Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 268
  • Total: 269
  • Leon

Γυναικεία απιστία !

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Και μάλιστα... ίσως είναι η καλύτερη βερσιόν αυτή...  ;-)  :mrblue:

Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ να είμαι η πιστή γυναίκα ενός ανθρώπου που απλά θα με ''έχει'' όπως τις παντόφλες του, σε μια γνώριμη θέση, χρησιμοποιώντας με με την ίδια ακριβώς άνεση.

Και όχι ως ένα ζωντανό ον...

katinaki

ναι αυτή είναι η καλύτερη βερσιόν, αρκεί να μην το μάθουν οι κύριοι στους οποίους μοιράζουμε την πίστη μας :mrgreen:

pixie

Ουδείς λόγος υπάρχει, Κατινάκι μου! :smile:
'Επειτα όλα είναι θέμα σωστής διαπραγμάτευσης... ;-)

Αλλά κι αν το μάθουν, θα το αντιμετωπίσουν φυσικά και χαλαρά... κι αν κολλήσουν σε στερεότυπες συνταγές, ε, τι να γίνει έτσι είν' αυτά... άντρες είμαστε πάμε μπροστά!  :razz:  :lol:

kapoia_za

[quote user="pixie" post="342652"]...θα το αντιμετωπίσουν φυσικά και χαλαρά[/quote]
και δεν ανησυχείς;
[quote user="pixie" post="342652"]... άντρες είμαστε πάμε μπροστά!  :razz:  :lol:[/quote]
;;

pixie

'Οχι βέβαια, δεν ανησυχώ... Ανησυχώ για ό,τι από μόνο του δεν μπορεί να πετάξει!

Κοίτα, Ζαχαρούλα μου... Δεν είναι δυνατόν δυο άνθρωποι, δυο ξεχωριστές φύσεις, δυο προσωπικότητες... να έχουν τις ίδιες ανάγκες, τον ίδιο θερμοστάτη, τις ίδιες ιδέες, την ίδια ταυτότητα - αυτή του ζευγαριού! Συνήθως κρύβεται πολύ υποκρισία πίσω από όλο αυτό το δήθεν συνταίριασμα.
'Οχι ότι είμαι υπέρμαχος αυτής της έννοιας της απιστίας - που δεν εμπιστεύομαι καθόλου το νόημά της κι ούτε με πείθει και απλά με αφήνει αδιάφορη - αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι οφείλουν να υποστηρίζουν τις αρχές τους, τον προσωπικό τους χώρο, την ατομική τους ανάπτυξη, να εκφράζονται ελεύθερα και με ειλικρίνεια.

Αν φτάσω στο σημείο να κυνηγάω τον άντρα μου για να μην κυνηγάει άλλες, κι όλες αυτές τις καψουροϊστορίες, αυτό από μόνο του δείχνει πως ο ερωτικός μας κύκλος έχει κλείσει κι η σχέση μας δεν έχει καμία εσωτερική αξία.

Αυτό που εμπιστεύομαι είναι ένα σύστημα ανοιχτής ενέργειας όπου και οι δυό μας θα μπορούμε να είμαστε αυθόρμητοι, δημιουργικοί και με απεριόριστες δυνατότητες και ατομική αυτονομία...

Το ίδιο ισχύει και για εκείνον φυσικά. Δεν χρειάζεται να τρέξει κανείς από πίσω μου, είμαι σαφής...
Δεν θα μπω στη διαδικασία ούτε να απατήσω γιατί με απάτησαν, ούτε θα κάτσω να σκεφτώ αρνητικά για τον άλλον ή να εκδικηθώ. Είναι πολύ σκληρά πράγματα αυτά, πολύ υποτιμητικά για όλους, και στο πέρασμα του χρόνου αποδεικνύονται ανόητα και άνευ ουσίας.

kapoia_za

[quote user="pixie" post="342660"]Αν φτάσω στο σημείο να κυνηγάω τον άντρα μου για να μην κυνηγάει άλλες, κι όλες αυτές τις καψουροϊστορίες, αυτό από μόνο του δείχνει πως ο ερωτικός μας κύκλος έχει κλείσει ..[/quote]
[quote user="pixie" post="342652"]Αλλά κι αν το μάθουν, θα το αντιμετωπίσουν φυσικά και χαλαρά...[/quote]
αυτό που κατάλαβα τέλος πάντων είναι πως εσύ ερωτεύεσαι..
φυσικά και χαλαρά..!  
:cool:
γούστο σου
καπέλο σου  
;-)

