Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 532
  • Total: 532

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

danay

eimai mprosta apo ena kataprasino dasos me psula alla oxi para polu pukna denrta.einai kalokairi kai mporo eukola anamesa pao ta dentra na perpatiso.forao mplou-tzin panteloni me amaniko mplouzaki se xroma aspro me stampa apo diafora xromata se sxedio staurou.ta papoutsia einai kalokairina anapautika alla kai thulika mazi.wlepo tin arkouda kai prospatho na min tis trawikso to evdiaferon kathontas akoiniti.kai koito na wro eukairia na krufto piso apo dentro usixa.ton kormo aplos ton prosperno me ena megalo wima xoris na skefto oti einai empodio mprosta mou.koitao to arkoudaki kai sunaxizo koitontas piso min me akolouthei.wlepo 5 koupes apo keramiko teleios aples.wlepo ena ruaki me katharo nero ,usixa na koila me merika noufara.an me xairetisoun oi ksulourgoi tha antapodoso eugenika.allios tha sunexiso xoris na tous enoxliso apo tin douleia tous.wlepo to xorio mou me oxi parapolla spitia.einai ola monokatikies kathara me kipous kai laxanika.isuxo xoris poli fasaria.gerontous na pinoun ton kafe tous sto kafeneio ekso sto pezodromeio,gunaikes na apolawmwanoun tin thea ton louloudion tous kai na frontizoun ta laxanika tous.xaireto apla kai eugenika tous antres sto kafeneio kai opoion perastiko wro sto dromo mou xoris na piaso kouwenta megali.o kipos mou einai me poluxroma louloudia futemenos kai me poluxromes toulipes kai pansedes na sximatizoun kuklika kai pomwoeidei sximata guro apo ena suntriwani se sxima aggelou na trexei katharo nero apo to stoma tou.exo topothetisei kata 2-3 metra lampes pou enawoun mono ti nuxta mones apo to fos tou iliou to proi.kai ena agalma tou wouda se mia orea gonia.to spiti mesa thumizei arxaia ellada.oi toixoi tou xol kai tou saloniou zografismenoi me arxaies kolones kai arxaia agalmata.to krewati me ourano .na kremontai guro aspres elafries kourtines.ikouzina me megalo pagko ergasias kai poli aneti me oles tis ilektrikes suskeues se entoixismena ntoulapia.stin eisodo exo ena megalo kioupi se xroma gri me arxaies ellinikes fugoures.kai afou ksero oti den uparxei periptosi na do piso apo ton kipo stin auli aplos den to skeftome ti exei piso xoris na me kanei periergi.

KostasD33

Μου βγήκαν λίγο τα μάτια για να διαβάσω τι είχες γράψει με τα γκρίκλις και χωρίς παραγράφους αλλά οκέικ βγήκε άκρη…

Τώρα έχεις πρόσβαση κι εσύ στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ

Καλώς όρισες

JES

1η κατάσταση
Μπορώ να δω το δάσος από ψηλά, είναι πολύ μεγάλο, γεμάτο μόνο με έλατα σαν στοιχισμένα το ένα κολλητά στο άλλο τόσο που καταντάει κάπως μονότονο,  αλλά τα έλατα είναι πολύ ψηλά υγειή, σκούρα πράσινα, και το δάσος φοβερά πυκνό έτσι φαίνεται αρκετά επιβλητικό. Το χώμα είναι τελείως άδειο δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο εκεί, και δεν αποπνέει αίσθηση ζωής. Είναι χειμώνας μάλλον, κάνει  πολύ κρύο αλλά δεν χιονίζει, η ανάσα βγαίνει αχνιστή,  και θα μπορούσε να βρέξει σε λίγο, αλλα δεν υπάρχει ομίχλη η ατμόσφαιρα είναι απολύτως καθαρή.

2η Κατάσταση
Δεν υπάρχει πουθενά πέρασμα όσο και να προσπαθώ να δω κάτι. Το δάσος είναι πολύ πυκνό για να μπορέσω να περάσω, αλλά ίιισως δω ένα πολύ μικρό μονοπατάκι κάτω στο χώμα, φτιαγμένο φυσικά από τα ζώα και τους ανθρώπους που έχουν περάσει από εκεί και που με οδηγεί ανάμεσα απο τα δέντρα όμως και πάλι είναι δύσκολο να περάσω και πρέπει πολλές φορές να συρθώ κάτω από τα κλαδιά.

3η Κατάσταση
Φοράω σκούρα χειμωνιάτικα ρούχα, μπότες, σκούφο και κόκκινο κασκόλ.

