότανα. Τα δέντρα είναι εσπεριδοειδή με καρπούς. Έχει δρομάκια φτιαγμένα με πλακουτσωτές πέτρες και μικρά συντριβάνια στις 6 γωνίες του (έχει 6άγωνο σχήμα). Στη μέση, εκεί που ενώνονται τα δρομάκια από πέτρες, υπάρχει λιμνούλα με πάπιες και νούφαρα. Μέσα στον κήπο κυκλοφορούν ελεύθερα 2 ζευγάρια παγώνια, 5 γάτες και 1 σκύλος.
13.Τα δωμάτια είναι άνετα και μεγάλα . Με ξύλινα κουφώματα και μεγάλα παράθυρα με καμπύλη στο πάνω μέρος τους και τζάμι βιτρό. Οι τοίχοι είναι από πέτρα και το πάτωμα από μάρμαρο με παχιά πορτοκαλί χαλιά. Η διακόσμηση είναι μοντέρνα και υπάρχει φωτισμός σε όλα τα σημεία, όπως πάνω από τις πόρτες, πίσω από τα έπιπλα και κάτω απο τα κρεβάτια.
14.το πιθάρι είναι μεγάλο και πήλινο σε παλιό στυλ με σκαλίσματα στο εξωτερικό του. Το χρώμα του είναι εκρού.Έχει αποξηραμένα λουλούδια στο στόμιό του και μέσα υπάρχει λάμπα που τα φωτίζει από κάτω
15. Θα τον αφήσω ως έχει χωρίς κανένα στολίδι ή διακόσμηση πάνω του. Θα αισθάνομαι άβολα κάθε φορά που θα τον κοιτάζω και θα ψάχνω συνεχώς για κάποιο τρόπο ώστε να δω τι κρύβει. Μάλλον θα αισθάνομαι κάποια ασφάλεια με τον τοίχο γιατί  νομίζω ότι προστατεύει από κάτι όχι καλό :sad: .

xrysafenia

1.Βλέπω ένα δάσος με πυκνά, ψηλά δέντρα κυπαρίσσια το ένα κοντά στο άλλο.
Είναι Άνοιξη και η μέρα ηλιόλουστη.

2.Προχωράω και είναι δροσερά.Έχει μικρά δρομάκια πολύ στενά,το ένα δέντρο είναι πολύ κοντά στο άλλο,έχει σκιά και τα δέντρα είναι ψηλά.

3.Φοράω άσπρα αθλητικά παπούτσια,τζην,μπλουζάκι και ζακέτα.

4.Σταματάω και κοιτάω την αρκούδα στα μάτια.Παρατηρώ προσεκτικά τις κινήσεις της.

5.Πηδάω τον κορμό.

6.Χαϊδεύω το αρκουδάκι και του μιλάω.

7.Βλέπω 5 καφέ,πύλινες κούπες.

8.Βλέπω το νερό να κυλάει σε ρυάκι καθαρό,διάφανο και πολύ παγωμένο.

9.Προσπερνώ τους ξυλοκόπους χωρις να μιλήσω.Απλά κοιτάζω.

10.Βλέπω ένα μικρό χωριό,σε πλαγια βουνού,με λίγα πέτρινα σπίτια, με κεραμύδια.

11.Συναντάω 3 άτομα.Κοντοστέκομαι,χαιρετάω,μιλάω και χαμογελάω.

12.Ο κήπος είναι με γκαζόν και κόκκινα λουλουδια.Τριανταφυλλα και γεράνια.

13.Τα δωμάτια του σπιτιου ειναι με ξύλινο πάτωμα.Πολύ φωτεινά με άσπρες κουρτινες.
Και σκουρα έπιπλα.

14.Το πιθάρι είναι ψηλό,πλατυ,καφετί και έχει ψηλές βέργες μέσα.