KostasD33

Το κέρατο πάει σύννεφο και είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο άνθρωπος «είναι» πολυγαμικό ον από την φύση του και «πρέπει» να είναι μονογαμικό από κοινωνικούς κανόνες που έχουμε.
Αυτή η βασική αντίθεση όσο και να την φιλοσοφήσουμε την απιστία και αχ και βαχ εγώ δεν θα το κάνω γιατί είναι υποτίμηση της νοημοσύνης ή της οτιδήποτε, είναι το μπέρδεμα στον νου μας με το «πρέπει» και το «είναι» .....

pixie

[quote user="kapoia_za" post="342706"]αυτό που κατάλαβα τέλος πάντων είναι πως εσύ ερωτεύεσαι..
φυσικά και χαλαρά..!  [/quote]

Τσουκ... Είμαι ολίγον των άκρων! Το Ναι ολόκληρο, το Όχι ολόκληρο... Παίζω άσπρο - μαύρο...
Ερωτεύομαι παθιασμένα, ουσιαστικά κι απόλυτα!

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως παύω να οριοθετούμαι σε επίπεδο ατομικής συνείδησης.
'Η ότι καταστρατηγώ τα όρια του προσωπικού χώρου του άλλου...

''Αυτό που εμπιστεύομαι είναι ένα σύστημα ανοιχτής ενέργειας όπου και οι δυό μας θα μπορούμε να είμαστε αυθόρμητοι, δημιουργικοί και με απεριόριστες δυνατότητες και ατομική αυτονομία...''

kapoia_za

[quote user="KostasD33" post="342709"]Το κέρατο πάει σύννεφο και είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο άνθρωπος «είναι» πολυγαμικό ον από την φύση του και «πρέπει» να είναι μονογαμικό από κοινωνικούς κανόνες που έχουμε.
Αυτή η βασική αντίθεση όσο και να την φιλοσοφήσουμε την απιστία και αχ και βαχ εγώ δεν θα το κάνω γιατί είναι υποτίμηση της νοημοσύνης ή της οτιδήποτε, είναι το μπέρδεμα στον νου μας με το «πρέπει» και το «είναι» .....[/quote]
¨μας αρέσει δε μας αρέσει¨ τί υποτιμά τη νοημοσύνη και πώς..είναι άλλο θέμα.
Δεν ξέρω αν εγώ μπερδεύω τα ¨πρέπει¨ με τα ¨είναι¨, εσύ όμως μπερδεύεις τα ¨θέλω¨ με τα ¨είναι¨. Χαίρομαι να τα ξεχωρίζω και χαίρομαι όταν σπάνια καταφέρνω να τα ταυτίσω. Επίσης τα συμπεράσματά μου προσπαθώ να μην τα βγάζω από στατιστικές.

[quote user="pixie" post="342710"]Τσουκ... Είμαι ολίγον των άκρων! Το Ναι ολόκληρο, το Όχι ολόκληρο... Παίζω άσπρο - μαύρο...
[/quote]
pixie μέσα.
στο παραπάνω σχόλιο η διάθεση μου ήταν πειρακτική

KostasD33

Ζαχαρούλα καλά κάνεις και δεν βγάζεις τα συμπεράσματα σου από στατιστικές.
Αλλά αν δεν συνυπολογίζεις έστω και ως παράγοντα, ότι μια πράξη (ή συμπεριφορά) την κάνει ο άνθρωπος σχεδόν στο σύνολο του και ότι αυτό κάτι σημαίνει στο γενετικό του κώδικα τότε τα συμπεράσματα σου κινδυνεύουν από μερικότητα και κυριαρχεί το «νομίζω» και όχι το «είναι» ...

black_velvet

[quote user="pixie" post="342660"]'Οχι βέβαια, δεν ανησυχώ... Ανησυχώ για ό,τι από μόνο του δεν μπορεί να πετάξει!