4η Κατάσταση
Νομίζω ότι δεν με βλέπει, αλλά παγώνω, οπισθοχωρώ όσο πιο αθόρυβα μπορώ κρύβομαι πίσω από κάποιο δέντρο και την κάνω όσο πιο σύντομα γίνεται.

5η Κατάσταση
Δεν είναι καθόλου εύκολο να περάσω πάνω από τον κορμό γιατί είναι τεράστιος. Όμως δεν έχω όρεξη να κάνω τον κύκλο και να χαθώ στο δάσος οπότε προσπαθώ να σκαρφαλώσω από πάνω του.

Κατάσταση 6η
Τρέχω κοντά του, το αγκαλιάζω, το φροντίζω, το ταίζω και γενικά κάνω ότι μπορώ για να το ευχαριστήσω. Προσπαθώ να καταλάβω αν έχει μαμά ή θα το πάρω μαζί μου.

7η κατάσταση
Υπάρχουν λίγες κούπες 2 με 4 το πολύ, είναι φτιαγμένες από πλαστικό, πολύ λεπτές σε χτυπητό κόκκινο και πράσινο χρώμα και μου φαίνονται κάπως ηλίθιες. Υπάρχει όμως και μία κούπα γυαλινο-κρυσταλλένια, πανέμορφη που αστραποβολά σε απαλό μπλε χρώμα ίσως στολισμένη με μικροσκοπικά πολύτιμα πετραδάκια σαν χρυσόσκονη. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν υπάρχει όντως, η θέλω εγώ να υπάρχει.

8η Κατάσταση
Είναι μια λίμνη μεσαίου μεγέθους, με πανέμορφο κρυστάλλινο πάαρα πολύ κρύο νερό, όμως το περιββάλον γύρω μου φαίνεται κάπως σκοτεινό και εχθρικό. Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τί έχει μέσα όμως θέλω απεγνωσμένα να την πλησιάσω, να πιω νερό και ίσως να βουτήξω.

9η Κατάσταση
Αν δεν τους χρειάζομαι, δηλαδή εάν δεν χρειάζομαι οδηγίες  για το που να πάω, δεν έχω χτυπήσει ή τίποτα, τους αποφεύγω και απομακρύνομαι χωρίς να με δουν.

10η Κατάσταση
Το χωριό είναι μικρό και φαίνεται εγκαταλληλημένο, τα σπίτια πέτρινα. Υπάρχουν όμως και μερικά σπιτάκια που φαίνονται πολύ όμορφα και φροντισμένα.

11η Κατάσταση
Συναντάω 3-4 άτομα αλλά απλώς χαιρετιόμαστε με αδιαφορία και συνεχίζουμε το δρόμο μας.

12η Κατάσταση
Ο κήπος μου είναι πανέμορφος, υπάρχουν αναριχώμενες τριανταφυλλιές και κισσοί, κάτω μικρά πανέμορφα αστραφτερά λουλουδάκια και γενικά αποπνέει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Υπάρχει μία πηγή με κρύο διαυγές νερό που κυλάει γάργαρα σε ένα μικρό ρυάκι.

13η Κατάσταση
Τα δωμάτια είναι μικρά και ξύλινα. Αποπνέουν μία αίσθηση απόλυτης ασφάλειας, είναι περιποιημένα, ζεστά και κάτω υπάρχουν πυκνά χαλιά.

14η Κατάσταση
Δεν περίμενα να έχει καθόλου χωλ το σπίτι.. Το πιθάρι τελοσπάντων, είναι πολύ μεγάλο, μπλε, φωτεινό, και αυτό σαν κρυσταλλινο μοιάζει αλλά δεν είναι, είναι κάτι πιο γερό. Είναι στολισμένο με μικροσκοπικά αστραυτερά πολύτιμα πετραδάκια, όπως διαμάντια..

15η Κατάσταση
Ε, αν δεν μπορώ με τίποτα να κοιτάξω από την άλλη ή να μάθω τί υπάρχει τον αφήνω στην ησυχία του. Που και που μπορεί να μου περνάει από το μυαλό αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ζω την ζωή μου κανονικά και εάαν καμια μέρα με πιάσει φοβερή περιέργια θα πάρω καμιά ανεμόσκολα να σκαρφαλώσω να δω τί υπάρχει από πίσω.