15.Τον τοίχο,απλά τον βάφω άσπρο.

xrysafenia

Θα μου δώσετε κι εμένα τα αποτελέσματα της απάντησής μου;;;;

please........... :grin:

KostasD33

zizanio,kali66,im9650,xrysafenia,
Τώρα έχετε πρόσβαση κι εσείς στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σας έστειλα στα προσωπικά σας μηνύματα

Καλώς ορίσατε ...

mafia

megalo dasos me polla dentra ta perissotera einai elata kai  einai pukna meta3u tous,einai kalokairi, o dromos einai xwmatenios me xloh katw kurios kai einai k platus, 8a foraga mia mplouza kontomaniki aspri kai ena tzin kai all star papoutsia,8a psilofovomoun apo tin akouda alla tis misw kiolas.. oxi o kormos den einai provlima 8a ton pernaga apo panw, to arkoudaki einai glukouli k poli omorfo. h tris h 4 koupes exei katw kapou ekei einai apo porselani kai aspres,to nero einai drosero kai pentaka8aro,8a tous xairetaga kai 8a tous rwtaga giati katastefoun thn fusi??? vasika to xwrio to skeftika 17 h 18aiwna ola ta spitia 3exwrizan giati einai araia meta3u tous kai apo petra,sunantisa arketa atoma ta xairesisa me xara kai sevasmo, ta louloudia einai mia xara an8ismena kai murizoun se olo to spiti , 2 krevatokamares megales kai poli teleis mesa 1 terastio xwl me tsaki 1 toualeta me terastia mpaniera kai mia megali kai ka8ari kouzina, to pi8ari den einai poli mikro alla oute k poli megalo kai mesa exei louloudia.. stin arxi 8a eperna mia variopoula 8a erixna kana sova mexri na kourastw alla meta 8a ton evafa ton toixo me zwgrafies opws mia 8alassa me psaria k kala tou vu8ou mesa

KostasD33

mafia, τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  
Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

(αλλά κουράζει πολύ ο τρόπος που γράφεις.... χωρίς παραγράφους και με γκρίκλις.... )

mina_fenia

[quote user="KostasD33" post="256940"]Ένα μικρό παιχνίδι με εικόνες που σας έρχονται.
Εγώ θα  βάζω το ερώτημα εσείς περιγράφετε τι εικόνα σας έρχεται στον νου και στο τέλος θα σας δώσω το κλειδί ερμηνείας από τις εικόνες που αυθόρμητα σας έρχεται στον νου.

Για το ξεκίνημα θα βάλω εγώ την πρώτη περιγραφή κατάστασης και ο κάθε ένας από εσάς που θέλει να λάβει μέρος περιγράφει τι εικόνα φαντάζεται με βάση την κατάσταση που περιέγραψα.
Για κάθε κατάσταση που θα βάζω θα αναμένω περίπου μια εβδομάδα ή μπορεί και λιγότερο αν οι συμμετέχοντες αρχίσετε και δίνετε πιο σύντομα τις απαντήσεις σας.
Στο τέλος όλων των καταστάσεων που θα έχω περιγράψει και με τις ανάλογες εικόνες που εσείς θα έχετε περιγράψει ότι σας βγήκαν αυθόρμητα θα σας δώσω τα κλειδιά ερμηνείας για την κάθε κατάσταση.

Καλή αρχή και πατάς το από κάτω (Show) για να δεις αναλυτικά όλες τις ερωτήσεις του ψυχολογικού τεστ !!!

[spoiler] ]1η κατάσταση
Βρίσκεσαι κάπου (δεν έχει σημασία το που) και βλέπεις από μακριά ένα Δάσος.
Θέλω να περιγράψεις
α. πως φαντάζεσαι ότι είναι αυτό το δάσος (μικρό, μεγάλο, ψηλά, χαμηλά δέντρα, αραιά, πύκνά  και ότι άλλο σου βγαίνει ως εικόνα)
β. να πεις σε ποια χρονική περίοδο φαντάζεσαι το δάσος που βλέπεις (δηλαδή Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο)[/b]

:arrow: 2η Κατάσταση
Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.

:arrow: 3η Κατάσταση
Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου

:arrow: 4η Κατάσταση
Όπως προχωρείς στην διαδρομή που περιέγραψες βλέπεις μια Αρκούδα.
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα

:arrow: 5η Κατάσταση
Αφού απομακρύνθηκες πια από την αρκούδα και συνεχίζεις να προχωρείς στο δάσος στη διαδρομή σου , βλέπεις όπως πας έναν μεγάλο κορμό δένδρου να είναι στην διαδρομή σου.
Τι κάνεις?

