Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 434
  • Total: 434

Γυναικεία απιστία !

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

αμα σας πιάσω και τις δυό μαζι τότε να μου πείτε για απιστίες........

νανάκια τάιμ φορ μι... έχουμε και μια επιδερμίδα να φροντισουμε μάει λέιντις.....

pixie

[quote user="KostasD33" post="339920"]αμα σας πιάσω και τις δυό μαζι τότε να μου πείτε για απιστίες.......[/quote]
Εγώ το έχω ήδη πει:

Δεν υπάρχει απιστία...
Περί μοιρασμένης πίστης πρόκειται... ;-)   :lol:

kapoia_za

[quote user="pixie" post="339911"]..εγώ σ' αυτό το σημείο της γραφής σου σου απάντησα..
[/quote]
Έδινα λίγες πιθανότητες να απαντάς στο πρώτο…
δλδ είσαι κι εσύ ανοιχτοτάτου χαρακτήρα, κοινωνική, με αυτοπεποίθηση κλπ κλπ… ;; :P

[quote user="KostasD33" post="339913"]
Το verified πιστοποιεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο έχει μόνο ένα verified nick name και φυσικά το φύλο του.
[/quote]
δεν είμαι σίγουρη για ποιό από τα δύο με αμφισβητείς... [size=10]
(δε θυμάμαι καθόλου αν έχω κι άλλο νικ..για το φύλο , θα ρωτήσω και θα σου πω.. άκου εκεί!)[/size]

pixie

[quote user="kapoia_za" post="339928"]
δλδ είσαι κι εσύ ανοιχτοτάτου χαρακτήρα, κοινωνική, με αυτοπεποίθηση κλπ κλπ… ;; :P[/quote]
Ανοιχτή προς όλους ή όλα, ναι, και καλωσορίζοντας κάθε παντοδύναμο ''ξάφνιασμα'' της ζωής... με την προϋπόθεση όμως να υπάρχει κι ένας αόρατος χυμός ουσίας... και σαφής έλεγχος του εαυτού μας και έχοντας αίσθηση των αρχών μας ως γυναίκες, σημαντικό νομίζω... ;-)

black_velvet

[quote user="kapoia_za" post="339928"]
Το verified πιστοποιεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο έχει μόνο ένα verified nick name και φυσικά το φύλο του.
[/quote]
δεν είμαι σίγουρη για ποιό από τα δύο με αμφισβητείς... [size=10]
(δε θυμάμαι καθόλου αν έχω κι άλλο νικ..για το φύλο , θα ρωτήσω και θα σου πω.. άκου εκεί!)[/size][/quote]

Μήπως έχεις κάποιο άλλο nick name το οποίο είναι ήδη verified; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει verified και αυτό. Θα πρέπει να ...μείνεις πιστή στο πρώτο.  ;-)  :razz:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kapoia_za

black_velvet κι εσύ συντονίστρια δεν είσαι;

[quote user="black_velvet" post="339950"]
Μήπως έχεις κάποιο άλλο nick name το οποίο είναι ήδη verified; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει verified και αυτό. Θα πρέπει να ...μείνεις πιστή στο πρώτο.  ;-)  :razz:  :lol:  :lol:[/quote]

αν σου στείλω το μειλ (με p.m) γίνεται να βρεις ποιό είναι ;   :razz:

black_velvet

[quote user="kapoia_za" post="339952"]black_velvet κι εσύ συντονίστρια δεν είσαι;

[quote user="black_velvet" post="339950"]
Μήπως έχεις κάποιο άλλο nick name το οποίο είναι ήδη verified; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει verified και αυτό. Θα πρέπει να ...μείνεις πιστή στο πρώτο.  ;-)  :razz:  :lol:  :lol:[/quote]

αν σου στείλω το μειλ (με p.m) γίνεται να βρεις ποιό είναι ;   :razz:[/quote]

Όχι, η black_velvet δεν είναι συντονίστρια.  :smile:
Η mauroula είναι. ;)
(Ναι, αυτό είναι το συντονιστικό μου nick).

Όμως δεν έχουνε πρόσβαση οι συντονιστές σε δεδομένα χρηστών. Μόνον οι admins (π.χ. SiteAdmin). Δηλαδή, το παγωτάκι!!! (a.k.a. KostasD33 )  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Κορίτσια μου αγαπητά, μια θερμή παράκληση! :smile:

Μήπως να αφήναμε το θέμα στη ροή του, να κυλήσει ομαλά και να γίνει η συζήτηση περί των συντονιστικών ή άλλων προβληματισμών κάπου αλλού ή να ανοίξουμε κάποιο νέο θεματάκι σχετικό με όλα αυτά?  :idea:  Ευχαρίστως εκεί να συμμετάσχω κι εγώ στη συζήτηση, γιατί εδώ οφείλω να σεβαστώ την ενότητα. ;-)