JES

Πού ακριβώς μπορώ να δω τις απαντήσεις;  :razz:

KostasD33

JES,
Τώρα έχεις πρόσβαση κι εσύ στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δες τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

Καλώς όρισες

JES

τις είδα, ευχαριστώ πολύ!
 :shock: αν και δεν ξέρω αν αυτό ήταν καλό ή κακό :lol:  :lol:

kapoia_za

ζηλέψα κι εγώ τεστ

Χειμώνας..είμαι στην κορυφή βουνού και βλέπω από ψηλά τις κορφές των δέντρων του. Δάσος πυκνό  και δέντρα κωνοφόρα

]
Αν και χειμώνας κι αν κι ορειβατώ..φοράω t-shirt και τζιν (καθόλου φαντασία εε..)

παγώνω

Γλίτωσα την αρκούδα, στον κορμό θα κολλήσω; Τον χοροπηδώ και συνεχίζω

Περιγράψτε[/color] τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι
Το γύρισες στον πληθυντικό ευγενείας ή ρωτάς και την αρκούδα  ]

δυό μαζί κι άλλη μια χώρια..

Είναι από πηγή σε βράχο . Πόσιμο νερό

Χαιρετώ και ρωτάω αν ξέρουν που βγάζει το μονοπάτι που θα πάρω..

Μικρά σπιτάκια με στέγη , αρκετά για να τα μετρήσω ( καμία φαντασία αγκέν)

Συναντώ κάτι θαμώνες σ΄ένα καφενείο(4-5).. επειδή βαριέμαι..άν με δουν, θα χαιρετήσω

Κυρίως λαχανικά..προσεγμένος κήπος , βρεγμένο χώμα

Τρία μικρά δωμάτια , καθιστικό , ενιαία κουζίνα. Μπάνιο έξω.

Κιούπι που είχε βρει δύτης συγγενής. Έχει πάνω του ίχνη απ΄τη θάλασσα

Μικρή είχα περισσότερη περιέργεια..
Κάποια στιγμή η μητέρα μου , μου είπε πως ο τοίχος από πίσω κοιτά στην αυλή του δίπλα γείτονα.
Έκτοτε ήσυχασα και σπάνια  αναρωτιέμαι

KostasD33

kapoia_za, τώρα έχεις πρόσβαση κι εσυ.....

silvermoon

1η κατάσταση
Είναι άνοιξη και βλέπω να απλώνεται μπροστά μου ένα πράσινο λιβάδι και στο βάθος να αρχίζει ένα δάσος από ψηλά δέντρα και πυκνή βλάστηση.
2η κατάσταση
Είμαι στην αρχή του δάσους και μπροστά μου δεν υπάρχει καποιο μονοπάτι αλλά πρεπει να περπατήσω ανάμεσα στα δέντρα και τη χαμηλή αλλά πυκνή βλάστηση και σε ορισμένα σημεία υπάρχουν κάποια βραχάκια.. Λίγο πιο πέρα υπάρχει κάτι σαν ξέφωτο και ένα μικρο ρυάκι πολύ ρηχο όπου πρέπει να το διασχίσεις για να περάσεις απέναντι όπου αρχίζουν ξανά τα δέντρα..
3η κατάσταση
Φοράω άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια
4η κατάσταση
Φοβάμαι πάρα πολύ αλλά επειδή έχω ακούσει ότι αμα τρέξεις είναι το χειρότερο που μπορέις να κάνεις κάθομαι εκέι ακίνητη αλλά εξακολουθώ να τρέμω και προσεύχομαι να φύγει!
5η κατάσταση
Ψάχνω το πιο χαμηλό του σημείο για να μπορώσε να ανέβω να το περάσω και να συνεχίσω..
6η κατασταση
Δεν κάνω τίποτα απλά το προσπερνάω..
7η κατάσταση
Ίσως βλέπωω 2 κούπες που πιθανόν κάποιοι ασυνείδητοι τις είχαν πετάξει εκεί (σα δεν ντρέπονται.. :P) είναι και οι 2 πλαστικές η μία κόκκινη και η άλλη άσπρη.. Ξεχωρίζει η κόκκινη
8η κατάσταση
το νερό που συναντώ είναι ένασ μικρός καταρράκτης που πέφτοντας δημιουργεί μια μικρή λιμνη..
9η κατάσταση
Δεν κάνω τίποτα συνεχίζω και τους προσπερνώ.. Δε με αφορά
10η κατάσταση
Είναι ένα γραφικό χωριό και δεν ξεχωρίζουν κάποια κτίρια έχει πολλές μονοκατοικίες και ανθρώπους στα δρομάκια που περπατάνε και παιδάκια που παίζουν.
11η κατάσταση
Συναντώ γύρω στα 4 άτομα και είμαι πολύ φιλική μαζί τους χαίρομαι που τους συνάντησα και πιάνουμε κουβέντα λέγοντας τα νέα μας..
12η κατάσταση
Ο κήπος μου δεν είναι πολύ μεγάλος έχει μέσα καποια λαχανικά, μια τριανταφυλλιά και κάποια άλλα φυτά.. νερό υπάρχει μονο σε μία βρύση με λάστιχο που είναι για να ποτίζουμε τα φυτά
13η κατάσταση
Τα δωμάτια του σπιτιού δεν είναι πολύ μεγάλα αλλά ούτε και πολύ μικρά.. έχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και είναι διακοσμημένα με λουλούδια και διάφορα μικροαντικείμενα..
14η κατάσταση
Αυτό το πιθάρι είναι σχετικά μεγάλο, πήλινο, καφέ χρώματος με κάποια χειροποίητα σχεδια άσπρου χρώματος.
15η κατάσταση
Μπορώ να πάω γύρω από τον τοίχο να δω δεν είναι δα και το σινικό τείχος.. :P