Ο κορμός δεν είναι όρθιος αλλά ας πούμε ξαπλωτός και λειτουργεί ως εμπόδιο στην διαδρομή σας.

:arrow: Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι

:arrow: 7η κατάσταση
Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν

:arrow: 8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς

:arrow: 9η Κατάσταση
συνεχίζεις την διαδρομή σου στο δάσος αφού έφυγες από το νερό και όπως πας βλέπεις κάπου σχετικά μακριά σου μια ομάδα από ξυλοκόπους να δουλεύουν.
Τι κάνεις εσύ? Ποια είναι η συμπεριφορά σου σε σχέση με τους ξυλοκόπους

:arrow: 10η Κατάσταση
τελείωσε η διαδρομή σου στο δάσος και τώρα βρίσκεσαι πια έξω από το Δάσος.
Όπως βγήκες λοιπόν βλέπεις στον ορίζοντα ένα Χωριό
Το Χωριό που βλέπεις είναι το δικό σου χωριό δηλαδή.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ότι είναι το δικό σου χωριό.
Περιέγραψε αν ξεχωρίζουν μερικά κτίρια και αν ναι πόσα

(αν όντως κατάγεστε ή είσαστε από χωριό να αποφύγετε να παρασυρθείτε από το πώς είναι στην πραγματικότητα αλλά αφήστε την εικόνα του νου της δικής σας φαντασίας να το περιγράψει όσο αυτό είναι δυνατό)

:arrow: 11η Κατάσταση
έχεις μπει πια μέσα στο χωριό σου όπως το φαντάστηκες και περπατάς στο δρομάκι για να πας στο σπίτι σου.
Στην διαδρομή διασταυρώνεσαι ή συναντάς άτομα από το χωριό σου
Πόσα άτομα (περίπου συναντάς) και ποιά είναι η γενική σου συμπεριφορά μαζί τους

:arrow: 12η Κατάσταση
Επιτέλους έφτασες στο σπίτι σου.
Το σπίτι σου λοιπόν έχει και έναν εσωτερικό κήπο.
Θέλω να μου περιγράψεις πως είναι ο κήπος σου
π.χ. πως είναι από λουλούδια , γενικά φυτά και αν έχει νερά στο κήπο σου και σε τι μορφή

:arrow: 13η Κατάσταση
Περιέγραψε τα δωμάτια του σπιτιού σου, πως τα φαντάζεσαι και θέλεις να είναι

:arrow: 14  Κατάσταση
Το σπίτι σου έχει ως είσοδο του ένα χωλ. Αρκετά ευρύχωρο χωλ μπορούμε να πούμε.
Εκεί στο χωλ λοιπόν υπάρχει ένα κιούπι ή πιθάρι, που λειτουργεί ως διακόσμηση στην στο χωλ ως το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο σπίτι σου.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ή πως θέλεις να είναι αυτό το κιούπι ή πιθάρι στην είσοδο του σπιτιού σου

:arrow: 15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου
[/spoiler]

Όσοι ξεκινήσουν από τώρα μπορούν να απαντήσουν σε όλες μαζί οπότε θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ειδική κρυφή ενότητα με τα κλειδιά ερμηνειών από τις εικόνες του ψυχολογικού τεστ

[size=9](ενημέρωση 02-02-2009) [/size][/quote]