Και πάμε πάλι στην απιστία. :mrblue:  Αγαπημένο θέμα πολλών, αφού η αιώνια πιστή γυναίκα είναι πλέον ένας μύθος γεμάτος διαψεύσεις. Πολλές φορές μάλιστα η απιστία γίνεται και σημείο ανταγωνισμού ανάμεσα στα μέλη ενός ζευγαριού! Και μάλιστα θεωρώ εξαιρετικά δραστήριες τις γυναίκες στον τομέα αυτόν, αφού οι σεξουαλικές τους επιθυμίες δεν υστερούν σε κάτι και η ερωτική επαφή είναι εξίσου δυνατή ανάγκη και παρόμοια με αυτή των αντρών.

Delmar

Yπαρχουν πολλες πλευρες που μπορεις να πιασεις το θεμα.....αν και δεν διαβασα το συνολο των απαντησεων...θα καταθεσω την αποψη μου....προσφατες επιστημονικες ερευνες απεδειξαν οτι τα γονιδια δεν παιζουν μεγαλο ρολο στον ανθρωπο...αλλα το περιβαλλον....

Εβαλαν τρια πανομοιοτυπα κυτταρα ιδιου γονιδιοματως σε διαφορετικο περιβαλλον...και τα τρια εξελλιξαν αλλη συμπεριφορα...για παραδειγμα το ενα εξελλιξε χονδρο...το αλλο κοκκαλο...και το τελευταιο δεν θυμαμαι και πολυ καλα...εχει καιρο που το ειδα...θελω να καταληξω οτι ενω και τα τρια επρεπε να εξελλιχθουν το ιδιο...τελικα εξελλιχθηκε το καθενα διαφορετικα...συμφωνα με το περιβαλλον....

Βασικα θελω να τονισω ασχετα με τις επιστημονικες ερευνες...να το παω τελειως κοινωνικα το θεμα.....οτι ο ''μοντερνος'' τροπος ζωης...ο κοσμος της τηλεορασης...αυτο το ''βομβαρδισμα'' που δεχομαστε καθημερινα..σε ολους τους τομεις της καθημερηνοτητας μας...γενικα η πλυση εγκεφαλου...για το πως ''πρεπει'' να ειμαστε σε μια μια κοινωνια υλισμου πανω απ ολα....οδηγει σε μεγαλη ανασφαλεια...και τα δυο φυλλα...αντρες - γυναικες με αποτελεσμα να εχουμε χασει την μπαλλα...και να αναζηταμε..συνεχως...καποιον-καποια..να συμπληρωσει το οποιοδηποτε κενο...

Θελω να πω οτι το σημερινο ''περιβαλλον'' της οποιαδηποτε ''δυτικης'' κοινωνιας...ειναι ετσι δομημενο...ωστε να οδηγουμαστε συνηθως σε αλλοπροσαλες συμπεριφορες..

KostasD33

[quote user="Delmar"]Yπαρχουν πολλες πλευρες που μπορεις να πιασεις το θεμα....

......[/quote]
Και λίγες για να πιάσεις την άπιστη κορασίδα.. διότι όπως σοφά λέει ο λαός μας ακόμα και σε μπουκάλι να την βάλεις θα σε κερατώσει με τον φελλό

Στο θέμα πάντως η γνώμη μου είναι ότι άδικα το αναλύουμε από γονιδιακή πλευρά… διότι το ανθρώπινο είδος δεν είναι μονογαμικό από την φύση του αλλά πολυγαμικό.
Η πίστη (παράξενη έκφραση να χαρακτηρίσεις την μη ερωτική συνεύρεση με άλλο άτομο) είναι κοινωνική απόφαση των ανθρώπων μετά την μητριαρχία για να έχει την βεβαιότητα ο άντρας (κυρίαρχος πια) και ιδιοκτήτης για τα πρόβατα και ότι άλλο είχε αξία τότε,  ότι όταν τα κακαρώσει η περιουσία του θα πάει στα δικά του τα παιδιά και όχι στα μούλικα.

Από τότε μέχρι τώρα έχει μπει μπόλικη σάλτσα με πολλά μπαχαρικά

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="339961"][quote user="Delmar"]Yπαρχουν πολλες πλευρες που μπορεις να πιασεις το θεμα....
.θα καταθεσω την αποψη μου....προσφατες επιστημονικες ερευνες απεδειξαν οτι τα γονιδια δεν παιζουν μεγαλο ρολο στον ανθρωπο...αλλα το περιβαλλον.... ......[/quote]
Και λίγες για να πιάσεις την άπιστη κορασίδα.. διότι όπως σοφά λέει ο λαός μας ακόμα και σε μπουκάλι να την βάλεις θα σε κερατώσει με τον φελλό