KostasD33

silvermoon,
Τώρα έχεις πρόσβαση κι εσύ στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δες τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

Καλώς όρισες

Xrictino0la

ήρεμη στάση και προσπαθώ να μην κουνιέμαι
5η κατάσταση: προσπαθώ να τον περάσω για να συνεχίσω και κοιτάω γύρω για κάποια άλλη διαδρομή
6η κατάσταση: σηκώνω το αρκουδάκι, το κοιτάζω, και το κρατάω στο χέρι μου για το υπόλοιπο της διαδρομής
7η κατάσταση: α) 3 κούπες, β) είναι από άσπρο γυαλι χωρίς σχέδια, απλές-επίσημες, γ) είναι όλες ίδιες και άσπρες
8η κατάσταση: βλέπω ένα μικρό ρυάκι που είναι αρκετά μακρύ [καμιά 20 και μέτρα]
9η κατάσταση: κάνω πως δεν τους βλέπω και συνεχίζω την διαδρομή μου
10η κατάσταση: είναι ερημικό, με άδειουσ δρόμους, δεν κυκλοφορεί κανείς, σαν εγκαταλελειμένο, σχετικά μεγάλο, με αρκετά σπίτια πιο μακριά δεν φαίνεται τίποτα,
11η κατάσταση: συναντάω δυο κοπέλες, τις χαιρετάω και πάω σπίτι
12η κατάσταση: ο κήπος μου είναι μεσαίος σε μέγεθος, σχεδόν μεγάλος! με πρασινάδα σε όλη του την έκταση, ένα τραπέζι με καρέκλες, και ένα συντριβανάκι στη μέση, κανα δυο γατάκια και μια χελωνίτσα
13η κατασταση: το σπίτι ειναι πολυ μεγαλο, εχω ενα αρκετα μεγαλο δωματιο με ολα τα απαραιτητα και αγαπημενα μου αντικειμενα και διπλο κρεβατι [για να μπορω να καλεσω καποιον αν θελω]. το σπιτι ειναι γενικα πολυ μεγαλο και πολυ μοντερνο αν σκεφτεις πως ειναι σε χωριο, ειναι σαν σπιτι πλουσίων, εχει μπιλιάρδο, και μία μικρή σχετικά πισίνα στο πίσω μέρος τουσ σπιτιού.
14η κατασταση: είναι μεσαίου μεγέθους, μαύρο με κόκκινες φιγούρες, είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να το ανοίξω.
15η κατάσταση: Κάνω Graffiti για μου γίνει πιο οικείος, πίσω απ' τον τοίχο μάλλον υπάρχει κάποιο άλλο σπίτι ή κατι άλλο κρυφο που θα ήθελα να μάθω! [/font][/b]

KostasD33

Xrictino0la,

Καλώς όρισες

al

Μπορώ να έχω το κλειδί????

1. Βρίσκομαι ένα βήμα μακριά απ’ το δάσος.  Μεταξύ μας παρεμβάλλεται ένα μικρό χαντάκι  και μετά υψώνεται ένα προσβάσιμο βουνό με ψηλά δέντρα  και πολλά ανηφορικά μονοπατάκια, μία ζεστή φθινοπωρινή μέρα.