γεια σας!!! μολις εκανα το τεστακι... οριστε οι απαντησεις μου

1. Ειναι φθινοπορο, σουρουπο και το δασος ειναι πυκνο με ψηλα δεντρα με εντονο κυπαρισσι χρωμα
2. δεν εχει μονοπατι αλλα φαινεται ευκολα απο που μπορεις να περασεις
3. φοραω τζιν παντελονι και μαυρη μακρυμανικη μπλουζα
4. οταν βλεπω την αρκουδα πανικοβαλλομαι και προσπαθω να ξεφυγω
5. παιρναω πανω απο τον κορμο
6. χαϊδευω το αρκουδακι και το παιρων μαζι μου
7. βλεπω τρεισ ασπρες κουπες με μπεζ ριγα στην μεση απο γυαλι
8. το ποταμι ειναι σχετικα ηρεμο (με ηπιο κυμαυισμο), μπλε σχετικα σκουρο και βαθυ
9. κοιταζω τους ξυλοκοπους απο  μακρια και συνεχιζω αδιαφορα το δρομο μου
10. το χωριο εχει χαμηλα σπιτια, δεν ξεχωριζω τιποτα, υπαρχει ηρεμια και δεν βλεπω κανεναν ανθρωπο εξω
11. τα ατομα που συναντω ειναι 3 τα χαιρετω απλα και συνεχιζω
12. ο κηπος μου εχει μια μικρη γλαστρα γεματη φουξια λουλουδια και ολο το αλλο ειναι τσιμεντο
13.τα δωματια ειναι μικρα αλλα χρηστικα φωτεινα με λιγα επιπλα
14.μαγαλο μα στενο στομιο και φαρδαινει προσ τα κατω,αναγλυφο στο κεντρο και ειναι πηλινο
15. βαφω τον τοιχο ασπρο
 :D  :D  :D  :D  :D

KostasD33

mina_fenia, τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

Καλώς ορίσες ...

adamantia

megalo dasos me pcila pikna dentra
fhtinoporo
mikro xefoto monopati
me formes
meno akiniti na do an tha me plisiasei
pidao pano apo ton kormo
phgaino konta tou kai to xaideuo
2 koupes mia mauri k mia aspromauri
mia limni me katharo nero
xaireto tous xulokopous
xehorizo sxedon ola ta spitia uparxoun anthropoi polla dentra pidiki xara
vlepo 2suxorianous k tous xairetao
o khpos mou exei suntrivani,louloudia
to spiti mou exei evilia salonotrapezaria me oraia diakosmitika k xromata.uparxoun 3upnodomatia mia kanonikh kouzina k ena megalo mpanio
ton toixo pou eiai ston khpo ton gremizo

KostasD33

[quote user="adamantia"]
....
....
....
ton toixo pou eiai ston khpo ton gremizo[/quote]

Δεν μπορείς να γκρεμίσεις τον τοίχο.
Διότι αν μπορούσες να τον γκρεμίσεις θα μπορούσες να δεις τι έχει πίσω του και αυτό το ορίζει αυστηρά το ερώτημα για την εικόνα ότι δεν μπορείς,
Ξανά γράψε απάντηση για τον τοίχο για να αποκτήσεις πρόσβαση στην ενότητα με τις ερμηνείες του ψυχολογικού τεστ

κάνε ότι θές με τον τοίχο αρκεί αυτο που θα κάνεις να μη μπορείς να δεις τι έχει πίσω του......

(καλώς όρισες)

[cell class=spoiler]:arrow: 15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου
[/cell]

touste

1 einai anixh kai kanei ligo psixra.2einai diskolo na peraso opo ta psila prasina kiparisia giati den iparxei perasma3otan blepo tin arkouda panikobalome kai kribome4otan blepo to arkoudaki ti xaideuo to agaliazo kai to pairno mazi mou3.f orao mia gri forma me maures oug botes kai apo pano mia mob zaketa apo mesa forao miaaspri blouza me xromatista gramata4parakolou8o tous xilikopous gia ligo kai meta feugo5.pino nero apo mia pigi pou bgeni masa apo kati braxia5to xorio mou einai mikro me apla monoorofa spitia ligo san egatalelimeno kai petroxtisto 6.ka8os proxorao blepo kati axoneutes exidares,ego tis xeretao oso pio ebgenika boro kai feugo grigora apo eki7to spiti mou einai san egatalelimeno monoorofo petroxtisto kai ligo mikro7o kipos einai aperipiitos me kati prasina xorta kai laspes8to pi8ari 8a itan apo pilo ligo xethoriasmeno kai metriou megethous9o tixos eini lios kai aspros ego auou den boro na do ti exi apo piso...auto me fobizi ligo kai den kano topota me auton :smile:

503 Επισκέπτες, 0 Χρήστες