Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 572
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 566
  • Total: 566

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε σε θέση να το ορίσουμε...

[size=13]Όχι. Αυτό είναι παρελκυστικό και ολοκληρωτισμός. Ο καθένας ξέρει με τον δικό του τρόπο τι τον ευχαριστεί· δεν υπάρχει κοινός ορισμός. Το θέμα είναι αν αυτό που μας ευχαριστεί μας ελέγχει.[/size]
eLe

KostasD33

Έχω κεφάλι καζάνι....
Και κρυολογημένος με δέκατα

Ούτε με ευχαριστεί, ούτε παρελκυστικό είναι το βαρώ το άτιμο το μικρόβιο με ντεπονάκια 1000 και αμοξιλ αλλά αντιστέκεται το ερμο....

Γιατρέ μου θα ζήσω?

saliara

Εγώ έχω το λαιμό μου και βουλωμένη μύτη!!!

Κάνουμε ανταλλαγή??

KostasD33

Δεν έμεινε και τίποτα αβούλωτο να ανταλλάξουμε καλέ....

κώστας

[size=13]Όποιος καταλάβει ότι η χώρα είναι υπό ξένη κατοχή με την υποστήριξη της τοπικής χούντας, ας μου κάνει τουίτ.[/size]
eLe

KostasD33

Παραλλαγές των λέξεων «κατοχή» και «χούντα» έχεις?

larus audouinii

Περαστικά,περαστικά στο χαδιαρικογκρινιάρικο λιοντάρι και στη μικρή μου.
Ουφ δεν έχω κέφια σήμερα,το γκρί του καιρού φταίει, το λιώσιμο των πάγων, ο ανάδρομος ερμής; Το πιάσιμο στον αυχένα που θέλει λίγο τρίψιμο; Έχει και κάτι ωραίες σειρές στην τηλεόραση μετά τις 11 αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο παραδίνομαι αμαχητή.
Κάνω αίτηση για  διακοπές. (μάθαμε και το τουίτ κώστας; χεχεχε)

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="372781"][size=13]Όποιος καταλάβει ότι η χώρα είναι υπό ξένη κατοχή με την υποστήριξη της τοπικής χούντας, ας μου κάνει τουίτ.[/size][/quote]

Σκέφτομαι το μέρος της Χαλκιδικής που είναι ανάστατο τα τελευταία χρόνια. Ο Κάκαβος, το Στρατωνικό όρος, όλη η περιοχή της βόρειας Χαλκιδικής είναι θησαυρός, από τα ομορφότερα της Ελλάδας. Τα χρώματα του, ο ήχος των νερών και της ζωής τους είναι παράδεισος, ένα κομμάτι της ψυχής μας. Κάθε ένα δέντρο έχει ανεκτίμητη αξία  στα κλαδιά του, κάθε ρυάκι. Κοντολογίς δεν υπάρχει η λογική να μετρηθούν κάποια με κανένα ποσό.Είναι ντροπή για τον τόπο αυτό να αρμόζουν φασιστικοί μέθοδοι ένθεν και ένθεν. (Υπάρχουν γνωστοί και από τα δυο στρατόπεδα, άσχετο. Ο γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες χτες μου εχει χαρίσει βιβλία, είναι όλοι τους βουνίσιοι καλοί χαρακτήρες με διαφορετική κουλτούρα.. Ακόμη και ο πάτερ που δεν με κάλυψε.)  Ας δώσει το κράτος εναλλακτικές λύσεις στην τοπική οικονομία, ας υπάρξει κάποτε κράτος, ας υπάρξει σοβαρότητα επιτέλους σε αυτό το τόπο και ας σταματήσουν κάποιες γελειότητες με μασκούλες στις οθόνες.

κώστας

Παραλλαγές των λέξεων «κατοχή» και «χούντα» έχεις?

[size=13]Έχω·
προτεκτοράτο γονατισμένων.
[/size]
eLe

larus audouinii

Για τα υπόλοιπα βολεμένα αποβράσματα που λυμαίνονται αυτή τη χώρα ούτε λέξη;

Χαλκιδική συνέχεια εκ του προχείρου. Ουσιαστικά και μόνο το γεγονός για μια περιοχή που γίνεται εξόρυξη χιλιάδες χρόνια, επιχειρούν τώρα να βγάλουν όλο το μετάλλευμα σε λίγα μόλις χρόνια θα μπορούσε να είναι επικεφαλίδα.

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="372790"]Παραλλαγές των λέξεων «κατοχή» και «χούντα» έχεις?

[size=13]Έχω·
προτεκτοράτο γονατισμένων.
[/size]
[/quote]

κώστας

eLe

κώστας

[size=13]Το προηγούμενο θα το αφιέρωνα στη saliara αλλά θα με κατηγορήσει η larus audouinii για γεροντοέρωτες οπότε το αφιερώνω στην μόνιμη μεγάλη μου αγάπη, εμένα.[/size]
eLe

kapoia_za

[quote user="κώστας" post="372804"][size=13]...Μακρυά λοιπόν από τον διαφημιζόμενο πολιτισμό που σου δημιουργεί ενοχές αν δεν θεωρήσεις την χοντρή, γκόμενα. Γιατί αν μείνεις κοντά θα καταλάβει ότι δεν διαθέτεις τον πολιτισμό να απομακρυνθείς απ' αυτή και θα σε γαμήσει θρασύτατα.[/size][/quote]Αισθητικής φύσεως ο προβληματισμός σου, δύσκολο να λειτουργήσει παραβολικά, πόσο μάλλον όταν ο πραγματικά διαφημιζόμενος πολιτισμός κάνει το ανάποδο, περιθωριοποιεί τη γυναίκα που περιγράφεις. Δεν αρκείσαι όμως σε αυτή την αντιστροφή αλλά συνεχίζεις αποδίδοντας στη δήθεν προστατευόμενη κακογουστιά, ορέξεις σεξουαλικού θύτη. Αντιλαμβάνομαι τη χιουμοριστική διάθεση όχι όμως τον παραλληλισμό που υποθάλπτει...Αν το παράδειγμα λειτουργεί καλύτερα με άλλους χαρακτήρες θα είχα μεγάλη περιέργεια να βγάλω κάποιο νόημα.

larus audouinii

Με πιάνει θλίψη στην σκέψη της αξιοπρέπειας, της ασυμβίβαστης αξιοπρέπειας κάποιων.
Ο Χατζηδάκις μπορούσε και έβλεπε πιο μακριά, έλεγε πως θα έρθουν εποχές που θα φαινόμαστε μικρότεροι σε ανάστημα.
 :sad:

566 Επισκέπτες, 0 Χρήστες