2 Βλέπω ανηφορικά μονοπάτια που διχάζονται κάθε λίγο και που μπορεί όμως να σε οδηγήσουν σε κύκλους γύρω από το ίδιο μέρος

3. Αθλητικά παπούτσια, στρατιωτικό παντελόνι, μακό μπλουζάκι και ζακέτα  δεμένη στη μέση

4.Παγώνω, κρύβομαι πίσω από το πρώτο δέντρο, κοιτάω που μπορώ να σκαρφαλώσω

5.Περνάω πάνω από τον κορμό  ακόμη και αν λερωθώ λίγο. Αν είναι τεράστιος κάνω τον κύκλο

6. Το παρατηρώ και θέλω να το πλησιάσω να το χαιδέψω αλλά φοβάμαι. Προσπαθώ να το πλησιάσω από το πλάι διστακτικά  για να γνωριστούμε

7. Βλέπω 5-6 κούπες  πήλινες σπασμένες και βρώμικες και μία δυο σε πιο καλή κατάσταση. Οι τελευταίες από κοντά και με μια δεύτερη ματιά  είναι συμπαθητικές  με χαραγμένα σχέδια  και το χρώμα τους δεν φαίνεται καθαρά γιατί είναι εξίσου βρώμικες και λασπωμένες με τις άλλες. Πάντως είναι περίπου μπεζ με πράσινο και τα σχέδια μαύρα.  

8. Είναι μία πηγή με κρύο πόσιμο νερό

9. Πλησιάζω χαιρετώ και παρατηρώ τι κάνουν. Μετά ζητάω διαφορές πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή κλπ που πρέπει να ακολουθήσω με την ελπίδα ότι μπορεί να επεκταθεί η συζήτηση και να γίνει ενδιαφέρουσα.

10. Το χωριό που βλέπω νομίζω ότι είναι οι Θρακομακεδόνες (βίλλες κλπ) (αλλά και το δάσος μου ήταν στην Πάρνηθα). Σχεδόν όλα τα σπίτια είναι ιδιαίτερα αλλά  δεν ξεχωρίζει κανένα η μάλλον ξεχωρίζει κάπως η εκκλησία.

11.Συναντάω διάφορα μεμονωμένα άτομα τα οποία χαιρετώ με ένα προσποιητό εγκάρδιο χαμόγελο

12. Ο κήπος μου περιστοιχίζεται από ένα χαμηλό μαντρότοιχο και μέσα είναι ελαφρώς απεριποίητος, όμως έχει πολύ όμορφα και μεγάλα δέντρα που έχω φυτέψει κατά περιόδους και κάποια όμορφα αγριολούλουδα που έχουν φυτρώσει μόνα τους και τα άφησα. Κάτω από μία πυκνή μουριά υπάρχει τραπέζι, καρέκλες, παγκάκι για ξεκούραση με θέα στο δρόμο.  Κάπου στη μέση υπάρχει ένα ρηχό πηγάδι με άμμο κάτω-κάτω  και σε μία γωνία μία βρύση με λάστιχο.

13. Τα δωμάτια θέλω να είναι δροσερά, ευρύχωρα, ψηλοτάβανα, απλά και βολικά

14. Το κιούπι είναι τεράστιο πήλινο και πολύ παλιό  (κειμήλιο). Είναι άδειο και είναι από μόνο του ωραίο

15. Βάζω αναρριχόμενο φυτό για να τον σκεπάσω και κάθε φορά που περνάω από κοντά  προσπαθώ να μην θυμώσω που είναι αδιάβατος αλλά να το δεχτώ. Βέβαια στήνω και αυτί κάπου-κάπου να δω τι γίνεται από πίσω.

GEORGIA 111

Είναι Χειμώνας . Μια ζεστή για την εποχή μέρα...νωρίς το απόγευμα.
Ενώ έχει ήλιο,καλύπτεται απ'το πυκνό φύλλωμα των δέντρων.Είναι πάρα πολλά και ορισμένα κλαδιά μπλέκονται μεταξύ τους συμμετρικά.Ο ήλιος αχνοφαίνεται,όμως παρ'όλα αυτά δεν κάνει κρύο.Είναι μια ήσυχη μέρα σε ένα γαλήνειο τοπίο.Το κοιτάζω από μακριά και ανυπομονώ να φτάσω...να μπω στο δάσος σαν να είναι ένα αυτοσχέδιο "καταφύγιο".
Υπάρχει ένα μονοπάτι μικρό και κανένα σπίτι.Κανένας άνθρωπος στην απόσταση που μπορώ να διακρίνω.Δε μπορεί να φανεί μεγάλο βάθος του δάσους.Τα δέντρα πράσινα και αρκετά ψηλά...όχι πάρα πολύ.Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η κλήση τους.Χαρίζουν μια αίσθηση προστασίας και αγνής ομορφιάς!!!

KostasD33

al,
το έλαβες το κλειδί.... και τώρα  έχεις πρόσβαση κι εσύ στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δες τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα

Καλώς όρισες

532 Επισκέπτες, 0 Χρήστες