Στο θέμα πάντως η γνώμη μου είναι ότι άδικα το αναλύουμε από γονιδιακή πλευρά… διότι το ανθρώπινο είδος δεν είναι μονογαμικό από την φύση του αλλά πολυγαμικό.
Η πίστη (παράξενη έκφραση να χαρακτηρίσεις την μη ερωτική συνεύρεση με άλλο άτομο) είναι κοινωνική απόφαση των ανθρώπων μετά την μητριαρχία για να έχει την βεβαιότητα ο άντρας (κυρίαρχος πια) και ιδιοκτήτης για τα πρόβατα και ότι άλλο είχε αξία τότε,  ότι όταν τα κακαρώσει η περιουσία του θα πάει στα δικά του τα παιδιά και όχι στα μούλικα.

Από τότε μέχρι τώρα έχει μπει μπόλικη σάλτσα με πολλά μπαχαρικά[/quote]

Για σταθείτε, όχι άδικα τελείως Κίτρινη κάρτα lol
Τουλάχιστον επιβεβαιώνομαι σε ό,τι αφορά το "'ανθρωπος" "χαρακτήρας κλπ" "γονίδια" περιβάλλον"
Σε άλλη ενότητα  ;-) ...που το συζητούσαμε πιο παλιά  ;-) ...το θυμάστε ;  lol  :razz:
Delmar που ήσουν εσύ τόσο καιρό ;   :roll:
Τώρα που σε βρήκαμε, μη σε χάσουμε...το νου σου  :mricy:

διότι όπως σοφά λέει ο λαός μας ακόμα και σε μπουκάλι να την βάλεις θα σε κερατώσει με τον φελλό

Τσκ ! Γιατί λέει, αν είναι σοφός ο λαός, για τις κορασίδες και δεν αναφέρετε και για σας τα αγοράκια ;  :roll:
Ο σοφος λαός αρσενικού γένους ή παλαιότερης συντηρικής κουκλούρας που με το που έπεφτε ο ήλιος ήθελε τα κορίτσια μέσα στο σπιτι, τα έλεγε  ;-)
Αν είναι και είναι, λεέμε τώρα,  το άρθρο θα φταίει  ;  :twisted:
Και τι μπουκάλι ; χωρίς αέρα ; το "αέρααααααα" όταν μπουκάρανε έξω οι αστρατιώτες το ξέρετε
Η πίστη, όπως και ο γάμος είναι λέξεις που αν τα βάλεις σε εισαγωγικά χάνουν την ουσία τους
Τα περιουσικά (που αλοίμονο αν φτάνεις να κάνεις γάμο ή διαζύγιο συνεκτιμώντας και αυτά, και όχι άλλα) έχεις δίκιο kostasd, όμως για κάποιους είναι με ψιλά γράμματα

KostasD33

δεν με λες βρε καρντάσενα γιατί με λές kostasd???
εχω και όνομα και νικ κι ότι διάολο θες... kostasd όμως δεν έχω... μη τρεθούμε τώρα.... άντε μη σε πω Στελλίτσα και κρανιοβιδωθείς.....  :P

pixie

Ομολογώ ότι η ''αμαρτία'' για μένα, έχει εξαιρετική ομορφιά, ιδιάζουσα γεύση και προσφέρει χαρακτηριστική έμπνευση!

Crazy

λόγο έλλειψης έμπνευσης των τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως αναθεωρήσω...
( άλλωστε η στάση "πιστή Πηνελόπη" δεν εκτιμάται δεόντως... )
μου άρεσε κι η ιδέα της "μοιρασμένης πίστης"
μήπως ήρθε ο καιρός να βρω κι άλλον Οδυσσέα ???
(ή Πέτρο ή Παύλο ή Μήτσο ...)

πέραν του αστείο λοιπόν ...
μερικές φορές οι γυναίκες οθούνται στην απιστία ..!
(έτσι δήλωσαι μία γνωστή μου ...)
δεν ήθελα, λέει, αλλά αφού δε με θέλει μόνο δική του ... τι να κάνω ???

δε μπόρεσα να αντιτάξω κάτι τεκμηριωμένο..
μόνο το : κάνε ότι θες, φτάνει μέσα σου να είσαι ξεκάθαρη!

καλημέρα σας

pixie

[quote user="Crazy" post="340791"]
μου άρεσε κι η ιδέα της "μοιρασμένης πίστης"
[/quote]
Ε, μα... τι να λέμε τώρα... μεταφέρουμε το θετικό απαύγασμα της προσωπικής μας σοφίας... :lol:

Δηλώνω παιδιόθεν και εκ πεποιθήσεως άπιστη [δεν οφείλω υποταγή σε κανέναν], όποια θέλει οπίσω μου ελθείν!  :lol:  :lol:

434 Επισκέπτες, 0 Χρήστες