Κοίτα, Ζαχαρούλα μου... Δεν είναι δυνατόν δυο άνθρωποι, δυο ξεχωριστές φύσεις, δυο προσωπικότητες... να έχουν τις ίδιες ανάγκες, τον ίδιο θερμοστάτη, τις ίδιες ιδέες, την ίδια ταυτότητα - αυτή του ζευγαριού! Συνήθως κρύβεται πολύ υποκρισία πίσω από όλο αυτό το δήθεν συνταίριασμα.
[/quote]
Συμφωνώ απόλυτα πως είναι αδύνατο να έχεις τις ίδιες ανάγκες και ιδέες για να είσαι ζευγάρι με κάποιον! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις την διάθεση να τις μοιραστείς με τον άλλον (κι εκείνος μαζί σου φυσικά). Πού ξέρεις, μπορεί έτσι να ανακαλύψεις έναν εντελώς καινούργιο κόσμο που θα αγνοούσες σε κάθε άλλη περίπτωση.  ;-)

[quote user="pixie" post="342660"]
Αν φτάσω στο σημείο να κυνηγάω τον άντρα μου για να μην κυνηγάει άλλες, κι όλες αυτές τις καψουροϊστορίες, αυτό από μόνο του δείχνει πως ο ερωτικός μας κύκλος έχει κλείσει κι η σχέση μας δεν έχει καμία εσωτερική αξία.
[/quote]

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο μα πόσο πολύ συμφωνώ με την παραπάνω φράση!
Επιτρέψτε μου να προσυπογράψω.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kapoia_za

Επιχειρήματα θεμελιωμένα στη¨φύση των πραγμάτων¨(βιολογία) είναι πάντα τόσο ατράνταχτα. Το θέμα είναι πως και σε εκατό χρόνια πάλι ατράνταχτα θα είναι,
μόνο που κατά πάσα πιθανότητα (στατιστική), διαφορετικά.

Τώρα σχετικά με το θέμα, στην προσέγγιση της pixie θεωρώ πως δεν υφίσταται η έννοια ¨απιστία¨, μιας και τα όρια της σχέσης είναι συμφωνημένα από πριν κι από κοινού.
Στο δικό μου μυαλό όμως το ¨θέλω κι εσένα¨ αντί του ¨σε θέλω¨ σημαίνει αφαίρεση κι όχι μοίρασμα.

pixie

Τα όρια σ΄αυτό το είδος σχέσης Ζαχαρούλα, αν και φαίνονται απεριόριστα, στην ουσία είναι σαφή και τα μηνύματα δεν είναι καθόλου αντιφατικά.

Οι πράξεις μας περιέχουν έναν ερμηνευτικό κώδικα με τον οποίο είναι εξοικειωμένος ο άλλος, συνεπώς είναι σε θέση να τον διαβάζει. Υπάρχει ανοιχτή εμπιστοσύνη και αμοιβαία ανάπτυξη που καλλιεργείται μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας αυτής.

Πρέπει να είναι κανείς ειλικρινής ακόμα και στην εξωσυζυγική του σχέση!

KostasD33

πρέπει..... είναι όμως??

αυτή η πόρνη η στατιστική χαλάει τα δέοντα και τα πρέποντα γμτ......

pixie

Είναι θέμα αντίληψης, το πόσο μπορεί δλδ. ο καθένας να δει τη ζωή ως μια διευρυνόμενη εμπειρία και όχι μέσα από κλειστά συμβόλαια. Κι ανάλογα σφυρηλατείς και τις σχέσεις σου!

Πάντως, όταν ο άνθρωπος γνωρίζει πως μπορεί να έχει ανοιχτές φιλίες με τους άλλους γύρω του, οπότε δεν είναι υποχρεωμένος να λέει ψέματα και να εξαπατά, είναι πολύ πιο σωστός και με τον εαυτό του αλλά και με όσους τον εμπιστεύονται.

Ευρύτεροι ορίζοντες σε όλα... Αυτή η νοσηρή αποκλειστικότητα και το πνεύμα της ιδιοκτησίας, ε, τι να πω... Εγώ, όταν ο άνθρωπος που αγαπώ βγει ένα βράδυ έξω, θέλω να έχει την πιο γεμάτη και αξιόλογη βραδιά κι ας μην είμαι εκεί. Ξέρω πως αν συναντήσει κάτι ενδιαφέρον στη συνέχεια θα το μοιραστούμε και έτσι εμπλουτίζομαι κι εγώ με νέες εντυπώσεις.

268 Επισκέπτες, 1 Χρήστης